20838
Segítséget kérek
  • bigapó
    pedig ez azt irja, hogy Slave-be van az egyetlen meghajtód, így nem tudja kezelni. Master-ba kell rakni, akkor menni fog.
  • Desiderata #17876
    ezt a realtime animációt tudja valaki futtatni? nálam elején kiakad (Vista)
  • huncsik
    már úgy is próbáltam, és ugyan ezt írja ki!
  • karajjj
    vedd le róla a jumpert mondjuk, ha csak az az egy van benne, akkor lehet, hogy jó lesz
  • huncsik
    Amd Sepron 2500+ os proci van benne meg egy western digitál winyó 6GB, nem valami sok nem is ez lesz bennne csak próba kép van. nem értem mért írja ki mert a winyón a kép ahogy mutatja középen van a jumper de mégsem jo. de képet tok küldeni a winyóról hogy milyen!
  • karajjj
    milyen gép?
    valszeg a winyón kell jumpert állítani
  • huncsik
    Sziasztok!

Kaptam egy gépet, és mikor bekapcsolom ezt írja ki:
    !!!!!!!!!!!Ide Drives Installation Error!!!!!!!!
    For best reliability & performance, please change the stand alone slave drive to master. System Halt...

Lícci segítsetek hogy mi lehet a gond! ÜDv Ádám
    Nyomtató gondjaim vannak :(

Van egy Epson SX110-em, ma fogyott ki a tinta, de előre gondolkoztam vettem már untánygártott patront.
    Ma kb. 40 színes oldalt kellett nyomtatnom, elsőzör a fekete fogyott ki, pótoltam. Majd a magenta és a cián pótoltam. Közben ment a nyomtatás, minden rendben volt. Cseréltem a sárgát és onnantól a nyomtatás csíkos lett és elég szarok a szinek is.

Nyomtatófejtisztítás megvolt, a sárga színt telinek jelzi, mégsem jó valami... Mi lehet a baj?
  • Blenda Stompa
    Köszönöm, virtualdub bevált!
  • Evin
    Virtualdub, megnyitod a videót és lemented a hangot. Aztán amivel csak akarod, pl Audacity megvágod.
  • pxxl
    google -> avi to mp3
  • Blenda Stompa
    Sziasztok!
    Egy kis segítséget kérnék:
    avi-ból, mp4-ből szeretnék hangot rögzíteni, azaz mp3 vagy wav formátumot, viszont nem vágom milyen progival lehetne ezt megtenni egyszerűen...tehát filmet elindítom, aztán a progit, és az rögzíti - amit próbáltam ahhoz hangkártyára ilyen bizbaz kellett volna, meg olyan stb, bonyolult lett volna.
    Szóval valami egyszerűre gondoltam, valaki tud ebben segíteni?
    Előre is köszönöm! BS
  • kemszi2
    tárgytalan megoldódott
  • kemszi2
    üdv itt is felteszem a kérdésem:
    mára behalt a windowsom.töltéskor bejön egy indítási javítás ami végig fut majd kiírja hogy nem tudja kijavítani a hibát.tegnap este normálisan működött minden.csökkentett módban is csak ezt a javító ablakot hozza be.létezik rá valami megoldás rá(win újrarakás nélkül)?egyáltalán találkozott már valaki ilyennel?
  • Japep

Köszi szépen, megnézem. :)
  • kl24h
    Nálam standardon van, E az optikai meghajtó aztán mikor kell a Daemon tools, úgy nevezi ahogy akarja, de az F és a H az USB-be csatolt Stickek szoktak lenni, de ha nincs bedugva Stick, akkor F-et ad a Daemon Tools (ha csak egy virtuális meghajtóról van szó).
  • karajjj
    ez hátha segít
  • karajjj
    van külön letöltője asszem, de nem mindig működik
  • Japep

Hello.

Van jó sok data.hu-s linkem egy jegyzettömbben. Ezeket szeretném letölteni. A data.hu-ra van prémium előfizetésem.
    Flashgettel próbálkoztam, de nem sikerül ... vagy egyenként kell betennem a linkeket, vagy ha egyszerre, akkor pár kb-os html-ként tölti le őket.

Nem lehet valahogy beimportálni őket a programba? Vagy valami más programot tudtok ajánlani? :)

Köszi előre is.
  • bigapó
    az alapban meglévő legutolsó meghajtó után adja a betűjeleket, pl nekem most E az utolsó, igy F lesz az első virtuális meghajtóm. X-re szoktam állitani az optikait, már rögtön telepités után, hogy ne kavarjon be a virtuálisokba illetve ez vica versa is él.
  • trident
    Olyan programot keresek, mint a TOR.

Anonimitást biztosít, nyugodtan tudok böngészni, illetve médiát (pl. akár csak youtube-t) nézni.:)
    Lenne ötletetek, javaslatotok?:)
  • Jim Morrison
    megvan.
  • Jim Morrison
    nem a betujellel van a problema. valoszinuleg az irassal lesz bibi, mert total commandertben, [disc] a neve. Ha meg kivalasztom a meghajtokat akkor meg amit en adok meg neki (pl [oprendszer], [adat], [bali 1500Gb],...)
  • kl24h
    Ha jól tudom W, X és még van kettő neveket ad a meghajtóknak.
  • kl24h
    A Daemon Tools automatikusan adja a meghajtók nevét, 4-et lehet ha az ingyenes verziót használod. De még pontosan nem értem mi a gond.
  • Jim Morrison
    hy.
    megint lenen problemam dvd irassal. legalabbis letrahozok egy iso fajlt, bemountolom Deamon tools ba, csak az a baj, hogy nem tudok a meghajtonak nevet adni. Az lenne jo, ha disc helyett valami mas lenne, mert igy nem mukodik. Remelem ertheto :D Remelem gyorsan tudtok valaszolni, mert remelem mindjart megfejtem a titkot :D
  • tabek
    Sziasztok.
    Egy olyan kérdésem lenne hogy vettem egy videokártyát(9800GT)és egy új tápot(gigabyt460W)Mióta ezek vannak a gépbe azóta úgy indul a gépem hogy bekapcsolás kór felpörögnek a ventilátorok majd elhalhat a táp venti 1-2 mp után megint felpörög és ezzel egy időben sípol egyet az alaplap ahogy kell és bekapcsol a monitor és elindul a gép.Igazából nincs semmi baja csak eddig nem így működött.Ez valami bibi lehet, vagy csak talán fordulatszám szabályzós a táp venti és ezért csinálja?Nem tudom hogy az e.Kösz.
  • gergely1991
    eszközkeresést csináltál már a gépen?:S
  • newil
    Hy,mikor felraktam a Bluesoleil legújabb 8.0.1akármelyik verzóját(eredeti) azóta nem ismeri fel a fejhallgatómat.Visszaraktam a régebbi verziót,de már az sem ismeri fel.Töröltem minden hozzá fűződő dolgot mégse lett jó.Mi lehet a probléma?
  • gergely1991
    A "Miért nem megnyitható meg ezek a fájlok" súgótémakörben nem néztél bele?
  • ricska
    Kaspersky már letolt egy menetet, de nem észlelt semmit.
  • kl24h
    Előszőr kell ellenőrizni hogy a gép tiszta, tehát ne legyen trójai program, ami akadályozna ezt.
  • ricska
    Kis kiegészítés: úgy tűnik hogy csak logitech szoftverekkel van gondja. De miért? Eddig semmi baja nem volt.
  • ricska
    Sziasztok!
    Légyszi segítsetek, nem tudom mi lehet ez, tegnap este még úgy kapcsoltam ki a gépet hogy minden ok, ma ahogy bekapcsoltam ezzel a hibaüzenettel várt! Ez nem is az első, már vagy az 5. ilyen.
  • pxxl
    talán ha választanál egy codeket (pl divx) avi mentéskor lehet nem nyers avit mentene :D

am vlc-nek elvileg vinnie kell az mpg-t is. de inkább csinálj több verziót, ki tudja mi van vagy éppen nincs azon a gépen.
  • JethroHUN
    Hello, Ulead Video Studio Pro 11 el megcsináltam a videom, nagyon király lett, 2:30 a hossza csak. mpg és mpeg-2 ben is 150 mb és jó minőség jó felbontással 720*574 vagy mennyi. Ezt a két formátumot bármilyen windowsos géppel lelehet majd játszani? Nekem win7 alatt a media player gond nélkül vitte, de bemutatóra kell és ott egy elég gyengus gép lesz vista val (32bit) és passz h van e fent bármilyen nem alap codek pakk, gondolom vistaban van alapból pár. Ott vinni fogja majd pl a winap vagy media player vagy talán még VLC player is van rajta. Vagy próbálkozzak meg avi ba mentéssel de akkor 4GB lett!!!! és akadt még az én gépemen is, igaz nem választottam tömörítést mert ötletem sem volt melyiket
    Ami van: DV video encoder, mjpeg compressor, MS RLE, MS video 1, cinepack codek by radius, INTEL-YIUV

Légyszi segítsetek hnapra kell!
    Előre is kösz.
  • erikocsi
    Sziasztok ! letöltöttem a WLM 2011 es verzióját. Telepitettem . fészbukkal is össze tettem de mindig magátol kijelentkezik pár percenként és ez nagyon idegesítő. ha valaki megutdná mondani h mit állitsak be máshogy azt megköszönném.
  • gergely1991
    írj hozzá egy autorun-t és ha pl.: sajátgépben a meghajtóra a jobb gombra kattintasz akkor kiválaszthatod hogy melyiket indítsa el a lemezről:)
  • Jim Morrison
    ja oke, kicsit masra szamitottam, igaz elotte leszedtem ezt, tok minimal ugyhogy ez kellett nekem :D csak dvd decrypterem volt...
    Koszi !
  • pxxl
    simán csak kiírod a mappákat aztán jóvilág. semmi extra.