20838
Segítséget kérek
-
segítsetek plz!
letöltöttem 1 másfél gigás anyagot bitcomettel, szükségem volt helyre, kitöröltem a comet menüében, de ua. szabad helyet ír ki még mindig a fájl meg eltűnt...hogy lehetne úgy letörölni, hogy helyem is legyen? -
balcsi70 #2114 Kösszi.Király nagyon.Valakinek kell letöltenem a játékokat,meg progikat.Azt szeretném megkérdezni hogy a Java meg a Symbian közt mi a külömbség? ha letöltöm mindkettöt akkor vinni fogja neki a Nokia 6670-e? köszi. -
látom hogy tudtál nokiára és mondjuk sagem myv55
kérlek irj
-
izb #2112 nokia -
hol vehetném meg a rad sport manager 2005-öt, vagy a cycling manager 4 demojához hol találok cracket? esetleg fordítva is jó, ha valaki egyikre is rájön akkor privizzen meg,de ez szinte lehetetlen -
balcsi70 #2110 Sziasztok.Tud valaki segiteni abban hogy hol találok ingyen Java játékokat Nokia-ra? vagy itt keressem forumon belül van ilyesmi? kösszi
-
meg néztem tényleg. ott lehet álitani a meghajtó betü jelét
csucs kőszi
(felügyeleti eszköz/számitógép kezelés/lemezkezelés)
magyarul
üdv.... -
kösz petruz de nem én kérdeztem hanem sirdond
igaz boldog vagyok mivel én is kerestem ilyen programot
üdv -
Administrative Tools - Computer Management - Disk Management. Ez a beépített logikai lemezkezelő, egy igen pofás és jól használható partícionáló-menedzser eszköz. Ezzel tudsz betűjeleket is váltani bármelyik meghajtón (az optikai meghajtókon is).
-
win98 nál tudtam viszon 2000+xp nem -
sirdond #2105 hi
hogy lehet megváltoztatni a cd meghajtók betűjelét? -
www.filext.com -> search...
-
Impi #2103 Üdv :)
Megtudná valaki mundani milyen program ment *.pub kiterjrsztésű fájlba?
A Google-val odáig jutottam, hogy valamilyen kiadványszerkesztő.
Köszönettel -
A gyökérhez nincs hozzáférésed. Alapvető oka lehet, hogy nincs index.htm, index.php, default.htm, ... file a weblapod gyökerében, és a web host úgy van konfigurálva, hogy a fentiek valamelyikének megléte kötelező, nincs alapértelmezett nyitás. Ingyenes "tömegszerver" esetén ez utóbbira nincs befolyásod.
Hiba lehet még, ha a feltöltés után a szerver (vagy te) nem állítja be a megfelelő jogosultság biteket.
Vagy az is elképzelhető, hogy egyszerűen rossz URL-t adtál meg... :)
-
Aspyrin #2101 
-
Ilyen hibaüzenetet akkor ad, ha nincs jogosultságod a weblap megtekintésére.
Magyarán a tűzfalat hiába kapcsolod ki...
-
jaj az ciki lenne -
leirnád a weboldal cimét -
Kössz szépen .. sejtettem h vhol a benn a winben csak nemvoltam benne biztos :)
-
Error 403 Forbidden
You don't have permission to access / on this server.
Miert nem tudom megtekinteni a weblapot?
a tuzfalat mar kikapcsoltam -
Sajátgép - Tulajdonságok - Speciális fül
Indítás és helyreállítás-nál:
Be lehet állítani az alapértelmezetett illetve ki lehet kapcsolni a rendszerek listájának megjelenítését és a szerkesztésnél törölni is amelyik nem kell.
-
Helo mki
Lehet h
kérdés de : két oprendszer volt két külön particion egymás mellett
formáztam az egyiket de az indulásnál még mindig ottvan h válasszak meiket akarom inditani .. hogyan tudnám eltünteni onnan ? -
Barcazoli #2093 kösz mindenkinek 

-
Internet options - Content - Personal information csoport - AutoComplete, ott meg már egyértelmű.
-
hogyan tudom azt a modon kikapcsolna IE -ben hogy a felhasznalonevhez tartozo jelszot ne jegyezze meg? mert amikor beirom a username -et kapasbol kipakolja a jelszot melle ami nem tul jo... -
Motherboard Monitor és klónjai, de a legjobb, ha az alaplap gyártójának az oldalán is körülnézel, szinte mindegyiknek van vmi saját kis eszköze erre.
-
#2084-re valaki? -
izb #2088 everest,vagy jobb gomb az asztalon,és tulajdonságok -
Aspyrin #2087 sajna nálam personal van, úgy látszik van eltérés rendesen -
Aspyrin #2086 start menü->vezérlőpult->rendszer->hardver->eszközkezelő -
Barcazoli #2085 Hello mindenki!
Megtudjátok mondani hol lehet megnézni milyen video kártyám van?

-
Tud valaki egy olyan fasza progit, amivel lehet Windows alól mérni a processor illetve az alaplap hőmérsékletét? -
Kav 5.0 trial personal pro -
Aspyrin #2082 melyik verziód van? -
:O
Olyan idegesítő. :C
A menüje meg szar, nem lehet átlátni. -
Aspyrin #2080 nekem nincs olyan :O -
Kaspersky-ben hogy lehet kiállítani a Startup Scant? -
Nem, a TC-ben kell. Amikor fullscreen-re állítod, a menüben Configuration - Save settings és Save position.
-
nem a total comban kell hanem a linkben állitsd teljesre
-
A total commanderben hogy lehet beállítani, hogy mindig teljes képernyő módban induljon?