20838
Segítséget kérek
-
kl24h #18677 Azért írtam, hogy "Egyelőre csak ennyit teszel: #18611", mivel én így csinálnám, először #18675 és ha akkor sem megy, akkor tényleg #18676. Mit szólsz az ötlethez? -
de előtte telepítse újra.... -
kl24h #18675 Egyelőre csak ennyit teszel: #18611 -
Az a problémám,hogy nem megy rendesen a Yahoo Messengerem.Ezeket csinálja:
-Rendesen bejelentkezik,és ha irok valakinek el is küldi,de nekem az ablakba nem jelenik meg.És nem látom hogy mit irnak nekem.Valami virusra tippelek,szerintetek mi lehet a gond?Thx előre is :) -
Semmit, ugyanúgy használtam a netet mint eddig, semmit nem állítottam. Egyik napról a másikra lett ilyen -
állítólag a gugliszervere:D
mióta is van ez,mit csináltál előtte mielőtt ez közbejött volna?:D -
A kép lemaradt
-
http://ssl.gstatic.com felhasználónevet és jelszót kér. A webhely üzenete: „NAT Router”
Ezt az üzit kapom állandóan, firefox-ban(explorerben is)
Mi a fene ez? Egyik napról a másikra. Routerhez nem nyúltam, ugyanúgy működik minden mint eddig, kivéve hogy ez a szöveg köszönt minden egyes böngészőindításkor -
KAKOLUKIA #18669 Oké, köszi. -
Ha egy másik üres partícióra teszed, akkor igen. Pl. C meghajtó: Windows XP, E meghajtó: Windows 7
A bootoláskor kiválasztható hogy melyik oprendszert akarod indítani. -
KAKOLUKIA #18667 Sziasztok!
Ha külön partícióra más-más oprendszert tennék fel, mindkettő hibátlanul működne? -
polarka #18666 Mondjuk most este meg beszéltem vkivel, aki azt állította, h olyan software van, ami "betanítható" egy kézírás típusra. -
polarka #18665 Én azt tippelem, h hiába keresel.
[URL=http://en.wikipedia.org/wiki/Handwriting_recognition#Off-line_recognition]And, as of today, OCR engines are primarily focused on machine printed text and ICR for hand "printed" (written in capital letters) text. There is no OCR/ICR engine that supports handwriting recognition as of today.[/URL] -
Talaltam vmiket de ezek kezirast nem ismernek fel,esetleg erre vmi tipp? -
Sziasztok!
Egy olyan program erdekelne ami scanneles utan egy szoveget,atir txt-be,ha egyaltalan letezik ilyen,tudtok linkelni? -
Nuki #18662 8-as verzió.
Én Firefoxot használok, de a másik családtag nem, és én meg nem értek úgy hozzá :P -
Firefox-al biztosan megy:D
Az IE új verzió? -
Nuki #18660 Miért van az, hogyha IE-vel szeretném behozni a gmailt, akkor nem hozza be, csak akkor ha kompatibilitási módot változtatgatom (néha még úgy se egyből)? -
mire azt előkeresed betölti(több idő) kattintasz még egyet letölti(még több idő) elindítod (és még több idő megy el) 
-
kl24h #18658 Lehet, de az ESET-tel gyorsabban megy.
-
én néhány parancssal letudom hívni az ipcímet a maccímet,futó folyamatok lekérdezése,kényszerű leállítását akár,(aláírt nem aláírt)illesztőprogramok lekérdezése, memória cpu(típus) lekérdezése,melyik program milyen kapcsolathoz csatlakozott (akár akivel kommunikálok annak a szolg-ját is:D) :) -
kl24h #18656 Tudod még mire jó az ESET SysInspector? ... egy csomó információt tudsz meg a gépről (rendszer-információk, telepített szoftverek, IP, stb.) és csak lemented *.zip-be, elviszed és otthon nyugodtan meg lehet nézni.
-
ki tudja, előfordul :D én nemrég szívtam meg a hanggal, aztán rájöttem, hogy nincs benyomva az 5.1 :D -
gondoltam rá, de annyira ő nem olyan:D -
és am van rajta elég hely? :D bagatel, de ki tudja :D -
KNOPPIX-al is lehet ezt azt csinálni:) -
kl24h #18651 Találkoztam egy próblémával egy számítógépen, azért is ajánlom az AVG Rescue CD fájlmásolás szempontból. Arról lenne szó, hogy a Kaspesky-vel nem tudtam másolni fájlokat egyik helyről a másikra, nem tudom miért, viszont a Midnight Commander-rel szépen ment.
Még van más megoldás is, ha beteszel egy Puppy Linux-ot, mindent lehet csinálni benne. -
Ennyi erővel ez és usb-s használatához pedig ez -
kl24h #18649 Bootplhatóvá úgy teszed a pendrivert, hogy mikor kicsomagoltad a Rescue CD (for USB stick) a penriverre, azután felnyitod a pendrivert Windows Explorer-el és duplaclick a makeboot.bat fájlra. -
kl24h #18648 AVG Rescue CD -
kl24h #18647 Akkor próbáld meg a következőt: Töltsd le az AVG Rescue CD (ha nem akarsz CD elrontani, akkor letöltöd az USB verzióját, amit pendriverre felteszed). Ez egy vírusellenőrző program ami linuxban van írva, de nem a vírusellenőrzést fogod használni, hanem az ...Utilites-ben van a Midnight Commander, hasonló a Total Commander-hez.
Mikor kész a bootolható pendriver (vagy CD), akkor lezárod a gépet és beteszed a pendrivert, amin van az AVG Rescue CD, beteszed azt a hordozható HDD-et és még betehetsz egy pendrivert. Bekapcsolod a gépet és bootolod, majd ... felnyitod a Midnight Commander-t és kipróbálod, hogy lehet-e másolni vagy nem. Ha lehet, akkor A Windowsnál van valami átállítva. -
ntfs -
ntfs a fájlrendszer vagy fat32? -
Semmi, csak nem engedi átmásolni..(?) -
Mondjuk a vírusirtó lassíthatja másolást így egyes esetekben olyan lassú másolást végez hogy sok időbe telne,mivel nagy fájlt kicsomagolni ellenőrizni kemény munka a a gépnek, és ráadásul át is kell másolni.
Nem jelez valami hibát vagy a folyamatjelző nem mozog? -
Semmi iso fájlt nem enged, úgy se jó ha kikapcsolom:// -
érdekes:D
más iso-t is enged?Nem túl nagy az a fájl? /:D
Vírusirtót kikapcsoltad mielőtt másoltad volna(azért egy próbát megér)?:D -
Igen, de minden más formátumot enged. -
nem sérült meg a két eszköz? :/
Másik gépen is ugyanezt produkálják? -
Futtattam már vírusirtókat, az említettek közül is.