20838
Segítséget kérek
  • gergely1991
    pl firefoxban
    eszközök>kiegészítők>bővítményeknél>Flash megkeresése majd letiltás gomb katt
  • pxxl
    opera, fox meg a chromenak van flashblock kiegészítője.
  • Armagedown
    lehetséges valahogy az Adobe Flash Playert működésképtelenné tenni ?Fontos volna !
  • merika
    Köszönöm szépen, letöltöttem a Audacity programot és azzal kitűnöen megtudtam csinálni, amit szerettem volna! Köszönöm a segítségedet!!!!!
  • Balumann
    Elvileg jónak kell lennie amit leszedtél először is (tehát a 266.58), próbáld meg mégegyszer.
    -töröld az nvidia drivert a programok telepítésében (még ne indítsd újra)
    -Driver Sweeper -t futtasd le, "tisztísd meg" az "Nvidia - display" -t, restart.
    -futtass le egy registry tisztítót, CCleaner vagy WinUtilities (ez új, most próbáltam és csomó mindent tud ^^)
    -telepítsd fel a 266.58... drivert.
  • Harly18
    Letöröltem, amit feltettem, újraindítottam és most minden normális....lenne....csak sajnos néha lefagy pillanatokra, meg fekete képernyő, olykor meg fekete képernyő után 640x480-asra vált át...vicc az egész...
  • Harly18
    Ez okozta a gondot: 266.58_desktop_winxp_32bit_international_whql.exe

Most ezt töltöm: 175.16_geforce_winxp_32bit_english_whql.exe
  • Harly18
    A videókártyám típusa alapján kerestem rá, a lényeg az volt, hogy minél frissebb verziót találjak. Elvileg ezt telepítettem fel, de pl.: a chrome böngészés közben mindig össze akar omlani valami Scockwave flash plugin miatt...

Gefore 6200 128 mb-os kártyám van...fogalmam sincs melyik lenne megfelelő...
  • Balumann
    Megfelelő drivert töltöttél le a vga-adhoz (tehát típus alapján dobta ki a drivert)?

A Programok telepítése és törlése -n belül töröld le a videókártyád driverét (van egy teljes uninstalálója ott), majd tedd fel amit szeretnél (visszaállítás nincsen, le kell töltened azt a drivert, amit szeretnél feltenni). A problémát egyébként az is okozhatja,hogy mielőtt felraktad az új drivert nem törölted le előtte a régit.
  • Balumann
    Egy többsávos hangfelvevő szoftverre lesz hozzá szükséged. Az Audacity ingyenes és megfelelő lehet ilyen célra (effektek terén viszont nincs jó tapasztalatom vele), vagy a fizetős Adobe Audition -t tudom még ajálani (egyszerű használata és nagyon jó minőségű).
  • Harly18
    Kifogott rajtam egy elég kicsi gond...

Egy játék miatt feltelepítettem egy új nvidia driver-t, mert nem akart elindulni a játék. Újraindítottam a gépet és 640x480-asban jött be az xp, 4 bites, legrosszabb minőségben a kép és hiába állítanám át, nem reagál, mindig visszakapcsol erre a legrosszabbra. Mit csináljak? A drivert le lehet törölni utólag? Úgy, hogy a régi maradjon, ami előtte volt? Egyszerűen nem lehet átváltani a normális felbontásba...
  • merika
    Sziasztok!
    Szeretnék segítséget kérni, egy MP3 kiterjesztésű hangot és egy WAV kiterjesztésű hangot hogy lehet összemosni, hogy a két hang egyszerre legyen hallható. Milyen program kell hozzá? Előre is köszönöm a válaszokat! Üdv. Erika
  • gyűjtő
    Szervusztok!
    A Giveaway oldalon ma letöltöttem egy ingyenes programot (All Media Grabber). Az oldal naponta teszi lehetővé ingyenes programok letöltését.
    Azt nem tudom, hogy ennek ellenére kell - e regisztrálni a telepített programot és ha kell, hogyan lehet?
    Jelenleg a program nem regisztrált. mennyi ideig "él" a program és működnek - e a szolgáltatásai (pl.: frissítés)?
  • akyyy
    total commanderbe ha ftp-re akarok csatlakozni, hibaüzenettel nem megy tovább, nem csatlakozik. rájöttem, hogy ha kikapcsolom a tüzfalat, akkor jó, de nem szeretném mindig kikapcsolni ilyenkor. kivételekhez hozzáadtam a TC-s, mégse müködik. valami megoldás van,?
  • pett3rson
    jó, hát most onnan tudod, hogy van új program, hogy reklámozzák meg tesztelik, de Ő amolyan eszement módon nyomja és általában rossz döntést hoz sajnos. de mondom ebben az a vicc, hogy van egy jól működő rendszere amit havonta rakok már fel lassan, nincs vele gond, de neki bele kell nyúlnia és sikerül is elrontania. az ilyet nem értem egyszerűen és nem tanul belőle, komolyan, mint egy óvodás és csak egyre hülyébb lesz :)
    hozzáteszem, nála valami x-akták effektus is zajlik, mert olyan hibákat generál a winfos, hogy olyat még életemben nem láttam. olyan belső dolgokba tud belenyúlni, hogy Én sem tudom hogy sikerült oda eljutnia, persze elállítani el kell, mert az úgy nem jó ahogy ott van :D eszméletlen, könyvet kéne róla írnom :D
  • kl24h
    Nemcsak öregemberek, hanem fiatalok is, kb. a felhasználok 90%-a ha nem több elhiszi a reklámokat.
  • pett3rson
    ezt magyarázd el egy 75 éves öregembernek :) Ő elhiszi amit mondanak a reklámokban és más helyeken. hiába mondom, hogy nálam avast tökéletesen működik, nem talál soha semmit, nem enged át semmit, szal kurvajó, neki is tökéletes lenne, Ő olvas valamit a neten és az már úgy van...
    aztán persze jön a sírás, hogy megint nem működik a gép...
  • Japep

Köszönöm. :)
  • kl24h
    Én nem ülök fel az ilyen ajánlatokra, hanem saját tapasztalatomból beszélek!!!
  • pett3rson
    mármint ott úgy ajánlották, hogy az év vírusirtója vagy mi a faszom, értitek :)
  • pett3rson
    nálam egyszerűen megoldotta, letörölte az avastot, mert a szoftverbazis.hu-n volt egy nagyon fasza vírusirtó ami mindent megtalál és kiirt...ha jól emlékszem a windows security volt az :)
  • kl24h
    Ahogy pett3rson is mondta, inkább az avast! Internet Security lenne a legjobb, mert nem fogja a gépet és ahhoz hogy ne tudja a beállításokat elrontani az illető, van egy jelszós védelme is és akkor nem lehet semmit sem változtatni az antivírusban.
  • pett3rson
    avast az olyan, de a legtöbb azért így csinál. mindenki mást fog mondani amúgy, mert mindenkinek más jött be. Te mit használsz? ha az neked jó, akkor neki is jó lesz, a lényeg, hogy ne basztassa, meg ne rakjon fel mást helyette. nekem is van ilyen rokon a családban, hiába rakom fel, mindig elbasz valamit a gépen és egyszerűen nem lehet lebeszélni róla, hogy ne változtatgasson semmit...
  • Japep

Hello.
    Van valami olyan vírusirtó, amit felteszek aztán elmegy magának?
    Ne kérdezzen soha semmit, frissítsen magától lehetőleg ingyen, ne terhelje nagyon a gépet - egy idősebb embernek menne a gépére, ezért cél, hogy ne kérdezzen tőle soha semmit. :)
    Internetezésre fogja használni a gépet csak.
  • Dj Furry
    Beszéltem klántársakkal is és magyar játékosokkal is .. senkinél nem jelentkezett ez aa probélma , csak nállam... (eddig erröl tudok) Ja és feltettem a gta 3 at megnézni hogy azt hogy viszi , na annak nem kell nagy igény , és az is mosódik (a kép mikor húzom az egeret) csináltam direct x tesztet ott mindent rendben talált.
  • Dj Furry
    Sziasztok , lenne 1 nagy problémám .. És ebben szeretnék segítséget kérni. Játszom 1 multiplayer játékkal (War Rock) lehet vki ismeri is. Ez 1 FPS 3d játék. A játék üzemeltetője (ük) folyamatosan csinálnak új pályákat és játék módokat. A problémám az lenne hogy lejött most 1 új pálya valamint 1 új mód. Ahogy elindítottam a játékot ezt automatikusan le is töltötte. De ...... ahogy lejött nekem a játék közben mosódik a kép mintha menne alatta a FRAPS vagy valami program , de semi se fut alatta. A gépem : Asus Nvidia EN 210 512 videokari ami 1 GB t tud , 1.5 Gb ram , 2000 proci , ezzel a letöltés alőtt semmi bajon nem volt nagyon szépen ment a játék. Most az egerem is furcsa lett (játék közben) esetleg valakinek vmi 5let?:S Nagyon megköszönném ..
  • Balumann
    Régen mindig kodek packeket telepítettem, de valahogy mindig volt valami bajom velük, ha lejátszásokkal nem is akkor az, hogy lassú volt (sokáig várt, míg elindult a lejátszás). Az ACE -vel jártam meg egyszer nagyon, mert az megsemmisítette a rendszerhangokat meg sok mindent, médialejátszóban meg játékokban még volt. Bár akkor már a rendszer se volt valami ép,úgyhogy reinstall lett belőle.
    Végülis ha kodek packből kiválogatod a dolgokat, akkor tényleg nem okoz valószínűleg problémát, csak azért nincs értelme így sem, mert ritkábban frissítik.
    Windows 7 -re a Shark007 codec -et rakom fel (ez jól kezeli a kodeket, többet is felrak, és a beállítójában lehet utólag is választani, nem okoz ütközéseket). WinXP -n meg FFDSHOW, AC3 filter és xvid kodek, ezzel a párossal tökéletesen mindent lejátszik minden a lehető leggyorsabban.
    (Illetve ehhez jön még egy frissebb Avisynth MT pluginnel, interpolációs fps duplázással a 23,7 fps-es filmekre, hogy folyamatosabbak legyenek) :D
  • gergely1991
    A hangkártya driverje biztos jó mert akkor meg se mukkant volna soha.
    Csak azért írtam azt mert esetleg "véletlenül" nem figyelt erre hiszen emberek vagyunk és tévedtünk :)
    Bár a win7-es külön hangerő beállításban viszont lehet valami.
    "akkor még nem tudtam, hogy packet nem szabad feltenni :-)"
    Talán ott van a probléma hogy csak úgy a telepítésnél kijelöltél ezt-azt(bele se nyúlkáltál) akkor biztos összeakad más codec-el vagy egyéb problémákhoz keveredhetsz.Emlékeim szerint egyszer én mikor ace-t használtam viszont kár volt a wmp codecet telepíteni mert miután eltávolítottam, a wmp felmondta a szolgálatot (mivel gondolom a telepítője nem csinál mentést az előző verziójú wmp lejátszó/kodekról).Következő telepítésnél mikor kipipáltam a wmp-t és eltávolítottam érdekes módon ugyanúgy jó volt....
  • Balumann
    Egy kicsit adhatnál több információt, mert így szitne biztos, hogy csak hülye válaszokat fogsz kapni (amiben hülyének néznek). Mióta nincs hang, mit csináltál azóta, amióta elment (kodek telepítés, lejátszó telepítés, bármilyen driver telepítés, stb.). Milyen oprendszer, milyen hangkártya?

Windows XP -nél nekem egyszer kodek pack szarta el így a hangot (ACE kodek pack), akkor még nem tudtam, hogy packet nem szabad feltenni :-)
    Windows 7 -nél, külön le lehet halkítani csak alkalmazásokat (tálcán a hangra jobbklikk -> keverő, és ott külön kell látnod a böngészőt, de csak akkor, amikor éppen abban is szól hang, tehát videólejátszás közben, nézd meg nincs-e lehalkítva.

• David2
    üdv!

win7 ultimate 64bites verziót használok, i7 920as processzorral. A firefox (3.6) sok esetben nem hajlandó elindulni, hanem indítás után látszólag nem csinál semmit. A feladat kezelőben megjelenik a folyamatok közt, a 24es szálon és 9 mb memóriát lefoglalva, annyiszor, amennyiszer megpróbáltam elindítani. Csak akkor javul meg, ha itt leállítom folyamatként, és újraindítom a firefoxot, ha minden jól megy akkor a 34es szálra kerül és legalább 30 mb foglal le.

ezek voltak a megfigyeléseim, elég idegesítő már, az újratelepítés sem segített rajta.

válaszokért előre is köszi

D.
  • gergely1991
    Más videónál nem fordul elő?Nem némítottad el véletlenül?:)
    Már az sem kizárt hogy olyan videókat szúrsz ki mely a hangját YTsek letiltották:D
  • Rufios
    igen van hang, de am egzetlen youtubeos videonal sem megy szval nem tudom
    valami otlet esetleg?
  • setuh
    bocsi elneztem a topkiot
  • setuh
    Hali!
    Szamit az ha kulonbozo markaju ramokat veszek a gepbe?persze ugyanolyan frekvencian futna csak esetleg a voltban terne el kicsit.
  • gergely1991
    Talán pont olyan videókat nézzél (véletlenül) amiknek letiltották az audiosávját:D
    Esetleg frissíts a flash playert plugint.Amúgy van hang?
  • Rufios
    hali
    en abban kernek segitseget, hogz par napja a youtube-on elszallt a hang, mennek a videok, de nincs hangjuk, mi lehet a gond vele, mit kellene allitani rajta, elore is koszi a valast
  • Thomas2121
    sziasztok

Abban kérnék segítséget,h h kell karaoke cd-t kiírni!! megvannak a karaoke fájlok avi, mp3,mpg formátumban, mappában vannak, auto run menü creatorral csináltam hozzá menüt, szgépen tökéletesen működik,de h ill mivel kell kiírni,h az asztali dvd lejátszó beolvassa?milyen programmal?
    köszi a segítséget előre
  • ates84
    Nem tudja valaki esetleg, hogy Adobe InDesign-ban hogyan kell szöveget grafikává átalakítani (legörbíteni vagy mi)?

Thx.
  • artschi
    Megoldódott a legújabb nVidia driver felrakásával.
  • artschi
    Firefox topikba is beírtam, talán ti is tudnátok segíteni:

Így jeleníti meg a videókat ma reggel óta Firefox alatt a youtube, bármelyik videóra kattintok, akár kis méretben nézem, akár full-ban:

- FF verziószám: 3.6.13.
    - volt flash player frissítésem(nemtom, bekavarhatott-e)
    - még 1x lefrissítettem a flash player-t manuálisan, nem segített
    - tegnap este volt egy divx update (nemtom, bekavarhatott-e)
    - előzményeket/sütiket/stb. kitakarítottam, ugyanezt csinálja...

IE alatt nincs gond, csak FF alatt... Mi a túró lehet a gond??