20838
Segítséget kérek
-
karajjj #18037 használj pl VLC playert -
hay
Olyan gondom van, hogy wmv formátumú filmek lejátszásánál a színek eléggé hiányosak. Kb 4 színből áll a kép, mintha negatív lenne. De csak ebben a formátumban, a többiben jó. K-Lite Codec Pack 680 van fent. Valakinek ötlet? Ja és pl. winamp simán viszi normális képpel! -
benchmark programokkal pl.:everest -
valami progival megtudom nezni a pontos tipusat? -
Az a baj, hogy ez nem a teljes neve a lapnak. Itt nézz szét. -
végülis megsétáltam a szomszéd uccát haverhoz és lementettem -
Noodlee #18031 Sry, de egy kicsit megkopott a dos ismeretem :P
Nem tudom hogy kezeli az ékezetes betűket, ezért írj egy ilyet:
D:\dir
itt meglátod, hogy hogy írja a fénykép könyvtárat.
-
Noodlee #18030 copy d:\fénykép g:\fénykép -
dfi nf4 lanparty -
Nagyon nagy kérdés. Tudok parancssorral másolni? Mert valamit meg kellene nagyon mentenem, de nemtok bejutni winbe, de parancssort elérek. Van valami parancs arra, hogy a D:\Fénykép mappát áttoljam g:\ gyökérbe ? -
a lap gyartoja?
nf4 lanparty a lap -
A gyártó honlapján sincs USB driver? -
nincs es hiaba toltom le a driveret nem valtozik csak kva zavaro hogy a 16 gigas pendrivomra mig felmegy 3 giga az 25 perc -
kl24h #18024 Az alaplapnak nincs meg az eredeti CD-je? Ott megvan minden driver, ami kell. -
raktam fel de semmi..ujraraktam a drivert ua -
azt hiszem egy alaplapi driver kell neki... -
Nforce4 alaplap
de talalok en erre kulon drivert?
ya es eddig nem volt gond csak miota ujraraktam a winfost -
Általában nem kell külön driver, ha az alaplap driverei fel vannak rakva. Ha régi az alaplapod, akkor csak cserével tudod ezt megoldani. -
Siasztok nem tudom jo helyre irok-e.
Olyan kerdesem lenne hogyha csatlakoztatok akarmit az usb-ken keresztul a gephez barmelyik portra azt irja ki hogy az eszkoz gyorsabb mukodesre is kepes ha 2.0 -sra csatlakoztatom es azt irja kattoljak a szabad portok miatt es hogy dolt betuvel van irva a gyorsabb port...de nincs dolt betus es barhova rakom ezt irja...es igy lassabban megy at a cucc a pendrivera.Letezik hogy valamilyen usb driver kene hozza vagy hulye vagyok?:DDDD -
Minek? Ha nincs 4GB memóriája, tök fölösleges.
Metalmilitiakid
Ugye tudod, hogy az angol, és ha rá is rakod a magyar MUI-t, sem lesz olyan sok minden magyar, mint a rendes magyar kiadás? -
Noodlee #18017 HDD-t rakd masterre, a DVD-t meg slavre.
A DVD-ről való bootolást meg Biosban tudod állítani, illetve, bekapcsolni. -
olyankor mivan, hogy 1 IDE csatin van 1 vinyó meg egy DVD és először csak a DVD t látta, majd kiderült az is masteron volt, átraktam slave re, most meg csak a vinytó látja így nemtok dvd ről bootolni, erre vmi ötlet, hogy miért van? -
nekem8 :D -
Microsoft.Windows.7.Enterprise.x86.Integrated.December.2010-BIE ezt rakom fel végülis -
én 64-est raknék...am pont itt van a dvd a monitorom alatt :D -
Valaki tudna linelni nekem egy stabil 32 es win7 et, amiről bootolni is tudok, mert itthon nincs dvd m , de gyorsan leszedem és a laptopról kiírom -
-
ja csak még nincs dvd :D -
Noodlee #18009 Ha már új alaplapod van, akkor új OP rendszer is kell! -
új gépre, új win kellene, nem a régit eröltetni, dvd-be, bebootolsz, és telepíted újra. -
Az már megoldódott. Mostmár csak az a baj, hogy Indítási javítás módban indul csak és az megy vagy 5 perce, hogy kísérlet a javításra... -
Noodlee #18006 Valami kábelezési gondod lehet, mivel egy tök üres alaplapra rádugva a VGA is adna valami képet.
-
azzal nincs is baj, a kábelre nincs ráírva :D de már megvan, indul, volt egy disk boot failure jumprelés megoldotta, most épp a javított windows indítás vagy miben vagyok, de már kezdek lenyugodni, mert eddig még soha semmi nem volt ó amit vettem, nem ment semmi elsőre :D -
alaplap könyvébe le van írva rendesen :) általában színes kábel a + a fekete/fehér meg a - -
egyetlen bizonytalan dolog a kis csatik az F panel en mert nem mindegyikre van ráírva hogy pontosan mi, de a reset meg a power megvan mert betudom kapcsolni, de ki nem reagál az 5 sec re szal lehet az a szar -
karajjj #18002 mindent jól kötöttél be a lapon? helyükön vannak a memóriák? kártyára bedugtad a külön táp csatlakozót?? -
Kellene egy kis help. Most jött meg az új alaplap, proci, rám kombóm. (AMD x4 965,Gigabyte MA770T-UD3, 2gb ddr kingston) és szépen összeraktam a már meglévő gts 250 el, vinyókkal 500 os táppal ... és elindítom és felpörög minden venti, a VGA sztem túlzottan is, de semmi nem történek, a monitor be se kapcsol rá. Majd akkor állítanám le és nem áll le 5 mp s powerre, csak ha a kapcsolót elnyomom a táp hátulján. Ilyenkor mi lehet ? -
az sem segítette, de rájöttem. nem a gyári helyén volt a levelezés, és hiába mentettem át mindent, a program nem bírta rendesen kezelni, és C:\D:\levelek\stb volt megadva :) dögöjjön meg. egész 7végén ez bszta az agyam :D -
Keresd meg a webkamera báellításait, és ott nézd meg, hogy nem lett-e véetlenül bekapcsolva az "auto exposure" nevü opció. Nálam ez a beállítás okozta régi webkamomnál, hogy negyedére leesett az fps. -
Köszi szépen!