20838
Segítséget kérek
-
KAKOLUKIA #17597 Sziasztok!
Egy olyan programot keresek amivel videókat effektezhetek (konkrétan esőt szeretnék berakni).
Most van egy Xilisoft Video Cutter, de az mindíg automatikusan levágja a videó végét mentéskor.
Szóval valaki tud egy ilyen programot, vagy segíteni abban, miért vágja le a videó végét a Xilisoft? -
vagy egyszerűen vram hiba -
Én a VGA-ra gyanakodnék. Vagy a hűtése rossz, vagy húzva van.
De persze a tápod vagy akár az alaplap is okozhatja.
Viszont StartCtaft2: nem tudom olvastad-e, hogy grafikai hiba van a játékban, hogy a vga-t mindig a maximumon járatja, és amelyiknek nem elég jó a hűtése ott fagyást vagy vga halált okoz. Szóval ha nincs fent hozzá a legújabb javítás, szintén túlmelegedést okozhat. -
Hello kb 1 hónapja írtam:
Kb 20 napja kezdődött hogy ha elindítok egy játékot vagy bármilyen 3d-s benchmarkot ezekhez hasonlóan hibás lesz a kép:
kép
http://iaro.3dmax.hu/images/2010/08/02/1_sc2_2010-07-29_18-35-02-90.jpg
kép
http://iaro.3dmax.hu/images/2010/08/02/crysis_2010-07-30_21-10-09-46.jpg
kép
http://iaro.3dmax.hu/images/2010/08/02/1_sc2_2010-07-31_17-00-36-56.jpg
Kb 5 nappal ezelöttig ha ekkor nyomtam egy Alt+Tab -ot (vagy felbontást váltottam) és visszamegyek akkor végleg megoldódott a gond.De most már ez sem segít és folytatódik a képhiba a Starcraft2 esetében pedig ha nem csinálok semmit a hibák megjelenésétől számított kb 30 másodpercen belül akkor újraindul a gép.
A Hőmérsékletekkel nincs gond és túl vagyok a teljes Format+ Windows telepítésen is úgyhogy (gondolom) biztos hardveres a probléma.
Az lenne a kérdésem hogy szerintetek a videókártyával vagy az alaplappal lehet e a gond?
Most:
Azóta következő dolgok történtek: Visszavittem a videókártyámat garanciára de 2 hét alatt megállapították hogy semmi baja. Így hát visszaraktam és az alaplapra helyeződött a gyanúm. Viszont egy órával ezelőtt internetezés közben egyszerűen kikapcsolt a gép mintha áramszünet lett volna és nem lehet bekapcsolni. Ebből arra gondolok hogy a tápegység döglött be. Lehetséges hogy az eddigi gondokért is a tápegység volt a bűnös?
Esetleg tud valaki ajánlani egy helyet budapesten ahol olcsón ki tudják deríteni hogy mivel van a gond?
Kösz
-
KAKOLUKIA #17593 Nekem ez a progi valamiért minden videómat elcsesz.
Ez is épp úgy mint a többi levágja a végét és ráadásul folyton leáll és olyan színe lesz, hogy semmit sem látok (legalábbis avi-ban). -
KAKOLUKIA #17592 Hello!
Egy olyan programot keresek amivel videókat effektezhetek (konkrétan esőt szeretnék berakni).
Most van egy Xilisoft Video Cutter, de az mindíg automatikusan levágja a videó végét mentéskor.
Szóval valaki tud egy ilyen programot, vagy segíteni abban, miért vágja le a videó végét a Xilisoft? -
ennyi erővel vegyen inkább egy nyamvadt routert pár1000 forintért 
-
Nah mit írtam, tehát ha az internet is UTP kábellel megy hálózati kártyába, akkor kell egy másik is amivel a másik gépet rákötöd xD -
LAN-on keresztül meg tudod osztani a kábeles (bármilyen) netet. Az adapterbeállításokon belül kiválasztod az internetkapcsolatot, jobbklikk tulajdonságok, és Megosztás menüpontban bepipálod a "Megengedem... hogy ennek a gépnek az internetkapcsolatát használatát", alattak iválasztod, hogy melyiken vagy összekötve a másik géppel.
LAN -t létrehozhatod vezetékesen (ha az internet is a gépedbe megy, akkor kell egy másik hálózati kártya, amin szintén van egy UTP kábel), vagy Wifi -n keresztül is (Ad-hoc). -
anno xp-n sikerült megoldanom...de win7n nem megy az istennek sem.heti egy -két alkalomra kellene nem folyamatos használatra, ezért sem akarok routert venni -
karajjj #17587 gondolom valami hídkapcsolatot kell létesíteni de nem tudom, ilyenre a wifis router a célszerű -
üdv!
win 7-esen hogy lehet tovább osztani a kábeles netet,wifi-n? -
KAKOLUKIA #17585 Köszi! -
format factory
best -
KAKOLUKIA #17583 Szia!
Valami jó konvertálót is ajánlasz?
(most Youtube downloader-t használok) -
2.válasz:konvertáld esetleg aviba -
KAKOLUKIA #17581 Köszi.
Esetleg tudsz egy honlapot, ahol leírja, hogyan kezeljem a VirtualDub-ot?
1.Nagyon összetett és nem nagyon értek angolul.
2.Néhány videót be sem tesz, mert nem tud szerkeszteni olyan formátumot.
Esetleg tudsz egy olyan uljabb verziót, ami többet is bevwesz mint a mostani 1.9? -
"1.Éjszaka videóztam vakuval persze, de így sem látszódik semmi.Van esetleg egy olyan program, ami a videók fényerősségét erősíti vagy csökkenti?"
Virtualdub - van benne Brightness/Contrast (Fényerő és kontraszt), illetve Gamma módosítási lehetőség. Bár a kamera által nem érzékelt képpontokat már nem fogod visszanyerni egyik programmal se.
"Egy olyan prgram kéne ami lehetelőgek könnyen kezelhető és nem több órába tellik neki, mire egy sima videót hd-ba konvertál.
(Most van egy 4Media HD Video Converter de az mindig levág és lekicsinyít a videóból)"
Egy szimpla kisfelbontású videóból hiába csinálsz nagyfelbontásút, attól nem lesz valódi nagyfelbontású (csak egy felskálázott kisfelbontású videó). A kódolás meg mindenképpen több időt fog igénybe venni, ugyanis egyrészt át kell alakítani a videót, másrészt a HD anyagok esetén videótömörítési eljárások nagyobb gépigényűek, így több időt fog igénybe venni a bekódolásuk.
Programból ugyancsak javaslom a Virtualdubot (van benne átméretező filter). -
bár azt nem írtad le hogy mire kell:S
Játékra a fraps lenne jó
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!illetve érdekes módon teljes képernyős flash vidit is képes rögzíteni -
camstudio ingyenes avi,swf formátumba lehet menteni.
Teljes képernyős rögzítés:
Region>fullscreen -
karajjj #17577 fraps -
Sziasztok!
Következő kérdésem lenne: Milyen progi alkalmas a videórögzítésre úgy hogy csak a monitor tartalma kerül a videofájlba? (Úgy 360p elég).
Kell valamilyen eszköz? Webkamera lenne az?
A segítséget előre is köszönöm!
-
pasztva #17575 Szevasztok! Tudnátok segíteni, hogy a monitoron, hogyan lehet a fényerőt növelni? Hiába állítom a monitor kapcsolóival, túl sötét. Nincs valami segéd program? Ha tudtok, légy'szi segítsetek!
Köszi. -
oliverb #17574 Sziasztok nem tudjátok mitől lehet az, hogy flash videot lejátszik a firefox normális kis ablakos méretbe, de ha ki szeretném tenni teljes képernyőre akkor nem látszik semmise csak egy fekete képernyő , de a lejátszó gombjai ott vannak legalább is az egér mutatja, hogy ott van valami, de a gombok maguk nem látszanak,
Előre is köszönöm a segitséget. -
KAKOLUKIA #17573 Sziasztok!
2 féle program kéne:
1.Éjszaka videóztam vakuval persze, de így sem látszódik semmi.Van esetleg egy olyan program, ami a videók fényerősségét erősíti vagy csökkenti?
2.Tudom van ilyen topic, csak nem szeretnék külön írni:
Egy olyan prgram kéne ami lehetelőgek könnyen kezelhető és nem több órába tellik neki, mire egy sima videót hd-ba konvertál.
(Most van egy 4Media HD Video Converter de az mindig levág és lekicsinyít a videóból) -
megoldottam, a firefox beállításával kellett játszani. -
Sziasztok!
Firefoxot használok illetve adobe-t a pdf-s fájlok megnyitásához. Eddig, ha egy pdf fájlra kattintottam megnyitotta gond nélkül, újabban azonban nem jeleníti meg a fájlt, kijön egy ablak amin semmi szöveg csak egy ok gomb.
Mi lehet a gond?
Itt egy kép róla -
Esetleg parancssor>helyi menü(jobb click)>tulajdonságok>elrendezés lap >ablak mérete? -
karajjj #17569 dosbox? -
Bocs a duplaert. -
Sziasztok! Kene kis segitseg. Egy XP-s gepen kene DOSos programokat teljes kepernyon futtatnom. Regebben nem volt ezzel gond, de most ujrahuztam a windowst es most nem teszi ki rendeseb alt+enterrel. Kiteszi teljesre, de levag egy kicsit a tetejebol es csak a kepernyo feleig tart a szoveg. Barmi tipp? -
Sziasztok! Kene kis segitseg. Egy XP-s gepen kene DOSos programokat teljes kepernyon futtatnom. Regebben nem volt ezzel gond, de most ujrahuztam a windowst es most nem teszi ki rendeseb alt+enterrel. Kiteszi teljesre, de levag egy kocsit a tetejebol es csak a kepernyo feleig tart a szoveg. Barmi tipp? -
helló!
nem tudom, jó topikban járok-e de lenne két probléma...elég szokatlanok:
1: nem működik az 'és' jel (ALTGR+C)...
2: nem működik a CTRL+ALT+DEL
(egyik gomb se rossz)
szerintetek hogy lehetne újraéleszteni őket? néha elég fontos lenne...
köszi! -
ba32107 #17564 Üdv! Van egy kis gondom az IDT Audio drivercsomaggal. Felteszem a kérdést itt is, de ha van valami spéci audio topik, akkor megköszönnék egy linket. Az a gond, hogy ebben a szoftverben be lehet állítani, hogy melyik jack dugón milyen vonal jöjjön. Az egyetlen bemeneti jack dugón az alapértelmezett a "LineIn", és akárhányszor akarom használni a mikrofont, mindig át kell állítanom "Mic"-re. Ha kihúzom a mikrofont, és visszadugom, akkor visszaáll LineIn-re. Elég zavaró, mert a laptopomat állandóan hordozom, és minden mindig át kell állítani, ha kell a mikrofon. Van valami ötletetek? -
frissítsél egy firmware-t az szokott segíteni. (nekem is volt már ilyen/hasonló 2x) -
#17562 nem tudjátok az miért van, hogy ma már a második lemeznél csinálja az IMG burn a következőt.
Xbox játék ISO-ját írom ki, 2,4 -es sebességgel és a Device buffer 30-tól 80-ig ugrál egyfolytában az írás pedig kemény másfél óráig tart. Elvileg azt írja a program, hogy minden rendben de az írás után már nem tudja sem a gép, sem a box beolvasni. -
KAKOLUKIA #17561 Hello!
A Sony Vegas 9-ben lehet benne videóba kockázást tenni (hogy ne látszodjon az arcom)?
Ha igen, hogyan?
Ha nem, akkor pedig tud valaki egy ilyen progit? -
Nem lehet, hogy csak beállítás kérdése? Mert én olyannal nem találkoztam, hogy legalább hibaüzenetet ne adott volna a VD, ha gondja volt. -
KAKOLUKIA #17559 Csak vágásra. -
karajjj #17558 én mostanába iWisoft free video convertert használok, bár nem tudo, hogy konkréten mire szeretnéd használni