20838
Segítséget kérek
  • gergely1991
    program erre például
  • begad
    Sziasztok!

Segítséget akarok kérni Virtuális valóság modellezésből.Egy ilyen házit kell beadnom .
    1. Ne csak egyszerű alakzatot (hasáb, henger, kúp, gömb) tartalmazzon
    2. Legyen benne animáció és/vagy interaktivitás
    3. Értelmes dolgot jelenítsen meg.

• Dj Faustus #17115
    "A neve: AKVIS sketch. De csak a 10 napos trial verzió múködik. Nem tudja vki h honnan lehet hozzá cracket vagy keyloggert v bármit leszedni amivel eztán is használhatnám?"
    1. Ez egy kereskedelmi szoftver. Ha tetszik, akkor vedd meg. Ez ugyanis nem warez fórum.
    2. Ezen program helyettesítésére ott az ingyenes Gimp képszerkesztő amivel hasonló effektusok kreálhatóak:
    [url=http://www.gimpusers.com/tutorials/making-a-pencil-drawing-from-a-photo.html]#2[/url]
    [url=http://www.gimp.org/tutorials/Sketch_Effect/]#3[/url]
    [url=http://video.google.com/videoplay?docid=-6822865185832779186#]#5[/url]
  • MoKuss91
    Sziasztok!

Nemrég vettem egy Acer Aspire 5738ZG notebook-ot. Windows Vista oprendszer járt hozzá, használom is egy hete, de úgy döntöttem, hogy XP-t rakok a helyére, mert azt már megszoktam teljesen.
    A gond az, CD-ről bebootolom a Windows XP SP3 lemezt, el is indul a telepítési folyamat, de még mielőtt a szerződés elfogadás/partíció kezelés részhez ér, kidobja a sokak kedvenc kék képernyőjét ("A rendszer problémát talált, és a Windows a számítógép károsodásának megelőzése érdekében leállt[...]").
    A CD-nek semmi baja, az nem lehet probléma. Mit tudok ilyenkor tenni, mert mindenképpen XP-t akarok a laposon használni.
    Előre is köszi a válaszokat. Ez a folyamat után szakad meg.
  • exodus2
    Ja vágom, hát igen.

Ez talán: Link
  • LoDMaSt
    de nem úgy, ahogy ő gondol :)
  • exodus2
    Kb. összes 3d-s modellező olyan:D
  • syberia2
    hy, olyan hrogi nincs, amivel egy elől, oldal meg felülnézetes képpből elkészíthetem a 3D-s modellemet?
  • Bakses
    Ja igen elfeletettem odírni h lehetőleg ingyenesen.
  • Bakses
    Hello!
    Tudna segíteni nekem valaki? Találtam egy nagyon jó programot, ami fotókat formáz, úgy, hogy úgy néznek ki, mintha kézzel rajzolták volna őket. A neve: AKVIS sketch. De csak a 10 napos trial verzió múködik. Nem tudja vki h honnan lehet hozzá cracket vagy keyloggert v bármit leszedni amivel eztán is használhatnám? Köszönöm előre is.
  • Neoncsoves
    Közbe megoldódott... minden szart csináltam, újraraktam legalább 10x az Adobe Flash Playert, a Shockwave-t is, mozillat is, és jelenleg működik. meg biszbaszoltam valamit a hangbeállításoknál is...
  • faradt
    Sziasztok!

Gondolom tipikus a problema: a Steinberg SX-et hamarabb installaltam mint a hangkartyat es nem latja a hangkartyaval installalt vst plugint (mas, kesobb installalt progik latjak). A uninstall-install nem segit, lehet hogy valami file-okat kezzel kellene torolni? Tudtok segiteni?

Koszi!
  • Evin
    Na de 64-es rendszerhez adnak 32 bites IE-t is direkt ez miatt.
  • Neoncsoves
    más böngészőnél is szaggat... IE-ra meg nem hajlandó települni a flash mivel 64bites a rendszer.

egyébként én hangdriverre gyanakszom, mivel most van egy X a hangszórónál
  • gergely1991
    FF esetén ez előfordulhat..más böngésző mit reagálna rá?
  • Neoncsoves
    ja és flash video nézésekor felmegy a CPU 45-50%ra (Mozilla Firefox)
  • Neoncsoves
    Van egy "kisebb" problémám. Amikor akármilyen flashvideót nézek beakad kegyetlenül a gépem... Eddig semmi bajom nem volt, ez ma jelentkezett először. Ha a gépemről indítok .avi fájlt, akkor megy rendesen a kép, csak a hang nem oké. Délután óta jó volt egy ideig de most megint szarakszik. ötlet?

Flash-t már újraraktam jópárszor
  • passatgt
    macre
  • gergely1991
    Itt van például
  • passatgt
    Üdv!
    Van egy pdf-em, amiben át kéne írnom pár sor szöveget. Milyen programmal tudom ezt megoldani?
  • Evin
    Az nem lehet, hogy alapból szaggat a videó?
    Nálam MPC HomeCinema + Klite visz minden flv-t akadás mentesen.
  • gyonax
    Bocs a double postért, csak még eszembe jutott valami: FFDShow
    Flv lejátszásra az alábbi linken találsz beállítást: Afterdawn: Play FLV files Guide
  • gyonax
    VLC Media Player esetleg?
  • Harly18
    Próbáltam, de azzal is szaggat. A windows media player pedig csak a hangot játssza le, a képet nem. a Real Media Player elvileg lejátssza, de iszonyatosan szaggat a kép és hang is. A GOM Player nem játssza le, az SM Player-nél vannak a színes foltok, nézhetetlen emiatt. A kis, pl.: youtube-ról letöltött daranokat lejátssza mind, de most 700 mb-os filmeket nem akar lejátszani, s ezeknél van a baj. Jó, lenne ha nem kellene konvertálgatnom :(
  • gergely1991
    Ha jól emlékszem a media player classic támogatná a flv formátumot...
  • Harly18
    Melyik a legjobb flv lejátszó?

Kiróbáltam sokfélét, de mindegyikben nagyon szaggat a film, az FLV Player például lejátsza normálisan, de közben mintha megfagyna, és nem reagál semmire. A film megy, de nem lehet hangot állítani, bele tekerni, bezárni, semmit...Google-ban rákerestem, 5 féle programot kipróbáltam, ami lejátssza ezt a formátumot, de egyiknél színes foltok voltak, másiknál akadozott, egyikkel sem volt jó. Nem kell semmi csicsás program, egy tök egyszerű lenne a jó. Valaki tud ilyet?
  • akyyy
    anyreader

isten által alkotott progi

fél másodpercet nem sikerült megmentenie a kb negyed órás videóból, de ott is cask kockásodik meg szaggat, de legalább lehet végignézni, megvágni, bármi:D és nagoyn hamar végzett, sőt, sztem ha lassabb opciót választom, az egészet megmenti, de nekem ez is bőven elég.
  • akyyy
    hát még se lett jó, hogy mots azért mert felfügesztettem este a gépet, vagy más miatt, nemtudm. most olyat probálok, hogy anyreader.
  • akyyy
    vinyó. ha media playerbe belehúzom a videót, akkor ha folyamatosan játszom aíkkor kb a 3- percnél ugye megakad, viszont h az elején beletekerek monduk az 5- percbe, onnan végig tudja játszani, igaz kiamarad za eleje. ezt egy progra fájl másolásnál miért nem tudja?:(
    na mind1, legfeljebb megy egész nap, meg éjszaka is, esetleg felfüggesztem a gépet, akkor kikapcsol de tudja onnan folytatni:D
  • exodus2
    De igazából az sem jó ha többet ugrik, mert mondjuk cluster méret az 512byte. És lépeget szépen sorba a clustereken. Ha talál egy hibásat és nem 512byteot ugrik, hanem többet, akkor ha az utána lévő cluster jó azt nem is fogja látni, mivel átugorja. Ez most lemez, vagy vinyó?
  • akyyy
    Tud valaki olyan programot, mint a BadCopy Pro, ami sérült lemezekről, vinyokról, bármiról tud csinálni másolatot, úgy, hogy a sérült részeket, amik nem olvshatóak, kihagyja? Képek, zenék, videókat igy könnyen meg lehet menteni, csak az a baj, hogy nem lehet beállítani mennyi részeket hagyjon ki. alapértelmezés szerint 512 bye-ot ugrál ha lel egy nem olvasható részt, és én szeretném ha többet ugrana, mert igy a végtelenségig eltart a visszaállítás:S
  • gergely1991
    ilyet taaláltam tessék
  • gergely1991
    És az se segítene ha úgy csinálnád hogy a csökkentett módban(F8 nyomogatása indulásakor majd kiválasztod) a "Rendszergazda" fiókba lépsz be és úgy módosítod a másik fiók jogosultságát? Ilyet nem szabadna csinálnia....
  • jocipapi
    Hi... mindenki
    win7 ultimate 64bit - HP LaserJet 1005 illesztőprogi kellene, vagy link ehhez...

nagyon megköszi
  • QPR
    Egyik virusírtót instalját sem tudom elindítani egy most ujrainstalált gépen. Pár másodpercre bejön az ablak és eltűnik. Ugyanakkor egy .reg fájlt sem tudok bejegyeztetni, mert kiírja, hogy a rendszergazda nem adott jogokat erre. De csak egy user van, aki rendszergazda. Hogy lehet ez?
  • akyyy
    amilo li 1818
  • exodus2
    Milyen laptop, milyen bios?
  • akyyy
    biosban semmi ilyesmi nincs:S
  • gergely1991
    Biztos a POST adta ki nézz körül (óvatosan) a biosban..
    esetleg egy lemezellenőrzés szerintem nem ártana...
  • akyyy
    Ezt írja ki
    SMART Failure predicted on hard disk 2: vinyóneve

WARING: Immediately back-up your data and replace your hard disk drive. A failure may be imminent.