Segítséget kérek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

melyik utorrentet használod ha az van lent?

sziasztok egy kérdésem volna láttam emlitve volt a z elõzõ hsz ben a Temp mappa, és az volna a kérdésem hogy onnan mit lehet kitörölni ,vagy azokra a fájlokra szükség van de fõleg tmp kiterjesztésüek vannak ezek törölhetõk köszi a választ

udv, mar probaltam 3 fele torrent klienst, de nem megy a letoltes sehogysem. Vuze (azureus), bitlord, meg µTorrent... de valahogy nem akar letrejonni a kapcsolat... nem talalok egyetlen jo portot sem, meg a trackerel is baj van. help me please... mi lehet a gond???

Evin
Szerintem vmilyen vírus/kémprogram maradékai a dll-ek, mert Temp mappából normális program nem akarna futni, az csak szemetelésre van.
Ha alptophoz adták a Vistát, vagy van Backup a vinyón, vagy adtak lemezt, de én mindenképp azt ajánlanám, hogy a nélkülözhetetlen adatokat mentsétek ki máshova, és újratelepítésnél csináljatok teljes formatálást.
Egyébként az automatikus indulásból így lehet vmit kiszedni, feltételezem ezek is ott vannak: Start menü->futtatás->msconfig->Automatikus indítás, és ki kell szedni vmelyik pipát.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

van 1 vista-s toshiba laptop a családban, ami néhány napja szarakodik. lejárt a gyári norton vírusirtója és valszeg beszopott vmi vírust. próbáljuk kiirtani, de nem nagyon megy. nekiestünk spyboot-tal és ad-aware-el is, hátha azok találnak vmit.
még mindig nem jó. akad a böngészés is, és startupnál ezt írja ki 2 RunDLL ablakban:
a következõ fájl nem tölthetõ be:
C:\Windows\system32\khfFcwVP.dll
C:\Users\Juliszabo\AppData\Local\Temp\eFwVoLdd.dll
A megadott modul nem található

Idõközben nekiestünk nod32-vel, ami 80 vírust talált, amibõl 25-öt ki is gyomlált. Viszont restart után már nem talált többet. 3-4X még lefuttattuk, de már csak a spybot és az ad-aware talál 1-2 szemetet.

A gép továbbra is nyûglõdik.
Amúgy mik ezek a dll fájlok, amiket hiányol? (most már 3-at)

egy toshiba L40-es géprõl van szó, vista home premiummal
newil
Ok köszi megnézem valahol hátha találok.

Take my love, take my land. Take me where I cannot stand. I don\'t care, I\'m still free.

newil
De ez az üzenet az egyik Windows frissítés után írta ki...a játékok már fent voltak.

Take my love, take my land. Take me where I cannot stand. I don\'t care, I\'m still free.

Evin
Szerintem használj crack-et, mást nem tudok tanácsolni. Ugyanis (fejbõl nem tudom melyik) Starforce védelemmel van ellátva, és a hibaüzenet szerint azzal van a gond.

newil
Jó kérdés...van fennt három.Gears of War - S.t.a.l.k.e.r. - Neverwinter Nights 2. Eredetibe van meg ... most már mindhárom.

Evin
Ez melyik játék?

newil
Erre tud valaki megoldást Vista Home Prémiumom van.Kerestem már rá interneten,de nem találtam semmit...én.

ok köszi csak az a gond hogy nincs másik gépem de valahol olvastam hogy a hálózatfigyelõ program is valamiképp segithet megoldani a problémát

Dj Faustus
"köszi a választ és azt szokta kiirni hogy ki van huzva egy kábel"
Pontosabban: egy hálózati kábel nincs bedugva.
Ez esetben:
* hálókártya-probléma (kontakthiba)
* kábelprobléma
* modem - ezt okozhatja hogy a modem firmware-ét frissítik/újraindítják az eszközt, vagy áramprobléma (ilyenkor újraindul az eszköz), vagy az eszköz hibája.

Az elsõ két eset kiszûrhetõ egy másik számítógéppel (összekötöd a másik géppel, és figyeled, hogy a hálózati kábel nincs bedugva jelenség fennáll-e).
A második esetben a sikeres firmware-frissítés után abbahagyja az újraindulgatást, az áramproblémát szünetmentes tápegységgel oldható meg, az eszköz hibáját meg a szolgáltató tudja orvosolni.

köszi a választ és azt szokta kiirni hogy ki van huzva egy kábel de minden rendesen a helyén van és ezt elég sûrüen szokta csinálni épp hogy fölépek már megszakad ezt nem értem mitõl van azt mondták hogy a kiszolgáló frissit és azért szakad meg ,és olyasmit ir ki hogy további információ és egy számot .Ha ebbõl tudod mi lehet a gon akkor megköszönném as egitséged

Benny04
köszi, megpróbálom <#worship>

Dj Faustus
"mellett van egy lakat hogy ez mi azt nem tudom"
Windows tûzfal - az rendben van.

"ÉS amikor megszakad a kapcsolat"
Ír ki valamilyen - három számjegyû (691, 678, 769,...) - hibakódot? Vagy csak simán újratárcsáz?

ADSL
ÉS amikor megszakad a kapcsolat akkor a helyi kapcsolat látszik ja és a mid 2 a helyi kapcsolaton és a szélessávu kapcsolat mellett van egy lakat hogy ez mi azt nem tudom köszi

Dj Faustus
De milyen neted van?
KábelTV-s? ADSL? ETTH? Mikrohullámú?
Betárcsázós? DHCP-s?
Router van?
Hibaüzenet? Hálózati kapcsolatoknál Helyi kapcsolat látszik?

sziasztok

Ugyan ez a gond a nettemmel magátol megszakad a net és nem tudom mitõl van nem tud valaki valamilyen hálózat figyelõ progit ott talán kiderülne a probléma oka

Dj Faustus
Dj Faustus
769-es PPPOE probléma elsõdlegesen ügyféloldali LAN probléma.
Vagy letiltottad a hálókártyát, vagy megfeküdt a hálókártya, vagy a meghajtóprogramja kavarodott meg (esetleg valami kártevõ játszadozik vele). Ha a Hálózati kapcsolatokban nincs Helyi kapcsolat akkor ott a hálókártya körül valami zizi van.

Benny04
na elszóltam magam...
megint nem jó :C
1 óra hosszáig tudtam netezni, aztán mindig azt írta ki, hogy hálózati túllépés...
nem töltõdött be egy oldal sem...
Aztán letiltottam a Helyi kapcsolatot, és egyszerûen eltûnt :|
Nincs a hálózati kapcsolatokban. :S
És ha kapcsolódni akarok a nethez, akkor egybõl ezt írja ki:

És ha az Újratárcsázásra kattintok, egybõl ezt írja ki megint...
Hogyan lehetne vissza hozni helyi kapcsolatot?
Vagy miért nem lehet netezni 1 óránál többet??
Segítsetek, plz <#rinya>

Benny04
közvetlen modemmel, de már jó 😉

Evin
Elõször is használj pontot meg vesszõt, mert így összefolyik, és káosz az egész.
Nincs kamerám, szóval nem tudok mit javasolni neked. De szerintem amit adtak hozzá(ha adtak), azt érdemes használni, vagy annak az újabb verzióit.
De elvileg, mivel nem firewire-t használsz, a VirtualDub jó program, amennyiben úgy veszel fel, hogy elindítod a kamerán a lejátszást és a programmal felveszed. Firewire-ön kívül csak RCA vagy SCART csatlakozóval lehet, tudtommal, és ott ez a módszer megy. Vagy ha ez már SD kártyás kamera, akkor passz.

köszi a választ csak aza gond hogy ezzel a progival tudtam mit kezdeni úgy értve hogy egy idõbe tudtam szerkeszteni de letöltöttem pl pinacle studiót arrol meg még úgyse nem nyitotta meg és milyen progit ajánlanál hogy melyik jó ja és a pinnacle studiót meg csak úgy lehetett volna megnyitni cameráról hogy fireware kártya kellett volna hozzá de az nincs a gépembe és azért használom ezt a progit

Evin
Ezt a programot még nem használtam, de szerintem tölts le hozzá frissítést, utána meg nézd meg, hogy az a mod fájl, vagy ami abban a mappában van ép-e. Mert általában akkor nem tud egy program fájlt megnyitni, ha nem ismeri, sérült, vagy nincs elég szemetelõ helye pl. a c:\-n.
De ha közvetlen kameráról nyitnád, akkor még ott a kontakthiba stb. lehetõsége is.

cyberlink power director express ne
videókat
---------------------------
PowerDirector
An error occurred when opening this media file in the Library.
G:\SD_VIDEO\PRG001\MOV02D.MOD
OK

Evin
Mi a program neve? Mit ír ki hibának? Mit írnál lemezre?

sziasztok ha jól látom itt segitséget lehet kérni
azt szeretném kérdezni hogy van egy videószerkesztõ programom és egy dv camerám csak az a gond hogy nem tudom a cameráról a filmeket betölteni mert valami hibát ír ki csak úgy müködne ha kiirnám lemezre. Ebben szeretném kérni annak a segitségét aki tudja a választ köszi

Evin
Mivel csatlakozol a netre, közvetlen modemmel, vagy routeren keresztül?

Benny04
up<#rinya>

Evin
Szerintem 2dolgot tehetsz:
Tedd fel a Firefox-ot
Indítsd el az IE-t, ott menj fel az adobe.com oldalra, és úgy telepítsd.

technodome
ugyan az történik, semmi különbség

zárj be minden alkalmazást és úgy próbáld meg
technodome
Sziasztok.
Ha tud vki akkor segitsen a bajom megoldásában. Régi gépre xp-t telepitettem plusz mindent ami kell (codec,virusirto....stb)
Adobe Flash player-t szeretnék feltenni de amikor elkezdõdik a telepités kidob egy ablakot benne a mozilla lehetõséggel és kész. Vagy cancel vagy try again. Eggyikre sem reagál semmit. Na ilyenkor mi van?
Az eredeti szöveg: The following applications need to be closed before the Adobe Flash Player Plugin can be installed. Alatta mozilla amit kijelölhetsz de nem történik semmi?

kösz mindhármótoknak,most már jó

Benny04
Na sikerült feltennem a carlosca xp-t, és most már mûködik rendesen.
Már fel tettem minden drivert, a videokari drivert is és az is mûxik!
Úgyhogy most már fasza minden kivéve egy dolgot!
Nem tudok internetezni.. :C
Hiába csatlakozok az internetre, azután elindítom az ff-t, és ezt írja ki egy kis idõ elteltével:

Mi lehet a baj? Az ethernet dirvert már feltettem, úgyhogy ez nem lehet baj.
Elõre is köszi! <#worship>

Evin
Töltsd le a legújabb Nvidia drivert, mert az nv_ kezdetû fájlok, ahhoz tartoznak. Csak persze elõtte szedd le ami fent van.

helo
indítsd csökkentett módban,ilyenkor a minimálisan szükséges eszközillesztõket és szolgáltatásokat tölti be - és tudod cserélni,ha az megoldja
Hi!

Próbáld meg, start menü, futtatás, ide írd msconfig.exe. Aztán néz meg hogy betöltõdik-e amikor indul a win (Boot.ini), ha igen vedd ki a pipát elõle, aztán újraindítás.

Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10

Hello! A problémám az hogy miközben játszogattam random bekékült a képernyõ és ilyenkor újra kell indítanom a gépet.A kék képernyõben levõ szöveg egy bizonyos 'nv4_disp.dll' nevû fájlra hivatkozik,utánna néztem a guglin és letöltöttem egy kicsit régebbi verziót ami fixálja a problémát.
Viszont nem engedi lecserélni mert fut az 'nv4_disp.dll'.A kérdésem az hogy hogyan tudnám leállítani hogy ki tudjam cserélni?Feledatkezelõbe minden futó dolgot megnéztem/bezártam de nem engedi továbbra sem.

Evin
Csak 1kell oprendszer mind2 gépen.
Ha windows van rajtuk, kapcsold ki a Windows tûzfalat. Utána kiválasztod a mappát, amit látni szeretnél a másik gépen is, Windows Intézõben jobb gomb->megosztás->Hálózati megosztás és biztonság részben, az 1helyre pipa, adsz egy nevet ha nem jó, és a 2.helyre is pipa, ha szeretnéd, hogy a másik gép írni is tudjon oda hálózaton keresztül.

Küldönc
hello
Szeretnék pc-rõl notira cumókat másolni. Hálózaton van mind a 2 router segítségével. Milyen program kell, s hogyan tegyem?
plz segítsetek, köszi.

Benny04
na feltettem a 8.3.2.1-eset...
de nem nagyon találom a "CD-kép kiírása"-t...
valakinek, akinek meg van, nem tudja, hogy hol találhatom? :CCC
elõre is köszi <#smile>

Benny04
akkor eltöltök egy újabb nerot- hátha van benne ilyen funkció 😊

Evin
Nem, azzal épp az ellenkezõjét csinálod. Keress olyat, hogy cd-kép, iso kiírása, vagy hasonló. Pontosan nem tudom, mert nincs Nero-m, de van benne ilyen, a menüben.

Benny04
amúgy nero 6-osom vaN...

Benny04
amúgy olyan nincs nekem a neromban 😄D
UDF/ISO lemez készítése -> ez jó??

Benny04
hát fent van rajta az xp home :F
amúgy köszi <#worship>

Evin
Arra mondjuk kíváncsi lennék, hogy "üres" gépre hogy rakod fel a DT-t. 😄
Nero: CD-kép kiírása, kész, nem kell itt bonyolítani a dolgot. Aztán arról boot-olsz.