20838
Segítséget kérek
-
sztem meg jobb nem menteni a jelszavakat... -
karajjj #18236 a jelszó mentése nem jelent automatikus bejelentkezést -
Noodlee #18235 Hiho!
Asszem valamit elnyomogattam, a nagy win 7 megismerésben.
Firefox nem jelentkezik be az oldalakra, holott elvan mentve a jelszó. -
Winrar sfx opciójába ugye be lehet állítani h a kicsomagolás után elinduljon egy file és hogy a kicsomagolás előtt is, de a kicsomagolás előtthöz ha beírom akkor az nem működik, én azt akarom h előtte és utánna is elinduljon egy file mit tudnék ezzel kezdeni? -
ja, pont ez. bar most meg nagyon a tulajdonsagokat se akarja nagyon behozni. Am mikor neztem, azt irta foglalva van 0 bajt, de a grafikonon az egeszet megtelve mutatta... akkor adta meg magat, mikor masoltam ra, volt 1 giga hely meg, raadasul csak kb 40mb ot akartam ramasolni es kiirta, hogy a lemez megtalt ! :/ -
Pontosan mi adta meg magát? Látod az eszközt, formázni is tudnád, de nem mutatja mi van rajta? -
Hali ! penyom egyik pillanatrol a masikra megadta magat... gondoltam megprobalkozom ubuntun, mert sok helyen azt irtak, hogy ha a windows nem is, de a linux nagy esellyel felismeri. de nem... akkor nincs mit tenni, formatalni kell ? :/ sok fontos cuccos van rajta :o -
ja.. az lesz.
köszi. -
Mivel nem értek annyira hozzá (és gondolom nem füstölt, így szétszedve sem lehet látni mi szállt el), elméletileg bármi.
Szervizben az a dolguk, hogy megtalálják mi romlott el, nem? Van műszerük, mérjék be azt az alkatrészt, amivel gond van és csere. -
S nincs valami tipped, hogy mi mehetett tönkre benne? Mert szervízbe azt hitték kábel csere elég.. -
Hát ha 2 gépen sem megy, valószínű. -
Felraktam, és amikor detekálnia kéne a gamepadot semmit nem vesz észre.. [mmint amikor kalibrálni akarná a program !]
továbbra sem jó..
ez hardweres probléma, nem ? -
Próbáltad ezt? -
igen.
pontosan ez van fenn, s írja is ki rögtön, hogy nem talál semmit..
#Evin: Olvasgattam órákon keresztül, és olyanokra bukkantam, amik számomra meglepetés. Mindenkinek a garancia lejárása után csinálta ezt ugyanilyen fajta controllerjük, s csak a csere segített.
Nincs más kiút szerinted?
Köszönjük. -
Talán a belső egységekkel van gond. Mert az hogy rezeg, csak azt jelenti kap áramot. -
és a driver frissítve volt? -
üdv,
haveromnak van egy ideje logitech rumblepad 2 gamepadja, s eddig tökéletesen működött.. majd 1idő után nem ismerte fel a gép [USB csatlakozásánál].. elvitte szervízbe -> kábelt kicserélték .. de továbbra se jó.
Viszont világít, a vibration gombra vibrál. Tehát működik.
windows 7 az oprendszer, s hozzá való driverrel próbálta.. majd most nálam van és windows XPn se jó..
-mi lehet a probléma? miért írja ki a winfos és a logitech drivere is hogy nem ismer fel vezérlőt de érzékelni igen..?:S
köszi előre. -
karajjj #18220 maximum kártyaolvasóval tudod csatlakoztatni és olyan lesz, mint egy pendrive, memóriához semmi köze, háttértárként funkcionál -
huncsik #18219 Sziasztok!
Segítségeteket kérném abban hogy meglehet e azt valósítani hogy pl van egy micro sd kártyám és hogy azt a számítógépbe belerakni valahogy hogy ezzel meg növelni a gép memóriáját? várom válaszotokat! -
Akkor majd megnézem, most a Free Solid Edge 2D Drafting programmal próbálom. Köszi. -
Tudom, nem is akarom alább adni. :)
De most két CAD-rendszert is tanulunk, nem akarok egy harmadikkal bekavarni még. Most csak erre a funkcióra lenne szükségem, egyszerűen. Tudom, azok is tudnak ilyet, de még nem tanultuk, nekem meg most kellene. :) -
karajjj #18216 pont nem :D a corel vektoros rajzprogram a ps meg raszteres, milliméterre pontosan tudsz benne rajzolni -
pett3rson #18215 van 3d funkciója is, jah, de hát ez az elsődleges tervező program és egyben a legjobb is, annál ne add alább :) a többi csak taknyolásra van, ahogy anno a heggesztésnél tanultuk :) -
Az nem olyan, mint a PS ? :D -
karajjj #18213 akkor corel :D -
Köszi.
Igen, ezeket tudom, hogy arra valók.
Csak azt hittem van valami "egyszerű" program is, amivel meglehet ezeket rajzolni, csak a műszaki rajzokat, nem 3D-s megjelenítés - semmi extra, csak egy sima rajzoló program. :) -
pett3rson #18211 CAD, Auto-CAD amit ilyenre szoktak használni, persze ezek többsége szintén licenszes, bár torrenten talán van hozzá törés is. iszonyú gépigénye van az új verzióknak, de a régebbieknek mai viszonylatban nem annyira. próbálkozz :) -
Köszi, megnézem.
Van a gépemen Pro/E 2001, de abban nem sikerült még rájönnöm, hogyan lehet szépen megcsinálni. :S
Valamint van NX5 is, amivel tudom, hogyan kell bánni, de ott meg nem tudom megkerülni a licencet akár 1 órára is. :)
(Ha valaki ismeri az NX5-öt, és tudna segíteni, örülnék.)
Köszi. :) -
karajjj #18209 talán ez segít -
Hello.
Van egy műszaki rajzom (egy tengely tervrajza), amit majd le kellene fénymásolnom és úgy belefűzni a dolgozatomba.
Viszont eléggé szakadt állapotban van (régi, '70-es), így arra gondoltam, hogy megrajzolnám gépen és majd azt nyomtatom ki - ebben kérném a segítségetek. :)
Egy olyan program kellene, amivel ez megvalósítható, ami ismeri a jelöléseseket (pl. középvonal, érdesség, konstrukciós kör, stb.), lehet benne méretezni normálisan, vetületeket készíteni könnyen - mint pl az NX5 program, de sajnos az csak suliban van, amit nem tudok elérni (próbáltam megszerezni, de a licenc-kikerülése nem megy, hiába a leírás. :D ).
Remélem érthetően írtam. Köszönöm előre is. :)
Üdv. -
merida111222333 #18207 Hát az alaplapom nem mai darab egy ASRock K7S41GX-ről van szó. Bár úgy tűnik nem nagyon foglalkozik vele hogy melyik a master és a slave vinyó.
Köszönöm a tanácsokat akkor egyelőre így marad.
-
pett3rson #18206 ha működik a rendszered, akkor már ebből gond nem lesz. ez hardver oldal, ha valamit nem szeretne slave-en elindítani - mert nem tudja pl - akkor lehetsz Te Bill Gates is, akkor sem fog menni. ha elindult, akkor ilyen oldalról le lehet zárni a témát, örülni kell, hogy jó az alaplapod és tud ilyet :) -
Ha jól tudom, az "újabb" alaplapoknál már nem fontos, bebootolnak mindenhonnan. Hogy mi számít újnak azt nem tudom, de én már az előző alaplapomnál se foglalkoztam ezzel (jumperekkel sem), olyan is volt, hogy megcseréltem a kábelt :| -
merida111222333 #18204 Betölt róla, mert indításkor ki kell választanom hogy melyik XP-t akarom elindítani. Csak nem lehet-e gond abból hogy a slave-ről fut az xp? Mert ha nem muszáj, akkor nem szedném szét... -
állítsd át a 160-ast masterre a jumperen keresztül...
Ha a HDD-d slave-en van nem olyan biztos hogy onnan bootul (elindul). -
merida111222333 #18202 bocs SLAVE-re -
merida111222333 #18201 Üdv. Nemrég lett egy második vinyó téve a gépembe, és most egy 80-as valamint egy 160-as IDE-s van benne.
Nos tehát egy 160 GB vinyó lett másodiknak betéve és a BIOS szerint az a slave. A régi egy 80 GB vinyó ezen van egy XP, és most a 160-asra is telepítettem egy xp-t. Telepítés után ki kell választanom hogy melyik XP-t akarom futtatni. Gond lehet abból, ha a 80-asról nem formázom le az XP-t, és a 160-asról futtatom, de a 160-as SLAVRE-van állítva. Azért nem akarom a 80-asról formázni az XP-t mert tele van szektorhibával és iszonyat lassan formázza meg azt a particiót is ami az op.rendszernek van fenntartva. Eleve ezért lett új vinyó rakva bele, mert a régivel hiába telepítettem fel az XP-t 2 hónap után el se indult. -
kl24h #18200 Úgy tudom, hogy minden fájlt átvisz (nem lehet kiválasztani hogy csak a módosított fájlokról készítsen backup-to), tehát amilyen mappát adsz meg neki, arról készít backup-ot. -
DecenS #18199 nemtom, kipróbálom.. :)
tudja figyelni azt is, hogy csak a változott file-okat vigye át, ne az egészet? -
kl24h #18198 A Windows-ban levő backup program nem jó (XP SP3 esetén: Start > All Programs > Accessories > System Tools > BackUp vagy c:\WINDOWS\system32\ntbackup.exe), mert ott is be lehet állítani, hogy csak milyen mappákról készítsen backup-ot. Be lehet azt is állítani, hogy minden nap (vagy héten) mikor induljon, a Start > Control Panel > Scheduled Tasks-ben.