Segítséget kérek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
#1 - bár Windows 2000 rendszerhez, de adaptálható XP-re is
config.sys-es problémára:
Rendszerfájl-ellenõrzõ segédprogram
Faustus mester segítenél?😄
Bár szerintem az a legbiztosabb, ha frissen raksz fel mindent.
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
http://flickr.com/photos/zolika90/
Melyik progival lehet olyat csinálni hogy cm-mm-ben megrajzolom az adott dolgot és mikor kinyomtatom akkor ugyan annyi legyen ha lemérem.Csináltam ilyesmit Paint-al beállitottam cm-be meghuztam a vonalat mikor kinyomtatta kevesebb volt. Kössz a segitséget.
Tud vki megoldást arra, hogy egy CD tartalmát lássam fájlonként és kinyomtassam vagy szerkeszteni tudjam Word-ben? Van erre vmi progi?
Van rengeteg régi CD-m, fogalmam sincs mi minden van rajta, szeretnék kicsit rendszerezni.
Köszi!
ASUS M4A88TD-M USB3 AMD 880G AMD Athlon II X2 255 2x2Gb Kingston hyper X Blue 1600MHz ASUS 9800GT 512Mb FSP hexa 500W
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
2 Windows feltámasztását is parancsba kaptam viszont halvány lila gõzöm sincs a feltámasztás módozatairól. Az egyik gép egy config.sys nevû fájlt a másik pedig valami NTLDR-t. Na onnantól kezdve, hogy berakom az XP CD-t mit csináljak, hogy megjavuljanak?
Segítségeteket elõre is köszönöm.
elõre is köszi
hello
andrew
Próbáld meg ezt felküldeni, hátha neked régebbi van még.
Leírom esetemet, hátha valaki okosabb tud rá magyarázatot adni. Nálam a Windows frissítések úgy vannak beállítva, hogy csak értesítsen ha vannak és majd én eldöntöm a továbbiakat. Eddig ez az elmúlt két évben így is történt mindig. Ma reggel is megjelent az ismerõs kis sárga ikon az értesítési területen, hogy van frissítés a Windows Defenderhez. Elindult (volna) a letöltés/telepítés a szokásos módon, de közben eltûnt a NET kapcsolatom. UPC a szolgáltatóm, de ennek nincs különösebb jelentõsége gondolom. Modemen továbbra is világított(villogott) a hozzá tartozó zöld LED és kis ikon ott volt a Tálcán jobb oldalt, hogy van kapcsolat. De nem volt, mert jött a hibaüzenet, hogy FF nem találja a Startlapot a megadott web helyen. Próbálja újra. Próbáltam de semmi. Felhívtam az UPC technikai segélyszolgálatát, de azt mondták nincs errefelé hálózat kiesés vagy hiba, de azért adtak egy tanácsot. Azt, hogy (próbaképpen) húzzam ki a modem 220 V-os hál. csatlakozóját a konnektorból és néhány perc múlva dugjam vissza.
Elõször azt hittem, tréfálnak még rá is kérdeztem, hogy nem ugratnak ugye? Megtettem ezt a ki/be dugdosást és ezek után minden helyre állt a NET-el. Nézegetem megint a híreket és látom megint ott a kis sárga frissítésekre figyelmeztetõ ikon. Nagy naivan elindítottam a letöltést és erre megint elõjött az elõbbi, NET eltûnési jelenség. Most már gyakorlottan oldottam meg a ki/be dugdosást. Újból lett NET megint. Erre már célirányosan rámentem a Windows Update oldalra és ott elindítottam a frissítések keresését. Talált is egyet (amit már elõtte is kétszer) a Defenderhez valót. Rákattintottam megint a frissítések letöltésére és már nem is csodálkoztam rajta, megint eltûnt a NET. Újabb ki/be dugdosás és megint jó minden.
Bocsi a hosszú bevezetõért, de azt kérdezném, hogy mi lehet ezzel a frissítés letöltéssel a problémám? Eddig sosem volt ilyen hibajelenség nálam.
Köszi a válaszokat elõre is.
Logitech G25 tulajos!!
Asrock AliveXFire-e Sata2 alaplap, AMD Athlon 64 X2 5000+, 250Gb HDD, 2GB DDRII RAM, Gigabyte GeForce 8600GT 512MB VGA
beirom vbs fajlba hogy:
MsgBox "szoveg"
Set ovladani = CreateObject("WMPlayer.OCX.7" )
Set mechaniky = ovladani.cdromCollection
If mechaniky.Count Then
For i = 0 To mechaniky.Count - 1
mechaniky.Item(i).Eject
mechaniky.Item(i).Eject
MsgBox "masik szoveg"
mechaniky.Item(i).Eject
mechaniky.Item(i).Eject
Next
End If
ez ugye az hogy kidob egy ablakot szoveg felirattal azt az ilelto leokezza, kinyitja utana a cd romot, bezarja aztan kiirja a masik szoveget azt leokezza megint ki/be es itt kene vege lenni..edig oke csak utana a masodiknak beirt szoveget ujra kiadja es ha azt leokezod akkor lesz vege..azt nemlehetne vhogy kiszedni? nemnagy gaz csak kicsit zavaro <#szomoru1>#szomoru1>
kosz elore is
Egy csápokkal kapaszkodó fénygömblélek. Három részből álló, ötdimenziós.
Mien program tudja azt hogy felveszem a hangkártyáró lejátszótol zenét és közben ha mikrofonba is beszélek??
Logitech G25 tulajos!!
Ez mitõl lehet? Csak egy böngészõablak fut..
Egy csápokkal kapaszkodó fénygömblélek. Három részből álló, ötdimenziós.
legeccerubb a print screen. csak megnyomod es utana paintbe bemasolod es elmented. ha AltGr+print scrnt nyomsz akkor csak az aktualis ablakot fotozzal le.
Egy olyan egyszerû ingyenes progit keresek amivel a képernyõn kijelölök pl egy felugró ablakot és azt elmenti.
Van olyan ingyenseb??
Köszi elõre is a helpet!
Logitech G25 tulajos!!
Itt csak addig nyomod a Tovább gombot, amíg elérsz ahhoz a részhez, ahol meg kell adnod az FTP oldal címét. Majd meg kell adnod a felhasználónevet, illetve a kapcsolat nevét és kész is.
Egy leírás errõl
FTPDrive - egy külön progi
esetleg v.mi programmal +oldható ?
meg annyit hogy esetleg van ilyenbol tobb is? pl oylan hogy kiir uzenteket egymas utan, aztana vegen rebootol<#idiota>#idiota>
mert azt tudom hogy egy uzenetet lehet MsgBox "uzenetszovege" vel de hogy ha egymás utan beirom tobbszor az mukodik e vagy arra valami mas megoldas van?
thx
<#felkialtas>#felkialtas>
"A másolásvédelemmel ellátott fi lmek nem vehetõk fel ezzel a készülékkel. Ha a készülék felvétel közben másolásvédelmi jelet érzékel, a felvétel leáll, és a következõ üzenet jelenik meg: (Nem másolhat másolásvédett filmet.)"
Ööö... Ez most mi?? <#wow1>#wow1> Pl ha megy egy mûsor a tévében, azt nem biztos hogy fel tudja venni? Ki lehet valahogy játszani? (program vagy bármi más?)
Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10
Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10
én is ezt használom, mert nekem is lassú a netem <#wow3>#wow3>