20838
Segítséget kérek
-
Már majd nem 10 perce megy a "Nero ImageDrive engedélyezése folyik..."-t. Sztem reménytelen! Amúgy hogyan húzzam le teljes image-t? Már próbáltam Alcohol-al!
-
Hát, esetleg megpróbálkoznék egy teljes image-et húzni róla, hátha sikerül, aztán azt betolni vmi virtuális drive alá. Ha ez sem megy, még megnézném a BlindWriter-t, ami bitről bitre képes lemezt másolni, és azzal is egy image-et húzni.
-
akkor csináld nero-val -
Hát az AtyaÚriten is ellenem van! Hát nem rajta van a lemezen?! De megpróbáltam Alcohol-al és végig lemezolvasási hibát ír ki. És 1 dekát sem mentett le! Kösz, de vmi más ötlet kéne ide.
-
jah express suxxorz -
Durvább: adatvesztésem volt:( Most ez maradt a mindenem
-
Isohunttal próbáld lekapni. -
Jah hogy le törölted, miután kiírtad. Ehh..:( -
Mert még mindig nem tudom lementeni az anyagot a lemezről:)
-
Valószínűleg zip fájl, a 7-Zip nevű eszközzel tömörítve.
-
balcsi70 #2145 Sziasztok.Találkozott már valaki ilyen fájlal hogy 7Z .Letöltöttem egy PSx es játékot és ez jött le.Nincs becsomagolva csak ezt irja 7Z-fájl. Az Alcohol nem ismeri,meg a Daemon tools- se.Mivel lehetne kiirni? Kössz a válaszokat. -
Merthogy? -
OK, ok! Skacok, de ez még nem segít rajtam:(
-
Felejtsd el a Nero Expresst. Egy kalap szar. Én is kiírtam vele Audió CD-t, és nem vitte a Hi-fim. Aztán kiírtam Burning Rommal és elvitte. Burning Rom-ot ajánlom. -
lehet, hogy a CD fizikailag hibás, ezért nem látja. -
Jah!!
-
Nekem meg sincs a játék (nem is érdekel), nincs is vele gondom. :)
-
Nero Express? -
van 1 kis gondom:
kaptam 1 privát üzit itt, elolvastam, visszamentem a fórumra, még mindig azt írja, hogy van 1 olvasatlan, pedig már olvastam...ez vmi bug?
újabban kettőt ír
-
nekem úgy volt, hogy film volt a CD-n mégis azt írta ki amikor betettem h üres....de amikor megnéztem mi van rajta akkor ott volt a cucc...próbáld meg más gépen hátha ott megy -
KÉREM SZÉPEN SEGÍTSETEK! Az a helyzet, hogy nero-val írtam egy lemezt és nem zártam le. Most 3 nap után elővettem és (a picsába) üres lemeznek találja hosszas gondolkodás után. Ha vkinek vmi ötlete van vagy már találkozott ilyennel sűrgősen írjon! NAGYON FONTOS ANYAGOK! THX!!!!!!!!!!!
-
nekem ment p4 gf2-vel szaggatás nélkül a vice city..szal sztem drivert nézz -
Katt ide -
balcsi70 #2132 Ok.kössz a válaszokat -
hellosztok!
a system volume information- mappát hogy lehet megnézni vagy belelépni, esetleg törölni?
mert vírust találta benne de csökkentett módban is bassza megnyitni! -
Nem hiszem, hogy az új driver lenne a gond. Több memória kellene (legalább kétszerennyi), a GF2 beállításainál az anti-aliasing-et kikapcsolni, a játékot alacsonyabb felbontásban futtatni, esetleges extra, kártyagyilkos grafikai opciókat (pl. vetített árnyékok, tükrözések) kikapcsolni. Egy ilyen gépen ne várj sokat, a P4 önmagában nagyon kevés lesz, a GF2 az igazán szűk keresztmetszet.
-
A CD felülete nem koszos, nincsen összekarcolva, stb? Esetleg másik CD-olvasóval nem próbáltátok?
-
Zéró információra zéró választ kapsz, tessék: zéró.
:)
Ui.: Vidkártya pontos típusa, oprendszer, alaplap pontos típusa, Catalyst verzió megadása nélkül nem fogsz más választ kapni.
-
másik drivert tegyen rá lehetőleg régebbit sztem úgy mennie kellene... -
balcsi70 #2126 Sziasztok.Van egy P4.-es XP-vel SP2-es 1.8 Proci GeForce 2-es 256Mb-ram gépre rárakva az NVIDIA XP-re uj driwer,és az a gond hogy van a GTA Vice City ,el is indul de nagyon szakadozik.Elindul megy 5 másodpercig és 10-et áll.Ez mi lehet?Lehet ezen segiteni valamit? Nálam megy ,ez egy haverom gépe és ott nem megy.,nem tudom mi lehet a gubi.Kössz ha valaki tud rá választ.!!! -
most en kerek segitseget (nem magamnak egyenlore). nem tudom, jo helyre irok...
sogor fianak van egy eredeti jateka NFS4 ami safe discel van vedve. az a gond, hogy nem tudja miatta elinditani a jatekot, mert mindig a play discet keri... lehet ezzel csinalni valamit? probaltam leinstalalni es vissza, de nem segitett. eddig mukodott, de most valahogy megbolondult -
KokoMi8813 #2124 nem tero elirtam ZERO -
KokoMi8813 #2123 A videokártyámon nem tudom beállítani a 8x AGP-t NEM tudom!!!
az ati catalyst inslálása közben kiír egy tero hibát -
sirdond #2122 próbáld megkérdezni a torrent fórumon -
melyik a legjobb flash csináló program? -
Próbáld meg a Microsoft Antispyware-t.
Innen letölthetőFőoldal
A legnépszerűbb letöltéseknél.
A hátteret pedig kapcsold ki.
Asztalon jobbklikk, tulajdonságok, Asztal fül, Asztali elemek testreszabása gomb, web fül.
Itt vedd ki a pipát a jelenlegi saját honlap elől.
Illetve nem árt néha a tűzfal naplót megnézni és letiltani azokat az IP címeket illetve neveket amik veszélyesek.
Pl:
install.xxxtoolbar.com 216.127.33.119 -
oké...de onnan máér nem tudom, mivel kitörölte...csak épp helyet nem adott:OOO -
sirdond #2118 alapméretezett letöltési könyvtárból kitörlöd és akkor elvileg több szabad helynek kellene lennie -
a legegyszerűbb ha kimented a szükséges adatokat aztán újrarakod a winfost -
Charisma #2116 sziasztok! egy kis segítségre lenne szükségem, remélem lesz itt valaki, aki tud tanácsot adni.
A gépemen eluralkodott egy antivirus gold nevű program, amit nem tudok eltávolítani. Folyamatosan buborék figyelmeztet rá, hogy vírusos a gépem, és ezért szükségem van erre az antivirusra. Még a hátteremen is egy elég erőszakos felhívás látható, amit nem tudok eltávolítani. Így néz ki:
háttér
Mellesleg egy azesearch nevezetű program is folyamatosan megjelenik a böngészőmön, átállítva a kedvenceket és a kezdőlapomat.
Ad-aware, spybot nem sokat változtatott a helyzetemen...
Köszi