20838
Segítséget kérek
-
Cancel #1955 hello. kéne gy kis segítség a problémám a következő: van két teljesen azonos oprendszerrel és programokkal ellátott gép, de az egyik kilépéskor megáll és egy pillanatra kiírja ho valamilyen program befejezésre vár, de mivel csak egy pillanat az egész nem tom elolvasni ho melyik az, meglehet valahol nézni ho mi volt a leállítás előőti utolsó futó alkalmazás? előre is thx -
nos, mit is szeretnél vágni? -
Dewyd #1953 Hi all!Azt szeretném megkérdezni tőletek hogy melyik a legkomolyabb vágóprogram???
-
köszi -
nm -
egyébként ha az Ad-Aware Pro-nak az Ad-Watch részét hagyod folyamatosan futni, akkor az specializálódva van a spywarekre, és nem engedi őket felmászni
de én letiltottam, emrt nekem sok cuccost fog le a gépből...
meghát nekem fölösleges is -
KokoMi8813 #1949 nagyon kössz
-
Trojan Remover van neekm feldobva, de nem használom, mert Outpost - NOD32 - Firefox trió midnent megfog, nem mászik föl szinte semmi a gépemre...
Ad-Aware-ral is csak néha ellenőrzöm a gépet...:) -
KokoMi8813 #1947 a trojan killerre nem tudná valamit ajánlani?
amúgy kössz
-
KokoMi8813 #1946 Jaaa értem!!!
ez azé van mert amikor egy oldalt betöltesz akkor ide menti le a dolgokat az oldalról. ha ezek ott vannak akkor gyorsabban megnyitja az oldalt (de sajna a helyet folalja)
szóval ne fájjon a fejed tőle -
hm
hát, zone alarmot szerintem töröld le, tegyél fel egy Agnitum Outpost Pro 2.7-et, egy NOD32-t, egy Ad-Awaret, meg valami trojan killert...
-
balcsi70 #1944 Sziasztok.valaki tudna választ a 1936-ra?Köszi.!!! -
KokoMi8813 #1943 sos
Nem tom hogy mit tegyek a net ellen hogy ne jöjjön be semmi rajta (pl.:vírus).
Rooterem nincs de a progikban gazdag vagyok.
mi kell a Spybot mellé és a ZoneAlarm v5.5 mellé???? -
Google a barátod ! -
Csá! HOgy tudnám az .rm fájlokat átkonvertálni mp3-ba? -
Köszi. -
Az Nvidia Nview resze elmeletileg, de letezik ilyen Gaobot / Agobot trojai is ami megfertozi ezt a fajlt. -
Ok, köszi a segítséget, most még nem jelent meg benne.
Volna még egy kérdésem: ez micsoda: nwiz.exe. A helye pedig nwiz/install -
Hóha, a win-logon.exe és a winlogon.exe nem ugyanaz! :) Neked az előbbitől kell megszabadulnod, az utóbbit hagyd békén! A legjobb startup lista néző/szerkesztő pedig a StartupCPL, ami itt található.
Még egyszer: figyelj a kötőjelre, neked a kötőjeles változatot kell legórni!
-
balcsi70 #1936 Sziasztok.Nekem van egy kérdésem.A Local Settings\Temporary Internet Files könyvtárba állandoan benne van (belemegy)egy gateway nevü file,anélkül hogy megnyitnám a böngészöt.Ha megnyitom a Temporari Internet Files könyvtárat van benne egy,utána bezárom ,megnyitom megint már 4-5 ilyen file,és igy tovább,análkül hogy böngésznék a neten.Ez mi akar lenni? kitörlöm belöle,bezárom megnyitom és megint ott van. a netünk el van osztva routerrel tehát folyamatosan kapcsolodik a netre.Szoval ez természetes hogy állandoan tölti meg a könyvtárat vagy ez valami akar lenni!??? kössz a válaszokat elöre. -
Két újabb screenie:
Nem engedi törölni Csökkentett módban sem.
És a Regcleaner Startupjában nincs benne
Haveromat megkérdeztem, hogy ő neki van-e, és neki is létezik ez a fájl. Ugyanakkorák. -
Ez egyébként egy browser hijacker, ami eltéríti a böngészőben lévő oldalakat, és mindenféle infókat gyűjtöget a böngészési szokásaidról. Szükség lesz a startup részek pucolására is (pl. HiJackThis-szel).
-
Mit szóljunk? Ilyen nevű fájl alapesetben nincs az XP-ben, tehát törölhető. Futtass egy teljes ellenőrzést is, mert lehetnek másolatai, amiket visszapakol magának. Ha nem engedi törölni, akkor csökkentett mód, és úgy.
-
Ehhez mit szóltok?
Itt ni. -
Segitsetek nekem pls! A lomtárból véletlen kitöröltem egy fontos anyagot ami kell nekem hogy tudnám visszahozni mert hallottam már vmi progiról. -
A Geforce + TNT2 kell neked onnan, az a teljes verzió (ax MX is a GeForce család tagja).
-
De innen is letoltheted ha nehezsegedre esik megtalalni.
http://download.guru3d.com/detonator/ -
A ForceWare minden NVidia alapú kártyához jó, nincs külön kártyához külön driverváltozat. Tehát ne MX400-hoz való FW-t keress, hanem csak FW-t... a "download drivers" meg kiüti az ember szemét a felső menüben.
-
Nincs nvidia.com-on amit írtál(NVidia Forceware (volt Detonator))! De máshol sem találtam, csak Geforce- és TNT2-hez van!
-
tilbury #1926 Köszi az infót.Sikerált végre. -
pl: Neroval
Extrák->Fájlok kódolása.
Kimenetnek válaszd:
Nero Nigital Audio (HE-AAC)(*.mp4) -
Lantalk nem jo ? -
nagymaci #1923 Sziasztok!
Lan-on szeretnénk beszélgetni(nem chat),de nem a net meetingel!Ha valaki tud valami prg.- vagy linket azt megköszönöm.
Előre is köszi -
Itt nezz korbe.
http://www.dbpoweramp.com/codec-central-mp4.htm -
tilbury #1921 Nekem jó lenne az mp3 is, de telefonhoz kellene, mert csak mp4-et lehet berakni csengőhangnak. -
Fanti #1920 Vazze! Lehet, hogy neked egyszerű, de nekem sötét. A fájlmegosztás nem megy. Nme tudok egyik vinyóról a másikra másolni. Ezt a gondot akarom kiküszöbölni. Már próbálkoztam mindennel, de mindig az a válasz, hogy nincs elég jogom. -
tomo #1919 az mp3 veszteseges tomorites, tokre nem eri meg semmi masba konvertalni. -
tilbury #1918 Sziasztok!
Tud vki vmilyen progit, amivel mp4-be lehet mp3-at konvertálni?
Előre is kösz. -
DeZo #1917 Hi! Egy linuxos szerver mögött ülünk, ahol XP-s gépek vannak. Mindegyiken professional. Érdekes módon, nincs minden gépen CHAT, mert van olyan gép, ahol azt írja ki csatlakozáskor, hogy tűzfal mögül próbálkozunk. Holott nincs is a gépeken tűfal, a szerveren meg ki vannak engedve chatre a gépek. Valami tipp ezügyben? Előre is köszike! DeZo
-
alakulat #1916 mi????