20838
Segítséget kérek
  • Metalmilitiakid
    Valaki tudna arra vmi magyarázatot adni, hogy mi okozza azt, hogy a tálcán illetve asztalon lévő ikonok sorra vesztik el az "Elérési útvonalat" pedig ott van minden ahova mutat. Win7 32 nél csinálja, tálcánál pl. ha kirakom újra akkor jó lesz megint, legalábbis most 2 napja jó, de az asztalos megoldásra még nem jöttem rá. Előre is köszi.
  • Jim Morrison
    nem hasznaltam autorunt :/ legalabbis nem allitottam be semmit :/ volt egy ket napig, de aztan kitoroltem.
  • gergely1991
    "autorunos kartevo fogalmaval nem vagyok tisztaban"
    Amikor csatlakoztatod az eszközt a USB-portba akkor a autorun fájl segítségével eléri azt hogy egy program automatikusan lefusson(gyári telepítő lemezeken is megtalálható ami a telepítő automatikus indítása következik miután a lemezről való olvasás megtörtént).Talán ez esetben olyan programot indíthatott el ami esetleg ezt a problémát okozná. :S
  • Jim Morrison
    szerintem feladta :/ 8Gb os volt a kicsike, sokat nyuztem, de, hogy autorunos kartevo fogalmaval nem vagyok tisztaban de szerintem nem az :D azert koszi, meg kicsit probalkozok.
  • Mandela83
    Helló... Operával és IE-el próbáltam mindkettő ezt csinálta már majdnem másfél napja, most viszont egy pár perce megjavult, kb pont akkor mikor az előző kommentet elküldtem.

Sejtelmem sincs milehetett vele, de lényeg hogy tárgytalan, ja és kösz azért.

• gergely1991
    Másik böngésző nem csinálja ezt?
    Firefox esetében:Valamely kiterjesztés nem szól be?
    Más videószolgáltatónál elő fordul, ha igen a flash player (biztosan) engedélyezve van??

• Mandela83
    Sziasztok!

Segítséget szeretnék kérni Youtube-al kapcsolatban, mert már teljesen tanácstalan vagyok.

A probléma az hogy az oldalt egyik pillanatról a másikra egyszerűen nem tudta/tudja betölteni a gépem (illetve 10-ből egyszer sikerül valamilyen szinten, de használhatatlanul szét van esve)...
    Más oldalakra beágyazott Youtube videók sem működnek, csak fehér keret látszik a helyükön.

Sajnos nem ír semmi hibaüzenetet amin elindulhatnék, Flash playert frissítettem de ez sem segített.

Volna tippje valakinek mi lehet a baj? :(
  • gergely1991
    *viszonylag
    Bár elméletem szerint lehet ez autorunos kártevő is:S
    Az sem kizárt hogy a eszközöd feladta a harcot....
  • gergely1991
    Ez viszony hardveres hiba.
    link
    Esetleg eszközkezelőben eltávolítod majd újracsatlakoztatod az eszközt.
  • barmi
    Igen, én is erre jutottam sajnos
  • Jim Morrison
    hy !
    már rágugliztam, de sehol sem találok rendes választ: egyszer egy napon használtam a pendrivom egy gépben, rendesen használtam meg minden. egyszer csak egy gép sem ismertel föl, (kb 5 géppel próbálkoztam), de csak nem tudom megoldani, hogy tudjam megint használni. Jelenleg csak ismeretlen eszkoz, eszközállapot:
    A Windows leállította az eszközt, mert az problémákat jelzett. (Kód: 43)
    Egyszerűen nemtom megoldani... formázni se tudom, és már tippem sincs hogy mit csináljak vele. Remélem ti azért tudtok használható válaszokat adni :) !
  • kl24h
    Akkor az alaplap a hibás.

Ha nem reagál a billentyűzetre, akkor a BIOS-ba sem tudsz belépni. Ha megnyomod a Num Lock gombot, akkor a led kell jelezze (illetve el kell oltodjon) ahogy játszol azzal a gombbal, de ha nem kap áramot, akkor az sem működik.
    Vagy biztos láttad mikor beindítod a gépet, akkor az a 3 zold led egyet pillancsol egyszerre, ez ha nincs, akkor azt jelenti, hogy nem kap áramot.
    De azt is írtad, hogy USB sem műküdik, akkor nagy gond van az alaplappal.
  • barmi
    Nem jól érted :D Már a gép indítása után nem működik. Szerintem a lap lesz kontakthibás vagy mittoomén. Más 5letem már nincs. Alaplapcsere lesz belőle szvsz ...
  • Balumann
    Hát ez érdekes probléma, ha jól értem akkor csak oprendszeren belül nem működik. Próbáltad újra telepíteni a rendszert?
  • barmi
    hát ja :D elég lolll ... pedig ezt kapom a pofámba indítás után közvetlenül a memória lepörgetése után .
  • pxxl
    lol és hogy nyomsz F1-et ha nincs bill?
  • barmi
    Igen. Már kb 8 darabot próbáltam :D usb és ps2 vegyesen de ugyanez a helyzet : keyboard not detected. Please press F1 ....
  • gergely1991
    hmm esetleg másik billentyűzettel próbáltad?:S
  • huncsik
    szisztok!

Azt szeretném megkérdezni hogy hogy lehet e a mikrofont úgy beállítani hogy a mély hangom nem legyen olyan mély a mikrofonban, mert a zenénél nem jól jön ki és torz lesz! Kérlek segítsetek
  • barmi
    Sziasztok!

A probléma: Indítás után a gép nem érzékeli a billentyűzetet (not detect pls press f1). Sem usb sem ps2 nem működik. A biosban be van kapcsolva a usb eszközök támogatása. a bill lámpái indításnál nem villannak fel viszont ha már megy a gép és akkor húzom ki és dugom vissz akkor egy pillanatra felvillannak a lápái de aztán sehova tovább... Már reseteltem a biost is de ugyanez maradt a problem. Valami 5let ? Köszi!
  • Metalmilitiakid
    kösz működött (viszont most kicsit idiótának érzem magam mert ezt tudnom kellett volna :D)
  • LoDMaSt
    írd be előbb, hogy cmd, és utána az ipconfig-ot.
  • Metalmilitiakid
    hello egy gyors kérdésem lenne, osztanám el routerrel a netet kellene a MAC cím, beírom futtatásba hogy ipconfig /all és csak felvillan a kép de persze elolvani nem lehet olyan gyors, win7 nél csinálja, van erre valami más módszer ?
  • bigapó
    Sziasztok.

Nokia C5-öm van, symbian s6-al (valamelyik verzió, megnézem ha kell). Az lenne a gondom, hogy néha elállítja magát az óra! ez most minek a hibája és mi a francot lehet vele csinálni?

ez nem duplikált csak másik topikban is megkérdezem.
  • pxxl
    link
  • Met
    Total commanderből, hogy lehet kiszedni az elmentett ftp kapcsolatok adatait? cím, user, pass
  • pxxl
    az csak a bios-t frissíti.
  • kl24h
    Nálam pl. van olyan az alaplapi CD, csak fel kell telepíteni, hogy ASUS Update, szerintem az kell tartalmazza az összes frissítést az alaplapnak (Bios, stb.). Ha van ilyen program az alaplap CD-n, akkor meg lehet probálni, de énsem foglalkoztam ilyennel, mert nem láttam nagy értelmét.
  • Evin
    Alaplaphoz szoktak néha proci drivert adni, hogy annak minden funkcióját ki lehessen használni. De ha az alaplapi cd-n nincs ilyen, se a gyártó honlapján, akkor fölösleges ezzel foglalkoznod.
  • pxxl
    igen, amit a win gyárilag tartalmaz. de nem kell a processzorhoz drájvert felrakni... :/ pláne nem frissíteni.
  • kl24h
    Én nem frissítettem, nem is érdekelt lényegében és nem is csináltam ilyent, de a #17766 válaszomban megvan a kérdésedre a válasz: Update Driver.
  • kl24h
    Ha benézel (Windows SP esetén) a Start > Control Panel > System és ebben a Device Manager ott van ilyen hogy Processors és ha Intel-ről van szó, akkor jobb click által felnyíló "ablakocskában" van ilyen, hogy Update Driver, Uninstall, Scan for hardware changes és Properties.
    A Properties-t felnyítva van egy ilyen, hogy Driver Details C:\Windows\system32\DRIVERS\intelppm.sys, ez már egy fájl.
    Tovább nem mesélek...
  • pxxl
    miva? :D 3GB proci? procinak mióta kell driver?
  • Black Ghost
    Van egy C2D E6850-s 3GB procim. A kérdés az lenne hogy, szükséges e drivert frissíteni vagy megfelelő az amit gyárilag kaptam hozzá, illetve hol tudom ezt letölteni.
    Az Intel oldalán nézegettem, de megmondom őszintén nem nagyon ismertem ki magam.
  • Balumann
    Én arra is a JetAudio -t ajánlom, én már kb. 4 éve azt használom mindenre, FFDSHOW + AC3filter kodek mellett, és mindent tökéletesen lejátszik.
  • gergely1991
    Talán ez
  • amdopteron
    halli valaki nem tudna mondani nekem egy full hd lejátszó progit mert nekem fent van az a gom player nincs is vele semmi gond csak megy a film és néha szét hullik a kép aztán vissza áll aztán meg megnit kockásodik vagy codec valaki segítene???:)köszi halli
  • Balumann
    Szerintem alapból nem kell semmit beállítani, tehát ha a pc -n (amivel gondolom ethernetkábellel van összekötve) megy a net, akkor a wifin keresztül is kellene. Nézd meg, hogy nem lett-e véletlenül beállítva egy IP cím az "IP cím automatikus kérése" helyett (hálózati kapcsolatok - TCP/IPv4 - tulajdonságok).
    Routerben azért inkább állítsd be a WPA2/PSK védelmet és jelszózd le, hacsak nem akarod tényleg minden környékbelivel megosztani a netet xD
  • Balumann
    Bár nálam nincs semmiben probléma (szintén realtek HD integrált hangkártya és 5.1 hangrendszer), próbáld ki a JetAudio Plus -t, abban van néhány effect, ami ilyenekkel babrál (X-Bass, X-surround).
    Én mondjuk a sztereo zenéket 2.1 -ben szoktam hallgatni, tehát a center és hátsókat lenémítom, de 5.1 -ben is rendesen szólnak.
  • grebber
    Blue Ray filmek mellé hogy tudok feliratot berakni??

(Arcsoft Total Media Theatre programmal nézem a bue ray filmeket! )