20838
Segítséget kérek
  • dragon11
    hm vlmi letöltésvezérlő? flash player?:S
  • lotsopa
    Sziasztok. mindentudas.hu oldalrol szeretnek letolteni videokat de nem tudom hogyan kell. Tudtatok valami programot ajanlani amivel ez megoldhato?
    Koszi.
  • Willenbrock
    Üdv!
    A firefox olyanokat csinál hogy ha valamire rákeresek és a találatok oldalán pl. már az 5. oldalt böngészem akkor ha bezárok egy ablakot nem az 5. oldal találataira lép vissza hanem mindíg az elsőre.Ezenkívül néha 1 kattintásra nyit meg hivatkozásokat nem két klikkre.
  • pett3rson
    személy szerint nem ismerem, Én a REVO Uninstallert használom, az is erre van és jó program.
  • gator
    Sziasztok, az lenne a kérdésem, hogyan tudnám letölteni a http://videotar.mtv.hu/Kategoriak/Balatoni%20Nyar.aspx -ról az aug.3-ai adást. Próbáltam már screen capturert de az nem vett fel hangot és Orbitdownloadert is, de azok csak 3kbyteos wmv fájlt akar letölteni.
    Köszii
  • júzer02
    Nem ott ugyan, de az egyik menüpontban megtaláltam.
  • gergely1991
    Talán az lcd tv-n van különféle megjelenítési módok(panoráma, 16:9,4:3 stb.),esetleg ott próbálkozz a beállítással.
  • Balumann
    Amíg Ati kártyám volt, addig volt ilyen beállításom, hogy overscan, de alapon nálam jó helyen volt a kép, ha lehúztam, akkor minden irányba fekete csíkom volt. Értelmét nem igazán láttam, mert a felbontás az ugyanúgy a natív 1360x768 volt (nekem csak hd ready a kijelzőm).
    Nvidia-nál Windows alatt nincs, vagy legalábbis nem látok sajnos ilyen beállítást, Linux alatt van :/
    Atinál így néz ki: kép
  • júzer02
    Üdv.
    Volna egy notebook és egy full hd lcd tv, amit hdmi-n kötnék össze. A baj csak az, hogy az nvidia control panelben hiába állítom a felbontást natív 1920*1080p-re kb 100-100 pixelnyi kép túlnyúlik a képernyőn vizszintesen és függőlegesen is. Az nvidia scaling ki van kapcsolva és a tv-n sincs zoom beállítva. Igaz a driver megengedi, hogy átméretezzem a képet (1824*1026-ban kitölti a képet), dehát ugye így már nem natívba megy és a betűk el vannak mosódva. Mi lehet a gond?
  • gergely1991
    Fura, akkor lehet lehet hogy a 3.6-ost nem szerette.
  • wollnerd #18787
    Pedig az is fent van és teljesen stabil!
    [MOST A LAPTOPOMRÓL ÍROK A FIREFOX 5 TÁRSASÁGÁBAN]
  • gergely1991
    Szerintem ezt a radio Player plugint mellőzd. :)
  • wollnerd #18785
    na, sikerült. A kiegeket újra le kellett tölteni. Most nagyjából olyan amilyen volt. :)
  • wollnerd #18784
    áááhh! mégse jó! folyton leellenőrzi a kiegek kompatibilitását!!! pedig el távolítottam a Online Radio-t! Csinálok újabb backupot kiegek nélkül.
    Aztán személyes adatokat is törlöm.
  • wollnerd #18783
    Köszi a segítséget! Letöltöttem a Mozbackupot, csináltam backupot, letöröltem 5-öst, A törlés közben lehetett kiválasztani hogy törölje-e a szem. adatokat, stb. Ezeket meghagytam. Feltelepítettem a 3.6-ot és frankón megy a firefox! :D kiegek rendben, cookie rendben, könyvjelzők rendben, lapnyitás rendben! :D
    Végül is nem is kellett backupot csinálni! xD
    Köszi még 1x! :)
  • gergely1991
    És ha eltávolítod a radio player kiegészítőt?
    Erre esetleg valami mozbackup-ot szoktak tanácsolni.:S
  • móni76
    Sziasztok!Segítséget kérnék!Nem vagyok egy tapasztalt számítógépes,ezért véleményt szeretnék kérni egy programmal kapcsolatban!Ismeri valaki a Zsoft uninstaller v2.50-et?A feltelepített programokat vonhatjuk vissza, illetve törölhetjük le véglegesen a listából az ingyenes szoftver segítségével.Köszönöm előre is!
  • amdopteron
    Sziasztok!
    Telefonom megveszet és a mem karin ami volt eltüntetet mindent..
    Na már most egy ilyen helyre állítóval visza hoztam a képeket és szürke kockás miniatürbe teljesen jó a kép de a kinagyítom a felső része látszik a képnek a többi pedig meg nem!?
    Mivan ilyenkor valaki nem tud rá valami választ
  • wollnerd #18779
    Sziasztok!
    Tegnap a Firefox 3.6-om megbolondult, mikor felraktam a Radio Player nevű kieget, (semmi köze nem lehet hozzá)--> nem tudtam új lapot nyitni! Hiába kattintottam a plusz jelre, nem történt semmi! Aztán frissítettem 5-ösre (mert a 4-es eltűnt a mozilla honlapjáról. De azzal lett baj! Nem a lapnyitás, hanem hogy MINDEN indításkor leellenőrzi a kiegek kompatibilitását, és bejön a frissítési lap! Ez zavaró, de még zavaróbb hogy a gombokat visszaállítja a alapértelmezett helyére! Van megoldás erre?
    Ha nincs, visszarakom a 3.6-ot. De nem szeretném hogy a kiegészítői, könyvjelzői és a cookie-i letöröljenek. Hol tárolja ezeket a firefox? Lementem őket.
    A segítséget előre is köszönöm!
  • gergely1991
    Úgy tűnik hogy hogy frissítened kell az alaplapod BIOS-át.
  • Klmarti
    Bocsi a gép típusát nem írtam le: Fujitsu Siemens Esprimo P5905
  • Klmarti
    Sziasztok! Vettem egy használt számítógépet. Indításkor, amikor feláll a gép, beolvassa és telepíti a hardvereket, akkor kettőt csippan és a következő hibaüzenetet írja ki:
    "2 logical CPU(S) installed
    ERROR
    Patch for installed CPU not loaded.
    Please run the BIOS flash update diskette."

Ettől eltekintve a gép rendesen működik.
    Ha valaki tudna segíteni nagyon megköszönönném!!!
  • Tucsok04
    Tp-link amúgy!
  • Tucsok04
    Üdv!
    Valaki nem tudja miért lehet az, hogy ha routeren keresztül nézem a Google+, google mapsot akkor nem tölt be rendesen? (tűzfal kivan kapcsolva a routerben)
  • Balumann
    Vagy ha van saját xp-d akkor az is mehet rá.
  • Balumann
    Sajnos lite verziókban nem vagyok annyira járatos, publikus torrenten most így nem találok megbízható angol v magyar verziót. Bár ha 64 bites rendszered van (gondolom akkor van legalább 2 giga ram meg dualcore proci) akkor rakj fel egy rendes xp-t, pl ezt. Ha fenntvagy privát torrenten (ncore, stb.) akkor ott találsz amúgy megbízhatóbb liteost.
  • Vardar
    XP-hez tudsz valami lite verziót? Nem vagyok járatos ilyesmikben.
    Köszönöm a segítséget, meg guglizhattam volna, de azt hittem, hogy ez egy maszek program, nem lesz rá "hivatalos" megoldás.
  • Balumann
    A kressz gyakorlóprogram itt leírtak alapján nem fog elfutni 64 bites Windowson. Legjobb megoldás, ha föltelepítesz egy VirtualBox -ot vagy Vmware Workstationt, azon egy Windows XP -t (valami lite verziót leszedhetsz), és virtuális gépen belül futtatod, vagy 32 bites oprendszert telepítesz fel.

Foxit Readernél érdekes probléma, én nem találok semmi ilyen beállítást, ami a végéről kezdené lapozni :I (én is azt használom már kb. 2 éve). Próbáld meg újratelepíteni, ha nem a legújabb van fennt akkor töltsd le azt, vagy frissítsd (bár régebbiekben azthiszem nem lehetett még).
  • Vardar
    Üdv!
    A Foxit Readernél valamit sikerült elállítanom, mert amikor egy fájlt megnyit, alulról kezdi el lapozni, ami nekem elég zavaró. Hogy tudnám ezt a problémát orvosolni?
    Valamint most járok kresz tanfolyamra és kaptam itthonra egy gyakorló programot. A program rendben fel települt, azonban nem hajlandó elindulni, hiába próbálgatok mindenféle kompatibilitást. A Win7 ennyit vág az arcomba(bár néha ezt sem):
    Exception EAccessViolation in module Gyakorloprogram.exe at 000F671D.
    Access violation at address 004F671D in module 'Gyakorloporgram.exe' Read of address 00000070.
  • Roger6
    Először is bocsánat, nem tudom hova írni, külön topicot nem találtam. Szóval mostanában kezdett flash-el foglalkozni a cégünk, ami szép és jó, csakhogy én kiadványszerkesztő grafikus vagyok, nem webgrafikus. A flash mint animáció megy, nincs gond vele, a gond ott kezdődik, amikor a linket kell belerakni, hogy kattintásra új lapon megnyissa az adott oldalt. Azt hittem, hogy ez úgy működik mint a képeknél, hogy majd az admin alávág egy html kódot, és kész. De persze hogy nem, itt magába a flash-be kell ugye beleépíteni a kódot. Flash CS4-et használunk, valami Action Script 3.0-val. Ugye itt nem működik az oly egyszerű getURL kód, kicsit bonyolultabba dolog.

Tud valaki ilyen témában segíteni nekem? Az kérem írjon rám, fontos lenne. Valószínű nem bonyolult dolog, de mivel nekem még kínai nagyjából ez az egész, a tök egyértelmű dolgokat sem tudom egyenlőre.

Előre is köszönöm a segítséget!
  • Metalmilitiakid
    Erre gondoltam én is, a del volt F2 volt, a freedos lefoglalt valamit F5 re meg F8 ra, onnantól a freedos meg csak valami parancssort ad, és ilyen nincs is, hogy press xy to enter setup, semmi ilyesmi, ezért vagyok kicsit tanácstalan.
  • gergely1991
    Általában a "DEL" "F10" "F9" "F2" "F8" stb. gombokkal lehet bejutni.
    DVD-ről nem bootol?
  • Metalmilitiakid
    Hello! Kellene egy kis segítség, barátom most vett egy Asus laptopot és csak valami freedos van rajta és hiába van win7 es boot DVD m nemtok biosba jutni, hogy arról bootoljak, mert indításnal nincs ilyen opció. Segítene valaki, hogy freedosra, hgoy nyomom fel a win7 et ? Előre is köszi.
  • Fresh Duke
    Köszönöm a tippeket!

Az a helyzet, hogy haverom valamit varázsolt vele, és azt mondja, hogy sikerült lementenie. Azért köszönöm a tippeket, ha legközelebb hasonló gond lesz, akkor már lesz ötletem rá. :)
  • pxxl
    próbáltad már saját tulajdonba venni?
    elvileg működnie kell

Fájl saját tulajdonba vétele
    A védett fájlokhoz való hozzáféréshez a fájlnak a saját tulajdonában kell lennie. Ha egy másik felhasználó korlátozta a hozzáférést, és Ön a számítógép rendszergazdája, akkor a fájl saját tulajdonba vételével hozzáférhet a fájlhoz.

A fájlok saját tulajdonba vételéhez kövesse az alábbi lépéseket:
    Kattintson a jobb gombbal a fájlra, amelyet saját tulajdonba kíván venni, majd válassza a Tulajdonságok parancsot.
    Kattintson a Biztonság fülre, majd a biztonsági üzeneten (ha megjelenik) kattintson az OK gombra.
    Kattintson a Speciális gombra, majd a Tulajdonos fülre.
    A Név listában kattintson a Rendszergazda elemre, vagy kattintson a Rendszergazdák csoportra, végül kattintson az OK gombra.

A rendszergazda vagy a rendszergazdák csoportja a fájl tulajdonosa lett.
    A saját tulajdonba vett fájl engedélyeinek módosításához kövesse az alábbi lépéseket:
    Kattintson a Hozzáadás gombra.
    Az Írja be a kijelölendő objektum nevét (példák) mezőbe írja be azt a felhasználói vagy csoportfiókot, amely számára engedélyezni szeretné a fájlhoz való hozzáférést. Írja be például a Rendszergazda értéket.
    Kattintson az OK gombra.
    A Csoport vagy felhasználó neve listában kattintson a kívánt fiókra, majd jelölje be a felhasználónak biztosítani kívánt engedélyek jelölőnégyzeteit.
    Ha elkészült az engedélyek hozzárendelésével, kattintson az OK gombra.
    Most már hozzá tud férni a fájlhoz.
    Mappa saját tulajdonba vétele
    A védett mappákhoz való hozzáféréshez a mappának saját tulajdonában kell lennie. Ha egy másik felhasználó korlátozta a hozzáférést és Ön a számítógép rendszergazdája, akkor a mappa saját tulajdonba vételével hozzáférhet a mappához.

A mappák tulajdonbavételét az alábbiak szerint végezheti el:
    Kattintson a jobb gombbal a mappára, amelyet tulajdonba kíván venni, majd kattintson a Tulajdonságok parancsra.
    Kattintson a Biztonság fülre, majd a biztonsági üzeneten (ha megjelenik) kattintson az OK gombra.
    Kattintson a Speciális gombra, majd a Tulajdonos fülre.
    A Név listában kattintson a felhasználónevére, vagy kattintson a Rendszergazda elemre, ha rendszergazdaként jelentkezett be, vagy kattintson a Rendszergazdák csoportra. Amennyiben a mappa tartalmát is saját tulajdonba kívánja venni, jelölje be a Tulajdonos cseréje az altárolókon és objektumokon is jelölőnégyzetet.
    A következő üzenet megjelenésekor kattintson az OK gombra, majd kattintson az Igen gombra:
    Nincs engedélye ahhoz, hogy a(z) mappa neve könyvtár tartalmát olvassa. Módosítja a könyvtár engedélyeit úgy, hogy Önnek teljes elérése legyen?
    Ha az Igen gombra kattint, akkor az összes engedély felül lesz írva.

Megjegyzés Amappa neve annak a mappának a neve, amelyet saját tulajdonba kíván venni.
    Kattintson az OK gombra, majd alkalmazza újra a mappához és az abban található tartalmakhoz használni kívánt engedélyeket és biztonsági beállításokat.
  • kl24h
    Ha valami Rescue CD használsz, akkor semmi probléma nélkül másolhatsz amit akarsz a HDD-ről (mert ezek a Rescue CD Linuxban vannak írva), nem kell semmilyen jelszó.
    Hasonló program lenne a Midnight Commander, ami olyan mint a Total Commander, ezt megtalálod az AVG Rescue CD-ben.
    Az AVG Rescue CD egy vírusellenőrző program, de az Utility-ben megtalálod a Midnight Commander-t.
  • Fresh Duke
    Olyan nem lett megadva, vagy legalábbis sosem kérte a gép.
  • Evin
    Tudtommal a fiók általában nem a rendszergazdai jelszóval van levédve, hanem a felhasználó jelszavával.
  • Fresh Duke
    Az a ciki, hogy a wint valami 3. személy tette fel, és senkinek fogalma sincs, hogy mi lehet a rendszergazda jelszava... (Mert ő persze már rég elfelejtette, felírni senkinek se volt esze.)
  • Evin
    Akkor valószínűleg le lett védve a fiók.