20838
Segítséget kérek
-
n3whous3 #17757 halló helló emberek
szóval az van, hogy van egy realtek hd integrált hangcsip a gépemben (MSI K9N ultra alaplap amúgy, ha esetleg érdekli valakit). 5.1ben minden ok, de egyszerűen nem lehet jó basszust kicsikarni a zenehallgatás alatt. Természetesen stereo zenét kellene átalakítania a drivernek 5.1-re és gondolom kispórolja a mélyet a mélysávból ezért a stereo cuccok mind gyökérül szólnak. Nemtom mit csináljak vele régebben mintha fokkal jobb lett volna most totál szarul hangzik az egész. Valami hack vagy valami létezik erre? Film alatt totál leszarom, hogy mennyire erős ez az egész, a winamp alatti hangerősség is ok lenne, nade zenehallgatás alatt, még alacsony hangerőn is hallani akarom az erős duruzsolást a mélyből.
Előre is kösz a tippeket! -
Tűzfal ki van kapcsolva mindkét gépen.
Vagy, hogy érted ezt? Nem tudom, hogy kell ezt csinálni. -
esetleg tűzfalon kell engedélyezni a megosztást -
Sziasztok,
hálózattal kapcsolatos problémám lenne.
Röviden:
Adott egy adsl szolgáltatás + PC + vezeték nélküli router + netbook.
Milyen beállítások szükségesek, ha a netbookon szertnék internetezni?
A PC-n megy a net.
A router be van állítva úgy, hogy elvileg bárki tud csatlakozni a hálózatra.
A router 'jeleit' fogja a netbook, azaz megtalálja a hálózatot csatlakozik is rá. A forgalomnál a küldött csomagok résznél a számláló folyamatosan növekszik eggyel.
Elvittem egy számítástechnikai üzletbe ahol kapásból ment fel a netre, tehát akkor gondolom a book-on minden jól be van állítve.
Valamit be kell állítani a routeren még(TP Link amúgy és egy előző laptopommal simán ment a dolog)? Vagy a PC-n kell valami triviális dolgot 'bepipálni', átállítani, kikapcsolni, bekapcsolni?
Előre is köszönöm! -
Ha a szolgáltatóé a modem, akkor szerintem kérj cserét. Ha a tiéd, keress hozzá, hátha van firmware frissítés. -
Olyan problémám lenne, hogy UPC 30/3 as netem van, de ha torrentezek akkor időnként megszakad, és újraindul a modem és újra kell indítani mégegyszer hogy jó legyen, illetve néha játék közben is, amikor nem megy a torrent. Lehet erre valami megoldás vagy ez a szolgáltató hibája ? -
Valószínűleg optimalizálja az adatfolyamokat, így próbálva mindig a legnagyobb töltési sebességet elérni. Gondolom. -
polarka #17750 Internet gyorsításra. Bár el nem tudom képzelni hogy hogyan lesz gyorsabb, mint amit a szolgáltató enged (gondolom más sem). -
KAKOLUKIA #17749 Igazából nem én fordítok, én csak a szakmai dolgokat intézem el, de a társam fordít.
Közben pedig le tudtam már tölteni egy programot ami jó, de köszi szépen a segítséget. -
Magyar leírások nem igazán vannak hozzá. De ha úgyis fordítotok, miért nem jó az angol forrás? -
nem muszáj installáló progit használni elég lesz egy önkicsomagoló (pl.:WinRar).Ha mindenképpen egy telepítőcsomag készítő kell akkor mondjuk ezt ez >>angol nyelvű dokumentum vagy ez -
KAKOLUKIA #17746 Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy hogyan lehet telepítőt készíteni?
Az a helyzet, hogy egy magyarításba fogunk bele, de nem tudom, hogy hogyan kell installáló fájl készíteni hozzá.
Vagy egy MAGYAR leírás/tutorial kéne, hogy hogyan csináljam, vagy elég ha megad valaki egy címet, ahonnan letölthetem az Install Rite nevezetű programot az is elég. -
huncsik #17745 Szisztok!
Valaki megtudná mondani hogy a internet booster mire való? -
valakinél elindul ez? pls meséljetek róla milyen, mert képről jónak tűnik -
segitene nekem vki a.c.rayen lejatszom van es pár filmet ugy jatszik le hogy kb 5másodpecenkent az egész kép atvaltozik zöld pixelhalmazá utana vissza normal kép es ez igy megy probaltam muxolgatni oket de semmi valami tipped vagy tanacsod lenne azt meg köszönem -
eriklili #17742 Köszönöm,igaz nem válaszoltatok,de más megoldotta a problémám!
-
huncsik #17741 Sziasztok!
A segítségeteket kérném! Van egy deckem amire szoktam énekelni dalokat, és ezt szeretném felmásolni a számítógépre! próbáltam küldömböző programokkal mint a neronak a zene szerkesztője, vagy a total recorder nevű progi, de a total recorderel az a baj hogy nem igazán tudom a beállításait mert ha 100% on hagyom és 0Db en akkor kicsit torz a hang, de ha lejjebb veszem akkor a felvétel halk lesz! ugy hogy ebben kérném a segítségeteket hogy mien progit ajánlanátok, vagy a total recordel megfelelő e erre! Várom jelzéseiteket! -
elvileg igen. -
karajjj #17739 én is levelezős kérdéssel jönnék, kollégának freemailes fiókja outlookkal megy a saját gépén, de mivel a freemailnek nincs smtp-je, küldeni nem tud, ha beírja a upc-s smtp-t(upc a szolgáltatója),akkor az képes lesz levelet küldeni a freemailes címével? -
tárgytalan :) -
megkérdezem itt is hátha a topikját már nem nagyon néznik...szval
Thunderbird v3.1.6
ki lehet valahogy exportálni, vagy valami módszerrel átrakni a komplett levelezést egy másik gépre? postafiók beállításokkal együtt meg minden.
-
elképzelhető hogy spyware
A programok telepítése törlése párbeszédpanelen nincs meg?
-
Atkatáska #17735 Üdv!
Valaki meg tudná mondani hogy mi a franc az a http://www.queryexplorer.com/?
Google Chrome-t használok. Ott ,ha beírok akármit a mezőbe,és nyomok rá egy entert ,arra rákeres egyből a google segítségével.
Viszont újabban bejön valami idegesítő queryexplorer kereséskor ,vagy ha nem jön be egy oldal ,és nemigen jöttem rá hogy hogy lehet kikapcsolni,mert semmi értelme nincs ,gonodlom valami spyware szar..
Valaki tud rá valami orvoslást? Cookiekat mindig törlöm naponta, a set programs access and defaults-ban sincs ,hogy töröljem...
Kösz a választ előre is:) -
gyűjtő #17734 Szia!
Nagyon rendes vagy, hogy ilyen "konstruktív" bejegyzést írtál!
Talán nem kellett volna időt pazarolni rá. -
gyűjtő #17733 Szia!
Az ötlet jónak tűnik, csak sajnos közben kísérletet tettem arra, hogy visszatérek próbaképpen az IE 6-hoz. Leszedtem a 8-as verziót, majd tisztán telepítettem. Valamivel jóbb a helyzet, de néha az indító bejegyzésem által mutatott állapot visszaáll. Maradnak az alternatív böngészők. -
kl24h #17732 Képet küldenél (a Print Screen)? -
simon007 #17731 Hello!
Segítséget szeretnék kérnék! Geforce 9800 GT, AMD 9850, 4 Gb Ram, Gigabyte GA-MA770-DS3/S3 alaplap a gépem.
XP és Win 7 megosztottan van fenn.
Internetről videókat tudok nézni, videókat, fényképet tudok nézni,
DE a játékokat nem indítja. Főmenü után játék betöltésekor elkockásodik a gép, a hang szaggatottá válik és csak RESET-re reagál. XP-n és WIN 7-en is.
Videókártya tönkrement vagy esetleg a gépet kell kitisztítani / 5 hónapja volt tisztítva / vagy mi lehet a bibi illetve mit tegyek?
-
SpeedUpMyPC
meg is érdemled
-
Esetleg ajánlanám a rendszer-visszaállítást arra az időpontra amelyikbe még nem volt futtatva a szoftver.
De az eddig végzett módosítások elvesznek! -
gyűjtő #17728 Szervusztok!
Windows XP Prof.SP3 op. rendszert használok IE 8 böngészővel. A napokban lefuttattam a gépemen egy SpeedUpMyPC nevű optimalizáló programot. Bárcsak ne tettem volna!
Az Internet Explorer 8 böngésző azóta csak a beállított kezdőlapot nyitja meg, néha azt is hibásan.
Kép 1
Amikor másik weblapra akarok váltani akár Kedvencekből akár webcím megadásával, az alábbi hibaüzenet jelenik meg:
Kép 2
Megpróbáltam "csökkentett módban hálózati kapcsolattal" a böngészőt, így még működik.
A Firefox-ot is kipróbáltam bejelentkezés után, minden rendben.
Mi lehet a hiba? -
a revo elvileg kitörli, bár ha nem pipálta ki és manuálisan nem törölte, akkor bent maradhat:) figyelni is kell és olvasni néha :) -
Hát ez gondolom az az eset, amikor regisztriben benne marad, hogy a szoftver fönntvan, ilyenkor pedig az installer automatikusan az uninstallert próbálja elindítani, ami meg nem található. Egy regisztry tisztítót (pl. CCleaner, vagy TuneUP esetleg) érdemes esetleg lefuttatni, vagy regisztryben rákeresni a Kies -re és törölgetni ami benne maradt. -
Amit kiír aszerint Te nem a telepítőt, hanem a "leszedőt" futtatod. Vagy ilyen hülyén lenne megoldva a program telepítése? :)
Egyébként Revo-val tudod leszedni, tehát jól csináltad, itt más lesz a gond. Egy újrainditást megér a dolog, hátha memóriába beakadt egy része. -
eriklili #17724 Sziasztok!
Segitséget szeretnék kérni.
A Samsung Kies programot,ami a Win 7-n volt törltem Revo Uninstallerrel,hogy fel tudjam tenni az ujabbat.Sajnos amikor futtatni akartam,azt irta ki "Unable to launch Kies Uninstaller".Guglival leforditottam,amire jutottam " nem sikerült elinditani a Kies Uninstallert".Vagyis valami maradt fenn a törlés után,de fogalmam sincs hogy találhatom meg.
Nagyon megköszönném,ha valaki megmondaná milyen progival találhatom meg azt a fránya fennmaradt valamit.
-
úgy néz ki elég volt újraraknom a landriver-t, valószinű amit alaplaphoz leszedtem új verziót nem sikerült neki teljes mértékben felraknia, most, hogy nyomtam rá egy javítást úgy látom megszűnt a probléma. UPC-nél azt mondták a modem-el nincs gond abból az irányból, meg ha ég minden lámpája akkor nem hardver hiba van, hanem szoftver és tényleg az lesz. köszi a tanácsokat azért. -
karajjj #17722 legjobb megoldás :D -
Megoldottuk, olyan helyre vittem nyomtatni, ahol kezelni tudják... :)
De nagyon szépen köszi. -
Ez jól néz ki, de sajnos kód kell (licence key), anélkül nem engedi... :S :D
De köszönöm szépen. :) -
karajjj #17719 ez? -
Köszi, jó ez, de nincs véletlenül olyan, ami nem online? :)
Mert több mint 100 MB-ot kellene így feltöltenem, a feltöltésem pedig lassú (ADSL)... :S :D