20838
Segítséget kérek
-
syberia2 #16957 hm? -
Üdv!
Linuxszal lenne egy kis gond, hogy mikor berakom a cd-t, rákérdez hogy telepíteni akarom e, igenre megyek, újraindítás most és nem történik semmi.
Újraindítom manuálisan, és nem lehet kiválasztani a live-ot, hanem egyből a winxp tölt be.
Pedig a dvd-író az elsődleges. Utána ráraktam pendrivera, és beállítottam hogy arról bootoljon, de ugyan úgy nem jó.
Mi lehet a gond?
Kösz előre is -
Szerintem nem a valódi codeceket tartalmazza hanem egyéb kártevőket, illetve gondoskodik a windowsos média formátumok támogatásának a megakadályozásáról... -
exodus2 #16954 Biztos hallottál már vírusos kodekpakkról, nah az a windowst is elcseszi:) -
Leginkább a wmp kodecjeit cseszi szét meg olyanokat ami már telepítve van de a figyelmetlen user megint ugyanazt codecet telepíti.A codec packok általában lecseréli az állományokat(és nincs helyreállíthatósági funkciójuk), így ha a wmp-t is feltesszük és eltávolítjuk a pakkot akkor a wmp semmit se fog lejátszani -
Nem a hangsávval van gond, hanem nincs kép. Hang van, kép nincs. És azért kellene a WMP, mert szellemifogyatékos nagybátyámnak kell. -
exodus2 #16951 WMP-t elfelejtheted. Hiába raksz kodekpakkot fel, a dual hangú filmeknél a két hangsávot egyszerre fogja lejátszani. Szerintem hülyeség kodekpakk mert felrak rengeteg mindent ami elcseszheti a windowst. Érdemesebb egyenként a szükséges kodeket felrakni. -
Hi, win xp pro-ra melyik kodek pakkot ajánljátok? WMP kell hogy lejátszon mindent, alternatív lejátszók nem jöhetnek szóba, szóval egy elég bő kodek pakk kellene, hogy windows media playernek ne legyen gondja a lejátszással. -
tyby50 #16949 A SpeakBoard nem indul azt irja ki:Microsft SAPI inicializálása nem sikerült .Hibakód:80040154 ennek mi az oka? -
gyűjtő #16948 Szervusztok!
Az IE8 programban lehetőség van "nyom nélküli" böngészésre az InPrivat böngészési móddal
Az InPrivat böngészési lehetőséget próbálgatva eljutottam az IE8 Internetbeállítások ablakhoz.
Kérdésem: az Adatvédelem alatt levő InPrivat két opcionális beállítását milyen opciókkal célszerű beállítani és ezek a beállítások hogyan hatnak az adatvédelemre és az egyes weboldalak megjeleníthetőségére? Alább beszúrok egy képernyőképet a könnyebb érthetőség kedvéért.
http://www.cig.canon-europe.com/ph/OPA/aig/ICugfKQ1wqmJmawSCU03ks3kskXL010003123kskXLQ2JqmwkN.jpg
A két opciónak melyik az ideális (biztonságos) beállítása?
-
syberia2 #16947 melyik az a program, amivel rendesen ki lehet írni a dvdket?
A mi lejátszónk csak eredetiket játszik le, meg néhányat, amit úgy írtak, mintha eredeti lenne-egy tucat file van a lemezen, stb. -
enikoe #16946 Hálásan köszi! :)
-
köszi ez a .msi bejött :D -
Fahrenheit-hez van külön .msi telepítő fájl, amit ki kell cserélni. Az biztos, hogy x64-hez kell, de hogy az nem hogy így Vista/W7-hez is. -
Hello. Olyan problémám lenne, hogy akarok feltelepíteni játékokat, utolsó 3: MOH Airborn, Red Faction Gerilla, Fahreinheit és ebből csak a red factiont tudtam felrakni, mert a többi kifagy amikor a valós telepítést kezdené,kifagy: kidob az install finish részébe, majd a win7(32) feldobja hogy a program helytelenül lett telepítve... hiába rakom rendszergazdába, xp kompatibilisbe akkor is ezt csinálja. Remélem tud valaki segíteni. -
"Na most nekem valami tanács kellene, hogyan távolíthatnám el, vagy egy progi, ami hasonló az Unlockerhez, és ugyanoan veszélytelen is (mert az Unlocker legalább rákérdez dolgokra, és nem töröl "eszetlenül")!"
Az Unlocker program honlapján a "Similar programs and why Unlocker is better" résznél találhatsz hasonló célú programokat. -
"Elment a laptopról a kamerám."
Kedves Gáspár!
Mint előttem is írták kérdésedre: kicsit részletesebben fejtsd ki a kérdésed, mert ez így olyan, mint ha felhívnál egy orvost, hogy "beteg vagyok". Vagy egy autószerelőt, hogy "nem működik az autóm". Ja és mindezt oldja meg telefonon keresztül.
Először is: milyen laptopról (milyen gyártójú - Acer, HP, Asus, Toshiba, ... - milyen típus) van szó?
Másodszor: milyen operációs rendszer van a gépeden Windows XP? Windows Vista? Windows 7? Linux? Mac OSX?
Harmadszor: mit értesz azon hogy "elment"? Milyen program alatt nem működik?
Negyedszer: milyen esemény előzte meg a kamera "elmenését"? Telepítettél fel valami programot, érte-e fizikai behatás a gépet, viselkedett-e furcsán a gép (jelentek-e meg furcsa hibaüzenetek, programablakok amiket idáig még nem tapasztaltál)?
Ötödször: ez egy fórum. Nem szokás e-mailben várni a segítséget, egyrészt mert így az e-mail címed közprédává teszed és így valamilyen rosszakaró program kéretlen reklámlevelek tömkelegével fogja teletömni az elektronikus postaládád; másrészt mert a fórum arra szolgál, hogy az emberek publikusan (vagy egy zárt közösség részeként) tesznek fel kérdéseket és arra publikusan kapnak válaszokat. -
enikoe #16940 Szia Mindenkinek! Segítsetek... bedöglött az Unlocker progim! :S Belenéztem a Program Files/Unlocker-be és csak egy UnlockerHook.dll szerencsétlenkedik ott. Feltelepítettem újra, de akk sem indult el, megnéztem a mappát, minden benne volt... Uninstalláltam, de a .dll ott maradt :S Ja, a .dll-t nem hagyja csakúgy törölni. Na most nekem valami tanács kellene, hogyan távolíthatnám el, vagy egy progi, ami hasonló az Unlockerhez, és ugyanoan veszélytelen is (mert az Unlocker legalább rákérdez dolgokra, és nem töröl "eszetlenül")! :D... Ja, mindez azért is fontos, mert a PenDrive-omon van egy féreg, amit az Avirám sem óhajt kiiktatni... Vagyis nem tudja... Az Unlockerrel már volt szerencsém komoly vírust törölni! :D Előre is hálás köszönet! :) -
huncsik #16939 őőő a bios-ban úgy van ahogy lennie kell meg a jamper is úgy van benne de mondom működött és egyszer mikor kapcsoltam be nem ismerte fel! -
Egy kicsit részletesebben? Csak ne legyen warez.... -
ketszergaspar #16937 Elment a laptopról a kamerám.
Nem tudom kezelni az oldalt, nem tudom venni a segítséget, kérllek hsználd a [email protected] fiókomat.
Ksznm.
Ha segíteni akarsz, kösd fel, mert 62 éves vagyok, s kezdő.
Gáspár Gáspár -
exodus2 #16936 Hol? -
ketszergaspar #16935 Hé Valaki Írástudó!
Öregember kér itt technikai segítséget -
makkero #16934 Sziasztok!
Hogyan tudnám visszaállítani az előző mentést egy Word 2007
dokumentumban? Mikor megnyitottam a fájlt, nagy meglepetésemre csak az
utolsó oldal jött be, amit legutoljára írtam a szöveghez, az előző 30
oldalnyi elveszett belőle. Fogalmam sincs, hogyan történhetett.
Pendrive-ra mindig csináltam bizt. mentést, de persze azt is felülírta
ugyanígy. -
zoltanszon #16933 Nnah ez meg a kovetkezo, a nyelvi eszkoztarak onnet is eltunt... -
Megoldódott!
Köszönöm a segítséget -
Jobb gomb az tálcán eszköztárak>nyelvi eszköztár lehetőség akkor nem jön be? -
Esetleg a CD tokján található kódszámot/sorozatszámot(serialt) beírod .. Ha nem ismerné fel az eszközt akkor pl.:hibaüzenettel leállna a telepítő futtatása.. -
Pl.:olyan kamera alkalmazása ami kevesebb képet vesz fel pl.:30 képkocka/másodperc
De ha gyorsabb legyen akkor talán a kamera vezérlő programjában talán be lehetne állítani a késleltetést vagy abban a programban ami a kamera képet mutatja(ilyen speciális programot ajánlani én nem de más tudna) -
Üdv!
Megtaláltam egy régi webcamomat, és be szeretném üzemelni.
Fel is rakom a hozzá kapott CDről a drivert, de mikor elindítanám a camera plust- valami serialt kér.
Mi lehet a gond? Fel sem ismeri a gép a camot? -
zoltanszon #16927 Sziasztok!
Remelem tudtok, segiteni, a kovetkezo a problemam. Windows Vistam van es tomoren fogalmazva elszallt az input language bar. Sajna nem tudom hogy hivjak ezt hivatalosan magyarul, a lenyeg, hogy az eddigi angol es magyar karakterkeszlet helyett most csak az angolt tudom hasznalni (nem mukodik az Alt+Shift es eltunt az a bizonyos EN/HU ikon is). Mikor a beallitasoknal megprobaltam visszatenni az ikont, kipipalom a "Show additional Language bar icons in the taskbar" szoveget es Ok-t nyomok, akkor nem tortenik semmi, es mikor visszalepek az ablakba, akkor a pipa eltunt.
Ha talalkozott ezzel a jelenseggel valaki, vagy tud ra megoldast kerem irjatok meg, mert nem kicsit idegesito es faraszto a Firefox es az OpenOffice szotarat hasznalni, meg Copy Paste-zni az ekezetekert.
Elore is koszonom.
Zoli -
necroman #16926 Sziasztok,
valaki erre a topikra irányított, hogy talán itt valaki tud segíteni. Az lenne a kérdés, hogy hogyan lehet videóképet pár másodperccel késleltetni. Vagyis egy kamera képe érkezik a projektorra, és közbe van iktatva valamilyen cucc, ami pár másodperccel késlelteti a képet. Mint egy elcsúszó tükörkép. Láttam ilyet működni, csak nem tudom, hogyan lehet megoldani. És amit láttam, elég régen készült, lehet analóg megoldás...nem tudom. Szóval? Ismer itt valaki olyasmit, amivel ez lehetséges? -
dojcsika12 #16925 huhh bocs nem vagyok valami PC zseni megkérhetlek hogy elmondanád hogy megértsem én is. És még valami hozzám 2 ruteren keresztül jön a net -
ha a szerver házi, forwardold a megfelelő portokat a routerben. -
dojcsika12 #16923 Sziasztok.
Az lenne a kérdésem,hogy csináltam egy MMORPG-s szervert.
Nos a szerverre én fel tudok menni de a barátom akivel szeretnék játszani az nem tud felcsatlakozni.Lehet hogy van aki már csinált így szervert.
Mindent a leírás alapján csináltam de mégse megy.
Ötleteket várom és köszi előre is
-
tárgytalan -
saját wifi volt, meg voltak még public wifik is, meg más magán wifik, de egyiket se látni.... -
saját wifid volt vagy másé, vagy hotspot ? lehet észrevették hogy lopod és lejelszavazták :D -
Sziasztok!
Az mitől lehet, hogy multkor filmet néztem a laptopomon, és közben elment a wifi. Megnéztem, semmilyen hálózatot nem látott a környéken, újraindítás, rendszervisszaállítás nem segített.
Drivert még nem raktam újra, a következő lépés az lesz. Tűzfal nincs felrakva, a windows-é ki van kapcsolva, ha az avirát is kikapcsolom, akkor se megy.
Ötlet? Sürgős lenne! Köszi
-
exodus2 #16918 Először kell egy program amivel az ID3 tagot belerakod az mp3ba. Aztán következik, hogy bármivel kiírhatod, mivel az mp3at írod ki, amiben benne lesz az id3 tag. Ezt fogja a lejátszó kiolvasni. Tehát nem az íróprogram fogja neked belerakni.