20838
Segítséget kérek
-
Kösz, nem ismertem azt a topicot :D -
Aspyrin #2074 Elnézted a topikot
-
Hali!
nem tudja valaki, mely Moby szám megy abban a reklámban, amikor a hapi kicsit depis arcal kapucniban megy, majd elmosolyodik, és felemeri gyermekét?
A zene a reklámból
-
ok értem.
Egyébként ez a vírus milyen galibát okoz?? -
valaki lenne olyan kedves hozzam, hogy priviben elkuld nekem egy linket, ahonnan eltudom olvasni vagy le tudom tolteni a Power point leirasat... !!! (azt tartalmazza, hogy hogyan kell hasznalni...)
letszi letszi letsziiii
-
Ezek után nézd át a registryben az 5. pontban leírt ágakat.
Majd a 6. pontban a Start - Keresés elindításával csináld meg ami le van írva.
-
ok ez menni fog, már csak a 3-4 et kell megcsinálni.
Kösz.
-
Nézd meg a removal instructions részt:
Ott ezek vannak:
1 Kapcsold ki a rendszervisszaállítást.
2 Frissítsd a vírusadatbázist
3 Indíts újra csökkentett módban
4 Csinálj egy teljes vizsgálatot.
-
blackgamer #2067 köszi mindkettőtöknek!
VLC-vel müxik, sőt még a streamben lelopott wmv-kban is tudtam tekerni :)
ha jól értem akkor ez belső codecet használ
keresek valami normális packot..., mert a bsplayert már megszoktam és örülnék ha abba is tekeredne -
izé, ez nekem magas!! -
Nézd meg Itt -
hi all.
Ez a vírus támadott meg W32.Spybot.Worm. , hogyan távolítsam el????
-
tomo #2063 avi rol es mpegrol volt szo, nem wmv rol. szal ne kezd felsorolni az osszes hianyossagat, aminek koze sincs a probelam megoldasahoz. en is tom mikor nem jo a vlc.
de ez eseteben segithet a diagnozisban. -
Jó, de a VLC sem csodaszer, pl. a windows media fájlok tekerésével lehet neki gondot okozni, miközben a WMP tökéletesen kezeli. :)
-
tomo #2061 en azt irtam, ha vlcvel jol mukodik, akkor van a masik kodekkel baj.
az hogy nincs keyframe , amit irtal nyilvan nem allhat fent az en altalam leirt esetben. -
Passz. Írj be a nem lezárt topikba, az majd előrekerül, és hátha lesz frissebb javaslat. Én egyébként a beépített XP-s csodát használom.
-
Nem feltétlenül codec hiba. Vannak olyan videófájlok, amelybe nem, vagy csak nagyon ritkán raknak keyframe-et, ezeket meg tekergetheted, míg meg nem unod. Ezeken még a VLC sem segít.
Ha ugyanaz a videó más gépen jól tekerhető, akkor más probléma van, de most tippem sincs, mire tippelnék. :) -
tomo #2058 probald vlc playerrel, ha azzal jol mukodik, akkor az ace kodek pakk a szar. -
blackgamer #2057 Ace codecpack van a gépemen és a probléma, hogy a videókba avi/mpeg nem enged beletekerni (ha tekerek kimerevedik a kép, a hang szól normálisan)
mi lehet a probléma? nálatok nincs ilyen? próbáltam több lejátszóval is pl. BSplayer de ua. -
Aspyrin #2056 Sajna mind 2004-es utsó hozzászólással állt meg, gondolom azóta sokat fejlődött minden ezen a téren.
-
Kiindulva ezen (és más SG-s) topik tapasztalataiból az "áf kóz" egyáltalán nem az...
Egyébként van töredezettséges topik (kettő is), ott ajánlottak párat. Használd jobb felül a keresőt, keress rá a "töredezett" szócskára. :)
-
Aspyrin #2054 xp ntfs áf kóz -
Op.rendszer, fájlrendszer típusa?
-
Aspyrin #2052 Ajánljatok nekem egy normális töredezettségmentesítőt, htx. -
kisleki #2051 Sziasztok. Nem tudjátok, honnan lehet messenger 7.0-hoz a meglévőkön kívül még animációkat latölteni? -
Hali! Miért van az, h a Nero 6.xxx-el nem tudok egy 698 megás fájlt felírni egy 700-as lemezre? A túlírást aktiváltam 110 percig, mégsem jó, azt írja túl kicsi a lemez...A Clone Cd meg nem írt rá semmit, írta írta és üresen maradt a lemez..Bármilyen cdvel ezt csinálja! 
-
Kösz a tippet!
Hogy ez nekem miért nem jutott eszembe... :) -
Aspyrin #2048 Próbáld meg a játék topikjában megkérdezni, hátha ott tudnak segíteni. -
Nem erdeti viszont nem is kell neki crack.
Mindenki másnál megy simán szóval itt más lesz a gond. -
blackgamer #2046 eredeti játék? ha nem, akkor lehet a crack hibás -
Vam egy elég érdekes problémám és lövésem sincs mi okozhatja.
Van egy játék (Lineage 2 C3) ami nem akar elindulni, mert ezzel a hibaüzenettel dobál ki állandóan. Néha sikerült elindítani de hamar kidob ezzel. Lineage3 C1, C2 fut simán, minden játék fut simán. A hiba a win eseménynaplójába nem kerül be. Mindent kirpóbáltam már amit mondtak végkövetkeztetés az volt hogy ha más nem is egy win reinstall segíthet. Ez is megvolt, csak az alap dolgokat tettem fel (XP SP2, driverek, DX9) és indítottam, maradt ugyanaz. :(
Bármilyen ötlet jó lenne, minden más játék fut gond nélkül, vírusom nincs szóval nem értem a dolgot.
Op rendszer. WinXP prof hun SP2
Konfig: Abit KD7, 768MB DDR, 2500+ XP, (nincs húzva) 9800pro, egy Terratec Aureon 5.1 fun hangkártya + alaplapi hangkártya (mindkettő megy)igazából más sztem nem lényeg. -
Kamerával csináltam állókép hanggal és hozzácsatlakoztam a PC-hez, de nem jpg vagy vmi kép fájlba(bmp stb.) ismert fel, hanem érdekesképpen avi-ba minden ami a kamerakazin van. Az a kérdés, h lehet képfáljba leszedni a kameráról? Ezt sokat jelentene!!!! THX
-
izb #2043 Oldalamon regisztálás után a Kingdia Dvd audio rippert szedd le. -
Aspyrin #2042 Itt mindenre kapsz választ. -
Csaby89 #2041
Hy.
Van nekem egy TIC 2004-es DVD-m és arrol szeretném a hangsávot leszedni.
Ezt milyen progival tudnám megcsinálni??
Elöre is köszönöm. -
Ez attól is függ, mennyire "jobb" gépet akarsz és mennyi pénzed van rá...
A Computer Budai nem a legolcsóbb hely abban a városban - pl. ott van tőle csak 50 méterre a BlueFish...
Amúgy az előző gépem 478-as volt (most LGA775-ös).
Abban nekem bevállt az MSI 865PE Neo-2-es alaplap, abból is a Platinum Edition volt.
Videókártya pedig árban és teljesítményben: GeForce 6600GT
Az általad "többi jelentéktelen" dolog közül azért még van fontos.
PL. a memória. Párban vegyed (hogy ki tudd használni a dual-channel ficcsört) és ha nem mennek 400 Mhz-en akkor azonnal ki kell cseréltetni.
A vincseszterek sem utolsó dolgok és a sebességük miatt - és mert ugyanolyan árban vannak mint az ATA-s rokonaik - én a SATA vincsesztereket ajánlanám (a fentebb ajánlott alaplapon van két SATA-aljzat is) -
nagybajszu #2039 Szeretnék egy, a jelenleginél "jobb"gépet.
A mostani bizony már négyéves, akkor sem tartozott a legjobbak közé.
Elsődleges volna a gyorsaság.
Megtenné valami nagytürelmű ember, hogy végigböngészve a www.cb2000.hu/arlista.html-t kigyűjtené a szükséges új eszközöket ?
A Pentium4 3,06GHz FSB S478-hez igazítva a megfelelő alaplapot, videokártyát ?
A többi szükséges dolog gondolom más jelentéktelen.
-
Szeretném megkérdezni,hogy lehet a Cyberlink Mediashow mentését ami .flm formátumú video DVD vagy video CD formátummá átalakítani? -
Hi all
Olyan problémám van, hogy megtámadott egy vírus.
Azt letöröltem (kiirtottam) a CWShredder programmal.
Azóta az explorerben nem tudok semmit beállítani kezdőlapnak.
Automatikusan, csak egy üres lapot tesz be.
Mit csináljak, hogy működjön??
Kösz, pá
-
tomo #2036 bonyolult, ha nem birtal a formazassal, ez vegkepp nem neked valo.