20838
Segítséget kérek
  • celza8807
    Hello! Segítséget kérnék.
    Xilisoft HD Video Converter (6) működése leáll, mikor beállítanám a bitsűrűséget. Átírom a kívánt értékre, és akkor fagy le a program.
    Win 7 (32bit) alatt fut, próbáltam kompatibilitási módban (XP SP3), rendszergazdaként is, de mindenképp lefagy.
    Próbáltam az ultimate convertert is, annak a portable változatát, gyakorlatilag ugyanez a helyzet.
  • mozart #17236
    Köszi!
  • pxxl
    a Camera RAW Plug-In az gondolom azért van hogy a raw formátumot tudja kezelni az epson programja, a többi meg kb felesleges epson program kamerához, fényképezőgéphez. az eszköz saját programja, megkönnyíti (?) a hétköznapi juzerek életét. egyszerűbb képet küldeni ímélben, másolni le/fel, nyomtatni...
  • mozart #17234
    Eltudná nekem valaki mondani, hogy az alábbi felsorolt szoftverek mire jók?

-Camera RAW Plug-In for EPSON Creativity Suite
    -EPSON Attach To Email
    -EPSON Copy Utility 3
    -EPSON Easy Photo Print
    -EPSON File Manager
  • mozart #17233
    Egyrészt ami felesleges lehet az miért fusson a háttérbe, másrészt pedig kiváncsi vagyok.
  • pxxl
    az első az kell(het) programokhoz, a másik meg nem fontos, csak valamit monitorozni tud vagy mittomén. am miért szenvedsz ezekkel?
  • mozart #17231
    Mi történik akkor, hogyha a SkyTel.exe és ALCMTR.EXE folyamatok nem indulnak el a bootolással?

Tehát, miért szükséges az előbb említett 2 folyamat, hiszen nem is futnak.

Előre is Köszönöm!
  • gergely1991
    Tessék ittvan egy ajánlat próbálkozz vele
  • gergely1991
    ha nagyobb felbontásba akarod konvertálni akkor előfordulhat hogy kockásodna a megjelenés:S
  • pxxl
    nah hát ezaz :D nem mind1, mert úgy jött le, hogy van egy pl 640x480-as avi, amit 720-ra akar húzni :)

am éni s VirtualDub-ot használom tömörítésre (divx vagy xvid codec-el)
  • Evin
    Nem mindegy, hogy "Fraps által felvett videókat szeretnék konvertálni HD-be!" vagy "Fraps által felvett HD videókat szeretnék konvertálni kisebbe!".
    Én VirtualDub párti vagyok.
  • grebber
    Ez nem értem.Fraps az tömörítetlenül vesz fel ezért baszott nagy ezt akarom konvertálni hogy kisebb legyen.A méret az HD ha így értetted.
  • Evin
    Nekem most csak az ACDSee illetve az ACDSee Pro jut csak eszembe.
  • pxxl
    divx converter pl. vagy vedd fel eleve HD-ban
  • grebber
    Fraps által felvett videókat szeretnék konvertálni HD-be!
    Milyen programot tudnátok ajánlani hozzá?

Mert leszedtem ezt a Xilisoft 6-ot,de mindig 8x%-nál failed szöveggel leáll.Nem tudom mi az oka :(
  • Desiderata #17222
    szerintem sehogy, minden adatot le lehet szedni valami riper programmal
    max betömörítve rakod rá és jelszóval véded
  • Roll
    Sziasztok!

Hosts fájl szerkesztéséhez kérnék egy kis segítséget!

Az OS: Windows 2k8 r2 sp1 x 64
    C:\Windows\winsxs\amd64_microsoft-windows-w..nfrastructure-other_31bf3856ad364e35_6.0.6001.18000_none_60a39df1afb86c9f\hosts
    Uac kikapcsolva, notepad adminként fut, mégis azt mondja mentéskor, hogy cannot create :S

Van valakinek valami ötlete, hogy mi a probléma?
  • huncsik
    még 1 kérdés!

hogy lehet a Nero-val írásvédett cd t készíteni. Ezt ugy értem hogy kiírok vmit cd re és azt más ne tudj a cd ről tovább másolni!
  • huncsik
    hello!

Tudnátok küldni egy linket ahonnan letudom tölteni a teljes AviraAntivirt? key el együtt?
  • JoeFromHun
    Sziasztok!
    Abban kérném a segítésgeteket,hogy RAW képeket milyen programok segítségével lehet a Photoshop-on kívül nyúzni...utómunkőákat végezni a képeken.
    Mindenki segítségét előre is köszönöm!

Üdv:JoE
  • enikoe
    Szia! Nagyot nevettem, mert rájöttem, mi a baj! :D A nevet kellett átírni... DSC00001-re ... vagyis tehát a szám az mindegy... Néztem egy nagyot... Azért köszi! :)
  • mozart #17216
    Igen, az alcmtr.exe a Realtek Azalia Audio - Event Monitor -hoz tartozik.

Köszönök Mindent!
  • merida111222333
    Nekem jó úgyis, ha magától állítja be magát, csak az a lényeg hogy nehogy kiüsse az alaplapot, vagy ilyesmi.
    Köszi a gyors választ. :)
  • bigapó
    baja nem lesz, nem terheli túlfeszültséggel vagy ilyesmi, ha erre gondoltál. egyszerűen az van amit irtál, 333-on fog menni. meg kell nézni, hogy milyen tartomámyokat bir a memória, de lefelé sokfélét tudnak, amolyan intelligensek, beállitják magukat ha automatán hagyod a BIOS-ban.
  • merida111222333
    Üdv mindenkinek!
    Segítségre lenne szükségem.
    Ilyen alaplapom van: ASRock K7S41GX
    Szeretnék beletenni egy 1 GB DDR400-as memóriát. Mivel ez az alaplap a leírás szerint max 333-as memóriát tud kezelni, azt szeretném kérdezni hogy működne-e a 400-as memóriával? Persze tudom hogy max 333-an menne, ez nem is lenne baj, csak attól félek nehogy valami baja legyen a 400-as memóriától.
  • bigapó
    az ituneshelper se túl fontos, ha segitség kell és ezt inditod, akkor majd berakja akkor, addig felesleges futnia szerintem. annyira idegesitőek az ilyen faszom progamok amiket meg se kérdez, hogy akarod-e használni, már rakja is be automatába...
  • bigapó
    az Alcmtr az nem a Realtek audio csomaghoz kapcsolódik? mintha nekem is lenne ilyen és az alaplapi driver az realtek nekem.
  • gergely1991
    msmsgs.exe / msn messenger csevegő program állománya
    attól füg hol van. itt kell lennie kb.: C:\program Files\MSN Messenger
  • mozart #17209
    A Revo Uninstaller szerint vmi. Realtek Voice Manager -hez van köze de egyébként nem fut.

Amúgy, ezek kellenek?

- iTunesHelper (automatikusan indul)
    - KernelFaultCheck (szintén)

- msmsgs.exe (futó folyamat)
  • exodus2
    Adobe reader speed launcher felesleges
    alcmtr.exe Realtek Event Monitor
    ctfmon.exe Office nyelvi paneljének kezelője

skytel az neked valami program? Mert lehet vírus is.
  • mozart #17207
    Sziasztok!

A felsorolt programok közül lenne olyan, amit kilehetne lőnni az automatikusan induló programok közül, mert feleslegesek?

- ctfmon.exe
    - Adobe Reader Speed Launcher
    - SkyTel.exe
    - Alcmtr.exe
  • DONGUBA
    Sikerult koszonom.
  • DONGUBA
    nem sikerult:)
  • exodus2
    Bár mondjuk akkor jobban össze lennének kavarva a nevek.. most csend van, úgy látszik sikerült?:)
  • pxxl
    ahm azt nem tudtam
  • exodus2
    De igen, de ha mondjuk dátum szerint van, vagy nem név és kiterjesztés szerint, akkor a gyerek csak azt látja hogy össze vissza van. Amúgy leírtam totalcommanderbe hogy kell megcsinálni, de ő beírta 10 másik helyre is a hülyeségét.
  • pxxl
    mert szted nem halál mind1, hogy 830 db jpg kiterjesztés szerint vagy név szerint van rendezve? :D ígyis úgyis név szerint rakja, mivel azonos a kiterjesztése.
  • exodus2
    Rendezd már kiterjesztés szerint...
  • DONGUBA
    Hiaba irok 0-at ele addig jo utana 19 utan 20 es a 200 asok jonnek 30 utan 300 asok:(
  • pxxl
    akkor 1-9-ig -> 001, 002, 003...
    10-99-ig -> 010, 011, 012...

am ez nagyon idegesítő sztem. :/