Segítséget kérek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
tegyél be egy hijackthis logot.
Életfogytig tartó büntetés a Cat8 börtönszigeten HJT Log elemzők: www.hijackthis.de www.help2go.com
)
próbáld meg fix méretre állítani mondjuk 1GB-ra....ennek elégnek kell lennie....
http://pspfilez.extra.hu/
szerintetek mi az ideális beállítás??
512Mb RAM-om van és be volt állítva a lapozófile egyénire 760-1520-ra
de össz 1300 Mb szabad.
szerintetek ??
Na én most arra gondoltam h ez a fos windows nem vette fel a regisztrációs adatbázisba ezt a filet(udvdburnmgr.dll), mert mikor a gépet újraindítottam, akkor egy hibaüzit írt ki a reg.bázissal kapcsolatban, és ezt nekem kéne manuálisan, csak nem tudom hogyan😞
Nagyon örülnék neki ha valaki segítene megoldani a problémámat, mert ha nem, akkor csomó munkám kárbament😞
Hala Madrid!
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Remélem jó helyre, írom a kérdésem. Van egy játékom kicsomagolva és hozzá kéne adni az indító fájlt, hogy együtt legyenek és ne keljen másik, lemezel cipelni az indító fájlt. Hogyan lehet hozzá adni úgy, hogy még lehetõség se legyen a játék elromlására.
De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
Az egyik user gépén fut a SPY AXE 3.0 verziója, ami folyton spyware programokat jelez a gépen, de sajnos lejárt a próbaverzió és kódot kér, hogy eltûntesse az általa találta trójaikat.
Tudtok ebben segíteni, egy kód kéne a spy axe 3-hoz. Illetve ha leszedem tovább jelez az XP, hogy trójai program van a gépen. Ha egyéb ADAWARE-rel letisztítom, akkor is tovább jelez. Ezt hol tudom kikapcsolni az XP-ben?
ELõre is köszi a gyors segítséget!
Furcsa egy dolgot tapasztaltam a minap és nagyon kíváncsi vagyok van e rá értelmes megoldás.
A dolog úgy néz ki hogy a winXP-ben ha megkérdem a Rendszer vinyóm (c😊 szabad kapacitását akkor közli velem hogy szabad terület 500Mb/5Gb ez ugyebár 4,5 Gb foglalt területet jelent. Eddig oke de ha belépek a c:-be és ott kijelölöm az összes könyvtárat és file-t akkor hosszas számolgatás után kiadja nekem hogy az egész mindössze 3,5 Gb. Vagyis a 1Gb-om valahol felszívódott.
A kérdés a köv. mit lehet tenni úgy hogy ne kelljen leformatálnom a vinyót? Van e normális és alkalmas program a rendszer ilyen jellegü problémáinak megoldádsára?
Várom a válaszokat!
Üdv!
[O.o] ^^ :D @->-- pázzzee...
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem! Én már régóta csinálok honlapokat, a Macromedia Dreamweaver MX programban, illetve Java Scriptel is programozok bele. Most viszont szembesültem egy olyan hibával, ami eddig sosem volt, hogy linkelésnél (képre linkelve, fõmenü), nem oda nyitja az oldalt, ahova én szeretném, hanem teljesen máshova! A programozásnál ellenõriztem rendesen bennevan a kódokban , hogy ... target=main frame.... Mégse "középre" nyitja a rálinkelt oldalt! Eddig mindig rendesen megcsinálta! Ezenkívül, most próbálkoztam mindenfélével, hogy sikerüljön, de nem jött össze! Próbáltam újrakezdeni, kép helyett szövegre linkelni, a framet átnevezni... egyikkel sem lett jobb!
Ha van valakinek valami ötlete, hogy hogyan lehetne megcsinálni, azt szeretném megkérni, hogy írjon egy e-mailt nekem ([email protected])... valamint nézzétek meg a honlapomat, hogy értsétek mire gondoltam.
http://www.bmg9c.uni.hu/index.htm
(Azért van mögötte az index.htm, mert egyelõre az eredeti bmg9c.uni.hu oldal máshova van linkelve, amint kész lesz ez a honlap, átlesz állítva a honlapcím)
Elõre is nagyon köszönöm!
Várom az e-mailokat!
Annaaa
a második probléma oka meg lehet az, hogy az állandóan netet használó gép lefoglalja a sávszélt, vagy a router rossz, de akkor az állandóan netet használó gépen is lelassulna.
Leformáztam az egyik vinyóm a win formázójával<#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#falbav>#falbav>, voltak még rajta fontos adatok, és szeretném valahogy visszaszerezni! Nem tud valaki erre progit? A driverescue-t és a pci filerecovery-t már próbáltam!
A válaszokat elõre is köszönöm
Egy OCXChecker_6110.cab nevû progik keresek, bárkinek ötlete van, légyszi írjon, fontos lenne!!
Elõre is köszi!
Köszi a segítséget.
Én csak azt tudom, hogy a 98-hoz adsl-nél kell egy progi. Régen adsl-em és 98-am volt, ugyhogy innen tudom. Akkor az ehhez szükséges progit le lehetett szedni a szolgáltató oldaláról.
Jelen esetben az a gond, hogy a szolgáltatótól hivta ki a szerelõket az ismerõsöm, mert feltették a 98-at és nem ment vele az internet. A szolgáltató pedig nem tudta megoldani a problémát, elintézte azzal, hogy a 98 csak a betárcsázós modemet ismeri meg.
Köszi szépen a segítséget :-))
Gondolom, hogy kellene hozzá valamilyen progi, mint ahogy az adsl-hez is kellett annak, aki a 98-at használta. Ha esetleg tudnál abban segiteni, hogyha szükséges egy progi, hogy mi lehet az, ami a kábelhez kell?
Elõre is köszi
A szélessávú Internet szolgáltatás igénybevételének feltétele, hogy az Ön lakásán, ingatlanán is ki legyen építve az interaktív kábelhálózat, valamint az alábbi paraméterekkel felszerelt számítógépre van szüksége:
- IBM PC kompatibilis számítógép
- legalább 16MB RAM
- 10 BaseT Ethernet hálózati kártya
- legalább 70MB szabad tárterület
- billentyûzet, egér, SVGA grafikus vezérlõkártya, CD-ROM
- Windows operációs rendszer (Windows 9X, Windows NT 4.0-tól, Windows 2000, Windows XP, Windows Me)
ez a fibernet oldalan olvashato. tehat mukodik kabeles szolg win98 cal.
1.
Tehát a kérdés a 9600xt ben is csak 4 futoszallag dolgozik-e? Illetve ha nem akkor hogyan tudom felszabadítani?
2.
És hallottam olyat, hogy a 9600-os szériát át lehet modolni 9700-es szériára(biosz moding)...
Lehetséges-e?
nice legs. what time to open?
[O.o] ^^ :D @->-- pázzzee...
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
ASUS LGA775 Intel P4 3.4GHz DDR2 2G 800Mhz nVidia GeForce 8600GT 512MB 160GB SATA
balcsi70: 1. ne azt a semmirevaló intézõt használd
2 ha már felraktad mondjuk a totalcommandert akkor nyomsz egy f3-mat a .diz-eden és elolvasod azt a sok fontos infot amit magában rejt. 😊
- mondta a medve, és fejbe lőtte magát...