20838
Segítséget kérek
-
problem solved, vsync állítás -
Nem tudjátok miért lehet az, hogy a minden játéknál tök normálisan kulturáltan dolgozik az x4 965 om ventije (most vettem) de a wownál meg mint a bolond elkezd pörögni, mindegy hogy visszább vettem a grafikából vagy nem kerel mint a bolond -
hellaa #18115 sziasztok.
Lenne egy problémám...
Átváltott a tálcám és a start menüm régi a klasszikus windows témába... Ha vissza akarom állítani a következő hibát adja ki:
A megjelenési stílusokat nem lehet betölteni, mert a következő fájl betöltése nem sikerült.
Részletek:
Ennyit ír ki nem tudom , hogy mit csináljak kérlek segítseteeek!!!
előre is köszi:DD
-
most nézem hogy win7 ben nincs is net send parancs, akkor van valami a win7 ben amivel parancssorból lehet kommunikálni ? -
hello, lenne egy gyors kérdésem, win7 ben hol lehet bekapcsolni a cmd s üzenetkezelést ? mert ahogy xp nél a felügyeleti/szolgáltatásokban benne van win7 nél nincs, előre is köszi -
köszi! megcsináltam.
szólok ha újra indulna legközelebb..:) -
akkor a lejátszóval nem stimm vagy nem-e a videodriver által okoz kék halált?:S
A sajátgép(jobb gombos helyimenü)>tulajdonságok>speciális>indítás és helyreállításnál beállítások gomb> pipáld ki az automatikus újraindítást... -
VLC Media player ilyet még sose csinált, csak a BS player.. illetve mindig total commanderen keresztül nyitom.:)
nincs vírusom, ez tuti.:)
de mind1, hadd induljon újra havonta 1x, kibírom.=) -
a kérdésemre nem válaszoltál mondjuk az első mondatosra például.. -
Köszi a sok választ, de félreértettek.
Ez videó, tehát nem egyszer néztem már.:) nem vírusos, kizárt.:P
PL van, hogy egy hétig tökéletesen nyitogatom meg az avikat, s egyszercsak hopp egy új megnyitás és újraindítja a gépem, DE a következő megnyitásnál [ugyanannál] már jó!!! -
Másik lejátszóval is ezt csinálja illetve ha intézőn nyitod akkor nem?:S
msconfigban az automatikusan futók között mik vannak? -
kl24h #18106 Biztos vírus vagy valami játékprogram az az *.avi fájl. Gondolom ezért állított át egyes dolgokat a rendszeredbe (#18105).
Lehet *.avi a kiterjesztése, de közben *.exe igazából. Nézed meg, a TC nézőkéjével, hogy hogyan kezdődik az az *.azi fájl. Ha MZ... vagy MZP... kezdődik, akkor *.exe, *.com, *.dll, stb. -
illetve megbolondult a mostani újraindítás után a gépem, az uTorrentet ha bezárom a tálcára kéne raknia, oda is rakja csak nem jelzi.. s csak dupla kattintással tudom megnyitni.. -
üdv.
a BS player az alapértelmezett lejátszóm, s véletlenszerűen ha elindítok egy avit [TC-n keresztül ugye] újraindítja a gépemet.. nem tudjátok miért? -
kl24h #18103 "...hogy a genuine-t semmilyen körülmények között ne töltsd le és főleg ne telepítsd hackelt winfosra" - csak erre válaszoltam a #18101 hozzászólásomban.
Semmi jelentősége nincs a Genuine-nak, csak vannak sokan, hogy bekapcsolják az Automatikus Frissítést, de úgy, hogy automatikusan telepítse a programokat, ami egy hackelt Windows esetén nem alkalmas. -
pett3rson #18102 ezt nem tudom, mert fel sem szoktam rakni, minek? :)
-
kl24h #18101 A Genuine-t nem nagy dolog kitörölni, ha feltelepítetted. Nincs Uninstall-ja, de attól ki lehet törölni. -
pett3rson #18100 remélem az kivehető volt belőle, hogy a genuine-t semmilyen körülmények között ne töltsd le és főleg ne telepítsd hackelt winfosra. -
Köszi. :)
* Közben valami oknál fogva nemrég újraindítottam a gépet, előtte ez ügyben semmit sem tettem és mégis van hátterem... remélem marad is. :D
Köszi mindenkinek, aki segített. :) -
pett3rson #18098 hackeld meg winfost, addig ne szedjél le semmit, azután a genuine-t vedd ki a listából (frissités elrejtése, jobb klikkel jön elő) és nyugodtan tölthetsz midnent, nem fog lázadni meg semmi egyéb. Évek óta minden winfosnál működik, akármilyen jó a win7 védelme, emberek csinálták, más emberek fel is tudják törni azt. -
Köszi. Nem akarok én frissíteni semmit, csak elfelejtettem kikapcsolni és elkezdte, attól féltem valami bajom lehet. :) -
Van hát csak már leírta valaki helyettem #18095 :)
Hozzáteszem hogy egy valamilyen:Az ön Windows példánya a kalózkodás áldozattá vált... szerű üzenetet kirak háttérképként fekete színben..... -
kl24h #18095 Az Automatikus Frissítés letölti és feltelepíti, a Windows Genuine Advantage programot (persze más frissítéseket is, amit lehet a nem legális Windows esetén), ami leellenőrzi a Windows licenszét és ha nem eredeti, akkor mindig belépéskor (Wellcome Screen előtt azt hiszem) megjelenik egy ablak és kell várj 5 másodpercet. Egyesek szerint egy idő után leblokkolja a Windows-t, én ezt nem tapasztaltam, igaz rövid ideig volt ilyen problémám, mert elintéztem a kulcs problémát.
Ugyanez a program kiveszi a háttérképet és megjelenik egy kis ablakocska az óra felett és ott ír dolgokat...
Más hátrányok ha nem eredeti a Windows:
-nem tudod telepíteni a Microsoft által kiadott programokat (MSE, WD, Silverlight, azt hiszem az SP2, SP3, stb.)
Nagy vonalakban ennyi lenne.
-
Köszi. Megpróbálom ezeket is.
Közben felfejlesztettem SP3-ra, de nincs javulás. :S
Most akkor majd letörlöm az IE-t, utána megpróbálom ezt az áthelyezős dolgot, ha nem javult.
Még egy: ha valakinek nem igazán legális az XP-je (másolt), akkor lehet gondja abból, hogy be van kapcsolva az automatikus frissítés? -
az még elfelejtettem hogy miután áthelyezted jelentkezz ki aztán be utána az üres hátteret fogsz látni(a beállított háttérszínnel) majd próbáld meg úgy beállítani a hátteret..... ez csak végző esetként alkalmazd!! -
nálam az a desktop.htt fájl nincs ott mi lenne ha áthelyeznéd?(azért áthelyezni mert probléma esetén visszatudnád tenni,bár átnevezéssel is próbálkozhatsz) fájl forrása -
Akkor megpróbálom majd letörölni azt is, meg az IE8-at is. :) -
msn exe jét bármikor törlöm szó nélkül, 2 perc visszatelepíteni -
Lefuttattam mindkettőt, az első 41 gyanús fájlt talált, mindet töröltem. A második 2-t, de nem tudta letörölni mivel nem vásároltam meg a szoftvert - manuálisan letöröltem az egyiket, a másikat még nem, mert az az msnmsgr.exe.
Közben megnéztem a Start menü > Sajátgépen jobb klikk és Tulajdonságok > Rendszer résznél, hogy milyen XP-m van és ez van ott: Microsoft XP Professional 2002-es verzió Szervizcsomag 3. Szóval az is stimmel, bár én nem emlékszem hogy feltettem volna. :)
És még mindig az a hátterem... :S -
Köszi, megfogadom a tanácsokat. :) -
És azt se tudtad hogy az sp2-es service pack támogatása már lejárt?:D
Akkor ideje sp3-ra frissíteni (ahogy írták legális liszenre lehet) amely kb.:2014 júliusáig adnak frissítést:D -
egyik gépen ugyanilyennel találkoztam és volt benne egy msime80.exe futók között(ami ugyebár a vírus egyik fájlja).Emlékeim szerint módosítottam és helyreállt:/ -
gyűjtő #18085 Szervusztok!
Néhány napja azt vettem észre, hogy egyes weboldalakon (pl.: Inda, Index, 168 óra)nem tudom lejátszani a videókat. Korábban ezek működtek.
Frissítettem a Flash Player-t és a Shockwave Player-t, de a helyzet változatlan. A videó indítása után (linkre kattintva) egy üres fekete vagy üres fehér ablak jelenik meg, de pl.az ablak kezelőszervei sem látszanak. Semmiféle hibajelzést nem ad a gép.
Ugyanakkor pl. az egyes TV portálokon felrakott videókat, vagy a YouTube és hasonló videoportálra feltöltött videókat lejátssza.
3 különböző böngészővel próbálkoztam - IE8, Firefox, Opera,- egyik sem indítja a megnevezett (és esetleg még nem ellenőrzött) oldalak videóit.
A probléma megjelenése előtt 2-3 nappal registry tisztítást végeztem a gépemen, de a fentieken kívül más problémát nem tapasztaltam. Egyáltalán nem biztos, hogy ez utóbbi körülménnyel összefügg a hiba.
Windows XP SP3 op. rendszert használok.
Mi lehet a hiba oka? -
kl24h #18084 Nekem startból SP2 a Windows telepítő CD, ezért nem foglalkoztam hasonló helyzettel, mint ahogy lenne nálad. Ilyen esetben én azt ajánlom, hogy kapcsold be a Windows Automatikus frissítést és azzal frissítsd, mert az azt tölt le, ami épp szükséges. Ahogy láttam az SP3 frissítést, hogy mit művel, szerintem menne direkt azzal is és kikerülhetnéd az SP2. Persze eredeti vagy eredetinek tűnő Windows-od kell legyen.
Visszatérve a vírus ellenőrzésre, még azért jó lefuttatni egy Security 360 és utána egy HitmanPro.
A Malwarebytes folyamatosan megy a gépeden, ebből azt értem, hogy akkor a Full Version van feltéve neked, hogy állandó védelmet nyújt.
Nem jó két antivírusnak valós időben való futása, de ha megférnek egymás mellett akkor jó.
A Security 360is van valós ideje, miután befejezted a scannolást, azután töröld le. -
Aha, köszi szépen. Nem tudtam, hogy már van SP3 (sima XP van a gépemen, majd SP2 feltéve).
Ugye nem lesz semmi a géppel, ha most ráteszem?
És mikor legközelebb felteszem az XP-t elég csak az SP3-at rátenni, vagy előtte fel kell az SP2-t?
Amúgy az ESET Smart Security (4.2) és a Malwarebytes' Anti-Malware folyamatosan megy a gépemen, ezek semmit sem jeleztek és ha lefuttatok egy keresést az sem ad ki vírust... :S -
kl24h #18082 Ja Windows XP SP2 majd SP3 akartam írni. -
kl24h #18081 Az a hiba azért jelenik meg, mert ahogy látom az Internet Explorer 8 van telepítve, de a Windows nincs felfrissítve az SP3-ra.
Ha nem akarod felfrissíteni a Windows-t SP3-ra, akkor Uninstall-nod kell az Internet Explorer 8-t és akkor nem fog a hiba megjelenni. Tehát erre a hibára gondolok első perctől.
Ilyen Active Desktop hibát nem tapasztaltam az én gépemen (Windows XP SP2 majd SP), de viszont a Windows 2000-nél többször volt ilyen gond.
Nekem elég gyanús az a kicsomagolási problémád, nehogy valami v1rus szórakozna veled és most a Desktop-pal. -
Köszi. Kipróbáltam új háttérképpel, nem működik.
És megnéztem, nincs olyan végű program... :S
Többször előfordult már ez a gépemmel, szerencsére mindig újratelepítés előtt - viszont most nem akarom, nemrég csináltam. :S :) -
hmm ez igen ismerős:S
állítsd át a háttered valami más képre illetve nézd meg hogy az msconfig>automatikus futtatásnál nem szerepel-e mondjuk msime80.exe vagy más 80.exe végződő program ha igen. akkor link -
Megint én... :D
A tegnapi lefagyás és újraindítás után nincs az asztalon háttérképem, hanem ez fogad. Ha pedig rákattintok a visszaállításra, akkor pedig ezt kapom, és bármire megyek nem történik semmi... :S
Régebben is volt ilyen, de akkor a következő, vagy az azutáni indítás után helyreállt - most nem. Próbálkoztam rendszer-visszaállítással is, de azzal sem ment... valakinek valami ötlet? :)
Köszi előre is.