20838
Segítséget kérek
-
Noodlee #18437 Amúgy nem tudod visszanézni.
A haverodhoz meg gratulálok, már ha ő pucolta ki az accountodat :P -
Noodlee #18436 "itt volt egyik haverom és lehúzta az egyik online játékból a cuccaimat"
LOL -
lali007 #18435 Sziasztok ! Egy olyan kérdésem lenne hogy vissza-e tudom nézni hogy mit mit gépeltek be a gépemen egy adott időben..z az adott idő ma hajnali 3 óra. Szóval az lenne hogy itt volt egyik haverom és lehúzta az egyik online játékból a cuccaimat..és a jelszóra lenne szükségem amit ő begépelt. Létszives segítsen valaki nagyon fontos lenne ! -
Sziasztok! Olyan problémám lenne, hogy adott egy terjedelmes szöveg, amit ha megnyitok bármilyen programmal, akkor ilyen 6-7 szavas soronként jelenik meg (mint egy vers), és majdnem minden utolsó szó el van vállasztva kötőjellel.
A kérdésem az lenne, hogy hogyan tudok ebből egy jóvval hosszabb sorokból álló szöveget alakítani, vagy akár egy az oldalak széléig tartó ömlesztett szöveget. Próbáltam másolni és átrakni de ugyanolyan formában maradt az egész.
Nem nagyon értek az Mword-hoz sem az Ooffice-hoz, és lehet hogy 2 klikk az egész,de sehogy sem jön össze. -
Noodlee #18433 Egér vezetékes. A billentyűzet wireless ugyan, de az is rá volt dugva usb-vel a gépre, hogy töltődjön. -
Klub #18432 mi lehet a probléma? -
pett3rson #18431 elem fel van töltve? bár Én ilyen szerkezeteknél ajánlom a vezetékes csatit, de ti tudjátok :) -
Klub #18430 Van egy problémám, az hogy a tűzfalába a proxynak beraktam a heroes might and magic online indítófiléjét, és a neten nézve nem módosította az íp címet ázsiaira, most mi a hiba? -
Noodlee #18429 Hello!
Van egy érdekes problémám.
Játék alatt néha elmegy az egér/billentyűzet csatlakozásom. Pár pillanatra úgy érzékeli, hogy ki lenne húzva az egér/billentyűzet, majd magától visszajön. Néha az egyik, néha a másik. Az egérnél hangot is ad, mint amikor kihúzom az USB-t, majd vissza dugom. Billentyűzet wireless USB. (Ott nincs hang).
ötlet? -
Loool... hát ezt akartam... Kiszúrta a szemem, erre tessék: másodlagos tengely:DDDD -
kl24h #18427 Annyit lehet csinálni, hogy amelyik grafikon nagyon kicsi, rákattintsz és jobb click > Format Data Series és az Axis fülben kiválasztod a Secondary Axis és így már úgy eszi, mintha külön ábrázoltad volna és nem kicsi a grafikon. -
Pont ez lenne a gond, az egyik fgv. értékei 0-100 intervallumúak, a másik fgv-é pedig 0-0,1 Két tengely kéne mindkettőnek 1-1. Na de ezt hogy? -
hali! Xp alatt a tálca átlátszó nem 100%ig de olyan 30%osan látom simán ami mögötte van háttérkép vagy bármi! Ráadásul nem tudom állítani h magasabb legyen vagy csak 1 soros! Segítsetek lécci!
Mi a megoldás? Köszi és kellemes hétévégét:) -
kl24h #18424 Az Excel-ben van olyan, hogy két különböző függvényt ugyanazon a diagramon ábrázold, csak a probléma az lehet, hogyha az intervallumok eltérnek és ekkor a nagyobb kiterjedésű intervallum szerint alakítja a grafikont. Tehát pl. [0, 2*PI]>[-1,1] és a [0, 10]>[0, 100] ekkor a [0, 10]>[0, 100] alapján alalkitja a grafikont és akkor a másik függvény nagyon kicsi lesz, esetleg nem is fog látszani.
Ha konkrétan megadod a problémát, akkor szívesen segítek. Privát üzenetbe is küldheted. -
Hali! Tudtok olyan (ingyenes) progit amivel egy diagramban ábrázolhatok többféle tengellyel? pl.: a függőleges y tengely kétféle beosztásban van, a és b függvényekhez, viszony a és b is ugyanazt az x tengelyt használja.
Az excelben nem találtam ilyesmit. -
kl24h #18422 Nekem is volt egy pendriverem és egyszercsak mikor lehetett másolni mikor nem, aztán végül kiderűlt, hogy elromlott. Szerencsem volt, hogy garancia alatt volt és kicserélték.
Valószínűleg a tiéd is elromlott, azon nem tudsz segíteni. -
ezt már próbáltam , formázás után telepakoltam zenékkel , azután pedig megvizsgáltam a disk checkel , ami hibás állományokat jelez rajta , friss formázás után is.
itt egy kép a hibáról :
-
kl24h #18420 Ilyen programról nem tudok. Annyit tudok ajánlani, hogyha nem vírus okozza az egész problémát, akkor formázd le és ha sikeres a formázás, akkor az egész mérete használható kell legyen. Formázással (nem Quick!!!) az összes adat eltűnik róla.
Ha vannak rajta adatok és nem szeretnéd elveszíteni, akkor másold rá a gépedre amit lehet és utána add a pendrive formázását. -
van egy 1 gigás mp3 lejátszóm ami pendrivenak is használható.
az a gond vele hogy a memóriájának egy része hibás , ha oda kerül adat akkor már nem lehet azt lementeni.
Létezik olyan program ami meg tudja nézni hogy melyik részen van a hiba , és a hibás részét feltölti adattal hogy oda már ne lehessen írni ?
Remélem érthető hogy mit akarok :) -
pett3rson #18418 maga a könyvjelzők mentése nem oldja meg, azt nem azért mondtam :)
örülök, hogy sikerült amúgy, legalább tanultál ma is valamit. ezeket a köröket szoktuk futni mi is, mert attól, hogy egyik megy a másik még nem biztos, amint látod a tűzfal külön-külön blokkolja a programokat. -
foldi6 #18417 oké vagyok, ujra konfiguráltam a tűzfalat,
most már firefox alol írok :D
Érdekes most derült ki mennyire megszoktam ezt a "vén rókát"...
köszi a segítségedet
jo8 -
foldi6 #18416 az avg a ludas, msot kapcsoltam ki a tűzfalát és akkor engedte..
Na amire megtalálom az avg-n belül, hogy mi lehet..
nincs tipped hogy merre lehet ez a beállítás? -
foldi6 #18415 sikerült importálni, de sajnos nem oldotta meg a problémát...
Ezeket irja ki:
1 A webhely ideiglenesen nem érhető el vagy túlterhelt. Próbálja újra pár perc múlva.
2 Ha semmilyen oldalt nem tud letölteni, ellenőrizze a számítógépe hálózati kapcsolatát.
3 Ha a számítógépet vagy a hálózatot tűzfal vagy proxy védi, ellenőrizze, hogy a Firefox számára engedélyezett-e a webhozzáférés.
1, 2, nem a probléma oka, mert exploreren okés a net
a 3.-ra gyanakszom..de pontosan nem értem..
AVG van fent, lehet h az kavart be? -
pett3rson #18414 a 3.x verziókban van a menüben olyan hogy, könyvjelzők, azon belül könyvjelzők kezelése, import-export, ezzel tudod menteni és utána visszarakni (az export a mentés, az import a betöltés).
ha már 4.x használsz, akkor bal oldalt fent van olyan, hogy firefox "menü", azon belül szintén ez a neve, csak picit el van dugva, most fejből nem vágom, nem otthon vagyok. -
foldi6 #18413 bocsi de nem tudom, h tudom kimenteni a könyvjelzőket.
a TC-ben néztem, de nem találtam a könyvjelző könyvtárát... -
pett3rson #18412 mentsd el a könyvjelzőket, utána szedd le és telepítsd újra. nem tudom melyiket használtad, de az új, a 4-es is jól működik már nálam. -
foldi6 #18411 Sziasztok!
Firefoxal van egy kis problémám, nem tudok vele egyetlen weboldalt sem megnyitni, mert nem engedi.
Hálózati kapcsolat meg van, explorerben tudok böngészni.
Nem találom a Fifefox beállításában, hogy hol tudnám ezt megoldani.
Van vkinek tippje?
köszi előre is
foldi6 -
huncsik #18410 ahha:D de a képt alaplap közül mei ka jobb? mert az asrockon nincs sata csatlakozó a másikon meg van azért kérdem!, meg ha már írok azt nem tudod hogy pl van az asrockon a lan port ami rosz v miért mert hiába dugódik bele a kábel nem csinál semmit nem világít semmi hogy azt ki lehet e cserélni pl egy alaplap lan csatijára vagy ugyan olyan kell ami benne van -
válasszuk az amd -t :D
az intel alaplap meg kellene nekem
-
huncsik #18408 alaplap van mind 2 höz az intelhez vmi chaintech nevű az amd hez meg Asrock K7S8XE van! ezek közül megik a job szted? ha már igy az alaplap is leírtam? -
arra tök mind1 :D amelyik olcsóbban kijön alaplap+memóriával -
huncsik #18406 ahha értem, csak azért kérdeztem mert igazából netezésre lessz a gép csak nem tudtam hogy az intel e a jobb vagy az amd inkább! -
kb ugyanazt tudja mind2. mindkettő egy alső kategóriás proci volt, irodai gépekbe. másra nem is jó :) de ha választani kellene akkor az amd -
huncsik #18404 sziasztok! Ismét a segítségeteket kérném, van egy Intel Celeron 1,7ghz és egy AMD Sempron 2500+ - SDA2500DUT3D 1.75 GHz os proci hogy szerintetek melyik a jobb ezek közül erre lennék kíváncsi előre is köszi! -
Én még egy Ccelaner-t ráuszítanék. -
Ha ért valaki a Scilabhoz az dobjon egy privát üzit. Nagyon fontos lenne. Köszönöm. -
rendszer-helyreállítás(start>minden program>eszközök>rendszer-helyreállítás>keresd meg azt a dátumot amelyikben telepítetted vagy ha nincs akkor azt amelyikben még nem telepítetted) utána ha végzett újra kell indítani a gépet a beállítások betöltéséhez.
Ha nem tetszik valamiért akkor újra elindítod(felajánlja az előző visszatöltését)..
Jobb lenne az ilyen eltávolítást a start>futtatás>appwiz.cpl -en(vagy ismertebb nevén "Programok Telepítése törlése") keresztül végeznéd és csak akkor használnád ilyen eltávolító segédprogramokat ha annak maradványait (amit a telepítő nem tudott vagy nem akart) törölni szeretnéd. -
Segíts nekem légyszi!
Nekem is volt már ilyen ötletem, hogy kellene a zene egy oldalról.
Azt már tudom, hogy az oldal forrását kell átnéznem, de itt ebben az esetben sem találtam meg azt amit te linkeltél be. Pedig itt még nincs is olyan sok átnézni való.
Egyszerűbben: hol találtad meg és hogyan? -
Vardar #18399 Nem engedi magát feltenni, azt írja, hogy a WLM már telepítve van, de az összes többi live-os programot engedné. -
kl24h #18398 Tedd fel még egyszer a WLM-t és rendesen töröld le a saját Uninstall-jával. Most hátha rendesen letörlődik.