Segítséget kérek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Van a Last.fm oldal, annak az a célja hogy az általunk winampban halgatott zenéket elküldi a szervernek egy a winampra felinstalált plug-in segítségével és az a szám megjelenik a játszott számaink között a weboldalon.
Az a problémám, hogy én általába 1-nél több winampot használok(2, max.3) és csak az elsõ winamp játszodott számait küldi el a servernek, ha a 2. v. 3.-ba játszok valamit nem küldi.Mit tehetnék???<#fejvakaras>#fejvakaras>
Qwerty4
Van a Last.fm oldal, annak az a célja hogy az általunk winampban halgatott zenéket elküldi a szervernek egy a winampra felinstalált plug-in segítségével és az a szám megjelenik a játszott számaink között a weboldalon.
Az a problémám, hogy én általába 1-nél több winampot használok(2, max.3) és csak az elsõ winamp játszodott számait küldi el a servernek, ha a 2. v. 3.-ba játszok valamit nem küldi.Mit tehetnék???<#fejvakaras>#fejvakaras>
Qwerty4
A(z) Generic Host Process for Win32 Services hibát észlelt, ezért leáll. A kellemetlenségekért elnézését kérjük.
ASUS M2N SLI-Deluxe ,-, AMD Athlon 64 4200+ ,-, 4*1 GB PQI RAM ,-, 250 GB SAMSUNG SataII ,-, ASUS ATI X1950PRO/256Mb
ASUS M2N SLI-Deluxe ,-, AMD Athlon 64 4200+ ,-, 4*1 GB PQI RAM ,-, 250 GB SAMSUNG SataII ,-, ASUS ATI X1950PRO/256Mb
Segítség kellene! Nem tudom miért, már 4* újraraktam a rendszert és mindíg kiadta. Teljesen szûz gép, éppen csak a driverek voltak fennt és máris kivágta. Aztán meg persze elment a netem. Ha újraindítom a gépet nincs gond, de akkor is 10 perc után újra. Már nagyon unom. Valaki legyen olyan rendes és segítsen!
Elõre is köszönöm
Szabi
Például a Nod32 próbaváltozata.
Vagy az Avast.
Vagy az Avira Personal Edition.
"A kérdésem ha windows servert használok, +hozzá a kliensek, akkor az nagyjából megfelel a winXP-nek, tehát játékok, stb ugyanúgy mennek nincsen kompatibilitási problémák?"
Elvileg nincsenek, de errõl az adott szoftver leírásában tudhatsz meg többet.
vagy ezen az oldalon egy másik:http://www.dbpoweramp.com/
Próbáld ki talán.
GA EP35-DS3, C2D E6400@3,2, Geil Ultra 2x1 CL4, GTX 280 1024MB, 250GB WD RE, TT Armor Jr., Logitech X-230...Win 7
Tudna nekem Vki segíteni abban, hogy milyen programmal tudok .sa1 formátumot .mp3 formátumba konvertálni?
NAGYON NAGY SEGÍTSÉG LENNE!!!
Elõre is kösz!
A kérdésem ha windows servert használok, +hozzá a kliensek, akkor az nagyjából megfelel a winXP-nek, tehát játékok, stb ugyanúgy mennek nincsen kompatibilitási problémák?
Másik, hogy milyen viruskeresõt ajánlotok (tûzfal már megvan) ami ingyenes, lehet frissíteni és ér is vmit, van ilyen?😊
GA EP35-DS3, C2D E6400@3,2, Geil Ultra 2x1 CL4, GTX 280 1024MB, 250GB WD RE, TT Armor Jr., Logitech X-230...Win 7
A kártya lenne a képen amúgy?
Mégegyszer mondom, nem biztos, de talán valami ilyesmit jelent.
Valaki más biztos jobban el tudja magyarázni neked.
Olyan problémám lenne, hogy az internet explorer -rel nem tudom teljes körûen kihasználni a gmail által adott lehetõségeket! Ez elõször furcsán hangzik de megmagyarázom:<#nezze>#nezze> Ha a munkahelyi gépemen akarok levelet írni ,akkor kicsi a box ( ahova írni kell ), vmint nem adottak a formázási lehetõségek pl.: betûnagyság, piszkozat törlése stb... ( Eddig is volt már hasonlóval szerencsém, de akkor úgy gondoltam, hogy a böngészõvel lesz a gond, mivel akkor OPERA-t használtam, na mind1 ). De, ha otthon jelentkezem be a fiókba, akkor minden okés, normális minden, pedig otthon is ugyanaz az explorer van fennt!!!! Tehát nem tudom mi lehet a probléma, hiszen elméletileg mindenhonnan mûködnie kellene!
HA TUD VKI SEGÍTENI AKKOR, LÉGYSZI SEGÍTSEN!!! FONTOS LENNE!!!
VAGY IDE A FÓRUMBA ÍRJ, VAGY JÖHET A [email protected] címre is a VÁLASZ!
Elõre is köszi!
/ /) .
(O.o)
(><😉
/_|_)
ilyeneket keresek és hasonlóakat honnan tudnék szerezni ilyenekt ?
pl: 24
kösz elõre a választ
\" A következő események hajnali 4 és 5 óra között történnek\"
http://www.flashgot.net/whats
ezzel tudod hasznalni a flashget et firefoxon.
es sok egyeb letoltesvezerlot is.-
30 nap az nagyon érdekes lenne 😄
amúgy meg egyszerûe újra connectálsz a nethez...
ennyi... gondolom adsl -ed van és az adsl -nek ugye dinamikus ip -je van így átlehet baszni az rapidshare -t...
http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"
http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"
ha ennel gyengebb a processzorod, es tobb szalon toltesz pl torrent lehet hogy gondok lesznek a letoltesi sebesseggel.
Ethernet kártyát (mivel a szolgáltatás sebessége lassabb mint a normál 10 Mbps-es normál Ethernet sebessége, akár olyat is belerakhatsz, de lehet 100 Mbps Fast Ethernet kártyát is - ez utóbbi egy kicsit gyorsabb, modernebb). Ha van PCI port az alaplapon, akkor PCI kártyát, ha csak ISA van rajta, akkor ISA-t.
Ezek PCI portok:
Ez pedig ISA:
"Lassabban fog-e letölteni, mivel az csak p1-es gép?"
Maga a letöltés nem lesz lassabb, maximum az adatok gépen belüli feldolgozása.
"Milyen vírusírtót ajánlotok,meg spyware-t,stb?"
Vírusírtóból Nod32 (ingyenes, magyarul is tud, és kicsi a gépigénye).
Spyware írtót - ha alternatív böngészõt (Opera, Firefox) használsz, nem kell folyamatos (memóriarezidens) védelemre állítani, de ügyelni kell arra, hogy a letöltött állományokat le kell ellenõrizni mind vírus, mind spyware-keresõvel.
Böngészõbõl az Operát javaslom (a Firefox még egy kissé memóriazabáló).
Tûzfal: szívem szerint az Outpostot mondanám, de nem tudom, hogyan viselkedne egy P1-es gépen. Talán még szóba jöhet a Zone Alarm, vagy a LooknStop.
Operációs rendszer: Windows 98SE (Windows ME-vel rossz élményeid lesznek).
Elõre is boccs, ha rossz helyre tenném fel a kérdésem.
Arról lenne szó, hogy kb. 1 hete kaptam egy használt 19"-os samsung 959NF monitort. Kb azóta "meghülyült" a gépem. Lefagy, de közben pl. a zene szól. Aztán a elmegy a kép és semmi. Resetre sem reagál. Volt olyan, hogy az "avi" kat nem játszotta le, újra kellett raknom a codeket. Aztán volt olyan, hogy hallgattam zenét, 10 percre kikapcsoltam, utána midnen ok nélkül nem indult a winamp. Szabálytalan mûveletet hajtott végre oszt a windows bezárta. Azt is újra kellett raknom.
Sõt volt olyan is, hogy be sse kapcsolt a gép. El sem indult. Csak kb. a 10. próbálkozásra. Aztám meg a VGA driver-ra irt ki hibát. Azt is raktam fel másikat,de még mindig szaraxik az egész gép. Windoes Xp, GeForce Ti4200-es VGA van.
Szerintetek mi lehet a baj?? Lehet, hogy nem is a monitor miatt van? Ja elötte 1 szintén samsung 15"-os monitor volt.
Elõre is megköszönném, ha vki tudna segíteni, mit csináljak.
Üdv, tilbury
Alkoholista az aki annyit iszik mint én, csak ellenszenves.
ezt kell gondolom berakni az alsó framebe és kész😊"
Úgy van.
src="<?php echo $_GET["lap"]; ?>"
ezt kell gondolom berakni az alsó framebe és kész😊
Szóval áll a #7277-es kérdés.Mondom nem akarok böngészõt cserélni semmiképpen, az Opera-ba szeretném megoldani valahogy, mert biztos megoldható...csak kell egy talán jobb flash player progi.Vagy a Windows-nál is lehet vmi gond talán.
Qwerty4