Segítséget kérek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Közben sikerült megoldanom.
Sziasztok.Egy segitséget kérnék.Vettem egy Firewire kártyát.Be is raktam a gépbe.Itt a rajzán van egy olyan hogy External 12 Volt.Ennek valami áramot kéne adni? Ugye nem!?
units
Nem akarlak letörni, de tudomásom szerint ez ma még csak kipörgetéssel lehetséges.
Ez azt jelenti, hogyha a jelszó kb 3-10 kis-nagy betûbõl áll akkor esetleg egy nap alatt kipörög. Mondjuk 10-> és esetleg számokkal és egyéb karakterekkel kombinálva évekig is keresheti.

Életfogytig tartó büntetés a Cat8 börtönszigeten HJT Log elemzők: www.hijackthis.de www.help2go.com

Láma vagyok, vagy csak a 3.1 v ben nincs rebuild menü?

Tomicsek
Sziasztok!!

Nem tudna nekem valaki egy olyan progit ami a kódólt winrar fáljlok kódját feltöri??
Dj Faustus
Ippages szerint:
CNCGROUP Heilongjiang province network a hálózat.
Kinai szerver.
Beijing tartomány.
Qiqihar város.
Koordináták: 39.9289;116.3883 vagy 47.353;124.003

Természetesen ezekkel nem sokra lehet menni, nagy valószínûséggel valami anonim proxy (az eredeti támadó kiléte a végfelhasználónak ismeretlen).

Nagyon profi.Honnan tudtad?Talán PC Flank Who Easy?

Tomicsek
Innen jön.
221.208.208.8
Record Type: IP Address

OrgName: Asia Pacific Network Information Centre
OrgID: APNIC
Address: PO Box 2131
City: Milton
StateProv: QLD
PostalCode: 4064
Country: AU

Ismerõsöm gépét folymatosan támadják, mit lehet ellenük csinálni? Bemásolom az outpost infoit:
2006.01.30. 7:55:28 Behatoló blokkolva Portvizsgálat volt észlelhetõ a következõrõl: 61.233.40.205 (vizsgált portok:UDP (1033, 1032, 1031, 1030, 1029, 1028))
2006.01.31. 12:25:08 Behatoló blokkolva Portvizsgálat volt észlelhetõ a következõrõl: 61.233.40.205 (vizsgált portok:UDP (1032, 4257, 1031, 1030, 1029, 1028))
2006.01.30. 21:35:37 Behatoló blokkolva Portvizsgálat volt észlelhetõ a következõrõl: 61.156.240.66 (vizsgált portok:UDP (1031, 1027, 4073, 2, 1030, 1028))
2006.01.29. 20:18:09 Behatoló blokkolva Portvizsgálat volt észlelhetõ a következõrõl: 60.11.125.39 (vizsgált portok:UDP (1030, 1028, 1029, 1027, 1026, 1025))
2006.01.30. 0:59:57 Behatoló blokkolva Portvizsgálat volt észlelhetõ a következõrõl: 221.5.251.195 (vizsgált portok:UDP (2, 1030, 1033, 1032, 4081, 4073))
2006.01.30. 10:03:41 Behatoló blokkolva Portvizsgálat volt észlelhetõ a következõrõl: 221.5.251.195 (vizsgált portok:UDP (1031, 1033, 1030, 4081, 4073, 2))
2006.01.30. 18:07:44 Behatoló blokkolva Portvizsgálat volt észlelhetõ a következõrõl: 221.208.208.8 (vizsgált portok:UDP (4361, 1033, 4369, 1030, 1028, 1026))
2006.01.31. 4:04:59 Behatoló blokkolva Portvizsgálat volt észlelhetõ a következõrõl: 221.208.208.8 (vizsgált portok:UDP (2, 4361, 1028, 1032, 1030, 1026))
2006.01.31. 13:42:03 Behatoló blokkolva Portvizsgálat volt észlelhetõ a következõrõl: 221.208.208.8 (vizsgált portok:UDP (1031, 1032, 4369, 1030, 1027, 1026))

Üdv antipe!!!!!

A Clone DVD-is megcsinálja.(azzal is ki lehet szedni).
Dj Faustus
Firefox alatt: Tools/Options/Content/Enable Javascript legyen bepipálva (a mellette levõ Advanced gombra kattintva az újonnan bejövõ ablakban minden legyen bepipálva).

Opera esetén: Tools/Preferences/Advanced/Content/Enable Javascript legyen bepipálva (van mellette egy Javascript options gomb - hasonlóképp kell eljárni mint Firefox esetén).

Outpost Firewall esetén: Az oldalsó listában jobb klikk az Active Content bejegyzésen a helyi menûbõl Properties. A megjelenõ ablakban a Javascript mellett a Permit felírat legyen.

Sziasztok az a gond,hogy amikor dvd-t írok teljesen belassul a gépem szinte megáll és mást alig tudok futtatni nem tudom mi lehet a gond,mert a windowsomnak még van 2.5 giga szabad hely lehet kevés neki az?Vagy van az a regystry key cleaner progik tudtok ajánlani?Meg azt sem tudom okozna -e kárt az a gépemben ha lefutatnám,mert szerintem hely kell a windowsnak nem?Elöre is kösz a segítségeket!
zakika
pedig van. a rebuild menube huzd bele a filmet es backup

Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség

Hi!
Melyik az a progi, amivel a origi dvd filmek dvdjérõl a menük és egyéb faszságok helyett csak a filmet szedi le isoba?
A dvdshrink ben nem látok ilyet! ott csak a hangot tudom leszedni...

ronihun
hogy kell hogy a javascript ne legyen letiltva?

...

Ezt is kiprobálhatod,és nem bonyolult.Én pl.a dvdSanta-t(konvertálo progi AVI-dvd) használom,föl kell rakni a gépre még egy feliratkezelöt,VobSub-ot(ha nem muszálj abban ne állits be semmit-majd esetleg a késöbbiek folyamán ha kitapasztalod,pl nagyobb szöveget csinál,dölt betük stb.)Az is ott lessz a tálcán az ora mellett.Elinditod a dvdSanta-t(berakod a filmet,beállitod hova mentse stb.stb.)a felirat fájlod gondolom ott van ahol a filmed,tehát elinditod a convertálást és nemsoká (ahogy a felirathoz ér a film)ott az óra mellett a tálcán meg kell jelenjen a VobSub ikon.És ö csinálja a magáét.Sok sikert.
apu
Próbáld meg a modemet kikapcsolni egy fél órára, Talán megy állandóan ? Nálam vlt hasonló gond azóta kéthetente egy kicsit leállítom és nem jelentkezik a probléma.

http://kromek.hu/blog/ -apu-

Üdv lenne egy olyan problémám, hogy sata winyot vettem, az alaplaphoz nem adtak linuxos drivert semmiet. (A linux nem ismeri fel)
g72-prsa060
promise 376/378 driver

Merre találok?
A promise oldalán nincs
Dj Faustus
"Én nem tudom, hogy tudnám elérni a lapokat csak IP alapján"
Ha él a DNS szerver, akkor az alábbi paranccsal tudod megtudni a hoszt IP-címét:
ping hosztnév
A kapott IP-címet böngészõbe írva tudod elérni a weboldalt.

Szerintem írj a szolgáltatónak, és vázold fel nekik a helyzetet.

Dying Soul
Én nem tudom, hogy tudnám elérni a lapokat csak IP alapján. Mikor a javításra nyomok, vmi olyasmirõl hablatyol, hogy a DNS így, meg úgy, és képtelen megjavítani. Bár nem tudom, hogy lehetne szakszerû DNS-t beállítani, múltkor kinéztem, mikor még Automatikus volt a lekérés és beírtam azt. Én ugye csak a routert tudom piszkálgatni ahol pedig jónak jelzi a dolgokat és igen, volt már olyan, hogy kikapcs és félóra múlva jóvolt.

Dj Faustus
Nálam hasonló eset szokott lenni:
1. Mintha megdöglene a szolgáltató DNS szervere, egyetlen hosztnevet sem tud elfogadni a böngészõ, csak IP-cím alapján tudom elérni a honlapokat.
2. Ezután ez a lehetõség is eltûnik, és a router a szolgáltató átjárója helyett a kábelmodemet (192.168.100.1) jelõli meg átjárónak.
3. A kábelmodemet ebben az esetben el tudom érni böngészõn keresztûl (és ad egy diagnosztikai lapot, ahol megnézhetem 1. hogy a szolgáltatóval nem tudta felvenni a kapcsolatot 2. próbál csatlakozni 3. különbözõ dbmV, db, és Hz értékeket mutogat nekem).
4. Majd egy bizonyos idõ után megjavul magától.

Nálad is ilyen a helyzet? Én a szolgáltatóra gyanakszom.

Dying Soul
Ilyen pontot, hogy Biztonsági központ nem találtam

Tomicsek
A buborékokra válaszul, vezérlõpult-biztonsági központ-riasztási mód megváltoztatása, ha erre gondoltál.

Dying Soul
Sziasztok, mostanában olyan gondom van, hogy egyszer csak magától elmegy a net, a modemen a Kábel lámpa ég, néha villog, viszont az adatforgalom lámpái töksötétek.
Lehet-e az az oka, hogy a gépem manuálisan kapja az IP címet, a DN S-t, és még sokmást, de a routeren Dynamic IP adress van beállítva?
VISZONT: Ha static-ra rakom, akkor sem mûködik.
Erre várok segítõ hszeket, és még azt szeretném megkérdezni, hogy hol állíthatom be, azt, hogy felugró kis ballonok mûködjenek, tudjátok, pl a tálcán megjelenik egy felkiáltójel és mindig behoz egy krémszínû kis buborékot?

[Jakuza]
Igen letezik ilyen program.

http://www.dvd2svcd.org/

De nem lesz egyszeru a kezelese, es kulonallo tomorito programot igenyel. (CCE vagy TMPGenc)
Viszont nagyon jo minoseget lehet produkalni vele, tud kulonallo feliratfajlt kezelni (sub,srt). Elerese a Conversion fulon a Go gombnal.
Valamint tartalmaz DVD Authorizalo reszt is.
Nagyon sok mindent tud, de ido kell mig kitapasztalja az ember a mukodeset.
Viszont szerintem a legjobb program ebben a kategoriaban, mint a DVDripnel a Gordianknot.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Szia mindenki.: Keresek serial számot a DVD Audio Ripper V1.0.37 tud valaki segiteni
Sziasztok! Tud valaki ajánlani olyan avi to dvd konvertáló progit amiben van felirat támogatás,hozzáfûzési lehetõség?Mert már vagy ezer konvertáló progit szedtem le de egyikben sem lehet avihoz .srt feliratot csatolni.
Megy, be is lehet jelentkezni és regisztrálni is lehet.
Ezt nézd meg, hátha más is találkozott már ezzel a gonddal, ha nem, akkor itt kérhetsz tõlük segítséget.
Sáry
Köszi szépen a segítséget <#worship>

Lacee
engem nem enged regisztrálni, valamilyen 22-es hibával leáll... nektek mûködik?

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Dying Soul
Vagy töltesz normális feliratot a feliratok.dyn.hu-ról, vagy esetleg használj BSPlayert, ott pedig könnyûszerrel Ctrl + a két vertikális nyílgomb.

VLC Player ezt is tudja orvosolni, a feliratok beállításainál meg lehet adni a késleltetést, siettetést 1/10s-ben (Open File -> Subtitle elõtt legyen pipa, Settings, Subtitle delaynél: pozitív a feliratot késlelteti, negatív elõrébb hozza), de ha jól emlékszem BSPlayerben is van hasonló funkció, de nem emlékszem, hol, régen használtam. Mplayerben is lehet, de ott parancssorban kell bûvészkedni, egyszerûbb az elsõ két tipp.
így jár az ember, ha kézzel írja a bb kódokat 😛
Felejtsd el a kodekeket, szedd le az összes kodek pakkot (ilyet meg aztán végképp ne, ha aviból mpeget akarsz csinálni akkor is csak azt rakd fel, ami kell, egyesével: xvid, divx, ac3, ffdshow). Rakd fel a VLC Media Playert, minden kodek bele van építve, nem telepít semmit külön (a kodekjeit sem fogja tudni használni a Media Player) vagy az MPlayert (ez magyar fejlesztés, eredetileg Linuxos, csak Winre nem csináltak hozzá olyan könnyen kezelhetõ grafikus felületet, de gyorsabb, mint a VLC Player, régi gépen inkább ezzel próbálkozz, tesztelik a rendes grafikus felületet is, innen elindulva megtalálod, a screenshot 1.0-nál vannak róla képek). Mindkettõ kezel playlisteket, feliratokat, stbt.
ffxi
Úgy értettem, hogy a felirat siet a filmhez képes.

Fákjúal!

Ha "ezek fent vannak most is" akkor szedd le mindet és csak egyet rakjál fel.
Esetleg próbáld meg az ffdshow+ac3filter-t.
www.feliratok.hu
innét szemezgess normális feliratért.

Sziasztok!
Nem tudok lejátszani filmeket egy 6600-os Gt kártyával. A Crystal playerrel a hangot lejátsza, de képet nem tudja betölteni és borzalmasan lelassul a gép. Most éppen Ace Megapack van fent, de próbáltam K-Lite-tal és Div-x+Ac3 Filterrel is....illetve ezek fent vannak most is. Mi lehet a gigszer?
Köszi

**Bocs hogy ûjraírtam, de nagyon fontos lenne!
Dying Soul
Rávan égetve a sub (.avi-nál meglehet) vagy simán hozzácsatolod?

ffxi
avi filmrõl van szó.

Fákjúal!

ffxi
Lenne még1 kérdésem. A hang és felirat nincsenek "összhangban" milyen programmal lehet orvosolni? THX!!

Fákjúal!

ffxi
THX!

Fákjúal!

Tényleg lehet magyar vonalas telefont hívni ingyen, a program és az oldaluk kísértetiesen hasonlít a korábbi VoIPBusterre ill VoIPCheapre, azoknál limitált volt a magyar vonalas hívások hossza, itt nem. Még béta, mint azok voltak, aztán fizetõsek lettek. Jó a minõsége, gyors, érdemes kipróbálni.
simán lehetett.
Ha nem bírja fesszel akkor elképzelhetõ.
De az új táppal úgyis kiderül.

McGrady
#4137-re vki PLZ!!!

Kuss!-magyarázta.

pl ezzel IrfanWiev

ffxi
HELP! Hogyan tudnám a tömöges bmp fájlokat átkonvertálni jpg-vé? THX!!

Fákjúal!

Blasta
Sziasztok.
Ennek mi lehet az oka?
Office XP SP2 hun

Image-bõl kiírva cd-re, de 2 gépen is próbáltam és nem megy. Az egyiken VOLT egy off 2003, a másikon még mindig van, de a telepítõnek attól még el kéne indulnia, nem?

Tudtok segíteni?

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

McGrady
nah sikerült megoldani azt a hibát, hogy a gép leállt és nem indult be újra
tápegység romlott el, mostmár új van benne, azzal zakatol 😊
azt szeretném kérdezni, hogy a régebbi újraindulós hiba lehetett-e szintén a tápegység baja? ha nem akkor mié lehet? köszi

Kuss!-magyarázta.