20838
Segítséget kérek
-
#17637 Nem tudjátok mi a rák lehet az explorer-el, ha ezt csinálja?
Majd ha kiakarok lépni, ezt:
-
"valami program nincs erre esetleg?"
jaja például a videokártya driverjében lennie kell ilyennek -
Monitor világosságán mivel tudnék állítani? (monitoron lévő gobokkal már 100%on van a brightness)
valami program nincs erre esetleg?
köszi előre is -
sziasztok!
ha youtube videókat nézek, középen egy piros csík van a videóablakban bármilyen videót nyitok meg....mitől lehet ez?
-
karajjj #17633 photoshop -
Sziasztok! Keresnék olyan programot, amivel meglévő fényképemet át tudom alakítani, hogy úgy nézzen ki, mintha egy rajzfilmből lenne véve. Google-lel sokat találtam, de egyik sem bizonyult túl jónak. köszi a segítséget! -
gyűjtő #17631 Szervusztok!
A Super MP3 Download Pro programot szeretném telepíteni a gépemen. A Rapidshare oldalról letöltöttem egy portable telepítő fájlt (.rar).
Kibontottam, és első lépésben a programinddító (.exe) fájlt adta.
Megpróbáltam indítani az exe fájlt és az történt, hogy kidobott egy könyvtárat / a neve: Adobe Flash Player 10 ActiveX / benne 3 registry fájlt és ezt követően a programablak is megjelent. Kölönböző zenei fájlokra rákereste és annak rendje-módja szerint betöltötte azoka a programablakba, csak éppen sem lejátszani sem letölteni nem sikerült azokat. Mit lehet a registry fájlokkal kezdeni?
Alább beszúrok egy képernyőképet a fentiek illusztrálására valamint a program letöltési címét.
Kibontott fájlok
Letöltési cím -
KAKOLUKIA #17630 De próbálkozok ott is. -
KAKOLUKIA #17629 Ha odaírok senki nem nézi. -
karajjj #17628 szerintem van topikja a programnak, ott kérdezősködj -
KAKOLUKIA #17627 Elnézést, csak nem akarta feltölteni. -
KAKOLUKIA #17626 Húúú:
-
KAKOLUKIA #17625 Vagyis itt:
-
KAKOLUKIA #17624 Hello!
Nagy nehezen megoldottam a problémát, most viszont más kérdésem lenne.
A Sony Vegas Pro 9-ben nagyon sikeresen elcsesztem a beállítások paneljét.Mindegyik bekerült a videó helyére, és most alatta vannak fülek, de az túl kicsi meg úgy nem is lehet látni mit csinálok, ezért nagyon nehéz a munkám.Ha valaki nem érti, itt van:
-
KAKOLUKIA #17623 Sziasztok!
A HyperCam 2 progim valamiért nem veszi fel a hangot.
Megnéztem videón mit csináljak, és nálam valamiért a Hangok és audióeszközökben nem képes állítani a mikrofont.Az alapértelmezett eszközön Realtek HD Digital input, és ha rákattintok a hangerőre nem csinál semmit.Ha átállítom Audio input-ra,akkor megnyitja, csak nem engedi állítani.
Valaki tud segíteni? (ha ez számít XP-t használok) -
karajjj #17622 miért nem írod meg magadnak? -
atysgame #17621 Sziasztok!
Mivel nincs ilyen téma,ezért ide írom.Szóval kellene nekem egy olyan javaszkript kód,ami számokat ad egymáshoz és az összeadódik.Pl van alapból egy 0-ásom és persze előre beállítva pl 2-őt adjon hozzá egy gombkattintás után.Elnézést ha túl komplikáltan fogalmaztam.De úgy képzeld el ezt a számhozzáadást(pontok),hogy van pl egy játsz és nyerj oldalad és ha a felhasználó megcsinálja a játékot egy gombra kattintva hozzáadódik eddigi pontjainkhoz mondjuk 10 pont.
Köszi előre is a válaszaitokat! -
nekem is volt ilyen tünet W7en, de aztán windows ujratelepítés után megoldódott. Valami valamit átállitott. legegyszerübb, ha ujra telepited a rendszert.
-
kari69ka #17619 Igen sőt elötte újratelepítettem. -
karajjj #17618 újraindítottad az msn-t? -
kari69ka #17617 Skypon, oovoon, yahoon, van link.
Msn-en nincs. -
windowsban nincs letiltva valami? -
kari69ka #17615 Hivatkozások engedélyezve, mégsem megy. -
karajjj #17614 msn-eszközök-beállítások-biztonság-hivatkozások engedélyezése -
kari69ka #17613 Szia mindenkinek!
Tud-e valaki segíteni?
Oprendszer: Win7 x64
Csak szöveges formában tudok fogadni URL címeket az msn-ben.
Hogyan lehetne elérni, hogy a beszélgetőablakból egy kattra elérjem a fogadott oldalt?
A segítséget előre is köszönöm. -
KAKOLUKIA #17612 Igen arra.Nekem ilyen nincsen a Vegas-ban. -
az egy egyszerű gradient sztem semmi más (ha a zöld-re gondolsz) -
KAKOLUKIA #17610 Egyébként ti tudtok valamilyen kiegészítőt Vegas-hoz?
Pl. nézzétek meg ezt a videót.
http://www.youtube.com/watch?v=0q0LVcjb29A
Itt 2:3 percnél valami olyan alap képet illeszt be amit soha nem láttam.
Pedig ő is 9-st használ.
Nekem is kellenének ilyen kiegészítők, valaki tud?
Esetleg sajátot lehet szerkszteni? -
KAKOLUKIA #17609 Kösz :) -
Valahogy így -
F1re #17607 kérdésem megválaszolva ezzel megoldottam
http://www.youtube.com/watch?v=Fci5PTr6mxc -
F1re #17606 köszi szépen sajnos windows 7em van esetleg tudsz vmi kulcs szavakat amire googleba keressek ? :D -
Ha Windows XP -t használsz, akkor vagy a hangkártya kezelőjében, vagy (ha előbbi nincs) a Windows keverőjénél, FELVÉTEL részben a Sztereo keverőt (stereo mix) kell kiválasztani (egyes hangkártyáknál "What you hear"). Ezután minden a gépeden lévő hangokat fogja "fölvenni", avagy csevegő alkalmazásoknál továbbítani.
Windows 7 vagy Vista esetén sajnos tök mind1 mit állítasz be ezeken a részeken, mert az alkalmazások külön látják a felvételi eszközöket, és ezeket az opciókat nem is adják ki. (előbbi nagy előny sok szempontból, utóbbi már kevésbé). Regisztryben kell túrkálni, hogy ezt ki tudd játszani sajnos. -
karajjj #17604 1 oldalon ott van kétszer, sőt, még az oldal feléig se kellett legörgetni, szerintem az nem 20 -
KAKOLUKIA #17603 Köszi szépen.
Sony Vegas 9-ben hogy lehet esőt csinálni?
karajjj:Azért másolom be sokszor mert nem hiszem, hogy mindenki 20 oldallal előrébb olvasgatna.Ha valaki feltesz egy másik kérdést és kihagyják az enyémet később sem néznek vissza (legtöbbször)
-
karajjj #17602 legegyszerűbb egy kábel, 2 végén jackdugóval -
F1re #17601 hali
hogy lehetne megoldani, milyen progival azt h a kimenő hangot a mikrofonra sugározzam, v h szokták ezt mondani :D tehát ha akarok vkinek mutatni 1 zenét, v akármit neten akkor nem kell oda tenni a hangszóróhoz a mikrofont csak nyomok 1-2 gombot és kész, régi hangkártyámnak driverén betudtam állítani de már nem tom kéne rá vmi progi thx előre is. -
sony vegas :)
miért vágja le? gondolom nem full verzió vagy valami. -
karajjj #17599 nem kell 16-szor ugyanazt bemásolni, ha valaki tud segíteni, biztos fog válaszolni... -
Akár az is, de szervizben nem tűnt volna fel?! Mondjuk hozzáállás kérdése.
KAKOLUKIA
Adobe After Effect, Adobe Premiere Pro, Sony Vegas...
Xilisoft Video Cutter: Már a nevében is benne van, hogy vág. És bármit csinálsz vele, ő meg akarja mutatni, hogy még képes a vágásra. :) Vagy beállítás kérdése.