20838
Segítséget kérek
  • kl24h
    Azért írtam, hogy "Egyelőre csak ennyit teszel: #18611", mivel én így csinálnám, először #18675 és ha akkor sem megy, akkor tényleg #18676. Mit szólsz az ötlethez?
  • gergely1991
    de előtte telepítse újra....
  • kl24h
    Egyelőre csak ennyit teszel: #18611
  • sovatalevi
    Az a problémám,hogy nem megy rendesen a Yahoo Messengerem.Ezeket csinálja:
    -Rendesen bejelentkezik,és ha irok valakinek el is küldi,de nekem az ablakba nem jelenik meg.És nem látom hogy mit irnak nekem.Valami virusra tippelek,szerintetek mi lehet a gond?Thx előre is :)
  • Seth
    Semmit, ugyanúgy használtam a netet mint eddig, semmit nem állítottam. Egyik napról a másikra lett ilyen
  • gergely1991
    állítólag a gugliszervere:D
    mióta is van ez,mit csináltál előtte mielőtt ez közbejött volna?:D
  • Seth
    A kép lemaradt

• Seth
    http://ssl.gstatic.com felhasználónevet és jelszót kér. A webhely üzenete: „NAT Router”

Ezt az üzit kapom állandóan, firefox-ban(explorerben is)
    Mi a fene ez? Egyik napról a másikra. Routerhez nem nyúltam, ugyanúgy működik minden mint eddig, kivéve hogy ez a szöveg köszönt minden egyes böngészőindításkor
  • KAKOLUKIA
    Oké, köszi.
  • wollnerd #18668
    Ha egy másik üres partícióra teszed, akkor igen. Pl. C meghajtó: Windows XP, E meghajtó: Windows 7
    A bootoláskor kiválasztható hogy melyik oprendszert akarod indítani.
  • KAKOLUKIA
    Sziasztok!

Ha külön partícióra más-más oprendszert tennék fel, mindkettő hibátlanul működne?
  • polarka
    Mondjuk most este meg beszéltem vkivel, aki azt állította, h olyan software van, ami "betanítható" egy kézírás típusra.
  • polarka
    Én azt tippelem, h hiába keresel.
    [URL=http://en.wikipedia.org/wiki/Handwriting_recognition#Off-line_recognition]And, as of today, OCR engines are primarily focused on machine printed text and ICR for hand "printed" (written in capital letters) text. There is no OCR/ICR engine that supports handwriting recognition as of today.[/URL]
  • setuh
    Talaltam vmiket de ezek kezirast nem ismernek fel,esetleg erre vmi tipp?
  • setuh
    Sziasztok!
    Egy olyan program erdekelne ami scanneles utan egy szoveget,atir txt-be,ha egyaltalan letezik ilyen,tudtok linkelni?
  • Nuki
    8-as verzió.
    Én Firefoxot használok, de a másik családtag nem, és én meg nem értek úgy hozzá :P
  • gergely1991
    Firefox-al biztosan megy:D
    Az IE új verzió?
  • Nuki
    Miért van az, hogyha IE-vel szeretném behozni a gmailt, akkor nem hozza be, csak akkor ha kompatibilitási módot változtatgatom (néha még úgy se egyből)?
  • gergely1991
    mire azt előkeresed betölti(több idő) kattintasz még egyet letölti(még több idő) elindítod (és még több idő megy el)
  • kl24h
    Lehet, de az ESET-tel gyorsabban megy.
  • gergely1991
    én néhány parancssal letudom hívni az ipcímet a maccímet,futó folyamatok lekérdezése,kényszerű leállítását akár,(aláírt nem aláírt)illesztőprogramok lekérdezése, memória cpu(típus) lekérdezése,melyik program milyen kapcsolathoz csatlakozott (akár akivel kommunikálok annak a szolg-ját is:D) :)
  • kl24h
    Tudod még mire jó az ESET SysInspector? ... egy csomó információt tudsz meg a gépről (rendszer-információk, telepített szoftverek, IP, stb.) és csak lemented *.zip-be, elviszed és otthon nyugodtan meg lehet nézni.
  • pxxl
    ki tudja, előfordul :D én nemrég szívtam meg a hanggal, aztán rájöttem, hogy nincs benyomva az 5.1 :D
  • gergely1991
    gondoltam rá, de annyira ő nem olyan:D
  • pxxl
    és am van rajta elég hely? :D bagatel, de ki tudja :D
  • gergely1991
    KNOPPIX-al is lehet ezt azt csinálni:)
  • kl24h
    Találkoztam egy próblémával egy számítógépen, azért is ajánlom az AVG Rescue CD fájlmásolás szempontból. Arról lenne szó, hogy a Kaspesky-vel nem tudtam másolni fájlokat egyik helyről a másikra, nem tudom miért, viszont a Midnight Commander-rel szépen ment.

Még van más megoldás is, ha beteszel egy Puppy Linux-ot, mindent lehet csinálni benne.
  • gergely1991
    Ennyi erővel ez és usb-s használatához pedig ez
  • kl24h
    Bootplhatóvá úgy teszed a pendrivert, hogy mikor kicsomagoltad a Rescue CD (for USB stick) a penriverre, azután felnyitod a pendrivert Windows Explorer-el és duplaclick a makeboot.bat fájlra.
  • kl24h
    AVG Rescue CD
  • kl24h
    Akkor próbáld meg a következőt: Töltsd le az AVG Rescue CD (ha nem akarsz CD elrontani, akkor letöltöd az USB verzióját, amit pendriverre felteszed). Ez egy vírusellenőrző program ami linuxban van írva, de nem a vírusellenőrzést fogod használni, hanem az ...Utilites-ben van a Midnight Commander, hasonló a Total Commander-hez.

Mikor kész a bootolható pendriver (vagy CD), akkor lezárod a gépet és beteszed a pendrivert, amin van az AVG Rescue CD, beteszed azt a hordozható HDD-et és még betehetsz egy pendrivert. Bekapcsolod a gépet és bootolod, majd ... felnyitod a Midnight Commander-t és kipróbálod, hogy lehet-e másolni vagy nem. Ha lehet, akkor A Windowsnál van valami átállítva.
  • Ic3 m4n
    ntfs
  • pxxl
    ntfs a fájlrendszer vagy fat32?
  • Ic3 m4n
    Semmi, csak nem engedi átmásolni..(?)
  • gergely1991
    Mondjuk a vírusirtó lassíthatja másolást így egyes esetekben olyan lassú másolást végez hogy sok időbe telne,mivel nagy fájlt kicsomagolni ellenőrizni kemény munka a a gépnek, és ráadásul át is kell másolni.
    Nem jelez valami hibát vagy a folyamatjelző nem mozog?
  • Ic3 m4n
    Semmi iso fájlt nem enged, úgy se jó ha kikapcsolom://
  • gergely1991
    érdekes:D
    más iso-t is enged?Nem túl nagy az a fájl? /:D
    Vírusirtót kikapcsoltad mielőtt másoltad volna(azért egy próbát megér)?:D
  • Ic3 m4n
    Igen, de minden más formátumot enged.
  • gergely1991
    nem sérült meg a két eszköz? :/
    Másik gépen is ugyanezt produkálják?
  • Ic3 m4n
    Futtattam már vírusirtókat, az említettek közül is.