20838
Segítséget kérek
-
huncsik #18717 mindne akad nem tölti be a progikat rendesen 100% megy a proci, de egy pár óra já csinálja ezt win xp 1gb ram 2,4ghz proci intel celeron -
Ez a szaggat meg lassú egy kicsit konkrétabban, hogyan és mi akad, mi lassú? Milyen oprendszer, mennyi memória, milyen proci?
BIOS frissítés, rendszerfrissítés? -
huncsik #18715 értem akkor a sd et hadjam inkább már. Arra vna vmi ötleted hoyg za mitől van a mostnai gépembe hogy bekapcsoltam és utánna meg szagagt minden lassú az egés za proci meg 1005 on megy? -
Vegyél inkább DDR -t a DDR-eshez, már nem olyan drága. -
huncsik #18713 igen értem mert az a baj hogy amihez van a 768sd ahhoz meg a proci kevés és amihez meg a ddr van abban meg a proci jo de csak 2 ddr karit lehet bele rakni szted? -
*.....található programmal bootolhatóvá teheted az egyik pendrive-od:) -
Én ehhez (lásd: #18710)még annyit hozzáfűznék, ha a bios támogatja a usb bootolást akkor pl.:az ubuntu-nál ha a letöltött image fájlt bemountolod akkor a bemountolt virtuális meghajtóban lévő gyökérkönyvtárban található programmal bootolhatóvá teheted:) -
Le kellene tesztelned egy másik gépen, vagy legalább másik oprendszeren (pl. egy ubuntu cd-ről beboot, kipróbálás és megnézed ott működik-e rendesen). De ez valószínű hardveres hiba. -
Igen a DDR sokkal gyorsabb az SD -nél. Mondjuk ha az a kérdés, hogy 256MB DDR -el, vagy 768MB SD -vel érsz többet, akkor nyilván utóbbi (mert ha kevés, vinyóról swappol, az meg az SD -nél is sokkal lassabb). De a DDR -el term. jobban jársz ha van elég ^^ -
Valaki???? (#18704)
Azt hittem, vannak jó néhányan akik programozók...
-
huncsik #18707 igen ilyen, akk ezt nem érdemes belerakni ezt az alplapot amibe ilyen megy, hiába 768mb ami bele tok rakni mégis lassú lesz, és akk a másik alaplap jobb amibe a ddr es megy? -
üdv,
lehet h szoftveres problem így ide írom.. ha nem, akk bocsi h OFF volt..
Van egy Gigabyte GM-M6800as optikai egerem, 2éves lehet maximum.
mostanában nagyon furán viselkedik, de úgy mindenben. 1kattintásra van hogy kettőt, vagy TÖBBET érzékel és ha odébb húzom a kurzort akkor is érdekesen viselkedik, de ez is csak NÉHA.
viszont ez elég zavaró..
5letek ?? -
*** Megoldottam. -
A Little Endian-os wav fáljokat is le tudják játszani a media playerek? (BS Player, Windows Media P.)
Szal, azt szeretném megkérdezni hogy hogyan lehet konvertálni a wav hangfájlt Big Endian-ról Little Endianra? (mondjuk Hex Editorral) Hangokat szeretnék importálni a GTA IV-be (A subway-hoz)
Remélem akad, aki tud segíteni. :) -
ilyen?
ezek SD ramok :D felejtős -
huncsik #18702 Sziasztok! Segítségeteket kérném hogy van egy olyan alaplapom amibe olyan memória megy amin 2 vágás van, és van olyan amin csak 1 mint a drr ramok.Arra lennék kivi hogy a 2 vágásos memóriának a mi a neve és hogy jobb e mint az 1 vásásos. -
".NET is not installed. XY-program cannot be installed without this component. See your system administrator for more information."
Ezt írja egy 2006-os program, telepítésnél. Tudom, hogy azt jelenti ezt fel kell tennem, de milyen verziójút? És hol találom? :)
Adtak erre a problémára egy telepítőt (ie6setup [Explorer SP1]), de mikor meg azt telepíteném, ezt írja: "Újabb verzió jelenléte miatt nem lehet folytatni."
Köszi előre is. Nagyon fontos lenne, hogy működésre bírjam... :S -
Sziasztok!
Azt szeretném megkérdezni, hogy azt melyik programmal tudom megcsinálni, hogy egy számban (Prodigy-Invaiders Must Die) amikor azt mondják, hogy "We are The Prodigy" azt kicserélem valami másra, úgy hogy megmarad az eredeti "hangnem"? Ez megoldható valahogy, és ha igen melyik programmal?
Köszönöm szépen. -
annyi szerepel hogy altalanos ntfs formazas... -
Bár nem tudom hogy a tv beállításaiban szerepel-e formázás egy adott fájlrendszerre-féle menüpont?:S -
Eddig én se tudtam, hogy ennyire számít, bár tény, hogy több NTFS verzió létezik.
FAT32-ben 4GB a határ.
Talán a TV-vel le kellene formázni, és egy particionáló progival meg kellene nézni a vinyót. Hátha abból kiderül vmi. -
fat32nel az lenne a gond, hogy ugye ott kb. 2gb file limit van, namost fullhd filmeknel kicsit tobb kell. nem vinyos a tv, hanem egy Samsung STORY Station kulso vinyorol van szo. valoszinu, hogy nem egyezik meg az ntfs, de eddig nem tudtam, hogy ntfs es ntfs kozott is ekkora kulonbsegek vannak (ertsd. nem latjak egymast) -
Nem is hallottam még vinyós TV-ről. Mi van, ha pl FAT32-re formázod?
De szerintem az lehet a gond, hogy a 2 NTFS eltér egymástól. Lehet, hogy van a gyártó honlapján program, amivel számítógépről is lehet az az NTFS-t olvasni. -
sziasztok
adott egy samsung led tv es egy samsung 1,5tb-os kulso winyo. a hiba ott van, hogyha megformazom (lassan vagy gyorsan ntfs-re a winyot) es radugom a tv-re, ahonnan musort akarok felvenni, akkor kiirja, hogy neki kell megformaznia a winyot altalanos ntfs szabvanyra,kulonben nem tud rogziteni. megformazza, majd tud felvenni mindent, de ha radugom a sz.gepre a winyot akkor a windows7 kiirja, hogy formazatlan, semmi adatot nem ir ki ra es ugye nem tudom megnyitini. ha ujra formazom a gepen, akkor megint latja a gep, de a tv recordere megint nem. mi lehet a problema? -
cryyy95 #18693 Üdv!
HTML-hez kérnék segítséget.Egy űrlap kéne amibe, hogy ha az emberek beírnak vmit azt megkapom email-ban.Tehát elvileg egy egyszerű űrlap.De egy adott háttéren kéne a megadott helyre "ráírni" ill. a jelölőnégyzeteket is.Nekem már ez sem sikerült, de még egy egyszerű űrlapnál sem kaptam semmit email-ban.Szóval ez nem igazán megy nekem.Aki kicsit jobban ért HTML-hez ill. Frontpage-hez rám szánna egy 10-20 percet?(Haverral akartam emgcsináltatni csak ő munkát kapott svédbe, mondta, hogy itt biztos lesz olyan aki segít v. elmagyarázza).
Aki felvenne msn v. xfire nagyon megköszönném:
x:krisz4h
msn:[email protected] -
móni76 #18692 Köszönöm sokat segítettél! -
jaaa azt nem is láttam
-
Ha nem tévedtek akkor "A nero.exe hibát észlelt ezért leállt, a kellemetlenségekért elnézésüket kérjük" féle hibaüzenet ugrik fel(XP user vagyok) :S
Próbálkozhatsz ha nero-t újratelepíted(eltávolítás utána telepítés) vagy ha
start>futtatásba ezt gépeled>msconfig
Automatikus indítás fülön megkeresed a nero home(vagy csak a szimplán a nero-t) majd kipipálod(aztán ha akarod újraindíthatod a rendszert)
Sajnos régen használtam nero-t így csak ezzel tudok szolgálni.:) -
Es ezek kozul meik neked az angol
-
móni76 #18688 Sziasztok!Segítséget kérnék!Amikor bekapcsolom a gépemet feljön egy ablak azzal,hogy a " Nero home működése leállt",de ez mindig így van nem tudom miért írja ezt ki?A nerom működik akkor mi a gond?Köszönöm előre is a választ! -
link
-
Tudtok vmi gepiras oktato progit angol billre? -
köszi -
kl24h #18684 Próbáld meg szépen letörölni a DVD-t (párás levegő és finom törlővel letörlőd), hogy legyen tiszta amennyire lehet és megpróbálsz egy képfájlt készíteni a Nero-val vagy Daemon Tools-al. Ha nem akarja, mert kiírja, hogy vannak hibás szektorok, akkor jelöld be úgy, hogy javítsa ki és úgy készítsen képfájlt. A Daemon Tools-t nem használtam képfájl készítésére ilyen karcolt CD/DVD esetekben. -
Természeten az -f kapcsoló is kell bele:) -
próbáld ki a következőt
del problémás meghajtóneve:\autorun.inf
példával
mondjuk
del -f E:\autorun.inf -
sziasztok.
az a problémám, hogy van egy hdd-ém, ami kétfelé van particionálva, 2x60gb
és az egyik 60gb-t nem látja, azt mondja, hogy nem érhető el.
Lemezkezelésnél azt írja, hogy kifogástalan, de megnyitni nem tudom.
mit csináljak.
-
Van egy sajnos sérült dvd-n egy értékes koncertfelvétel. másolással megakad. ha itt hagyom 5 órára, előfordul hogy megcsinálja? el lehet érni hogy a videó ne vesszen kárba? esetleg megnyitni egy programmal ahol különböző részeket kivágunk belőle? -
Köszi szépen ez volt a megoldás :) -
emlékeim szerint volt már olyan hogy csak reinstall kellett hozzá valamelyik programhoz:P