20838
Segítséget kérek
  • 555
    Hogy már a windows2000 professional fent van a gépen és hogy kell feltelepiteni awin 98-at 2. oprendszernek?????????

• tomo
    sot, ha van xp a vinyon, akkor nyomni kell egy gombot a cdrom rol valo bootolashoz :)
  • IlluminatoR
    Akkor szopta. :C
  • Frank99
    van olyan bios, ahol NEM a del-t kell nyomkodni....
  • IlluminatoR
    1. XP cd a cd meghajtóba
    2. elindul a gép a restart után, te szorgosan nyomkodod a deletet, majd bejön a bios, megkeresed a boot részleget és kiállítod a winyót
    3.restart
    4. elindul a telepítő
    5. utasításokat követ
  • Frank99
    amúgy nem csodálom, hogy sárga jelet kaptál.

nem muszály ezer helyre beírni hülye kérdéseket.
    egyben is megválaszolják.
  • 555
    Hogy kell xp-t formázni??? részletesen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Valaki mondja már meg végre!!!!!!!!!!!!!
  • ffxi
    Ooopsz!!!

• blackgamer
    64 bites XP-re nincsenek játékok
  • ffxi
    Jóvanna' szegényes vagyok ezen a téren De akó' be kell szereznem 64bites XP-t?

• subidu
    128bit az a kártya futoszalag teljesítményére vonatkozik.
    A 32 bit amiről te beszélsz pedig a windows színmélységét állítja.
    tehát nem basztak át.
  • vg
    "HELP! Nemtom, de a kézikönyvben az van írva a VGA-ámról, h 128bites. De Én max. 32bitre tudtam csak beállítani. Ezek szerint átbasztak?"

• ffxi
    HELP! Nemtom, de a kézikönyvben az van írva a VGA-ámról, h 128bites. De Én max. 32bitre tudtam csak beállítani. Ezek szerint átbasztak?

• blackgamer
    atyavilág, szedd már össze magad
    egyáltalán miért akarsz formázni?
  • 555
    Hogy is kell akkor formázni?????????????Az xp-t csökentett mód parancssorral elindimom és az xp indul el ami nem jo.Beteszem az xp-s cd-t és kiirja hogy [DR-DOS] A:\>
    Átlépek a C-be és beirom hogy: format c:
    Kiirja :You must specify the drive to be formatted

• PLaci #2020
    "[DR-DOS] A:\>"
    Miii? Nem MS-DOS? :D
    Vagy te telepítetted DR-DOS-ra? :)
  • blackgamer
    ha lemezről nem sikerül a formatálás készíts egy Partition Magic bootlemezt és arról menni fog (bár valószínű fölösleges bevetni)
  • 555
    Hogy is kell akkor formázni?????????????Az xp-t csökentett mód parancssorral elindimom és az xp indul el ami nem jo.Beteszem az xp-s cd-t és kiirja hogy [DR-DOS] A:\>
    Átlépek a C-be és beirom hogy: format c:
    Kiirja :You must specify the drive to be formatted
  • IlluminatoR
    :/
  • Aspyrin
    Az nem fog menni, kissé nehezen megy fel bizonyos technikai okok miatt :-) Mind1, regcleanerrel megdolgoztam, a fizikai részt pedig töröltem.
  • [Jakuza]
    Talapitsed ujra fel a programot es ugy uninstall.
  • Aspyrin
    nem segít, hiába törlöm :O
  • balcsi70
    Sikerült közben,megvannak.
  • biomage
    ha visszaálitod tegnapra a windows nem a fájlokat hanem a tegnapi regisztácios adatbázis lesz visszaálitva.
    neked ez a program (active@uneraser)kell
  • balcsi70
    Sziasztok.Kitöröltem véletlenül egy mappát amibe volt 14-album.,még a kukábol is.Mivel lehetne ezt visszahozni? Ha visszaállitom a gépet a tegnapi napra (mondjuk) akkor visszajön? Segitsetek !!!!Kösszike
  • balcsi70
    Hali.Én most probáltam ki az Alcohol 120%-al az nem engedi hibát talál,utána a ClonCD-vel azzal sem jött össze.Ha meg van az Ulead DVD Movie Factory-d azzal menni fog most csináltam meg.Ha az meg van akkor megnyitod, a Copy Disc-et választod,ott mutatod hogy dvd-olvasobol olvasson és a Cd-iroval irjon és kész 10-perc alatt megvolt mert lassan irattattam ki vele.Ennyi.
  • IlluminatoR
    Van egy regcleaner nevű progi, az kitörli reg alapján.
  • 555
    Hogy kell dvd-dől cd-re irni az Xp-t!!!!!!!!!!!!Részletesen ha lehet!!!!!!!!

• Aspyrin
    A következő a problémám: szeretnék uninstallálni egy programot, de amikor belépek a vezérlőpult/programok hozzáadása ablakba és megpróbálom eltávolítani semmi nem történik (nincs uninstall fájl, a telepítésnél pedig volt egy kis bibi, de felment). Arra gondoltam, hogy regeditben megkeresem, majd törlöm az egész cuccot.
  • IlluminatoR
    Köszi!

Lol tied a 2005-ös év téke. :D
  • tomo
    igen
  • IlluminatoR
    Ha az XP-t Aélcohollal írom ki, akkor felismeri telepítéskor?
  • balcsi70
    Sziasztok.Valaki tudna valamit mondani az #1996-ra?Kösszi
  • ibrik
    Az is lehet, hogy azt az IP-t (vagy IP-tartományt), ahonnan otthonról netezel, kitiltották arról az oldalról.
  • rembald
    Sziasztok!
    Nagy segítségre lenne szükségem. Miért van az, hogy egy bizonyos honlapra : www.madridista.hu nem enged fel az explorer? Nekiáll betölteni, de aztán bejön a keresett lap nem jeleníthető meg szöveg. Ez kb két hete megy így , addig simán felengedett. A munkahelyemről fel tudok ide lépni, és a haverjaim is fel tudnak otthonról. Eddig ezeket csináltam (eredménytelenül): Az internet beállításoknál levettem a biztonságot, beállítottam kedvenc lapként az oldalt, letöltöttem az operát és azzal próbáltam, végül újratelepítettem az xp-t teljesen. Mi okozza ezt? Nagyon fontos lenne, minden segítséget szívesen vennék, köszi.
  • MBugi
    Sziasztok hol lehet kodókat találni azokhoz a programokhoz, amiket mondjuk innen töltöttem le???

Nero PL

Köszi!
  • blackgamer
    ISO Commander vagy kiírod cd-re
  • 555
    Hello hogy kell formázni az olyan Xp-s gépet amelyen 2db is van és egyik sem müködik???Ha lehet részletesen!!!
  • Novartis
    sziasztok az iso kiterjesztésű fájlokat mivel lehet megnyitni?
  • balcsi70
    Sziasztok.lehet hogy ezt nem jó helyre irom,de megkérdezem.Kellene nekem egy Username meg egy Licenc key a Trojan Remover6.4.1-hez és sehol nem találok.Ha valaki meg tud vele dobni megköszönöm.