20838
Segítséget kérek
-
555 #2035 Hogy már a windows2000 professional fent van a gépen és hogy kell feltelepiteni awin 98-at 2. oprendszernek?????????
-
tomo #2034 sot, ha van xp a vinyon, akkor nyomni kell egy gombot a cdrom rol valo bootolashoz :) -
Akkor szopta. :C -
van olyan bios, ahol NEM a del-t kell nyomkodni.... -
1. XP cd a cd meghajtóba
2. elindul a gép a restart után, te szorgosan nyomkodod a deletet, majd bejön a bios, megkeresed a boot részleget és kiállítod a winyót
3.restart
4. elindul a telepítő
5. utasításokat követ -
amúgy nem csodálom, hogy sárga jelet kaptál.
nem muszály ezer helyre beírni hülye kérdéseket.
egyben is megválaszolják. -
555 #2029 Hogy kell xp-t formázni??? részletesen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Valaki mondja már meg végre!!!!!!!!!!!!! 

-
Ooopsz!!!
-
blackgamer #2027 64 bites XP-re nincsenek játékok -
Jóvanna' szegényes vagyok ezen a téren
De akó' be kell szereznem 64bites XP-t?
-
128bit az a kártya futoszalag teljesítményére vonatkozik.
A 32 bit amiről te beszélsz pedig a windows színmélységét állítja.
tehát nem basztak át. -
vg #2024 "HELP! Nemtom, de a kézikönyvben az van írva a VGA-ámról, h 128bites. De Én max. 32bitre tudtam csak beállítani. Ezek szerint átbasztak?"

-
HELP! Nemtom, de a kézikönyvben az van írva a VGA-ámról, h 128bites. De Én max. 32bitre tudtam csak beállítani. Ezek szerint átbasztak?
-
blackgamer #2022 atyavilág, szedd már össze magad
egyáltalán miért akarsz formázni? -
555 #2021 Hogy is kell akkor formázni?????????????Az xp-t csökentett mód parancssorral elindimom és az xp indul el ami nem jo.Beteszem az xp-s cd-t és kiirja hogy [DR-DOS] A:\>
Átlépek a C-be és beirom hogy: format c:
Kiirja :You must specify the drive to be formatted
-
"[DR-DOS] A:\>"
Miii? Nem MS-DOS? :D
Vagy te telepítetted DR-DOS-ra? :) -
blackgamer #2019 ha lemezről nem sikerül a formatálás készíts egy Partition Magic bootlemezt és arról menni fog (bár valószínű fölösleges bevetni) -
555 #2018 Hogy is kell akkor formázni?????????????Az xp-t csökentett mód parancssorral elindimom és az xp indul el ami nem jo.Beteszem az xp-s cd-t és kiirja hogy [DR-DOS] A:\>
Átlépek a C-be és beirom hogy: format c:
Kiirja :You must specify the drive to be formatted -
:/ -
Aspyrin #2016 Az nem fog menni, kissé nehezen megy fel bizonyos technikai okok miatt :-) Mind1, regcleanerrel megdolgoztam, a fizikai részt pedig töröltem. -
Talapitsed ujra fel a programot es ugy uninstall. -
Aspyrin #2014 nem segít, hiába törlöm :O -
balcsi70 #2013 Sikerült közben,megvannak. -
ha visszaálitod tegnapra a windows nem a fájlokat hanem a tegnapi regisztácios adatbázis lesz visszaálitva.
neked ez a program (active@uneraser)kell -
balcsi70 #2011 Sziasztok.Kitöröltem véletlenül egy mappát amibe volt 14-album.,még a kukábol is.
Mivel lehetne ezt visszahozni? Ha visszaállitom a gépet a tegnapi napra (mondjuk) akkor visszajön? Segitsetek !!!!Kösszike
-
balcsi70 #2010 Hali.Én most probáltam ki az Alcohol 120%-al az nem engedi hibát talál,utána a ClonCD-vel azzal sem jött össze.Ha meg van az Ulead DVD Movie Factory-d azzal menni fog most csináltam meg.Ha az meg van akkor megnyitod, a Copy Disc-et választod,ott mutatod hogy dvd-olvasobol olvasson és a Cd-iroval irjon és kész 10-perc alatt megvolt mert lassan irattattam ki vele.Ennyi. -
Van egy regcleaner nevű progi, az kitörli reg alapján. -
555 #2008 Hogy kell dvd-dől cd-re irni az Xp-t!!!!!!!!!!!!Részletesen ha lehet!!!!!!!!
-
Aspyrin #2007 A következő a problémám: szeretnék uninstallálni egy programot, de amikor belépek a vezérlőpult/programok hozzáadása ablakba és megpróbálom eltávolítani semmi nem történik (nincs uninstall fájl, a telepítésnél pedig volt egy kis bibi, de felment). Arra gondoltam, hogy regeditben megkeresem, majd törlöm az egész cuccot. -
Köszi!
Lol tied a 2005-ös év téke. :D -
tomo #2005 igen -
Ha az XP-t Aélcohollal írom ki, akkor felismeri telepítéskor? -
balcsi70 #2003 Sziasztok.Valaki tudna valamit mondani az #1996-ra?Kösszi -
Az is lehet, hogy azt az IP-t (vagy IP-tartományt), ahonnan otthonról netezel, kitiltották arról az oldalról. -
rembald #2001 Sziasztok!
Nagy segítségre lenne szükségem. Miért van az, hogy egy bizonyos honlapra : www.madridista.hu nem enged fel az explorer? Nekiáll betölteni, de aztán bejön a keresett lap nem jeleníthető meg szöveg. Ez kb két hete megy így , addig simán felengedett. A munkahelyemről fel tudok ide lépni, és a haverjaim is fel tudnak otthonról. Eddig ezeket csináltam (eredménytelenül): Az internet beállításoknál levettem a biztonságot, beállítottam kedvenc lapként az oldalt, letöltöttem az operát és azzal próbáltam, végül újratelepítettem az xp-t teljesen. Mi okozza ezt? Nagyon fontos lenne, minden segítséget szívesen vennék, köszi. -
MBugi #2000 Sziasztok hol lehet kodókat találni azokhoz a programokhoz, amiket mondjuk innen töltöttem le???
Nero PL
Köszi!
-
blackgamer #1999 ISO Commander vagy kiírod cd-re -
555 #1998 Hello hogy kell formázni az olyan Xp-s gépet amelyen 2db is van és egyik sem müködik???Ha lehet részletesen!!! 

-
Novartis #1997 sziasztok az iso kiterjesztésű fájlokat mivel lehet megnyitni? -
balcsi70 #1996 Sziasztok.lehet hogy ezt nem jó helyre irom,de megkérdezem.Kellene nekem egy Username meg egy Licenc key a Trojan Remover6.4.1-hez és sehol nem találok.Ha valaki meg tud vele dobni megköszönöm.