20838
Segítséget kérek
-
nem tárol az msn semmi ilyesmit. beszélgetést is csak akkor ha be van kapcsolva a log-olás.
am asszem kell hozá egy MSN Webcam Recorder vagy mi.
nemtom pontosan nem szoktam webcamozni...
-
Sziasztok!
Lenne egy hirtelen kérdésem! Bocsi amiért itt de nagyon sos!
Messengeren valamikor egy hónapja beszéltem egy partneremmel webkamerán keresztül.
ezt a beszélgetést nem menti el valahova valamilyen formában a windowsba hogy visszakereshessem és megnézhessem?
köszi a segítséget!
az írottak az előzményekben megvannak, de a videó kellene.
köszike -
KitKat92 #17275 Én sem értem, most megint újraindítottam és most úgy tűnik, lejátsza őket...fura egy gépem van, mindig ilyen őrültségeket csinál... Remélem vírus nincs, legalábbis nem úgy tűnik. Azért köszi a segítséget. -
kl24h #17274 Érdekes, hogy csak olyan egyből, valami gyanús akkor.
Ha semmilyen állítást nem tettél a bőngészőnél, akkor csak egy próbléma maradhat, éspedig vírus/spyware. -
más böngészővel is próbáltad ugye? -
KitKat92 #17272 Köszi a tippet, de fel van telepítve a legújabb verzió és be is van kapcsolva, már tízszer leellenőriztem. Már több helyről is próbáltam videót nézni és egyszerűen nem tölti be, elkezdi bebufferelni és ennyi, hiába várok percekig... Nem értem mi van, de nagyon az agyamra megy :( -
Firefoxnál..
eszközök>kiegészítők>bővítmények nézd meg hogy bekapcsolva van-e a flash.
A yutub vidi nézéskor tájékoztat (akár magyarul is) egyeshibákról ha még sem akkor flash reinstall(keress valami friss változatot) -
KitKat92 #17270 Sziasztok! Az hogy lehet, hogy tegnap óta egy rohadt flash videót sem játszik le a gépem, holott eddig tökéletesen működött? :/ Telepítsek valamit újra vagy...? -
huncsik #17269 hello!
Valaki lécci segítsen nekem hogyan kell használni a goldmemory nevű programot, mert memória ellenőrzést szeretnék a gépen csinálni. -
na fene a harmadik link = az első linkkel sry.. -
Gugli egyik találata:)
másik
harmadik
Bár nem írtad le hogy milyen eset után történt meg így adok egypár linket:S -
Sziasztok,
egy ismerősöm gépén elment a Net.678-as hibát dob a tárcsázás után,
másik gépről van internet azon a helyen,szóval nem szolgáltató tiltotta le.Van vmi ötletetek?
-
Na jó pontosítok mert igen hülyén és röviden fogalmaztam meg : Nálam olyan találatok jöttek ki mely vagy vírusnak tekintették vagy ártalmatlannak(nehéz dönteni ilyen helyzetben).Nekem meg nincs livemessengerem így nem tudok(sajna) pontos infót mondani....De a szándék megvolt:) -
nálam 50-50%-os megbízható-veszélyesnek írták XD -
mozart #17263 OK, Köszönöm! -
nem problémás fájlok, az office-nak is lehetnek ilyen fájljai itt.
guglizd meg: "WindowsLiveMessenger-uccapi-0.uccapilog" kidob pár linket, ahol leírják hogy nincs baj vele :) (nem is értem miért nme így kezdted...) -
mozart #17261 Én használok Live Messengert. Tehát, akkor ki törölhetem őket? -
Én nem használok livemessengert, de ha valaki használ és nincs ilyen fájlja neki, akkor nálad gondok vannak:) -
Mindkét fájl ugyanaz..
Ha manuálisan nem lehet törölni akkor a feladatkezelővel a a folyamatok fülön msnl.exe és ha kell akkor a msnmsgr.exe-t is zárd be majd aztán tudod törölni(érdemes óvatosan a regisztrációs adatbázisba is beleturkálni)
-
mozart #17258 Sziasztok!
Találtam egy mappát: C:\Documents and Settings\User\Tracing
Van benne:
- "WPPMedia" üres mappa
- "WindowsLiveMessenger-uccapi-0.uccapilog" 0 bájtos fájl
Ez a 2 dokumentum miért kell, illetve a Tracing mappát mely alkalmazások
használják?
Válaszotokat előre is Köszönöm! -
erikocsi #17257 Oké köszi ha valami nem jó újrairok:S:S:) -
SUPERAntiSpyware-el kiírthadod (elvileg)
legközlebb meg ne kattingass idióta hírdetésekre. az ilyenek maguktól nem másznak be a gépre...ésszel
-
erikocsi #17255 Sziasztok segítségre lenne szükségem. Minap msn közbe összeszedtem egy trójai faló-t: generic 17. BAIP ezt irja ki. AVG-t használok. De a keresés után azt íjra ki h 2-őt talált 1-et eltávolitott és egyet nem tudott. azóta amikor felmegyek a messengerre írok és egy 5 perc múlva magától elkezd ablakokat megnyitni és üzenetek küld hogy(magyarra foríitva) nézd meg és valami facebookos kép. Trjoian Hunter is próbáltam az meg nem talált semmit... kérlek seíitsetek ogy hogy tudnák meg szabadulni tőle. (elérési utja: C:\Users\Public\msnl.exe(3008):memory_00400000 a másiknak meg : C:\Users\Public\msnl.exe (3008) Előre is köszi. -
LOL
Hsz =

=
?
-

-
betterina #17252 Hello! betterina vagyok szeretnék egy meghívót a majomparade torrent oldalról hol tudnám megszerezni. [email protected] címre köszi a segítséget. -
A felirat leginkább srt vagy sub fájlban van.
Amit bigapó mond, idx, csak akkor van, ha a feliratok nincsenek szöveggé konvertálva.
Én arra tippelnék, hogy a te esetedben, vagy nincs felirat, vagy a videóra van égetve, ha nincs más fájlod, mint az avi és az sfv. -
a .sfv kiterjesztés ha jól tudom csak egy ellenőrző-fájl. nem szedte le a többit ami kellene, általában egy tömörített állomány az amiben egy .idx fájl van. előfordul, hogy még ezen belül is van még egy tömörített állomány, .sub vagy más feliatfájlal. keress másik fájlt és azt töltsd le, ha nem találod amit mondtam. -
először is keress egy másik feliratot, biztos van,ha nincs akkor várj egy kicsit.
tudtommal a .sfv csak egy ellenőrző fájl egyébként, amivel ellenőrizni tudod hogy hibás vagy hiányos-e a dolog amit letöltöttél netről, elsősorban tömörített állományok mellé szokták rakni. olyan már nekem is volt, hogy ezzel együtt szedtem le egy feliratfájlt, de az be volt csomagolva. azon belül volt egy .idx fájl, ami már felirat. -
Sziasztok!
Segítséget kérnék tőletek.
Van egy avi filmem, amit át akarok konvertálni DVD -vé, a Convertx to Dvd -vel.
A gond az, hogy feliratos a film és felirat sfv formátumú, s program nem ismeri fel.
Mivel lehet átkonvertálni? Vagy mi lehet a megoldás..
Köszönöm előre is. -
szerintem 1 video-driver frissítés kellene neki -
Quantumleap #17246 Szevasztok!
Van egy problémám. Ugyebár ha játékprogrammal játszom, a felbontás automatikusan átállítódik a legalacsonyabbra, és ha kilépek, automatikusan vissza. Na most az történt, hogy kiléptem a játékból, és valami oknál fogva nem állítódott vissza a felbontás, minden maradt nagy gülü méretben. Ez már 2-3 hónapja is megesett, akkor nemes egyszerűséggel belementem a Display settings-be, és visszaállítottam a felbontást. Most is ezt akarnám tenni, de ahogy megnyitom, ezt az üzenetet kapom:
"Invalid Display Settings
The currently selected graphics display can not be used. It was written for a previous version of Windows and is no longer compatible with this version of Windows.
The system has been started using the default VGA driver.
Please contact your hardware manufacturer to get an upgraded driver or select one of the Microsoft provided drivers."
Utána megnyílik, de nem tudom állítani a csúszkát a felbontásnál. Segítséget, tanácsot, tippeket várnék! -
A "helyre tevés" szerinted nem egyenlő a javítással?
Ha formázod a vinyót, a hibás szektorok a későbbiekben át lesznek ugorva. -
nem akarom javítani (amugy igen probáltam, de nem ez volt a kérdés) -
próbáltad már javítani a hibás szektorokat? :) -
külső vinyómat szeretném leformázni és particionálni, hogy ne egybe legyen az az 500 giga. sajna néhány fáljnál olvasási hibával megakad, de a fontos fáljokat ár megszereztem, egy gta3 vagy sims3 mentés meg nem érdekel:D
meg lehet e úgy csináli hogy a sérült részeket külön helyre tegye, hogy azt ne használja? -
Megoldódott. Az 5.1.26 verzióval.. :) -
most megint feltettem a korábbi, 5-ös verziót.. Meglátjuk megy-e azzal. :) -
Nekem is valami ilyesmi problémám van ezzel a rakás szarral 8x %-ig jó azt utána dob egy failedet.De legalább írni ki a szarja hogy mi a baja! -
Köszi előre is!