20838
Segítséget kérek
-
A router beállításainál kell megnézni. -
Van egy PC-n internetes megosztás wi-fi-n keresztül,ehhez csatlakozik egy laptop amin van internethozzáférés.Viszont ehhez a wi-fi-hez szeretnénk csatlakoztatni egy másik mini netbook-ot.Ehhez kellene a hálózat biztonsági kulcsa amit nemtudunk.Hol lehet ezt megnézni?
A pc-n Xp-van a Laptop-on Vista a Mini netbook-on W7. :) -
Richard90 #16995 Nem mindig jön elő ez a hiba. Most figyeltem, hogy csak bizonyos hirdetéseknél (most ilyen samsungos van) bukkan elő. Szerintem az Adobe Master Suite kavarhat be, ugyanis akármelyik gépre felrakom, ugyanezeket a hibákat produkálja (nem mindig, csak pl egyes videoknal a youtubeon, vagy flasheknél) + a firefox is elég sűrűn kifagy :S -
reinstall vagy frissítés volt már? -
Richard90 #16993 Sziasztok!
A kérdésem az lenne, hogy hogyan tudnám letiltani az Adobe Flash Player 10 hibajelentő szolgáltatását. Most az a legújabb, hogy akárhányszor megnyitom az MSN főablakát, mindig a következő hibaüzenet fogad:
SecurityError: Error #2149: Security sandbox violation: http://msntest.serving-sys.com/BurstingRes//Site-19959/Type-2/d7a0464e-12f3-48f9-bcab-7cf76f35345e.swf?ebDomain=rad.msn.com&ebAdID=2710650&cp=http://msntest.serving-sys.com/BurstingCachedScripts//Res/ebV54_&ebIntTime=http://msntest.serving-sys.com/BurstingCachedScripts//Res/ebInteractionTimeV62_12.swf&ebDCPipe=http://bs.serving-sys.com/BurstingPipe/BurstingDataCapturePipe.asp&ebResourcePath=http://msntest.serving-sys.com/BurstingRes//&ebCampaignID=103994&ebStreamingAppURL=rtmp%3A//cp57388.edgefcs.net/ondemand&ebStreamVirtualPath=Res/Site-19959/&ebAdIdentifier=gEbBanners[0].displayUnit_2710650&ebLC=gEbBanners[0].displayUnit_ebBannerFlash_2710650 cannot make fscommand calls to http://rad.msn.com/ADSAdClient31.dll?GetAd=&PG=IMSSHU&AP=1007 (allowScriptAccess is ).
at FSCommand$/_fscommand()
at global/flash.system::fscommand()
at eyeblaster.core::Tracer$/debugTrace()
at eyeblaster.core::IntDuration/init()
at eyeblaster.core::IntDuration()
at EB$/startIntDuration()
at EB()
at EB$/getInstance()
at EB$/Init()
at hu.djuice::Banner234x60/frame1()
Sőt, néha a youtube-nál is hibát dob.
Valami tipp? -
VirtualDub
De ha a hang VBR-es, ami elég valószínű RIP-eknél, akkor variálni kell vele, mert csúszni fog. Illetve ha a magyar hang eredeti videója és az angol videó fps-e nem egyezik. -
Persze ha valami bonyolult módszerrel lehetne csak illetve több program is kéne a megcsináláshoz akkor inkább várok még egy normális verzióra... -
Hali, nemtom h itt lehet-e ilyet kérdezni de azért próbálkozok, hátha:
Szal az lenne a kérdésem hogy le akarom szedni az Avatar angol dvd verzióját(amin csak english nyelv van) majd erre akarom valahogyan rátenni a magyar 5.1-es szinkront.(mivel ennek már jobb a képminősége mint annak ami most van a gépen)A kérdés egyszerű: melyik a legjobb progi erre?- a lehető legjobb minőségű eredményt szeretném elérni-(Biztos hogy lehetséges mert nekem is van olyan filmem amin lecserélték a külföldi hangsávot magyarra) Thx a választ... -
Az újat úgy értem, hogy 2 évnél nem régebbi.
Ha meg régi, akkor nem a sata a probléma forrása. -
Tipp:Telepítés során külön drivert lehet telepíteni azt-hiszem a F2 billentyűvel. -
És ha nem új a laptop? -
Ha új laptop, akkor bemész a BIOS-ba, keresel egy olyat, hogy AHCI. Azt átállítod IDE-re. Ha nem találsz ilyet, akkor trükközni kell. -
Ha laptopra XP-t szeretnék feltenni, mi kell hozzá hogy a vinyót felismerje? pendrivra tehetek drivert? hogy kell rá feltenni hogy felismerje a telepítő, stb?:D -
Az OK-t a rendszergazdai jelszókérésnél értem... -
vagy egy Ok vagy írd be az előző telepítésnél használt jelszót vagy állítsd át a mappa jellemzőit a saját használat-ról -
Addye #16982 Üdv.
Akadt egy olyan problémám, hogy megosztottam az itthoni hálózaton egy mappát, de azon a mappán belül pedig egy mappát saját használatúvá tettem, azaz hogy ne érje el a másik gép. Mióta újraraktam a rendszert azóta nem tudom megnyitni azt a mappát, mert a Total Commander azt írja hogy "A hozzáférés le van tiltva". Van egy "OK" és egy " Rendszergazdaként" gomb. Ha a "Rendszergazdaként"-re megyek akkor előugrik egy ablak ahol kéri a felhasználói nevet utána meg a jelszót. Maga a rendszer nem kér bekapcsolásnál jelszót, nincs is beállítva, ezért nem tudom oda mit írja. Ha nem írok semmit akkor sem jó. Ha tud valaki segíteni az légyszi írjon egy PM-et. olyan dolgok vannak abban a mappában amikre szükségem lenne. Amúgy XP-t használok. -
warezszerű változatokra -
ez alatt mit értesz? -
Nuki #16979 Nem. Sima natúr lemezről telepítés, semmi extra.
Jolly Jokernek tűnik az aválasz, hogy kompatibilitási hiba :| -
exodus2 #16978 Nálam ezzel megy, kép is hang is. Link -
Hang már van, kép még nincs... -
De most már megoldottam más módon. -
A teszt működik, de az MTV videótárát mégsem tudom nézni,
Hogyan lehet ekkora fost létrehozni? -
exodus2 #16974 Gondolom nem holmi agyonbuherált windowst használtok ugye? -
Nuki #16973 A másik két topikba is írtam és egyáltalán nem reagáltak.
Akkor sajnos nem vagyok egyedül. :\ -
Vírusirtó lelassíthatja a gép teljesítményét(pláne ha KIS-ed van) emiatt szörnyű nem válaszoló programokkal lesz dolgunk.E esetben leellenőrizni a kiírandó tartalmat,majd védelem kikapcs. majd netkábel kihúz(védtelen gépet ne támadjanak meg).Esetleg egy próbát egy képfájlkiírással lehetne ne pocsékoljunk még egy lemezt. -
még nem kezdem el az írást, csak mondjuk egyszerre rakom be a dvd-t és indítom a Nero-t. ennyi elég neki, hogy begajduljon. -
A nero lezárja a meghajtót így csak írási hiba vagy a sikeres írásesetén oldja fel... -
ezt több program is megcsinálja nálam, egyenlőre Én sem tudom okát. Talán memória hiba vagy más összeakadás. engem is zavar, főleg mikor nero-ban csinálja és 5 percig csak tekeri, de DVD-t az istennek nem tudok írni és még leálltani sem tudom néha. -
Nuki #16968 Köszönöm, sajnálom! -
exodus2 #16967 Még jó hogy van win7 és msnes topik is:( -
Nuki #16966 Sziasztok!
Van ötletetek miért csinálhatja azt az msn messenger (legújabb), hogy Windows 7 alatt egyszer csak fogja magát, és "nem válaszol" és nem lehet vele semmit se csinálni csak bezárni?
Ezután néha meg se lehet nyitni. -
.TS -
Milyen kiterjesztésű? -
Hi!
Van egy 10 gigás .TS 1080p fájlom, és ebből szeretnék egy 3-4 perces részletet kivágni, ezt melyik programmal tehetném meg? -
exodus2 #16962 Én le tudom játszani, media player plugin for firefox-xal, win7 alatt. -
Ezt szeretném megnézni.
Tegnap újra kellett raknom az oprendszeremet. XP64-et használok. Régen le tudtam játszani az MTV videótárában levő dolgokat, most nem. Media player 11 plugint kér, amit fel is rakok, de mégsem történik semmi...
Nem emlékszem, hogy anno hogyan oldottam meg a problémát. -
nemjó, pedig virtual boxban müxik -
szerintem töltsd le újra:D
Elméletileg ha már az elején bebootol akkor rendesen van az beállítva -
nero