Segítséget kérek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Üdv:badipianist
Több gépre ne rakd fel, mert úgyis észreveszik hogy más a hardware és kilövik az aktiválást.
Egyébként nekem úgy volt hogy már elfogyott a netes aktiválás, telefonon kaptam új aktiválást és a frissen aktivált szûz windowst elghostoltam.
Így új winnél megúszom a telefonálgatást.
1sorozatszámmal, csak 1gépre telepíthetsz. Ha egyszerre mind2 gép a netre megy, akkor le fogják tiltani, szerintem vagy az egyik gépet, vagy a sorozatszámot.
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
meg van itthon egy másik laptop, arra egy megöhhömletöltött vistát felrakok, de a kódot azt irom be ami amásik hátulján van, akkor eredeti lesz rajta?
Nemrég telepítettem fel egy eredeti Windows-t és aktiváltam hozzá a kulcsot, minden rendben ment el is fogadta. Most újra szeretném telepíteni a rendszert, mert sajnos hülye voltam és rosszul Ghost-oltam. Ha most újratelepítem a windows-t, hogy teljesen frissen mentsem ki Ghost image-be akkor el fogja újra fogadni a serialt? Tudtommal eddig csak egyszer volt aktiválva.
A serial egyébként a laptop hátuljáról való, és a laptophoz adott telepítõ eredeti cd. (Asztali gépre telepíteném újra)
Köszi elõre is!
:3
Ha csak egy (nem összetett, agyoneffektezett) hangszer szólna egy szólamban még lenne rá esély, de összetett hangfelvételeknél szét kéne tudnia a számítógépnek szeparálnia a különbözõ hangszerek hangjait - de ez nem megoldható (a számítógépnek ismernie kellene a felvételben hallható hangszerek hangszíneit).
"Mondták nekem,hogy ez megoldható!CONVERTEL programmal."
😉 Az a Convertel inkább Converter (mint konvertáló, átalakító angolul) - de ez nem a program neve inkább típusa.
Az említett célra vannak szoftverek, bár ezek hatékonyságáról nem vagyok meggyõzõdve. Ilyesmik például:
http://www.widisoft.com/
http://www.intelliscore.net/
http://audioto.com/eng/aud2midi.htm
Üdvözlettel:
[email protected]
Olyan programot keresek, ami mov-ot tud átalakítani mpeg-re.
Tudtok segíteni?
Minden segítséget nagyon szépen köszönök!!
Üdv.,
ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
Én hülye, letöltöttem a Megaupload toolbart, ha új lapot akarok létrehozni (ctrl+t)akkor bejön ez az ablak:
Hogyan tudnám eltüntetni?
A megaupload bart már elvileg töröltem a vezérlõpult segítségével, de a toolbaroknál még mindig ott van... A keresõ sem találja! Hogyan töröljem le?
Amint lesz megint ilyen egy éves kulcs osztogatás EMSI Sofware-nél azonnal beteszem ide a fórumba. Érdemes nézegetni a Giveaway of the day oldalát is naponta, mert már ott is volt.
Az EREDET Könyve; idézetek: „Áldott legyen az Ory. Az Ory hatalmas.” „Ne félj az Orytól és hidd az Ory igazságát.
Az EREDET Könyve; idézetek: „Áldott legyen az Ory. Az Ory hatalmas.” „Ne félj az Orytól és hidd az Ory igazságát.
Tudok a munkahelyemen névtelenül netezni,úgy hogy ne tudják visszakeresni a látogatott oldalakat úgy ,hogy pl:
1.megváltoztatom a gépnevet, vagy
2.az xpantispy-ban beállítom a rejtõzés a hálózatban funkciót? vagy
3.valamilyen unblock oldalon, pl az unblocked.org-on keresztül netezek?
Köszi 😊
A hivatkozott hiba megszûnt.Egy külsõ program (Total Recorder)okozta.
Üdvözlettel: gy?jt?
Egy kérdésem lenne: miért nem tudom lekapcsolni a gépem? Hiába katintok a start menü--->kikapcsolás - eredmény semmi! A Windows elkezd mindent leállítani mégsem kapcsol ki. Olyan mintha megakadna kikapcsolás közben a folyamat. (pl. a a futó alkalmazásokat leállítja ESET SMART; YahooWidgets; Torrent kliens stb.) Szóval miért lehet ez a jelenség?
Bár én valami vírusra gondolok, de az Eset nem talált semmit...
Köszi a segítséget!<#worship>#worship>
U.I:Esetleg ha tudnátok ajánlani szintén 15-16 ezerért vmilyen jobb amd procit ami elõrelépés a 3200+-hoz képest légyszi írjátok le!
Elõre is ThX!
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
Szerintetek a 2 kártya közül melyik lenne a jobb választás?
Geforce 8600Gt 256MB TV PCX DDR3 Inno
vagy
Ati Radeon HD2600 Pro 256MB PCX HIS
Windows XP op. rendszerem van. Az utóbbi napokban valami ok miatt a gép 0 hangerõvel jelentkezik be. A hangbeállításokat ellenõriztem. A hangkártya (Creative Sound Blaster PCI) rendben látszik.A drivert frissítettem (a probléma megjelenése után!). Egyébként is, ha a bejelentkezést követõen egy mozdulattal beállítom a kis hangszóró ikonon a hangerõt, minden rendben van. Egészen addig, amíg a gépet újraindítom.Valami a Windows setup közben történi, ami miatt a kikapcsolás elõtt rendben levõ hangerõ lenullázódik.
Megvizsgáltam a DirectX-el a rendszert és a tesztprogram fõablakában már a betöltése közben hibaüzenetet kaptam:
Hanghiba
Annyit megjegyzek, hogy a gépemen nincs probléma a memória mennyiségével.
Mi lehet a probléma? Az indulásnál melyik Folyamat vagy Service van kapcsolatban a kártya hangerejének beállításával?
Üdvözlettel: gy?jt?
C. E. T. I. Communication with ExtraTerrestrial Intelligence
Így tudod a prog. tel/törl-bõl eltávolítani. Az mért nem jó, ha csak simán felrakod újra?
@ Hellomarci