20838
Segítséget kérek
  • DONGUBA
    Egyszeruen nem jo....1.2.3.4.5.6.7.8.9.10utana 100 asok jonnek sehogy se rakja 1-300ig sorba
  • pxxl
    kijelölöd mindet. megcsinálod az átnevezést, és akkor látni fogok, hogy így mennek a fájlok sorban
    Akos1.jpg
    Akos12.jpg
    Akos13.jpg
    ...
    Akos19.jpg
    Akos2.jpg
    Akos21.jpg
    ...

ami kicsit zavaró lehet :) de ha árítod utána 1-9-ig úgy hogy pl Akos01.jpg akkor nem kavar bele.
  • DONGUBA
    Ertem tehat ha sorba szeretnem az osszeset 1-830-ig akkor csak az elso 10 utan kell atirni?
  • pxxl
    nem, utána már jó, csak 1-9ig kell nullát is írni elé :) persze nem fontos ahogy érzed.
  • DONGUBA
    Tehat akkor 10 esevel kell atneveznem?
  • pxxl
    total commanderben kijelölöd az összes fájlt, ctrl+m, új fájlnévhez meg beírod, hogy Akos[C]. én úgy szoktam, hogyha megvan akkor 1-9-ig újra átnevezem Akos0[C]-vel, mert ha simán hagyod 1-2-3...stb, akkor nem lesz sorban, hanem 1-11-12-13... így követik egymást a fájlok. :/
  • DONGUBA
    Sziasztok egy olyan problemam lenne hogy van 830 jpg fajlom kulonbozo nevekkel.
    Szeretnem egyszerre atnevezni hogy mindegyiknek azonos neve legyen hogy Akos. es akkor sorban Akos1 Akos2...stb
    Mivel tudnam ezt megoldani mert total commanderrel valahogy nem akar menni mert bena vagyok.
  • Dj Faustus #17190
    Inkább ajánlok ingyenes alternatívákat:
    Avi2DVD - ingyenes Avi - DVD konvertáló szoftver
    Super - ha valamilyen egzotikus formátumot használnál a memóriakártyán
  • Dj Faustus #17189
    "iylen szignált szeretnék vele csinálni"
    Pontosan mit szeretnél? Miért pont Audition (nem lehet, hogy egy ingyenes programmal is megoldható lenne a dolog)?
  • pxxl
    hát jah, én is így gondolom, csak még az avi is elég problémás :/
  • Desiderata #17187
    ha avi-ba átkonvertálod onnan nyert ügyed van pl. AVS DVD Authoring-al dvdre írhatod filmként
  • huncsik
    hello!
    Tudnátok segíteni hogy a adobe audition hogy működik! iylen szignált szeretnék vele csinálni
  • pxxl
    dvd videó formátumban? mert úgy kéne :D
  • LoDMaSt
    Jaja, a cuccokat intézőben belehúzod, vagy rá a cd-re, és fenn azon a csíkon, nem tudom, mi a neve, van egy burn to disc, vagy hasonló gomb.
  • pxxl
    lol van ilyen? :D na megnézem majd, mert am xp-s gépen van ez a meló, de majd hazahozom :)
  • LoDMaSt
    W7 alatt a beépített progival?
  • pxxl
    hali!

van egy komolyabb ppt-m, időzített minden, képek jönnek mennek, zene szól, videó beszúrva stb finomságok. na most nekem ezt ki kellene írnom dvd-re :/ már csomó free meg nem free programot próbáltam, de nem nagyon jött össze a dolog :( van valakinek ötlete, h melyik programmal lehetne megoldani?

thx!
  • Balumann
    Mondjuk az én K750i -m az gond nélkül fölismer és meg is jelenít mindent, ha nagyobb a mérete/felbontása akkor nagyítani nem enged rajta, csak a képernyő méretében jeleníti meg.
  • Balumann
    Hát 2 lehetőség van, vagy a telefon úgy van megcsnálva, hogy csak a saját képeit lehessen rajta megnézni (beleír valamiylen információt a kép adataihoz, amit ellenőriz), vagy pedig csak az általa is készíthető méreteket hajlandó megjeleníteni. Nekem a fényképezőm olyan, hogy akármilyen más képet rakok rá, még ha felbontása meg is egyezik, nem is veszi figyelembe.
  • enikoe
    Sziasztok! Tudom, hogy PC-fórum ez, de segítsetek nekem telefon ügyben (vagyis kicsit számítógéppel kapcsolatos)! Lényeg, hogy telefont (Sony Ericsson w300i) a gépre kötöm, és a gépről teszek fel képeket rá. Ami fura, hogy önmagában a telefonon nem látom a képet, de ugyebár ha újra gépre kötöm, akkor persze ott van... :S Nem értem, mi lehet a gondja a telefonnak... :S (ja, nekem az lenne a lényeg, hogy telefonon lehessen látni a képet) Előre is köszi annak, aki segít! :)
  • balcsi70
    Szia.Köszi szépen működik most már mindenféle képen beállítottam.Na meg a belinkelt oldalt is kipróbáltam az is ment.
  • marycold
    Sziasztok!
    S.O.S. Szükségem lenne egy aktiváló kódra AVS4YOU 6.4 videó konverterhez. Nagyon sürgősen meg kellene csinálnom egy DVD-t de csak ez a program hajlandó megfelelő minőségben konvertálni a memóriakártyáról. De mivel nem regisztrált program ezért a konvertált videó közepén van egy un. vízjel..Ha van valakinek ötlete kérem, hogy segítsen..
    Köszike..;)
    mary
  • gergely1991
    eszközök menü,beállítások menüpont és ott a alkalmazások fül
    És a belinkeltet megpróbáltad?
  • balcsi70
    Nálam az eszközöknél nincsenek beállítások.Nálam a Szerkesztésnél van Beállítások fül.
  • balcsi70
    Ha lementeném szerintem igen,de amit pont most akartam megnyitni azt nem tudom lementeni. Pl:
    például
    Ja megpróbálom frissíteni. Memória 2Gb.
  • gergely1991
    Eszközök>beállítások alkalmazások fülön állítsd be.
    Egy remek alternatíva:)
  • exodus2
    Ha lemented, akkor utána meg tudod nyitni? Lehet az integrálással van gond, (próbáld frissíteni a pdf olvasó programod,vagy ellenőrizd a beállításaid) vagy kevés a memória (virtuális memória be van kapcsolva?).
  • balcsi70
    Sziasztok.Az mitől lehet hogy a egy(tökmindegy) honlap pdf fájlba van felrakva valami és ha rámegyek szeretné ugye megnyitni,na most:ha kicsi a fájl betölti de ha nagyobb akkor töltené töltené befelé és utána leáll és lent baloldalt kiírja hogy leállítva.(tehát ez nem csak egy bizonyos oldalon csinálja hanem bármelyik oldalon ahol van pdf fájl és megszeretném nyitni.Mi erre a teendő? Előre is
  • huncsik
    köszi megvan! hadd kérdezzem már meg hogy egy oldalra mint pl a beload hogy tudok feltölteni, és ilyen torrent fájlt hogy kell csinálni. mert nekem van egy filmem amit szétdaraboltam mert nagy és azt szeretném feltölteni
  • zeli
    A beállításoknál kell beállítani az archívum méretét:

• huncsik
    hello!

Winrar progival hogy lehet fájlt darabolni?
  • exodus2
    És ugye kötöttél rá valamilyen felvevőeszközt? És nem a tunerbe bámulsz? Drivertől is függhet, hogy a gép hogyan osztályozza. De esetleg ha részletesebb infót írsz.
  • akyyy
    help.

tv tuneremet akarom msnbe webkameraként használni, mi kell hozzá?

perpill ha bedugom azt irjaki:
    em lehet ehhez a webcamerahoz kapcsolodni.Zárjon be minden olyan programot , amely esetleg használja a webcamerát
  • kl24h
    Avira Premium Security Suite
  • huncsik
    hello!

Tudnátok nekem ajánlani vírus irtót? ami nem lassítaná a gépet, de védelmet nyújt a vírusok ellen?
  • Evin
    Látszik nem vagy túl járatos tuningolás terén.
    Kezdd el olvasgatni azokat a fórumokat, ahol olyan procikat húznak, mint a tiéd, és annál kevesebb értékekkel próbálkozz, vagy kérd ki az ottaniak tanácsát.
  • Dj Faustus #17161
    No ezért nem szabad nagy mértékben tuningolni a gépet, csak finoman, kis lépésekben. ;)
    Próbáld meg a BIOS-t alaphelyzetbe hozni - az alaplapon kellene lennie egy ilyen jumpernek, vagy megoldást jelenthet az alaplapi akkumulátor kiszedése és visszahelyezése is.
  • cicai
    Sziasztok!
    Miért nem indul el a gépem?
    a Biosban reggel átállítottam 2 dolgot:
    Adjust CPU bus Clock(Mhz) 200-at 500ra, mert azt írta az a max.
    és a DRAM-ot pedig AUTO-ról 400Mhz-re állítottam.
    Most pedig nem indul a gép. Elkezd búgni de nem lép tovább. Mit kéne tenni?:S
  • Dj Faustus #17159
    Ellenőrizd át ezzel az oldallal.
    Ez a bejegyzés bejelölhető (a hozzá tartozó állomány nincs meg)
    O20 - Winlogon Notify: dimsntfy - %SystemRoot%\System32\dimsntfy.dll (file missing)
  • merida111222333
    Futtattam vírus-spybot keresést, a spybot kereső talált ezt-azt semmi vészes dolog, a víruskereső semmit. Ha minden kötél szakad majd újratelepítem az XP-t. Köszi a válaszokat.