20838
Segítséget kérek
-
polarka #17317 ja igen és ha ingyenest akarnál -
polarka #17316 google
ami alig várja, h használd -
Sziasztok!
Egy olyan programot keresek ami a háttérben fut, (szóval nem lehet látni max az óra mellett) és videót tud rögzíteni a webcamom segítségével, tud ebben valaki segíteni nekem? Egy ismerősömet szeretném megviccelni és ahhoz kéne, előre is köszönöm! -
linksbremse #17314 Halli!
Olyan problémám van hogy van egy wayteq x 820 as gps em s felraktam rá az igo primo-t a progi müködik is de a speedcam-okat ne látja ..... miért? hogyan lehetne ezt orvosolni? elöre is köszike -
Nem ott van, hogy folyamatstruktúra leállítására sem áll le. Legfrissebb verzió. (magát updatelte fel) -
Próbáld ki, hogy jobbklikk az indítójára, tulajdonságok, és pipáld be a "képi témák letiltását" illetve állítsd át a tulajdonságait. Ha nem segít, akkor egy másik verziót próbálj meg, ha nem a legújabb van fönnt akkor frissítsd arra! Folyamatokban sem tudod kilőni? -
Hello ! Az lenne a problémám, hogy nem áll le az uTorrent, amikor kilépek, akkor a töltés leáll, de a torrent bent marad folyamatokban és folyamatstruktúra leállítással sem áll le. És ha el akarom megint indítani, akkor ki kell mennem sleep módba meg vissza mert csak úgy tisztul ki. Nem tudtok erre valamilyen megoldást ? -
simon007 #17310 Köszönöm a segítséget! -
Ha külön partíción van, akkor sértetlen marad. -
simon007 #17308 Üdv!
Gépemen egyszerre van fenn az XP és a win7.
XP-m vírusos lett. Kérdésem lenne, ha XP-t újra telepíttetem,
a win7 sértetlenül fennmarad a gépemen vagy az is letörlődik és azt is
újra kell telepíteni. -
Üdv mindenkinek!
Véleményetekre lennék kíváncsi, amerikai angol kiejtéssel melyik TTS, vagyis szövegfelolvasó programok a legjobbak? Érdemes a fizetősöket választani, vagy FREE szoftverek között is vannak elég jók? -
Ide is beírom, hátha tud vki segíteni, szóval az a gondom, hogy bárminemű letöltést elkezdek megáll kis idő múlva és semmi sem történik, valamint pl youtube-os videokat sem akarja lejátszani, nem pufferel, és nincs routerem. Vkinek ötlet mi lehet a bibi?
Köszönöm -
Az még érthető ha mindegyik cd-ről nem lehet c-t formatálni ha windowsból indítsuk a telepítőt(lásd # #17302 hozzászólást), de az már fura ha mindegyik (nálad lévő) telepítő lemeznél egy I386 szerű mappában lévő fájl sérülésétől vagy hiányossága miatt nem lehet folytatni a telepítést:S -
próbálj meg bebootolni dos módba (vagy lemezről egy dos-t bootolni) és úgy próbálni esetleg. 
vagy talán még...az ubuntut tudod cd-ről bootolni (telepítés nélkül) és onnan indítani egy xp telpítést. ezt még sosem próbáltam, csak most eszembe jutott :) -
Ildikó18 #17303 Mint írtam, több CD-vel próbálkoztam ár, és mindegyikkel ugyan az a helyzet. Azért köszönöm a gyors válaszokat! -
"Ha meg be vagyok jelentkezve a Windowsba, és onnan indítom el a telepítőt, akkor telepítene, de nem engedi, hogy formázzam a merevlemezt (ami azért nem ártana)."
Azért nem mert a C-re másolja ki a telepítéshez szükséges fájlokat így nem engedi a C-t formatálni.
Valószínű sérült a lemez lehet hogy egy másikkal kéne próbálkozni:) -
exodus2 #17301 Vagy az olvasód rosszalkodik, vagy memóriahiba (ez utóbbinál is előfordul ilyen). -
Ildikó18 #17300 Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni a következőben:
Van egy ASUS X51L laptopom, amit újra szeretnék telepíteni.
A menet a következő: beteszem a telepítő CD-t, bebootol, és olyat ír ki, hogy valami I386 (vagy milyen) könyvtárból hiányzik neki valami. De mindig ezzel a cdvel telepítettem, eddig soha nem írt ki ilyet!?!?!?!
Ha meg be vagyok jelentkezve a Windowsba, és onnan indítom el a telepítőt, akkor telepítene, de nem engedi, hogy formázzam a merevlemezt (ami azért nem ártana).
Eddig semmi ilyesmi problémám nem volt, mindig tudtam "kintről" telepíteni (előtte formázni a "format c:" parancssorral), most valamiért nem megy, pedig ugyan azt a CD-t használom, mint már annyiszor. Windows XP Home SP3 van fent, és azt is akarom visszatelepíteni (hozzáteszem, van még pár telepítő CD-m pl. Professional is, de azzal is ugyan ez a helyzet). Valakinek ötlet, hogy mi lehet ez? Előre is nagyon köszönöm! -
nm
-
DPPEZ #17298 Nah megis csináltam a GOM playerrel kösz u r a geniiuus.. :) -
jah csak bs playernek is kell külső codec. quick time meg fosh :D -
DPPEZ #17296 Oks kösz szal a GOM player a jó, próbáltam BS playert meeg méég ....quick time ot is -
codec hiány, de codec felpakolás helyett használj pl GOM player-t annak nem kell ez a sok codec :) -
DPPEZ #17294 Sziasztok! töltöttem le pár filmet és .avi ba és hangvan képnincs jelenség jött elő,, mitöl van ez , winampom van 1ébként, kössz -
ctrl+alt fel (kurzormozgató) nyíl
Ha valakinek a 17292-hez hasonló problémája van:) -
balcsi70 #17292 Sikerült. -
balcsi70 #17291 Sziasztok.
Nagyon sürgős lenne.Valaki rátenyerelt valami billentyűkombinációra és elfordult minden 90 fokot a monitoron.Hogy lehet ezt visszaállítani.? Köszönöm. -
Kösz szépen! -
polarka #17289 nem próbáltam, de itt azt állítják, h messenger progikat is blokkolja -
polarka #17288 excel -
polarka #17287 érdekes, nekem pont ellenkezője volt, engedte, h letöröljek mindent, még a lejátszó szoftvert is
aztán kiderítettem, ha sony honlapjáról kell egy segédprogit leszedni, amivel lehet intézni a másolás/törlést
(lehet nálad is egy, a gyártó progija kéne) -
Nincs a "billentyűzár(hold)" gomb bekapcsolva? -
Sziasztok!
Valaki tudna nekem mondani egy olyan programot amivel lehet naptárat készíteni...? Van ezzel kapcsolatban valakinek tapasztalata?
Köszi!
Üdv:JOE -
Sziasztok! Letöltöttem nemrég egy INet Protector nevű progit, ami arra jó, hogy beállíthatom, hogy a nap mely szakaszában lehessen használni az internetet. Viszont az msn-t nem kapcsolja ki, akár mit csinálok. Tudnátok valami tippet, esetleg másik programot ajánlani, ami jó lenne? Köszi! -
gettobuxa #17283 sziasztok!
az mitől lehet, hogy nem tudom letörölni az mp3 lejátszóról a zenéket?
írásvédett, és nem engedi megszüntetni...(total commanderben) formázni se engedi...
win 7 64 bit, a lejátszó vmi kókány szar, de eddig nem volt vele ilyen gond... -
Thanks, megnézem őket. -
Pár az ingyenes megoldások közül: Virtualdub, Avidemux az mplayer médialejátszóhoz adott mencoder illetve az ffmpeg, AVI-Mux GUI. -
sony vegas
-
Üdv!
Egy programra lenne szükségem, amivel képes lennék videó alá hangot úgy berakni, hogy se a kép se a hang minősge ne romoljon.
(Lényegében egy angol filmhez szeretném bevágni a magyar szinkront, mert a szinkronos verzió hibás.)
Tudok több programot is, ami jó lehetne, de szeretném a minsőgéromlást minimalizálni, esetleg teljesen elkerülni. (Szóval Movie Maker kiesett... :D) -
huvelyes8 #17278 Sziasztok!
Én AutoGK-t használok dvd rippeléséhez. Egy IFO fájlom van és a progi fel is ismeri, hogy "several pgc-s were found", nevezetesen 4-et.
Kiválasztom az 1. részt belőle (49 perc egyenként a 4 film). Amikor kész a konvertálás, szomorúan tapasztalom, hogy mind a 4 filmet átkonvertálta avi-ba, nem csak azt az egyet, amit én kiválasztottam.
Kérdésem, hogyan tudom megoldani, hogy csak az 1. (vagy adott, 2., 3. vagy 4. részt) konvertálja át avi-ba???
Köszönöm!
http://kep.psharing.com/383719.jpg