20838
Segítséget kérek
  • Japep

Köszi, megoldottam.
    Először kipróbáltam kikapcsolni a vírusirtót, de akkor is megfagyott... :S
    Utána a programot, azzal ment simán. :) Köszi.
  • musichunter
    Próbáld evvel!
    Extract Now 4.5.8 (1.76Mb)

Leírás: Ez a program ki tudja tömöríteni a zip, rar, iso, bin, img, ima, imz, jar, gz, lzh, lha, sit formátumokat.progi!
  • gergely1991
    kapcsold ki rövid időre a vírusirtód utána nézd át nem-e vírusos tartalmat töltöttél le:)
  • Japep

Hello.
    Leszedtem egy több részből álló (400 MB-os részekből) fájlt.
    Mikor ki akarom csomagolni, 26%-nál lefagy a gép teljesen... :S (Közben a számláló mutatja, hogy a .part2-nél járt éppen, ezért le is szedtem újra a kettest és a hármast is, de semmi változás.)
    WinRAR 3.7-el próbálkoztam, utána beszereztem a 4-est, ez is...

És ez már másodszor fordul elő a héten, akkor másik fájllal... :S
    Mivel lehet a baj? Köszi előre is.
  • gergely1991
    crtl+print screen :D
    vagy esetleg a mozila backup-ot szokták javasolni ilyesmik mentésére:S
  • Noodlee
    lol.
  • pett3rson
    papir és toll...elég ódivatúak, de hasznosak a mai napig :)
  • Noodlee
    Hogy tudnám elmenteni a Firefoxban tárolt jelszavaimat?
  • Noodlee
    moderatorok
  • Kovács Erix
    Valaki mondana nekem 1-2 Moderátor nevét aki itt van az SG forumon?
    Köszönöm!
  • gergely1991
    talán csak akkor lenne értelme ha eltávolításnál nem jelölted be hogy mindent töröljön mert ha igen felesleges vele foglalkozni.....
  • gergely1991
    Ha jól értem nem indul el a firefox?
    Telepítsd mondjuk egy firefox betat majd könyvjelzők>könyvjelzők kezelése>mentés és importálás>mentés>és lemented json fájlba...
  • kl24h
    Akkor az már nem szerezhető vissza.
  • Seithennin
    hát próbáltam vele de ugy nem jött össze, ezért kellett formázás nélkül ujratennem a windowst, csak könyvjelzők kellenének
  • kl24h
    Ha a Windows Repair-al csináltad, akkor elvileg minden működnie kellene és semmi sem lenne szabad eltűnnie. Én is használtam a Windows Repair-t, de minden program működött és minden beállítás. A könyvjelzők is megmaradtak, csak a Windows frissítési dolgok tűntek, amit a Windows telepítés után tettem fel.
  • Seithennin
    köszi a segítségeteket! annyival jutottam előrébb hogy ujratettem a windowst formázás nélkül és így már működik minden, és nem veszett el szinte semmi de... ami a gondom hogy mozillában és chromeban voltak fontos könyvjelzőim de ezek a programok már nem indulnak és ujra kellett tenni őket, esetleg van rá mód hogy előcsaljam a könyvjelzőket valahonnan? köszi és jó tudni h van aki segít:)
  • kl24h
    Használd a Kaspersky Rescue Disc 10, kiírod CD-re vagy lehet USB-re (PenDrive) is tenni, el kell olvasni az utasításokat, az egy Linux-alapú vírusellenőrző, és ha nincs ha megkerül a vírus, akkor ki lehet irtani, ha akkor sem indul el a rendszer, akkor ennek van egy fájlkezelő része, hogy a fontos adataidat, átmásolhatód a D-re, vagy akár egy másik PenDrive-ra. Ha valamit nem értsz, akkor privátban megmagyarázom.

USB-ről csak akkor lehet boot-olni, ha az alaplapod felismeri a PenDrive. Megjegyzem, hogy az USB esetén az USB verziót kell letöltened a fenti oldalról.
  • Noodlee
    CD/DVD-ről bootolod a windowst, úgy megy a rendszer?
  • Noodlee
    Biosreset?
  • Seithennin
    Hali! az a gondom hogy letöltöttem egy progit ami valszeg vírus volt ahogy rányomtam kékhalállal leállt a gép. azóta ha bekapcsolom bejön ugye az alaplap szines képe ahol lehet még bemenni a biosba aztán pedig kijön egy ilyen adat rész ami fekete fehér és innen menne tovább az xpbe. ez általában kb 10 másodperc max. most a fekete fehér képnél megáll alul írja hogy veryfying DMI pool data..... ( ezt mindig írta is ) de innen nem megy tovább! próbáltam az xpt ujratenni semmi, ugyan ez, már csak a formázás maradt de az nagyon nagy baj lenne, mert fontos adataim vannak rajta. mi a megoldás?
  • Noodlee
    Format
  • JackMeadow
    feltettem a mobilvinyómra egy mappát,de le már nem tudom törölni mert azt mondja h nincs meg pedig ott van, ilyenkor mit lehet tenni?
  • Franz60
    Köszi, sajna így van 30 nap........
  • karajjj
    videotelefonálni nem tudsz vele
  • csabiurfi
    sziasztok.sam.galaxym van.androidos rendszerből tőltőttem le a skypot de nemtudom használni.kérnék tőletek infokat.kőszőnőm előre is.
  • karajjj
    mivel nem rég regisztráltál, még sehogy
  • Franz60
    Sziasztok,
    hogy lehet linket beszúrni hivatkozással?
    Köszi a segítséget
  • Evin
    Én úgy tudom vagy be van kapcsolva, vagy ki, programokra nem lehet korlátozni: Óra mellett a hangerő ikon (vagy vezérlőpult)->Lejátszóeszközök, utolsó fül.
  • Metalmilitiakid
    Na szóval már észrevettem a problémát :D
    "Nincs a win7 nem olyan" ez így lenne : Nincs a win7-en olyan funkció.
    Akkor viszont azt a halkítást szeretném bekapcsolni és akkor azt hol kell és lehet e csak a winampra nyomni ?
  • Evin
    Számomra értelmetlen a kérdés eleje. Most ki akarod kapcsolni a halkítást Win7alatt, vagy nem-Win7-re keresel ilyen funkciót?
  • Metalmilitiakid
    Annyira nem is segítség kérés csak érdeklődés. Nincs a win7 nem olyan funkciója, hogy pl hallgatom a WinAMP ot és megy mellette pl. TeamSpeak akkor amikor a TS hangot adna ki akkor a winamp elhalkul vagy elnémul ?
  • pett3rson
    Én örülök, hogy örülsz, de lehetnél olyan kedves is már akkor, hogy el is mondod, hogy mi az ami egyszerűbb ennél?
  • Evin
    Akkor beállítás vagy kódek okozza.
    Esetleg az ffdshow-ban (K-lite része) a wmv kiterjesztéseknél a beállítást módosítani kellene.
  • Sickness
    arra gondoltam én is :x
  • Evin
    Ok, kimaradt egy szó: Media Player Classic HC, ez nem a Windows programja.
  • gergely1991
    van egyszerűbb módja is:)
  • pett3rson
    stream-töltővel vagy hogy hívják, ami követi az ilyesfajta jelet, bár ezt lehet, hogy nem tudja értelmezni. Amit Én ismerek pl a Replay Media Catcher, de van másik is, viszont minőségre nem tudom milyen lesz. Torrenten kellene inkább keresned.
  • zvaragabor
    Üdv, INNEN hogy tudnám letölteni a videót?
  • Sickness
    Media Player-nél rossz a kép!
    Leszedem a VLC-t és meglesem azzal.
  • Evin
    siw

Sickness
    Akkor mi nem viszi rendesen? Ilyenekkel kellene próbálni, hogy Media Player HC, VLC, BSplayer...
    De lehet, hogy a K-lite kavar be (mondjuk nálam sosem tette), mert a wmv alapból támogatott Win alatt.