20838
Segítséget kérek
  • mekxa
    ezek megtörténtek tegnap elött.
    sőt vettem vadonatúj vezetéket a dvd + merevlemezhez
    úgy hogy ezek kilőve...
    minden program illesztő program tökéletesen fút...
    mai indításnál 11-perc alatt állt fel az xp... :(
  • kl24h
    Azt ajánlom, hogy az összes csatlakozót vedd ki és tedd vissza, persze egyszer csak egyet visszateszed, aztán a másikat és így tovább. Még a videokártyát is ki kellene venni és visszatenni. A portól ki kellene fújni, ha nem csinálták meg a szervizben.
    Mikor ez megtörtént, akkor bekapcsolod és meglátod ha lesz változás.
  • mekxa
    megtörtén tegnap.. semmi érdemleges változás.... :(
  • kl24h
    Próbáld meg újratenni az alaplap össze drivereit és a videokártya drivereket.
  • mekxa
    Hello. Tegnap már nem jöttem vissza...
    Nos a Kaspe -nek nem volt ilyen memtest része...
    De futtattam másikat... a ramnak semmi gondja..
    A lassulás gond továbbra is maradt... nem igazán tudom, hogy mit kezdjek vele... leszedtem ma eBoostr nevű progit futtatom.. egy pici gyorsulás észrevehető...
    De még mindig nem úgy megy mint x.. hónapja... :(
    Valami ötlet?
  • Benny04
    na reggelre meggyógyult:D
    nem tudom, mi lehetett a probléma, ilyet bizony nem páztam még
  • Benny04
    hello!
    egyszerűen nem értem, mi lelhette a gépemet... nem csináltam semmi különöset, csak feltettem az fl studiot, újraindítottam a gépet és azóta nem jön be semmi lap, csakis az sg meg a google :S
    még az msn se tölt be, mintha nem lenne internetkapcsolat. de akkor hogy ezsgézek? :l
    valaki segítsen mert felakasztom magam
  • mekxa
    igen. jó... lenyomom azt is...
    remélem megoldódik a gond...
  • gergely1991
    memtest-el is nézd át nem elég a dos-os ramtesztelők
    Emlékeim szerint a kaspersky rescue-ben megtalálod:)
  • mekxa
    valami más ötlet...?
  • mekxa
    Úgy hogy kezdem feladni... és beletörődöm, hogy bizony ez így marad...
    mivel új cuccra nincs pénzem jelenleg...
  • mekxa
    sehogy... mivel mobil netem van... és a huawei modemet nem tudtam bekapcsolni...
    de elég gyorsan lement szerintem 45-perc volt a komplett ellenőrzés
  • kl24h
    A böngészés hogy ment?
  • mekxa
    Nos lefutott a kaspersky
    nem talált semmit... a gép tiszta mint a patyolat...
    akkor mi lehet a gond... ?
    most aztán tényleg tehetetlenek érzem magam....
  • Balumann
    Elvileg van egy olyan pont, amikor már túl megy azon, hogy ki lehessen választani a quck bootot, és mielőtt elindulna az oprendszer, az előtti 3-4 mp -ben kell benyomni az F8 -at. Akkor már az oprendszer indítási lehetőségeinek kellene kijöjjön.

wollnerd: Az alaplap határozza meg, hogy mit kell nyomni a quck boothoz és biosba lépéshez, gondolom nála F8 -ra van téve a quick boot is.
  • huncsik
    sziasztok! számomra érthetetlen probléma merült fel. rendesen üzemelt egy gép ez egyik szobában áthoztam a másik szobába mivel ott még nincs net, és miután kiírja hogy winxp és betölti utána a monitor kikapcsol, nem tudom miért, ha másik videó karit rakok bele azzal meg betölti. és bejön rendesen, semmit nem csináltam vele csak áthoztam a másik szobába:S
  • wollnerd #18541
    Hát akkor vmi mást kell nyomogatni. A gép bootolásakor mikor fehér betűkkel írja a rendszerifókat, biztos mondja hogy milyen billel lehet kiválasztani a indítási lehetőségeket.
    Láttam már olyan gépeket is amelyeken Del, F12,F2 vagy Insert gombot kell használni.
  • kl24h
    Nem.
    Ha úgy csinálom, hogy mikor bejön a Boot Menu és kiválasztom a HDD, azután Enter és rögtön nyomnám az F8, ekkor sem működik, a rendszer szépen normál módban indul el.
  • gergely1991
    átállítani nem lehet?:DD
  • kl24h
    Nálam nem működik ez az F8 dolog. Ha megnyomom az F8, akkor bejön a Boot Menu, ahol ki lehet választani, hogy miről bootoljon a rendszer.
    Csak úgy tudom csökkentett módban elindítani, ha belépek a BIOS-ba és kilépek belőle, de ahogy kilépett rögtön nyomjam az F8.
  • mekxa
    na akkor nyomatom az usb cuccot
    utána jövök vissza ...
  • mekxa
    de megy ... indul minden.. csak rohadt lassú... mint a csiga...
  • mekxa
    így igaz le van tiltva a súgó...
  • gergely1991
    csökkentett módban nem megy?
    gép indulásakor azonnal nyomogasd a F8-at és válaszd ki a csökkentett módot
  • mekxa
    had hallom mester... :)
    had tanuljak...
  • kl24h
    Mintha valamire emlékeznék.
  • gergely1991
    Az én biztonsági módszerem olyan szigorú ha leírom leesel a székről:D
  • mekxa
    most hogy rakom fel az usb-re... 100%-kon megy a proci... szinte mást nem is tudok csinálni.. ezt a pársort 3-perc alatt írtam ide be.... :(
  • kl24h
    Én nem rólad írtam, hanem úgy általában, akik mindenfélét töltenek le az internetről és egyáltalán nem érdeklik a rendszer védelme.
  • gergely1991
    A hibaleírása
  • mekxa
    na lejött a cucc...
    nyomom usb-re.. és had zörögjön..
  • mekxa
    igaz... lehet bekaptam valamit... nem kizárt... ez lenne a legegyszerűbb.. mivel ram rendben proci rendben.. merevlemez rendben.. alaplap rendben.. akkor mi maradt...?
    de ha formázom az egész vinyot... de mindent.. akkor hogyan marad meg...
    ez a nagy kérdés..?
    Ilyennel még sosem találkoztam...
    Otthon van még egy gépem ... azon ugyanez az xp fut... 1-éve gond és probléma mentes..
  • kl24h
    Én is erre gondoltam, mert már találkoztam ilyen vírussal, ami nemcsak ezt blokkolta, hanem még az antivírust is ilyen módon kapcsolta ki.
    Ezért is ajánlottam a Kaspersky Rescue Disc, mert a boot szektorokat is ellenőrzi.
  • gergely1991
    nem én töltöttem le/írtam ki lemezre(csak ellenőriztem) :P
    Ennyire hülyének ne nézz-.-
  • gergely1991
    akkor valami szektoron bujkáló vagy boot vírus lehet.

"A DCOM a következő hibát észlelte :"A szolgáltatást nem lehet elindítani, mert tiltott, vagy nem tartozik hozzá engedélyezett eszköz. " helpsvc szolgáltatásnak "" paraméterekkel való indítása közben. Ezért a következő kiszolgálót nem sikerült futtatni:
    {833E4010-AFF7-4AC3-AAC2-9F24C1457BCE}"
    Regisztrációs adatbázisban így szerepel:
    {833E4010-AFF7-4AC3-AAC2-9F24C1457BCE} = Help and Support Services: Service
  • kl24h
    Ezért kell leellenőrizni az ilyen letöltött *.iso fájlokat mielőtt kiírnád CD-re.
  • mekxa
    én is.... de ez tiszta... évek óta ezt használom.. páromnál ez van fenn.. rokonoknál szintén... ott panasz mentes a cucc... :)
    csak nálam kínlódik... 4-hónapja...
    És másik XP vel sem más a történet... szóval nem tudom mi van...
  • mekxa
    Csak mobil netem van... Telenoros... és nem a leggyorsabb.... :)
  • gergely1991
    én már olyannal is találkoztam ami pont a telepítőn hemzsegett a sok kis kártevő:D
  • mekxa
    én sem... nekem sem volt eddig ezzel gondom... valami van ami nem normális.. de ha addig élek akkor is rájövök..
    töltöm a linket amit adtál.. utána usb.. és had zörögjön.. :)