20838
Segítséget kérek
-
És a winampos megoldás?
Bár a #16911-ben leírt tulajdonsággal rendelkező programmal is próbálkozhatnál vagy az se jó? -
ajaj ha régi akkor lehet hogy odaveszett:(
Próbáld meg a másik gépbe való csatlakoztatását(ha kell rá driver akkor el ne felejts telepíteni)
Nem állítottál rajta semmit? Biztos?
-
ezt tudom, de tobb programmal is probaltam kiirni es egyik sem sikerult :/ ID3 tagot nem mindenhol tudok allitani. -
huncsik #16914 vagyis a Sajátgép-ből tűnt el a partíció! elírtam bocsi -
huncsik #16913 Hello!
Nekem olyan hibám lenne hogy adtak egy 3gb os winyót elég régi de működik.na és beraktam a mobil rack-be és felismerte jó volt minden és raktam is rá dolgokat mert az én winyóm a gépbe van és az szarakodik és ha tönkremenne akkor az adatok ne vesszenek el ráraktam a 3gb-os ra.
jó is volt,pár napja kapcsoltam be a gépet és a vezérlőpultból eltűnt a 3gb-os winyó partíciója és valamiért nem ismeri fel, és nem lett hozzá nyúlva. mi lehet a gond? fontos lenen mert azon vannak a fontosabb dolgaim. -
Hát az elégé érdekes lenne pl.:
kedvenc_zenem.mp3 vagy ha az előadó nyelvtanilag hibásan van leírva akkor is kell gépelgetni :D -
exodus2 #16911 Persze, ha kézzel végig beírogatod, akkor rendben van. De van olyan progi is hogy egy könyvtárba rakod az mp3akat, és megcsinálja hogy minden mp3ba beírja a filenevet id3 tagnak, ezáltal megjeleníthető az id3 tag. -
Pl.:a winampban van ilyen -
exodus2 #16909 Először is, az nem a cdtől fog függeni, hanem hogy az mp3ak tartalmazzák e az id3 tagot. Tehát vannak erre külön szerkesztőprogramok, amikkel az mp3ak neveit stb. berakhatod, és akkor azt fogja mutatni a lejátszó. Tehát ha van 1000 ilyen mp3ad akkor abba az 1000mp3ba bele kell tenni az 1000 id3 tagot, és utána kiírnod. -
Ugy szeretnek CD t kiirni, hogy mp3 kiterjesztesu szamok vannak rajta, es kiirja az id3 tagot. Szeretnem kocsiban hasznalni, de eddig haromszor probaltam es egyszer sem irta ki a szamok cimet. Mit ajanlotok? -
zolti75 #16907 Sziasztok !Segítséget kérek egy régi Jonnada pda 540 lekódolták:(megköszönném ha segítenétek előre is köszönöm. -
Jackson #16906 Feltettemk egy máik verziót ezzel már ok. Már csak xpress-t kéne beizzítani. -
Jackson #16905 igen van -
exodus2 #16904 És amúgy az oldalon (port.hu) megnézted hogy van e leírás? -
Jackson #16903 Nincs. De hiába teszek pipát oda nem jeleníti meg. -
exodus2 #16902 Be van pipálva a Leírás rész? Mikor betölti a film adatait? -
exodus2 #16901 Nekem sem tölt be ezekről. De ahogy nézem talán annak tudható be hogy 2007ben frissítették utoljára a scriptet, és ezalatt lehet hogy az oldal változott. Port.hu scriptje 2009.11.23ai, tehát elég friss. -
Jackson #16900 Nagyon szépen köszönöm! Letöltöttem ua. verziót amit te is használsz ezzel már sikerült! Annyi különbséggel, hogy a filmleírás nálam lemarad. Ezt lehet orvosolni valahol? Xpress és netpiacról nem tölt be adatokat ez nálad is így van? -
exodus2 #16899 Ide felraktam egy videót hogy én hogy csinálom: Link -
Jackson #16898 Köszi! De csak nem akar összejönni hiába jelölöm ki mi kellene az adatlapon nem tölti be a kijelölt dolgokat. "Információ kérés - Internetről Script használatával" Itt nekem fájlokból és parancsfájlból van választási lehetőség, gondolom itt a parancsfájl közül kell a port.hu-t választani, de hiába csak a film címe marad az adatlapon. Valami ötlet? -
Előfordulhat hogy lesz néhány kellemetlenséged:( -
Ne csodáld ha leáll ha olyan oldalról töltesz le:D
MS2007 trial -
jas #16895 Sziasztok!
Office 2007 enterprice programhoz szeretnék egy kis segítséget!
Letöltöttem a programot az egyik oldalról sikerült is elfogadta a seria számot is .
Elindul pl az excel de amikor valamit akarok vele csinálni, pl. betűtipust, vagy betűméretet válltani azt az üzenetet küldi, hogy az excel hibát észlelt és leáll.
a hiba paraméterei a következőek:
AppName:excel.exe
AppVer: 12.0.4518.1014
AppStamp: 45428263
ModName: e_fuicibe.ddl
ModVer: 0.3.50.17
ModStamp: 400ccb0c
fDebug: 0 offset: 0000c833
Nagyon kérlek benneteket ha valaki tud segítsen nekem, hogy mi lehet a probléma!
Válaszotokat előre is köszönöm! -
exodus2 #16894 Először is. Fájl Új, adsz egy számot neki. Majd Film - Információ kérés - Internetről Script használatával - Bejönnek az oldal nevek, kiválasztod a pl. port.hu-t. Bal felső sarokban van olyan hogy Futtatás arra rányomsz. Beírod a film címét aminek az adatait szeretnéd lekérni. Feljövő ablakból kiválasztod a pontos címet (lehet többet dob fel, ha az a szó pl. több filmcímben is szerepelt, értelemszerűen)- Rákattintasz, leOkézod. Bejön egy lap ahol mutatja az adatokat, ebből választhatsz hogy mit szeretnél, vagy mit hagyjon ki. Mentés gomb és kész. Utána mentheted azt az adatbázist. Mikor megvagy x filmmel, akkor importálás, és egyenként berakod. Bár ez az egyenként dolog elég macerás így. -
Jackson #16893 Ant Movie Catalog
Egy kis segítséget szeretnék kérni AMC programmal kapcsolatban. Most próbálgatom ezt a katalogizáló progit de nem tölti ki automatikusan a film adatlapját ha beírom a filmcímet és utána bármely magyar oldalt kiválasztom (port.hu, xpress). Mit kéne beállítanom, hogy automatikusan leszedje az adatokat (kategória, év, stb...) a netről? -
értem, köszönöm , átmásoltam =D -
exodus2 #16891 Igen, 4gb a mérethatár Fat32nél. -
tehát 2,11 GB-al már menni fog? -
exodus2 #16889 Attól függ, pl. nem nagyon van rá szükséged akkor betömörítheted két kisebb fájlra. Vagy ha pl. film akkor szét vághatod, két részbe. Kb. ennyi lehetőséged van:) Vagy fájlok vissza a gépre, ntfsre leformázod a vinyót, és visszamásolod a dolgokat. -
hali, van egy külső lemezem és arra szeretnél egy fileot átmásolni, de azt írja ki h túl nagy a méret (5,22 GB), pedig van még elég hely a külső merevlemezen. vki azt mondta azért lehet mert rosszul van formatálva a külső HDD, és valóban, az FAT32, a gépi pedig NTFS, de eddig ezzel nem volt gond, már sok fájlot átraktam róla a külsőre. szal hogyan tudnám megoldani? természetesen nem szeretnék formátozni.. -
pakry #16887 meg probálom .köszönöm! -
exodus2 #16886 Próbáld ki ezt: Link
Érdemes átírnod az exe-t rar-ra, majd kimásolni az install mappa tartalmát, ezután pedig manuálisan a drivert megmutatni neki vagy setup.exe. -
pakry #16885 helló! kérem segítsen valaki!
van egy harmonics (conexant)cx 2388 video capture (mk3) gyártmányu kártyám szeretnék letölteni hozzá drivert de nem találok sehol keresöbe beírva olyan helyeket ajánl ahol meg kellene vásárolni--ez nemjó--
ismert driver keresö oldalakon nincs! segítsen valaki hogy honnan tudnék letöiteni hozzá drivert! -
Úgy van értelme, ha felrakod az Xp-t, majd rá az SP3-at. Utána amit akar majd felrak a MS Update-ből. De igazából teljesen mindegy, mert az Upadte is először az sp3-at fogja felrakni.
sovatalevi
Én a helyedben víruskerteséssel kezdeném, mert látom ki van kapcsolva. Közvetlen a kémprogramkeresés előtt. -
gyűjtő #16883 Szervusztok!
A Windows XP teljes, tiszta telepítésére kényszerülök.
A telepítőlemezem Windows XP SP-2.
Kérdésem: a fenti lemez telepítését követően tömegével bejelentkeznek az SP-2 óta megjelent javítások (foltozások) valamint az SP-3 szervíz csomag.
Van-e jelentősége, milyen sorrendben telepítem ezeket a gépemre? Arra gondolok, hogy a szervízcsomag - úgy tudom - magában foglal korábbi eseti javításokat, amelyeket külön is felajánl az automatikus frissítések között.
-
Sziasztok!Lenne egy kis gondom.Ez az ablak neha jelenik meg es akkor nem hagy beken.Hiaba lepek ki belole ujra meg ujra behozza.Mi lehet a gond,es mit tehetek,hogy tobbet ne jelenjen meg?
itt a kep:
-
Egyiket sem. Gondolom SSD. -
pakry #16880 helló!
igen a többi hardverhez ,de a tv-kártyához nem! probáltam driver agenttel de fizetnem kellene érte vagy én nem csináltam valamit jól?
köszi! -
Gondolom csak felismerhette ha már formázni akartad.Lehet hogy hibás, próbálkozz egy másikkal(ilyennel még nem találkoztam:D)(Bár magamon röhögnék ha azt állítanám hogy írásvédettre állítottad volna, bár az is lehet hogy igazam lenne XDDDD)
Amúgy az XP nem foglal 1 és háromnegyed GB-ot:D -
ennyire nem vagyok informatkai analfabéta :D köv a szitu. usb-röl felcsaptam egy xp-t a 2gb-ra. nah, max mrad 250mb ... ami csökken ha nem tartom karban,kérdés:hogy tudok sdhc -ra trlepiteni xp-t. telepiésnél mikor formázom a lemezt nem engedi mert "hibás a lemez v nem ismeri fel"-re utal.