20838
Segítséget kérek
  • biomage
    ez jó alig tudtam elolvasni ha jól értetem nem akar elindulni a win98
  • directorius
    LOL
  • directorius
    SZiasztok eddig windovs 98 om vót oszt most mög átgyütt a szomszéd a Sanyi,
    és aszonta hogy neki az x-pé az sokkal szeb mer olyan kék mög mindön
    oszt akkó odaűt a masina-hón oszt ekeszte szépen frappánsan türügetni a filéket
    mer úgy írja meg a direket avva a totá komaderral mer ű ért hozzá oszt néhanj
    filenal kíirta hogy .dll file is used by anoder proces oszt ez ugy felhúzott minket
    hogy kihuztam a konjektorbú a zsinort oszt viszakapcsótam osztan mög begyütt a
    lógója a 98 windózomnak asztan mög nem mög mögsem akart mocanni se jobra se balre
    ezér a sanyiva öszekötötem a bajuszt.
    A fijam a öcsi mög ríl hogy ű akrja jaccani a GTA son sanders hót cofe módost- ót mer asztat ű szeretti mer csajok vónának benne vagy mi a hódziher az istenit nekija!!!

egyebkent mátyas vónék tisztölette.....
  • balcsi70
    Ha tudsz valamit és ugy gondolod,megprobálom,hátha sikerül valami.Ha meg nem akkor egy csomo probálkozás után marad az ujra install.nem??? csak jobb lenne inkább kijavitani ha lehet ,ha ráértek más gépjével bibelödni.Amugy kössz mindenkinek.
  • PetruZ
    Jól van, a tömörítés nincs bekapcsolva, szóval nem az a bibi.
    A többire meg... nem, nem ilyen egyszerű...
  • balcsi70
    Ezt neked irtam Petruz.!!!!
  • balcsi70
    A windows feladatkezelöben ,nem tudom ott leálitani amiket mondtál? csak találjam meg melyiket kell leállitani mi?
  • balcsi70
    2-kocka van.meghajtó tömöritése helymegtakaritás végett(ez nincs bepipálva) és alatta van mégegy kocka ,gyors fájlkereséshez az indexelő szolgáltatás indexelje a lemezt ( ez be van pipálva).
  • stratoman
    Az alján lennie kell egy meghajtó tömörítése sornak, ez ne legyen kijelölve.
  • balcsi70
    Ok. ott vagyok.Itt van Általános eszközök hardver megosztás kvota
  • balcsi70
    Ez is mind ok.csak utána mi van?elyutottam odáig itt nincs semmi beállitási lehetöség.
  • stratoman
    Sajátgépet nyisd meg és itt válaszd ki a meghajtót, majd jobklikk és tulajdonságok.
  • balcsi70
    Itt bejön egy olyan hogy baloldalt ugyanugy a mappák ami van a gépben meg meghajtok,és ami el van választva jobb oldalt az egy mappa Programs. Ennyi,.Itt mibe menjek bele? Ennyire hülye már rég nem voltam.mostmár ugy viselkedek mint a gépem(ennyire még nem voltam megzavarodva sosem).Csináltam már bonyolult müveleteket ugyhogy ha valaki most látná azt mondja hülye vagyok .egyszerüen nem találom amit mondtok.
  • balcsi70
    Kár hogy nem tudok rola fotot csinálni.de ami bejön az bal oldalt az mappák,jobboldalt ami el van választva az. Alcohol120% (mappa) Beérkezett fájlokok ,képek My Skype Pictures stb .de nincs win Xp.
  • palimadár
    Sziasztok!
    Laptopomon xp pro fut.Néha megjelenik az új hardware hozzáadása ablak,és közli,hogy SM BUS vezérlőt akar telepíteni.Mivel halvány fogalmam sincsen,hogy ez mi,beraktam az xp telepítölemezt,a géphez kapott driverek telepítőjét,de minden alkalommal azt mondja,hogy nem sikerült telepíteni,mert nem található.Meg azt is írja,hogy mivel nem sikerűlt a telepítés,az eszköz nem fog megfelelően működni.
    Mi ez egyáltalán és kell e ez nekem?És ha kell,hol találok ilyet és hogyan telepítsem?
    A válaszokat nagyon köszönöm.
  • PetruZ
    Mondok egy harmadikat is: jobbklikk a Start menün és Intéző. ;)
  • ffxi
    Az én verzióm nem jó?:)

• ibrik
    Start menü - Programok - Kellékek - Windows Intéző (WinXP)
  • ffxi
    Sajátgép->"meghajtó"->jobb klikk->intéző

Szívesen

• balcsi70
    Kössz a segitségeteket.De már olyan hülye vagyok ,ettöl a nagy láztol,vazeg hogy(pedig ez nem nehéz)hogy már nem tudom hol keressem az intézöt.Már telyesen be vagyok hülyülve,mostmár mulatok is közben ugyhogy ha megirjátok hol keressem akkaor megkeresenm.Kössz a segitséget.
  • PetruZ
    Tényleg, erre nem is gondoltam! balcsi70! Intézőben válaszd ki a meghajtókat, és mindegyiken nyomj egy jobbklikket. Feljön a tulajdonság ablakuk. Na, alul be van-e pipálva, hogy "A meghajtó tömörítése blablabla..."? Ha igen, akkor ő a bűnös.
  • balcsi70
    Köszi nem parázok,csak tényleg van valami a géppel,ahogy Petruz is irta ,mert kikapcsoltam a gépet(elmentem ithonrol) most probáltam bekapcsolni,legalább 8-szor ujrainditottam,persze a kézzel,mert az Xp-már be sem jött,ugy voltam vele hogy mostmár ujratelepitem,be is raktam a cd-t és amikor bejött hogy particionálás ,kiszáltam belöle ujrainditotta a gépet és most bejött.Ugyhogy most kisem kapcsolom addig amig rendebe nem hozom a gépet ,inkább fog menni vagy 3-napig is.Ugyhogy nem parázom,csak nem akarnám ujrahuzni az Xp.t,hanem ha lehet helyrehozni-ebböl is legalább tanulni valamit,mert az Xp-ujra az már megy.
  • ffxi
    Az nem vírus, hanem be van kapcsolva vhol a vez.pultba (nem emlékszem, h hol van) olyan funkció, hogy a "régen nem használt fájlok"-at ö.tömöríti és elrakja, hogy több legyen a lemezterületed. Gondolom már nincs sok hely a vinyódon. Ilyenkor kapcsolódik be ez a funkció. Úgyhogy nem kell parázni

• tudatlanka
    Hi
    Van egy dts hangsávom vob formátumban mivel tudom megnyitni szerkesztésre?
  • balcsi70
    ok kösszi a segitséget
  • PetruZ
    Sztem nézz körül a környezetedben, van-e ott vmi hozzáértő, fogd kézen, ültesd le a géped elé, és egy húsklopfolót lóbálva kedvesen kérd meg, hogy tegye rendbe, és optimalizálja a géped. :) De most tényleg, innen ezt már nem lehet távorvoslással megcsinálni, ha ennyire nem értesz hozzá. Ehhez ott kell ülni a gép mellett, és alaposan a végére járni a dolgoknak, mert esetleg több kárt okozol egy véletlen, számodra nem feltűnő apróság mellőzésével, mint ami hasznod lesz az egészből. Bocs, de ez van.
  • balcsi70
    Kösszi.Akkor most a Symantecet azt hagyjam?ugy ahogy van? a fényképezögép szoftverét hol állitsam le? a Daemonnak nyomjak egy exitet?a régi messengerrel mit csináljak?honnan töröljem ki? a skype-t azt rendszeresen használom.Az Ulead-os cd iró szoftverét akkor állitom amikor akarom? Köszönöm a segitséget,ha még erre válaszolnál ugy pontosabban hogy mit csináljak ezt is köszi.
  • PetruZ
    Figyelj, ez alapján kész csoda, hogy az a szerencsétlen gép még működik. Annyi minden sz*r fut teljesen feleslegesen, hogy elképesztő.
    Ha jól látom, fut a teljes Symantec csomag minden része, plusz mellette a NAV, a régi Giant AntiSpyware, a fényképezőgéped szoftverének minden eleme (többek között a webes feltöltő modul is, amit sztem soha nem használtál még), a Daemon Tools (ez csak akkor kell, amikor image-et váltol, egyébként nincs rá szükség), a régi Messenger, az új MSN Messenger, plusz még a Skype, az Ulead-os CD író szoftvere...

Vírus, féreg, vagy ilyesmi nem látszik. A gép egyszerűen túl van terhelve. Pont.
  • balcsi70
    Na jó de még ilyet nem csináltam. És azért volt bonyolult.
    Scan saved at 10:17:41, on 2005.07.30.
    Platform: Windows XP Szervizcsomag 2 (WinNT 5.01.2600)
    MSIE: Internet Explorer v6.00 SP2 (6.00.2900.2180)

Running processes:
    C:\WINDOWS\System32\smss.exe
    C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe
    C:\WINDOWS\system32\services.exe
    C:\WINDOWS\system32\lsass.exe
    C:\WINDOWS\system32\svchost.exe
    C:\WINDOWS\System32\svchost.exe
    C:\Program Files\Common Files\Symantec Shared\ccSetMgr.exe
    C:\Program Files\Common Files\Symantec Shared\SNDSrvc.exe
    C:\WINDOWS\Explorer.EXE
    C:\Program Files\Common Files\Symantec Shared\ccEvtMgr.exe
    C:\WINDOWS\system32\spoolsv.exe
    C:\Program Files\Common Files\Symantec Shared\ccProxy.exe
    C:\Progik\Norton\Norton AntiVirus\navapsvc.exe
    C:\WINDOWS\system32\nvsvc32.exe
    C:\Progik\Norton\Norton AntiVirus\SAVScan.exe
    C:\Program Files\Common Files\Ulead Systems\DVD\ULCDRSvr.exe
    C:\Program Files\Common Files\Symantec Shared\Security Center\SymWSC.exe
    C:\Program Files\Common Files\Symantec Shared\ccApp.exe
    C:\Progik\Daemon Tools\daemon.exe
    C:\Progik\Giant\gcasServ.exe
    C:\Progik\Fényképezögép szoftvere\Digital Imaging\Unload\hpqcmon.exe
    C:\Progik\Fényképezögép szoftvere\HP Share-to-Web\hpgs2wnd.exe
    C:\WINDOWS\system32\ctfmon.exe
    C:\Program Files\Messenger\msmsgs.exe
    C:\Program Files\MSN Messenger\MsnMsgr.Exe
    C:\Progik\Skype\Phone\Skype.exe
    C:\Progik\Fényképezögép szoftvere\HP Share-to-Web\hpgs2wnf.exe
    C:\Progik\Giant\gcasDtServ.exe
    C:\Program Files\Internet Explorer\iexplore.exe
    C:\Progik\HijackThis\HijackThis.exe

R0 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Start Page = http://www.freemail.hu/
    R0 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Start Page = http://www.freemail.hu
    R0 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Toolbar,LinksFolderName = Hivatkozások
    O2 - BHO: CNisExtBho Class - {9ECB9560-04F9-4bbc-943D-298DDF1699E1} - C:\Program Files\Common Files\Symantec Shared\AdBlocking\NISShExt.dll
    O2 - BHO: CNavExtBho Class - {BDF3E430-B101-42AD-A544-FADC6B084872} - C:\Progik\Norton\Norton AntiVirus\NavShExt.dll
    O3 - Toolbar: Web assistant - {0B53EAC3-8D69-4b9e-9B19-A37C9A5676A7} - C:\Program Files\Common Files\Symantec Shared\AdBlocking\NISShExt.dll
    O3 - Toolbar: Norton AntiVirus - {42CDD1BF-3FFB-4238-8AD1-7859DF00B1D6} - C:\Progik\Norton\Norton AntiVirus\NavShExt.dll
    O3 - Toolbar: (no name) - {E0E899AB-F487-11D5-8D29-0050BA6940E3} - (no file)
    O4 - HKLM\..\Run: [ccApp] "C:\Program Files\Common Files\Symantec Shared\ccApp.exe"
    O4 - HKLM\..\Run: [URLLSTCK.exe] C:\Progik\Norton\UrlLstCk.exe
    O4 - HKLM\..\Run: [NvCplDaemon] RUNDLL32.EXE C:\WINDOWS\system32\NvCpl.dll,NvStartup
    O4 - HKLM\..\Run: [nwiz] nwiz.exe /install
    O4 - HKLM\..\Run: [NvMediaCenter] RUNDLL32.EXE C:\WINDOWS\system32\NvMcTray.dll,NvTaskbarInit
    O4 - HKLM\..\Run: [Symantec NetDriver Monitor] C:\PROGRA~1\SYMNET~1\SNDMon.exe /Consumer
    O4 - HKLM\..\Run: [AnyDVD] C:\Progik\Any DVD\AnyDVD\AnyDVD.exe
    O4 - HKLM\..\Run: [DAEMON Tools-1033] "C:\Progik\Daemon Tools\daemon.exe" -lang 1033
    O4 - HKLM\..\Run: [gcasServ] "C:\Progik\Giant\gcasServ.exe"
    O4 - HKLM\..\Run: [CloneCDElbyCDFL] "C:\Progik\Clon CD\CloneCD\ElbyCheck.exe" /L ElbyCDFL
    O4 - HKLM\..\Run: [CamMonitor] C:\Progik\Fényképezögép szoftvere\Digital Imaging\\Unload\hpqcmon.exe
    O4 - HKLM\..\Run: [Share-to-Web Namespace Daemon] C:\Progik\Fényképezögép szoftvere\HP Share-to-Web\hpgs2wnd.exe
    O4 - HKCU\..\Run: [CTFMON.EXE] C:\WINDOWS\system32\ctfmon.exe
    O4 - HKCU\..\Run: [MSMSGS] "C:\Program Files\Messenger\msmsgs.exe" /background
    O4 - HKCU\..\Run: [MsnMsgr] "C:\Program Files\MSN Messenger\MsnMsgr.Exe" /background
    O4 - HKCU\..\Run: [Skype] "C:\Progik\Skype\Phone\Skype.exe" /nosplash /minimized
    O9 - Extra button: Messenger - {FB5F1910-F110-11d2-BB9E-00C04F795683} - C:\Program Files\Messenger\msmsgs.exe
    O9 - Extra 'Tools' menuitem: Windows Messenger - {FB5F1910-F110-11d2-BB9E-00C04F795683} - C:\Program Files\Messenger\msmsgs.exe
    O17 - HKLM\System\CCS\Services\Tcpip\..\{8527F644-2C94-46D0-B00A-ACB0432EE1C8}: NameServer = 195.228.240.249,195.228.242.180
    O23 - Service: Symantec Event Manager (ccEvtMgr) - Symantec Corporation - C:\Program Files\Common Files\Symantec Shared\ccEvtMgr.exe
    O23 - Service: Symantec Network Proxy (ccProxy) - Symantec Corporation - C:\Program Files\Common Files\Symantec Shared\ccProxy.exe
    O23 - Service: Symantec Password Validation (ccPwdSvc) - Symantec Corporation - C:\Program Files\Common Files\Symantec Shared\ccPwdSvc.exe
    O23 - Service: Symantec Settings Manager (ccSetMgr) - Symantec Corporation - C:\Program Files\Common Files\Symantec Shared\ccSetMgr.exe
    O23 - Service: A Norton AntiVirus Auto-Protect funkciója (navapsvc) - Symantec Corporation - C:\Progik\Norton\Norton AntiVirus\navapsvc.exe
    O23 - Service: NVIDIA Display Driver Service (NVSvc) - NVIDIA Corporation - C:\WINDOWS\system32\nvsvc32.exe
    O23 - Service: SAVScan - Symantec Corporation - C:\Progik\Norton\Norton AntiVirus\SAVScan.exe
    O23 - Service: ScriptBlocking Service (SBService) - Symantec Corporation - C:\PROGRA~1\COMMON~1\SYMANT~1\SCRIPT~1\SBServ.exe
    O23 - Service: Symantec Network Drivers Service (SNDSrvc) - Symantec Corporation - C:\Program Files\Common Files\Symantec Shared\SNDSrvc.exe
    O23 - Service: SymWMI Service (SymWSC) - Symantec Corporation - C:\Program Files\Common Files\Symantec Shared\Security Center\SymWSC.exe
    O23 - Service: Ulead Burning Helper (UleadBurningHelper) - Ulead Systems, Inc. - C:\Program Files\Common Files\Ulead Systems\DVD\ULCDRSvr.exe

• PetruZ
    Azért ne menjünk már le ennyire alapszintre, mert ez már durva...
    Amikor megcsinálja a logfájlt, megnyitja neked egy Jegyzettömbben (közönséges szövegfájl). Ott kijelölsz mindent, ctrl+c, ide meg egyszerűen bemásolod, mint akármilyen hozzászólást (ctrl+v).
  • SigS
    Eleg egy jobbgomb "Masolas" , forumba "Beillesztes" -t nyomni :)
  • balcsi70
    hali.na hogyan töltsem be????
  • balcsi70
    Már egyszer töltöttem be ide képet de már nem tudom hogyan.Passz.
  • balcsi70
    Na itt vagyok csak közbe letöltöttem a 1.99.1-es verzioját.Meg is csináltam meg van a lista csak mostmár azt nem tudom hogy másoljam be ide!
  • PetruZ
    - Katt ide, bal oldalt a Downloads listában megkeresed és letöltöd (v1.99.1).
    - Futtatáskor (nem kell telepíteni, akárhonnan működik) a legelső gomb: "Do a system scan and save a logfile".
    - Lesz egy szép listád, amit fájlba is elment. Na, ennek a szövegfájlnak a tartalmát bemásolod ide.
  • Vanek
    hi! tudtok vmi progit,amivel avi,divx es filmeket ki tudok sony dvd lejátszóra?
  • balcsi70
    Köszönöm a segitséget elöre is-de még ilyet nem csináltam ugyhogy nem tudom hogy hogy kell késziteni a HiJackThis logot,és hogy mivel!
  • balcsi70
    Bocsi.De igen kék az egész.(csak már annyit néztem a monitort hogy lilának látom)
  • PetruZ
    Két link kiindulási alapnak: katt ide, vagy ide (2. hozzászólás). Angol tudás, szgépismeret nem árt.
    De még ezek mellett is előfordulhat, hogy lebuksz. Tehát csak saját felelősségre.

Ui.: Ha nem valami extra codec-re vágysz, akkor használd inkább a BSPlayer-t, az MPlayer-t, vagy a VideoLAN Player-t. Ezekbe a leggyakoribb codec-ek eleve bele vannak integrálva, install sem kell nekik, és bárhonnan futnak.
  • ffxi
    Nem telálom sehol ezt: Broken Cross Disk Manager Prof.

TXH!