20838
Segítséget kérek
-
vagy driver frissítés:S -
kl24h #18476 Lehet a hangkártya a hibás. -
igen -
másik hangszóróval vagy fülhalhatóval is ugyanezt produkálja? -
kösz srácok, megoldódott a dolog :)
van egy másik kérdésem is. Már régóta van az, hogy naponta többször elmegy a hang szépen a jobb hangszórómról. Ekkor kihúzom a gépből a hangszóró kábelt, visszadugom és megint jó egy darabig. Ez mitől lehet? -
kl24h #18472 Próbáld egyszer "finomabban" a Kaspersky Removal Tool vírusellenőrzővel, ha nem sikerül, akkor "durvábban kell fellépni", ami garantáltan kitörli, ez lenne a Kaspersky Rescue Disc 10.
Miután tiszta a rendszer, akkor feltelepíted a Malwarebytes Antimalware, hogy ellenőrizze át a gépet, hogy a hibás registry bejegyzéseket javítsa ki és ha még talál valami trójait, amit a Kaspersky esetleg nem észlelt, akkor azt is törölje.
Próbálhatod direkt a Malwarebytes-el mint első lépésként, lehet sikeres lesz a vírus eltávolítása. -
karantén aztán küld el elemzésre -
polarka #18470 karanténba teszed -
srácok mit csináljak, ha a vírusirtóm (eredeti ESET Smart Security) talált vírust, de nem tudja azt megtisztítani meg törölni sem??? Csökkentett módban lehet vírusirtózni??? -
mhamori #18468 Sziasztok!
Windows 7 professional 64 bites verzió kilépéskor minden esetben újraindul.Hogy tudnék segíteni rajta?
Köszi a segítséget! -
hát ez eszembe sem jutott :D -
Van egy nagyon jó és ingyenes program is erre a célra, pont mostanában foglalkoztam vele, az a neve, hogy Dolphin Knight. Van ingyenes otthoni módja, tökéletesen tud szűrni url, kulcsszavak és minden alapján. Meg még egy csomó mindent tud. -
polarka #18465 Úgy gondolom az már komplikált volna számukra. -
kl24h #18464 A HOST fájl megoldás nagyon profi munka, csak egy kicsit kell érteni hozzá.
-
ismered a Host fájlt nem?
vedd fel a blokkolandó weboldalakat
127.0.0.1 [tabulátor billentyű] weboldal neve(www-vel új sorban ugyanezt www nélkül)
utána indítsd újra a gépet:)
-
polarka #18462 Guglizzál mondjuk a free parental children protection software szavakkal.
Az első találat teljesen megfelelőnek tűnik. -
ez már komplikált számukra, rajtam kívül mindenki nagyon alap szinten ért a pchez, egy ki-be logolás csak bonyodalom lenne :D -
polarka #18460 Sztem ha az ismerős külön felhasználói profilt használ, akkor neki be lehet állítani, h ne módosíthasson az IE beállításain és akkor, amiket te letiltasz, azokat úgysem oldhatja fel. -
kl24h #18459 Ha ESET Smart Security lenne, akkor ott be lehetne állítani, hogy milyen oldalakat ne engedjen felnyítni, vagy ha nem olyan intelligens az illető, akkor be lehetne állítani az Internet Explorer-ben is, hogy milyen oldalakat blokkoljon. -
nod -
kl24h #18457 Milyen antivírust használsz? -
nem gyereknek, ő még kicsi hozzá, más oka van, egyik rokon házimunka helyett folyton fészbúk, láv.hu stb stb...ezáltal ránk szakad minden.
_
win7 ultimate 64bit
-
polarka #18455 gyereknek kéne?
milyen OP rendszer és böngészőhöz kéne? -
hi
van olyan egyszerű program, amibe beállítok pár weboldalt, és gombnyomásra (jelszó védelemmel stb) tiltja az oldalakat, és ugyanilyen egyszerűen fel is lehet oldani a tiltást jelszó ellenében persze. :) -
Nah az elején megint rosszul fogalmaztam, tehát "minőségben nem lesz különbség" = ugyan olyan marad a minősége mint a lekonvertált 32 kbps -esnek. -
Hiába konvertálsz fel valamit, mondjuk egy 32 kbps -re lekonvertált ultraszar minőségü mp3 -at 192kbps -re, minőségben nem lesz különbség (általában a lejátszáskor is próbálja javítani a minőségét a lejátszó, ha be van kapcsolva, annál többet nem tud belerakni felkonvertáláskor sem). Ha nem hiszed, konvertálj le egy mp3 -at 16 kbps -esre aztnán vissza 320kbps -re vagy wav -ba (~1500kbps). :-) csak a mérete fog változni.
Armagedown valószínűleg ezt szeretné megtudni, hogy mi volt a legrosszabb minősége amire konvertálták, mert ha felkonvertálták, akkor már csak azt írja ki (valószínűleg meg lehetne állapítani, ha megnézné pár frekvencián mi hiányzik, amit alacsonyabb bitrátán már nem tudna kódolni és kerekítenie kell, de nem tudok róla, hogy létezik-e ilyen). -
pett3rson #18451 Nem vagyok zenész vagy ilyesmi,de ebből azt következtetem ki, hgoy nincs különbség a két zene között, hiszen nem rak hozzá többet, akkor mégis miért más és miért nem jó a felkonvertált?
érdekel a téma, nem kötözködésképpen írtam a kérdést. egyik tippem az, hogy a vájtfülűek kihallják a különbséget, de Én mint hétköznapi felhasználó, normális botfüllel nem fogok különbséget találni a két fájl között. jól sejtem? valamiféle hype-ot érzek itten, csak ez motoszkál bennem igazából :) -
kl24h #18450 Pl. élesebbé tenni a képet, azt az Irfan View programmal szoktam csinálni, de biztos van más is.
Az Irfan View-ben lehet külön adni kontrasztot, fényességet, amivel lehet sikerülni fog. Ez most attól függ, mekkora felbontásúak a képek, mert kis felbontás esetében, nem fog kijönni ahogy kell, mert a nyomtató a képeket képként kezeli, ezért a rajzok, ha jól megfigyeled pontokból fognak összetevődni. Ha nagy (3000 x 4000 pixel) a felbontás, akkor nagyon szépen jönnek ki a rajzok.
Nem mindegy, hogy egy Word-ban elkészített rajzot kellene kinyomtatni, vagy a már kinyomtatott papírról készítsz szkenneléssel egy képet és azt nyomtatod ki. -
foldi6 #18449 Sziasztok
Egy olyan problémám lenne, hogy beszkennelve kaptam műszaki rajzokat, amiket át kellene másolnom. De amikor kinyomtatom, akkor annyira halványak a vonalak, hogy nem hogy alig, de semennyire sem látszik.
Tudnátok egy olyan programot ajánlani és hogy hogy kell benne véghezvinni azt a műveletet, aminek a segítségével ezeket a jpg-ket vhogy nyomtathatóvá, olvashatóvá tudnám tenni.
segítségeteket előre is köszönöm
foldi -
Nem rak bele semmit, csak újrakódolja ugyanazt, olyan bitrátával amivel elvileg többet lehet bekódolni (csak azokat meg nem használja fel). -
imádkozz hogy a gyorsformázást használták(hanem akkor nagyobb valószínűséggel búcsú lesz):)
én a avira unerase personal használom állományok helyreállítására(ingyenes persze) -
pett3rson #18446 és ha felkonvertálja, akkor csak úgy belerakja a hiányzó hangokat, kb. passzolva az adott részhez? -
Getdataback for ntfs nekem eddig mindig bevált. -
gyerekek valami progival vissza lehet állítani egy leformázott külső vinyó tartalmát? sógorék szépen leformázták úgy ahogy van nekem meg kurva fontos cuccaim voltak rajta... -
ez nem feltétlenül van így , vannak alacsony bitrátáról felkonvertált zenék is , azokat szeretném vele kiszűrni -
Wolfsnack #18442 köszi, pont erre lenne szükségem :) -
portable azt jelenti igen, hogy telepítés nélkül használhatod, ide-oda viheted magaddal. cserébe nem frissül pl.
-
Wolfsnack #18440 ha egy program Portable, az azt jelenti hogy asztali gépen futtatható és telepítés nélkül átvihetem másik gépre pendrive-on?
vagy azt jelenti hogy mobilos meg ilyen gépes verzió? -
Noodlee #18439 Mit értesz minőség alatt?
Winamp kiírja, hogy milyen bitrate. -
Ismertek olyan programot amivel meg lehet állapítani egy mp3 file minőségét ?