20838
Segítséget kérek
-
gyűjtő #2315 Hello IlluminatoR!
Itt vagy Itt. -
azt meg rippeles elott kellet volna. kulonben CDDB/ read remote CDDB
most mar csak a mp3cddb tool segit (keress ra a googlen)
-
Na,berippeltem a cuccosokat csak nemtok csatlakozni a www.freedb.org-ra.
Azt hogy?
-
Két vinyóm van és mind a 2-ön van XP. Az a kérdésem, h C: vinyómat kiszedem akkor hogy lehet a másik vinyómnak az XP-ét használni?
THX!!
-
CDex
ra tud csatlakozni a www.freedb.org oldalra lehuzza a szamok cimet. megadod az utvonalat es a file nevenek a formatumat pl. artist - album - track es mehet :) -
RaPad #2310 VVHHHÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!
a gépemen elment a hang. nem érzéel hangezözt micsinájak? -
Kösz PetruZ !
Egyébként 1713 / 184 -et mért. Sajna reklamálni ugye nem lehet mert ez a garantáltba belefér. -
Egyébként én inkább ezt használom (Java kell neki), ez elég megbízható. Ezzel 2100 körül mér lefelé, és 180 körül felfelé.
-
Emléxem amikor adsl szolgáltatót választottam mondták hogy Datanet az yó mert külföldre jók a pingjei - hát ezexerint változnak az idők :-( -
ez flash számláló, én is tudnék ilyet csinálni, elég pontatlan, mert ugye rövid ideig tart a mérése. -
Külföld: kb. 1950
Belföld: kb. 2150
(Axelero, 2 mbit) :)
-
nekem kiakadt, 5000-et számolt:DDD -
Sziasztok!
Eredeti albumjaimat akarom felpakolni a gépemre mp3ba.Tanácsot szeretnék kérni tőletek hogy melyik progit ajánljátok erre a célra.Ja és létezik olyan hogy levágja a szám címét és nem nekem kell bepötyögni? -
belföldi kb 2100kbps / külföldi kb 1700 kbps nekem
a külföldi le van terhelve -
Nekem a belföldi 1950 kbps-t hoz.
A külföldi csak 600 kbps-t.
Datanet külföldre ilyen szar, vagy nektek is hasonló eredmények jönnek? -
Köszi. -
tudatlanka #2299 Illuminator:Ezzel külföld felé szoktam Ezzel meg belföld felé -
tud valaki flashben segíteni? -
vagy origo szoftverbázis letöltés sebességmérő
-
keress rá guglin talán behoz vmit -
Amelyiken a rendszer van azt nem, de a többit lehet.
Vezérlőpult > Felügyeleti eszközök > Számítógépkezeés > Lemezkezelés
mondtammármondtammár
-
hy! én azt szeretném kérdezni hogy windows telepítés után lehet e módosítani a meghajtók betűjelét (C,D,E)
Mert van egy 160-as winyóm meg egy 4,3-mas és rá volt dugva a 4,3-mas és elszarta a kiosztást mert mikor lehúzom akkor a 3 részre particionált 160-as betükiosztása D,F,G és még ezek után jönnek a DVD-meghajtók meg az író!!!!
valahogy nem lehetne megváltoztatni C,D,E-re????
THX!!! -
Hol*. -
Hl nézhetem meg a sebességét a netemnek? Weboldalra gondolok. -
alebardo #2291 Kösz a tippeket jóemberek, bár így se sikerült lejátszani ezt a sz..-t -
CoffBoy #2290 sziasztok,segitségre lenne szükségem,ha tudtok segitsetek!egyetlen egy dvd lejátszó progival sem tudok dvd-t nézni a gépemen.A kép és a hang is szaggat,akadozik.Nagon sok kodeket kipróbáltam már,eredménytelenül.Ha tudtok segiteni nagyon megköszönném.A gépem röviden:Cel 2.8Ghz,Ati 9800Se,1Gb ram,Audigy2 Hk. -
vagy átnevezed binre vagy megnyitod és ami benne van azt kicsomagolod...én így szoktam -
nem volt ott egy crc file is? abban van az info a kiterjesztesrol
gondolom nevezd at avira -
alebardo #2287 Szevasztok!
Összeillesztettem egy filmet az ő darabjaiból vala (total commander hathatós közreműködésével), és a végeredmény egy nagy, csúf OUT-fájl. Na ezzel MIT csináljak hogy nézhetővé varázsolódjék vaksi szemeim számára? SEGÍCCSÉG!!! -
eleg erthetetlen voltam? -
mp3 eseten demux, igy kapsz egy mp3 filet. ezt valamilyen hangszerkesztoben normalizalod es visszamuxolod -
Ha egy AVI-nak viszonylag alacsonyabb a hangszintje a többihez képest, annak két oka lehet:
- MP3 hangsáv esetén még a kódoláskor az eredeti AC3 hangsáv MP3-má konvertálásakor hangerő-normalizálás történt. Ezt kábé úgy kell elképzelni, hogy a konvertálóprogi (általában BeSweet-et használják erre) keres egy "biztonságos" hangerőszíntet, amit mind a 6 hangcsatorna végig-analizálásával kalkulál ki és azt adja meg az új kétcsatornás MP3 hangfájl létrehozásakor. Erre azért van szükség, mert pl. az effekt sáv hangereje alapban sok esetben elnyomná a satellitek sávjának hangerejét a sztereó hangban, ha csak az eredeti hangerőszinteket használná erre. De ez ugyanígy érvényes lehet a többi hangsáv egymáshoz viszonyított hangerőszintjénél is. Itt csak annyit tehetsz, hogy minél nagyobbra állítod a hangerőt az erősítődön...
- AC3 hangsáv esetén ha AC3Filtert használsz: Start menü - Programok - AC3Filter - AC3Filter config-ban tedd maximálisra a gain hangerőt (alapban félhangerőn szokott állni, ha még nem nyúltál hozzá) -
nagybajszu #2283 Többször találkoztam olyan avi kiterjesztésű fájllal, mely a jobb sarokban lévő embléma szerint DivX. Bsplayerrel (kedvecem!) történő lejátszáskor a kép tökéletes, de a hang érthetetlenül halk, a DivXPlayerem meg minősíthetetlenül gyenge. Meg lehet valahogyan "okosítani" a bsplayert ? -
Nem telálom sehol ezt: Broken Cross Disk Manager Prof.
VKI?!
THX!!!
-
Fishbone #2281 sziasztok! a regisztrációs adatbázisom sérült, tudtok valami programot amivel javíthatom?! Előre is köszike -
Sziasztok! Hogy tudok késziteni bootolható Partition Magic cd-t?
A prgram készit ilyen lemezt de 2 db floppyra és nekem meg 1 cd-re kellene.
/A Partition Magic 8 as van meg./ -
Charisma #2279 Mindegy, majd legközelebb külön veszem az audiót valami recorderrel, és akkor biztos nem lesznek problémák...
Köszönöm az eddigieket!:) -
Charisma #2278 Igen, valószínűleg ez lehet a baj. hát, ez egy web tv, és elég pocsék minőségű, gyatra program. Egyszer sikerül neki lezárni, egyszer nem. A kérdés csak az, hogy lehet-e utólag orvosolni a dolgot, mert a programmal nem lehet mit kezdeni... szinte csak egy REC gombból áll az egész szoftver, más funkciója nagyon nincs. -
Amivel rögzítettél. Lehet, hogy nem zárt le jól, és nem csinálta meg az összepakolást?
-
Charisma #2276 Próbáltam már párral, meg próbáltam konvertálni is, de nem tetszett egyiknek sem.
Azért gondolom, hogy az avitmp a rendes film, mert már nem először menti le ebben a formátumban, és már egyszer volt rá példa, hogy sikerült lejátszanom azt a fájlt. A kép, ha nem is bélyegméretű, de kisebb a megszokott filmméretnél...
Nagyon jó lenne, ha sikerülne összehozni valamit belőle...
Megnéztem gspottal a másik két fájlt is, azoknál azt írja ki, hogy n.a., gondolom ez a nem elérhető rövidítése...
Milyen szoftver ez? Mármint melyik?