Segítséget kérek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

akyyy
hát például hová kell fordulnom?

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

Köszönöm hozzáállásodat,hogy segítettél!

Üdv:badipianist
lck
Ha ugyan arra a gépre rakod, akkor ne aggódj - néhányszor feltudod újra rakni internetes aktiválással is. Ha ez elfogyott, marad a telefonálás az ügyfélszolgálatra, ott egykét adatot megkérdeznek a gépre ragasztott címkérõl aztán adnak aktiváló kódot.
Több gépre ne rakd fel, mert úgyis észreveszik hogy más a hardware és kilövik az aktiválást.
Egyébként nekem úgy volt hogy már elfogyott a netes aktiválás, telefonon kaptam új aktiválást és a frissen aktivált szûz windowst elghostoltam.
Így új winnél megúszom a telefonálgatást.
Evin
Elméletben, mert nem sokat csináltam ilyet, ha ugyanarra a gépre rakod fel, ugyanazzal a számmal, csak simán aktiválod.

1sorozatszámmal, csak 1gépre telepíthetsz. Ha egyszerre mind2 gép a netre megy, akkor le fogják tiltani, szerintem vagy az egyik gépet, vagy a sorozatszámot.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

Ic3 m4n
Hát tegyél! Ki akadályoz meg?<#beka2>

akyyy
holnalpomra szeretnék reklámokat tenni de nemiylen olcsó bannercseregportálos megoldást, hanem valami normálisat, mint ami itt sg-n vagy indexen is elõ zsokott fordulni (wordpress, rendes domain, aláirásomba látható, )

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

akyyy
nah erre én is kiváncsi vagyok.

meg van itthon egy másik laptop, arra egy megöhhömletöltött vistát felrakok, de a kódot azt irom be ami amásik hátulján van, akkor eredeti lesz rajta?

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

DJ RX7
Üdv!
Nemrég telepítettem fel egy eredeti Windows-t és aktiváltam hozzá a kulcsot, minden rendben ment el is fogadta. Most újra szeretném telepíteni a rendszert, mert sajnos hülye voltam és rosszul Ghost-oltam. Ha most újratelepítem a windows-t, hogy teljesen frissen mentsem ki Ghost image-be akkor el fogja újra fogadni a serialt? Tudtommal eddig csak egyszer volt aktiválva.
A serial egyébként a laptop hátuljáról való, és a laptophoz adott telepítõ eredeti cd. (Asztali gépre telepíteném újra)
Köszi elõre is!

:3

Dj Faustus
"MP3-as felvételekbõl,szeretnék átalakítani MIDI-be zenét-"
Ha csak egy (nem összetett, agyoneffektezett) hangszer szólna egy szólamban még lenne rá esély, de összetett hangfelvételeknél szét kéne tudnia a számítógépnek szeparálnia a különbözõ hangszerek hangjait - de ez nem megoldható (a számítógépnek ismernie kellene a felvételben hallható hangszerek hangszíneit).

"Mondták nekem,hogy ez megoldható!CONVERTEL programmal."
😉 Az a Convertel inkább Converter (mint konvertáló, átalakító angolul) - de ez nem a program neve inkább típusa.
Az említett célra vannak szoftverek, bár ezek hatékonyságáról nem vagyok meggyõzõdve. Ilyesmik például:
http://www.widisoft.com/
http://www.intelliscore.net/
http://audioto.com/eng/aud2midi.htm

Szeretnék kérni egy kis segítséget!MP-3-as felvételekbõl,szeretnék átalakíttani MIDI-be zenét-számokat.Mondták nekem,hogy ez megoldható!CONVERTEL programmal.Abban kéne a segítség,hogy magyarul kéne,és kicsit részletessen lépésenként,leírná nekem a segítõ,nem vagyok annyira profi ebben!!!Köszönöm,aki segít!

Üdvözlettel:
[email protected]
Írd be a Google-ba MOV to AVI MPEG van belõle egy pár.
Sziasztok!

Olyan programot keresek, ami mov-ot tud átalakítani mpeg-re.

Tudtok segíteni?

Minden segítséget nagyon szépen köszönök!!
Üdv.,

ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!

akyyy
google Analyticsban hol lehet megnézni milyen ip cimrõl nézték meg a honlapom?

Prince of Máté
Megint megmentettetek 😄
Köszönöm a segítséget.

biomage
milyen böngészöt használsz?

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

Ic3 m4n
Ha FireFoxot használasz, akkor: Ezközök>Kiegészítõk> és ott kellene lennie, legalábbis nekem a winamp toolbarnal mûködött, meg a yahoonál is.

Prince of Máté
Megint segítség kéne!
Én hülye, letöltöttem a Megaupload toolbart, ha új lapot akarok létrehozni (ctrl+t)akkor bejön ez az ablak:

Hogyan tudnám eltüntetni?
A megaupload bart már elvileg töröltem a vezérlõpult segítségével, de a toolbaroknál még mindig ott van... A keresõ sem találja! Hogyan töröljem le?

Én is.
Amint lesz megint ilyen egy éves kulcs osztogatás EMSI Sofware-nél azonnal beteszem ide a fórumba. Érdemes nézegetni a Giveaway of the day oldalát is naponta, mert már ott is volt.

Az EREDET Könyve; idézetek: &#8222;Áldott legyen az Ory. Az Ory hatalmas.&#8221; &#8222;Ne félj az Orytól és hidd az Ory igazságát.

pm, az mi?

Okés.köszöntem,közben párhuzamosan irtam egy pm-et. 😊
Nekem az A-Squared 2009.07.21.-ig jó. Volt júliusban egy akció és akkor osztogatták az egy éves bonuszokat. Talán lesz megint karácsony felé ilyen akció.

Az EREDET Könyve; idézetek: &#8222;Áldott legyen az Ory. Az Ory hatalmas.&#8221; &#8222;Ne félj az Orytól és hidd az Ory igazságát.

Halihó!
Tudok a munkahelyemen névtelenül netezni,úgy hogy ne tudják visszakeresni a látogatott oldalakat úgy ,hogy pl:
1.megváltoztatom a gépnevet, vagy
2.az xpantispy-ban beállítom a rejtõzés a hálózatban funkciót? vagy
3.valamilyen unblock oldalon, pl az unblocked.org-on keresztül netezek?

Köszi 😊

Igen izlések.Meg van mindkettö csak a a-squared (ful)csak 30 napos.<#duma>
Találtam néhány olvasni valót a témához. Hátha segít valamelyik.
1. - - 2.
Fent vannak a legújabb Windows frissítések is a gépeden?

Hát több lövésem nincs hozzá. Még lehet valami Rendszerhiba mert ilyenkor is szokott hasonló jelenség lenn, de ehhez én már nem értek.

Az A-Squared Anti-Malware (szerintem) jobb, de ez is ízlés kérdése.

Sajnos a jelenség továbbra is létezik! Hiába a malwarebytes...<#szomoru1>
Szia.Köszöntem.Igen ez jó ismerem meg van nekem is a fulverzsön.(A a-squared az nem jobb?)
Próbáld meg ezt. Hátha megtalálja.

Sziasztok!
A hivatkozott hiba megszûnt.Egy külsõ program (Total Recorder)okozta.

Üdvözlettel: gy?jt?

Az egyik ismerõsöm ugyan ilyen cipõbe jár most csak nála meg állandóan újraindul a gép a kikapcsolásnál.(nem lehet kikapcsolni csak a ki-be kapcsoló gombbal).Szerintem spy -lesz.A Nod valami 118 vírust talált abból vagy 40 trójai. hm nem semmi mi? A Nod se volt úgy beállítva ahogy kellett volna legyen.Nézd át te is csökkentett módba spyírtóval.
Igazán nincs mit.
Sziasztok!

Egy kérdésem lenne: miért nem tudom lekapcsolni a gépem? Hiába katintok a start menü--->kikapcsolás - eredmény semmi! A Windows elkezd mindent leállítani mégsem kapcsol ki. Olyan mintha megakadna kikapcsolás közben a folyamat. (pl. a a futó alkalmazásokat leállítja ESET SMART; YahooWidgets; Torrent kliens stb.) Szóval miért lehet ez a jelenség?
Bár én valami vírusra gondolok, de az Eset nem talált semmit...

Köszi a segítséget!<#worship>
Óriási köszönet balcsi70! <#worship><#worship><#worship>
Qwerty4
Elindult, új catalystet tettem fel és ment.<#smile>

Qwerty4

Qwerty4
Hello.

ATI Catalyst-ról van szó:

Ez miért jön elõ?NET Framework 2.0 telepítve van.

Qwerty4

Itt van csak olvasd el elötte rendesen. Lomtár visszaállitása
Üdv. Gépemen sikerült véletlen letörölnöm a lomtárat, pontosabban az ikont, és mintha eltûnt volna az egész mert nem találom sehol pedig ha valamit letörlök az belekerülhet a lomtárba mert nem szabadul fel az adott meghajtón hely. Kérdésem tehát hogy hol találom a lomtárat a total commanderen belül, vagy mit tegyek? elöre köszi
adios
Csak az a baj h most romlott el a 7600Gt-m és nincs 16-17 ezernél több keret rá,viszont a gép nagyon kéne már.Úgy gondolom a 8600 jobb választás lenne az Atinál de azért kiszeretném kérni elõtte a Ti véleményeteket is.

U.I:Esetleg ha tudnátok ajánlani szintén 15-16 ezerért vmilyen jobb amd procit ami elõrelépés a 3200+-hoz képest légyszi írjátok le!
Elõre is ThX!

Evin
Csak Nvidiában vagyok vmennyire otthon, szóval 8-as szériát már ne vegyél. 9600 vagy 9800 jobb választás. Ugyanaz a lap, de új gyártástechnológia, így nem melegszik annyira, és kevesebbet fogyaszt.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

adios
Hali!
Szerintetek a 2 kártya közül melyik lenne a jobb választás?
Geforce 8600Gt 256MB TV PCX DDR3 Inno

vagy

Ati Radeon HD2600 Pro 256MB PCX HIS

Értem.Tehát a lényeg hogy a filmek ne legyenek nagyobbak 1gb-nál.Én rosszul értelmeztem hogy az egéssz ne legyen nagyobb mint 1Gb-t.Itt a filmek 300 mb-osak csak sok van belöllük,és DivX-esek.És kb 2gb- összesen.Mostmár értem. Konvertálásokat meg utánna kiirni meg összevágni meg stb azokat vágom csak ilyet nem csináltam még mert nem tudtam hogy igy lejátsza e a asztali. Köszöntem.
Seithennin
megtaláltam köszike

Seithennin
Hali! Winampból most tettem fel a legujabbat és van millió és egyezer számom, de nem mûködik a listánál hogy beütöm a track címét és megtalálja, ezt hogyan lehet beállítani? Lécci segítsetek

Szervusztok!
Windows XP op. rendszerem van. Az utóbbi napokban valami ok miatt a gép 0 hangerõvel jelentkezik be. A hangbeállításokat ellenõriztem. A hangkártya (Creative Sound Blaster PCI) rendben látszik.A drivert frissítettem (a probléma megjelenése után!). Egyébként is, ha a bejelentkezést követõen egy mozdulattal beállítom a kis hangszóró ikonon a hangerõt, minden rendben van. Egészen addig, amíg a gépet újraindítom.Valami a Windows setup közben történi, ami miatt a kikapcsolás elõtt rendben levõ hangerõ lenullázódik.
Megvizsgáltam a DirectX-el a rendszert és a tesztprogram fõablakában már a betöltése közben hibaüzenetet kaptam:
Hanghiba
Annyit megjegyzek, hogy a gépemen nincs probléma a memória mennyiségével.
Mi lehet a probléma? Az indulásnál melyik Folyamat vagy Service van kapcsolatban a kártya hangerejének beállításával?

Üdvözlettel: gy?jt?

Ariane
Köszi eddig én is eljutottam de engem most ez a program érdekelne. Azt írjátok meg nekem, hogy mi a magyar fordítása az angol szövegnek. A betett képen a felsõ és a baloldaliról van/ lenne szó.

C. E. T. I. Communication with ExtraTerrestrial Intelligence

Nem ez a lényeg, az asztali lejátszók NEM tudnak 1GB-nél nagyobb file-t olvasni, ha valakinek ilyen 1.2-1.4 vagy 2GB-os filmjei vannak, azt nem tudja lejátszani. Ezért vannak a DVD filmek is szétdarabolva VOB-okra. De nyilván ki tudod tölteni a helyet 4.35GB-re vagy 8.4-re ... csak darabja nem lehet nagyobb.

Egy 4-gb- os dvd-re nem lehet rátenni csak 1gb-ot? mármint igy? és miért?
LoDMaSt
http://support.microsoft.com/kb/247501/hu

Így tudod a prog. tel/törl-bõl eltávolítani. Az mért nem jó, ha csak simán felrakod újra?

@ Hellomarci

Montanosz
regcleaner progit használd ,magyar nyelvû, az kitakarítja, lehet manuálisan is

http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/