20838
Segítséget kérek
-
Szabi DEMON #2195 A játék hevében esetleg még érthető lenne, de sajnos amikro figyeltem rá akkro is előfordult... viszont a kikapcsolásra való magyarázatod enm jó mert nicsenek ott oylan gombok amilyeneket modntál, bárcsak iylen egyzsreű lenne. Most 2x lefuttattam az ad-aware -t 1x a nod32-t midnkettőt legújabb frissítésekkel és takarítottak rendesen, egyelőre nem jelentlkezett a hiba, de nem si játszottam azóta, viszont ki enm kapcsolt szerencsére. Majd meglátjuk. -
Rinocérosz #2194 Köszi előre is -
Rinocérosz #2193 Ok. Küldd már el légyszi az emailemre is: [email protected] -
Mindegy, a boot már jó, vszleg az is elég lesz. Este, otthonról írok pár linket, ahol hasznos okosságok vannak e téren. :)
-
Rinocérosz #2191 XP rendszer. Tudok DVD olvasót használni. Bootolni is valószínű, mert ha a PanDrive-ot bennehagyom, keresi rajta a rendszert. (BIOS-t hogy megnézzem, újra kéne indítani) A hálót és a bejelentkező szervert nem tudom, hogy kell megnézni, hogy milyen... -
Milyen oprendszered van, milyen a háló, milyen a bejelentkeztető szerver? Van-e jogod a sajád géped cd/dvd olvasóját használni, ill. tudsz-e boot-olni róla (BIOS-ban tudsz matatni)?
-
Rinocérosz #2189 Sajna az egyszerűbb út nem tűnik járhatónak.
Nincs alternatíva? -
A kodek telepítéshez két dolog kell: írási jog a registry-be, és írási jog a windows/system32-be. Ha ez nincs, akkor veszett fejsze, bár esetleg talán megoldható. Sztem egyszerűbb jóban lenni az ürgével, és megbeszélni vele. :)
-
Igen, a Feladatkezelő az, de úgy látom, ettől nem leszünk okosabbak. A legjobb lenne, ha készítenél egy HiJackThis (linket biztosan találsz hozzá) log-ot, és bemásolnád ide. Talán okosabbak leszünk.
-
Rinocérosz #2186 Sziasztok!
Van valakinek ötlete, hogy munkahelyen hogyan lehetne a rendszergazdákat megkerülve kodeket telepíteni? Már mindent kipróbáltam, ami az eszembe jutott, de sehogy sem sikerül.
Az ötletek jöhetnek emailre is: [email protected]
Köszi
-
Nem kék?!
-
balcsi70 #2184 Az összes zeném is ami gépen van,az is tiszta lilafeliratu.,meg progik meg minden!!! -
balcsi70 #2183 Nekem nagy a gyanum hogy virusos a gép.Bementem egy csomo fájl-ba és lila a felirat a fájl alatt.Valaki mondta hogy akkor is szokott lila lenni ha csinálok frissitést a gépen.De most a tegnapi letöltött 2-3 kép is lila meg olyan fájlokok mint például feltelepitett játékok mappái.Ilyenkor mi van? Ha tudtok segitsetek,hogy mivel probáljam megtalálni aszt a genyos virust ha az az,a Norton I.Securitim van meg frissitve. -
balcsi70 #2182 Hali.Két vinyom van az elsön (C)-amelyiken van a windows az 38,2Gb ebböl 28,7 szabad.A második a (D)55,8-és abbol 15,6 szabad.(de ha jol tudom ez nem befolyásolya a gépet csak amelyiken a windows van nem?)Mind kettö UDMA-ban van. A tasc menegert hogy mi zabálja a gépet azt hol találom? A windows feladatkezelöje lenne?Meg azon belül a folyamatok lennének?Ha ez az,ott van 40 folyamat a CPU az max 17%ig megy fel. Na ebböl ki tudsz valamit venni? Mit csináljak hogy ne csinálja ezt amit mostanában csinál:! -
köszi mindenkinek! -
Az más, az a form adatokra vonatkozik.
-
Azt hiszem, az IE-ben is működik az, hogy lenyitod a sort, ráállsz arra, amit törölni akarsz és Del (vagy Shift+Del). Ha nem, akkor a PowerToysXP-ben (M$-től letölthető) tuti van ilyen funkció, erre emlékszem. A legtöbb alternatív böngészőben is van hasonló (vagy ugyanez).
-
Hi!
Internetbeállítások->Tartalom fül->Automatikus kiegészítés gomb középen->Űrlapok törlése, jelszavak törlése -
Vezérlőpult - Területi és nyelvi beállítások - Nyelvek fül - Részletek gomb :)
-
sziasztok!
Hogy lehetne kitörölni az internet explorerben beírt oldalak nevét? nem az előzményekből hanem onnan ahová az oldalakat írom? xp-m van ha ez jelent vmit! -
Köszi, azért kérdeztem, mert az a panel eltűnt. :D -
Alapesetben bal Alt+Shift. De ha jobbklikket nyomsz a nyelvi panelon, ott lesz egy beállítások menüpont és kedvedre átszabhatod.
-
Hi!
Mi a bill. kombináció nyelv váltásra? -
Nem lehet, hogy véletlenül, a játék hevében rátenyerelsz a win-es billentyűkre? Velem is előfordul néha, bár a játék ettől még ott marad a tálcán, csak ráklikkelek és megy tovább a dolog. :) (A kikapcsolásra meg azt tippelem, hogy a power / wake / stb. gombok az insert - delete - stb. 2x3-mas csoport alatt vannak, és véletlenül megnyomod ezeket is.)
-
Sztem vagy megtelt a vinyó (nem tud swapolni), vagy kezdi megadni magát a vezérlő. Amikor baromi lassú, rá kellene nézni a partíciókra, van-e elég hely, illetve az eszközkezelőben az IDE csatorna tulajdonságainál azt, hogy milyen üzemmódban van (UDMA vagy PIO), illetve a task manager-ben, hogy mi az, ami zabálja a gépet.
-
balcsi70 #2170 Sziasztok.Tudna valaki erre magyarázatot???Vagy 3-napja olyat csinál a gépem,hogy este mondjuk kikapcsolom,és másnap bekapcsolom és bejön addig hogy üdvözöljük,a windows meg utána az asztal,ott már egy pár ikon nem jön be csak mint egy kis füzetlap, a start menü nem jön be,a tálcán az ikonok nem jönnek be,nem is ez a nagy helyzet hanem a gép dolgozik a piross égö dolgozik ezzerrel,az egér néha megáll,nem lehet vele semmit csinálni,és egyszerüen semmit nem lehet csinálni.Ekkor kikapcsolom a gépet,de nem a billenytyüzetröl,mert onnan nem lehet,ujra bekapcs. ezt lejátszom legalább 3-szor ahoz hogy végre valahogy helyre áll a gép.A Norton nem talált virust a gépen,lefuttattam a Trojan Removert is ,meg spyware irtot is de semmi.Szerintetek mi a jó büd.franc lehet??? Kössz a segitséget. -
Szabi DEMON #2169 Problémám a következő. A gépem gyakran kivág a játékokból az asztalra és bejön a futtatás vagy a strat menü vagy egyéb más dolog, rosszab esteben kikapcsol a gép. Olyan mintha össze vissza lennének a gyorsbillentyűk. Egyszerűen nem tudom hogy mit kezdhetnék vele és már kurvára ideges vagyok. Nem tudom hogy jó felé gondokozok-e. Szerintetek mi lehet a probélma és még inkább a megoldás! Előre is kössz. -
Ha php-k jöttek le, akkor gondolom smsweb-ről töltöttél le letöltésvezérlővel, mint pl. FlashGet.
Csak hogy sajna valami gigszer közbejött, és valamilyen hibaüzenetet generált a webszerver, és ezeket a hibaüzeneteket töltötted le... VAGY a letöltésvezérlőd idióta és nem nevezte át megfelelően a fájlokat... Nézd meg a méretüket, ha pár KB-osak, akkor delete. -
balcsi70 #2167 Sziasztok.Letöltöttem egy játékot,és ilyen fájlokok jöttek le,26 db php file.Ezzel mit kel csinálni,mert nem engedi a winrar kibontani.Ha tud valaki szoljon kösszi elöre is.!!! -
Ezt Írja ki ha betettem a disc-et!
-
Nálam az ISOBuster sok esetben segített.
Szvsz ez a legjobb ilyen célra. Ha ez nem segít, nem fog semmi....
-
Bocs, #2157
-
Nem, de sztem az is reménytelen. Már nagyon sok image progival próbáltam már (lásd #215)
-
Ha minden igaz, a gugli szerint: "Heghlu'meH QaQ jajvam". De ez korántsem biztos. :)
-
Nem tudja valaki, hogy hogy kell írni klingonul, hogy jó nap ez a halálra? :D
Azt tudom, hogy úgy kell ejteni, hogy cseg vám, csács kák ;)
(Ha valaki nem hinné, hogy a klingon létező nyelv, azt megnyugtatom, létezik ;) pl.: Google klingon nyelven) -
ISOBuster-rel is próbáltad? -
Alapvető! Nem! Hogyan kell lezárni?
-
most kapcsolodtam be nem lehet hogy piszkos a lemez -
Már mindent megpróbltam: Blidwrite, ISO, Nero.... De sehogy sem ismeri fel. Nos, akkor megkockáztassam, hogy zárjam le a lemezt Nero-val? Hátha netán?!
-
balcsi70 #2156 ok kössz sikerült kitömöriteni