Segítséget kérek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

daeemoon
Sziasztok!

Olyan kérdésem lenne, hogy tudtok valami olyan programot ajánlani, ami segítségével el tudom azt érni, hogy tovább bírja a laptopom akksija?
A laptopom típusa: Fujitsu Siemens Amilo Pro V2030. Googleval nem találtam letölthetõ programokat.

Dj Faustus
Lehet.
Erre egy csomó ingyenes eszköz elérhetõ ezen vagy ezen az oldalon.

Sziasztok!

Szeretnék segítséget kérni tõletek! Lehetséges-e komplett Windows particiót átköltöztetni másik HDD-re? Ha igen, hogyan és milyen progival? Köszönöm!
Dj Faustus
"Töltöttem le cuccost és nem rarban vagy zipben volt hanem LEMON kiterjesztése volt. Ezt mivel lehet késziteni illetve hogy?"
Ha ki tudtad csomagolni ("kiterjesztése volt"), akkor volt hozzá kitömörítõ is.
Valószínûleg egy simán átnevezett .zip, .rar, .arj, .lha, vagy más elterjedt tömörítõ által kreált file volt.

"Mindezt a netapi32.dll hibája miatt, amitõl van hogy 5 percenként hal le a netem"
Az egyik Windows frissítés pont a netapi32.dll sérülékenységét javítja ki. Szóval frissíts. Ha nem tudsz, akkor irts vírust (vagy telepítsd felül a netapi32.dll-t).

Sziasztok. Töltöttem le cuccost és nem rarban vagy zipben volt hanem LEMON kiterjesztése volt. Ezt mivel lehet késziteni illetve hogy? És mi ez voltaképpen? Köszi.
aszizoli
A CCC-nek süksége van a NET Framework 1.1 -re. Ha ezt nem tetted még fel, akkor ezt sürgõsen pótold.

Az ilyenek miatt fogunk kipusztulni, mert pazarolják a föld energiaforrásait. Fogadjunk, most is be van kapcsolva a numlock-od, pedig nem is használod a keypadot!

aszizoli
Miért akarod minden indulásnál elindítani azt a reg fájlt? Ha egy reg fájlt indítasz, avval a registryben fogsz modosítást végrehajtani, és addig meg is marad ez a beállítás, amig te, vagy esetleg egy szoftver meg nem változtatja. Ha nem ismered a fájl tartalmát, akkor inkább ne foglalkozz vele. A bat fájlba beírhatsz különbözõ progikat, különbözõ kapcsolókkal, hogy például egy adott könyvtárban lévõ fájlok, milyen sorrendben legyenek elindítva, és mit csináljanak az indítást követõen.

Az ilyenek miatt fogunk kipusztulni, mert pazarolják a föld energiaforrásait. Fogadjunk, most is be van kapcsolva a numlock-od, pedig nem is használod a keypadot!

shaba23
köszi
Ghostika
"A Generic Host Process for Win32 Services hibát észlelt, ezért leáll."

Mindezt a netapi32.dll hibája miatt, amitõl van hogy 5 percenként hal le a netem, vagyis a hálókezelése a winxp-nek meghal.

Mit lehet tenni az újrahúzáson kívül?

Dj Faustus
"Van sok hangfájlom, és ezeknek a minõségét, nevét, hangerejét szeretném egyesíteni, hogy egy cd-re kiírva ne össze-vissza hangzása legyen."
Például a Goldwave. Van benne normalizálás, ami kötegelt munkaként (File/Batch processing) is lehet elvégezni.

"Valaki tud v.mi optimalizáló progit, amitõl gyorsabb lesz az internet és/vagy az op. rendszer?"
Nem terheli a gépedet túl sok alkalmazás? Nem fut a háttérben valami vírus vagy kémprogram?

parancssorba "control userpasswords2"
ott kivalasztod, hogy a gep induljon jelszo megadasa nelkul, kivalasztod a felhasznalot, aki neveben fusson, es beirod a jelszavat.

A net nem az op. sem max olyan mértékben ami nem gyorsítja szemmel láthatólag a géped. A bootlást lehet gyorsítani valami Bootvis programmal.
Nálam az AVG Antispyware már talált trójait.
Synchronous
Valaki tud v.mi optimalizáló progit, amitõl gyorsabb lesz az internet és/vagy az op. rendszer?
Mostanában lassúcska az egész kóceráj...

"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]

vki
Hi!

Hogy lehet azt megoldani, hogy indulásnál egy .reg kiterjesztésû fájl automatán "elindítson"? Egyik haver beszélt valami bat fájl, de nemnagyon tom, hogy mi a franc lehet az.

A válaszokat elõre is köszi!

ACER Aspire 5738ZG

passatgt
Üdv!
Van sok hangfájlom, és ezeknek a minõségét, nevét, hangerejét szeretném egyesíteni, hogy egy cd-re kiírva ne össze-vissza hangzása legyen.
Van erre valami progi?

Elõre is köszi

shaba23
2 kérdésem lenne:
hogy lehet kikapcsolni, hogy bootoláskor ne kelljen a kis sárga kacsára kattintani?😊 a catalyst control center intézte, hogy kelljen, viszont a CCC-t meg el sem tudom indítani, mert már bootoláskor van vmi hiba.
(ennek kijavítására vonatkozik a 2. kérdés😉
Dj Faustus
"AVG AntiSpyware, Spyware Terminator"
Ezek kémprogram-irtók, nem trójaiak irtására alkalmasak.

Inkább vírusirtó (Nod32 próbaváltozat, AVG Free) szükséges. Bár ha a rendszerállományokba ette be magát a kártevõ, azt eléggé nehéz lesz kiszedni a rendszerbõl (esetleg kiszedni a vinyót, és egy vírusmentes gépben leellenõrizni; vagy Linuxos Live CD-rõl bebootolva, a meghajtót Sambával megosztva a másik vírusmentes gép vírusirtója le tudja ellenõrizni a megosztott meghajtót).

"azóta megnéztem és és a kaspy nem látja nyitottnak a portot ráadásul ezt a portot használja egy trójai progi "
Melyik port? Milyen trójai?

"Kaspersky internet sec. 6.0 ban hogy tudok bezárni egy portot "
Innen elérhetõ a Kaspersky Internet Security 6.0 dokumentációja - a 12.3 fejezet foglalkozik a portszûréssel (149. oldal).

köszi spyware terminátor fent van az nem talál semmit. Bár mondjuk akkor azt nemértem hogy lehet nyitva egy portom ráadásul úgy hogy nem is látja a kaspy.
AVG AntiSpyware, Spyware Terminator, online tesztek.
Anyámnál ugyanúgy kaspy van és nála nincs nyitva az a port (meg semmi más sem) sza a hiba az én készülékemben van valószínûleg.

Valami jó ingyenes trójai írtót tudtok ajánlani az hátha megtalálná.
Amúgy ha újrahúznám a rendszerem az megoldaná a problémámat?

Pls. HELP
Miért az nagyon kéne? Azért nem akarom leírni mert van egy enyhe üldözési mániám. Vagyis egyesek (és itt most nemcsak a moderátorokra gondolok) láthatják az ip-m és akkor már tudni fogják hogy hol támadjanak.

Miért az normális, hogy nyitva van egy port ?A kaspy nem látja nyitottnak, tehát a nyitott portok lapján nincs fent a port, a wigwam meg azt írja, hogy: a port nyitva van és válaszol !!! .
Csak azt nem irtad le,hogy hányas port van nyitva.

azóta megnéztem és és a kaspy nem látja nyitottnak a portot ráadásul ezt a portot használja egy trójai progi

Kezdjek aggódni??
Sziasztok!

Lenne egy kérdésem. Kaspersky internet sec. 6.0 ban hogy tudok bezárni egy portot mert a wigwam szerint nyitva van egy port és nemtudom hogy lehetne bezárni.

pls help
Úgy tûnik,hogy ez a gond😊köszönöm mindenkinek.
aszizoli
Nem lehet az, hogy az elsõ csatlakozóid, fizikailag nincsenek bekötve, és ezért nem látod a beállításoknál?

küldtem pm-et,olvasd el!!!
Csak ami a tálcán is van,meg egy play3d demo.
aszizoli

Szóval neked egy C-Media AC97 Audio Device, alaplapra integrált hangkarid van.
nézd meg a:c:\program files\c-media(lehet,h nem pont ez a neve a mappának)mappában ,hogy van-e valamilyen keverõpult szerû alkalmazás.
Fogalmam sincs.Hol lehet megnézni?
milyen alaplapod van ,esetleg VIA ?
Sziasztok!

Tudnátok nekem mondani egy olyan video joinert, ami a "dual audio"-s avikat rendesen összevágja? - Mert én már mindent kipróbáltam, de mindig csak az egyik audio sáv marad meg. Lécci segítsetek!
Köszi
djaccsy
A sajátgép adatainál ezt írja ki C-Media AC97 Audio Device.
A tálcán pedig 3d audio configuration ikon van,és ott csak a hátsó csatlakozásokat lehet beállítani,ahogy írtam.
a shot
vistara

a shot
valaki monnyon valami jó féle, ha nem a legjobb töredezettségmentesítõt, de azonnal😊

Egyébként, ha hangkártyát használsz ,akkor az alaplapon lévõ,integrált
audio drivert a BIOS-ban le kell tiltani.A C-media CMI8738/C3DX PCI Audio Device installját követõ restart után a tálcán megjelenik a MIXER nevû alkalmazás,ahol a különbözõ be-kimeneteket lehet aktiválni,ill tiltani /pl.:hagszóró,mikrofon,stb / - ezzel egyidõben az asztalon pedig a hangzás beállítása nyilik meg /quadro,stereo /.Nálad nem így van?
most,melyik : C-media hangkátya, vagy AC97 alaplapon integrált ?
C-Media AC97 Audio Device.A konfigurációban csak a hátsó csatlakozásokat lehet beállítani.
Szervusztok!

Idõközben a probléma megoldódott.
A #11243 számú bejegyzés tárgytalan.

Üdvözlettel: gy?jt?

Kontrakcio
köszi, megprobálom 😊 reggel nem akartam kisérletezni melo elött 😄 de most megprob 😊 köszi

TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,

HKS
Szevasztok!
egy problémán lenne játékok közben újraindul a gép és a következõ
hiba üzi jön elõ A rendszer súlyos hiba után állt helyre
ezeket a paramétereket fûzi hozzá:1000008e 1. paraméter c0000005 2. paraméter f3235985 3. paraméter b166e7dc 4. paraméter 00000000
Mi lehet a problémi elõre is köszi!!!!!

Szervusztok!

A számítógépem kikapcsolása közben az Eseménynaplóba bejegyez egy alkalmazás hibát (figyelmeztetést). Annyit értek a részletezésbõl, hogy fiókkezelési probléma okozza.
Szeretném, ha valaki egy számítógép kezelõ (én) számára el tudná magyarázni, hogyan lehet ezt a problémát megoldani.

A fentiekben leírtakról megpróbálok egy képernyõképet beszúrni.

Fiókkezelés

Üdvözlettel: gy?jt?

Ugy emlékszem én is ugy csináltam régebb ahogy kollektor is irta.Berakod a daemon tools-ba,Utánna megnyitod a Clone dvd-t például,ott beadod neki a daemon-tools-os utvonalat ,meg utána a dvd-r-t ahova kiirod és kész.
shaba23
Nincs valami olyan program, amilekapcsolja a gépet, ha megszakad az net és ~20 percig nem tud rekonnektelni?
Vacakol az otthoni net és (torrent miatt) ha éjszakára, vagy amíg melózom bekapcsolva hagyom, nem akarom, hogy potyára menjen
hö ..... nero-val 😊 - ez lemaradt
Szeva !sztem bemountold DaemonTools-ba és onnan már ki tudod írni DVD-re
Kontrakcio
szevasztok! hogy irjam ki az .mds , .mdf kiterjesztésü filmet h az asztali dvdis olvassa? neroban nem tom... :I átkonvertálni meg nem akarom

elõre is köszi 😊

TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,

milyen h.kártyád van? /a kártya "keverõpultjában " mixer / kell engedélyezni,esetleg a "hangzásnál" quadrofon ,stereo - némely kártyáknál