20838
Segítséget kérek
  • gyűjtő
    Hello IlluminatoR!

Itt vagy Itt.
  • zakika
    azt meg rippeles elott kellet volna. kulonben CDDB/ read remote CDDB

most mar csak a mp3cddb tool segit (keress ra a googlen)

• DoNorBi
    Na,berippeltem a cuccosokat csak nemtok csatlakozni a www.freedb.org-ra.
    Azt hogy?
  • ffxi
    Két vinyóm van és mind a 2-ön van XP. Az a kérdésem, h C: vinyómat kiszedem akkor hogy lehet a másik vinyómnak az XP-ét használni?

THX!!

• zakika
    CDex

ra tud csatlakozni a www.freedb.org oldalra lehuzza a szamok cimet. megadod az utvonalat es a file nevenek a formatumat pl. artist - album - track es mehet :)
  • RaPad
    VVHHHÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!

a gépemen elment a hang. nem érzéel hangezözt micsinájak?
  • lck #2309
    Kösz PetruZ !

Egyébként 1713 / 184 -et mért. Sajna reklamálni ugye nem lehet mert ez a garantáltba belefér.
  • PetruZ
    Egyébként én inkább ezt használom (Java kell neki), ez elég megbízható. Ezzel 2100 körül mér lefelé, és 180 körül felfelé.
  • lck #2307
    Emléxem amikor adsl szolgáltatót választottam mondták hogy Datanet az yó mert külföldre jók a pingjei - hát ezexerint változnak az idők :-(
  • grizzly21
    ez flash számláló, én is tudnék ilyet csinálni, elég pontatlan, mert ugye rövid ideig tart a mérése.
  • PetruZ
    Külföld: kb. 1950
    Belföld: kb. 2150
    (Axelero, 2 mbit) :)
  • McGrady
    nekem kiakadt, 5000-et számolt:DDD
  • DoNorBi
    Sziasztok!
    Eredeti albumjaimat akarom felpakolni a gépemre mp3ba.Tanácsot szeretnék kérni tőletek hogy melyik progit ajánljátok erre a célra.Ja és létezik olyan hogy levágja a szám címét és nem nekem kell bepötyögni?
  • biomage
    belföldi kb 2100kbps / külföldi kb 1700 kbps nekem
    a külföldi le van terhelve
  • lck #2301
    Nekem a belföldi 1950 kbps-t hoz.
    A külföldi csak 600 kbps-t.
    Datanet külföldre ilyen szar, vagy nektek is hasonló eredmények jönnek?
  • IlluminatoR
    Köszi.
  • tudatlanka
    Illuminator:Ezzel külföld felé szoktam Ezzel meg belföld felé
  • grizzly21
    tud valaki flashben segíteni?
  • McGrady
    vagy origo szoftverbázis letöltés sebességmérő
  • McGrady
    keress rá guglin talán behoz vmit
  • lck #2295
    Amelyiken a rendszer van azt nem, de a többit lehet.
    Vezérlőpult > Felügyeleti eszközök > Számítógépkezeés > Lemezkezelés
    mondtammármondtammár

• Hunter of Deer
    hy! én azt szeretném kérdezni hogy windows telepítés után lehet e módosítani a meghajtók betűjelét (C,D,E)
    Mert van egy 160-as winyóm meg egy 4,3-mas és rá volt dugva a 4,3-mas és elszarta a kiosztást mert mikor lehúzom akkor a 3 részre particionált 160-as betükiosztása D,F,G és még ezek után jönnek a DVD-meghajtók meg az író!!!!
    valahogy nem lehetne megváltoztatni C,D,E-re????
    THX!!!
  • IlluminatoR
    Hol*.
  • IlluminatoR
    Hl nézhetem meg a sebességét a netemnek? Weboldalra gondolok.
  • alebardo
    Kösz a tippeket jóemberek, bár így se sikerült lejátszani ezt a sz..-t
  • CoffBoy
    sziasztok,segitségre lenne szükségem,ha tudtok segitsetek!egyetlen egy dvd lejátszó progival sem tudok dvd-t nézni a gépemen.A kép és a hang is szaggat,akadozik.Nagon sok kodeket kipróbáltam már,eredménytelenül.Ha tudtok segiteni nagyon megköszönném.A gépem röviden:Cel 2.8Ghz,Ati 9800Se,1Gb ram,Audigy2 Hk.
  • McGrady
    vagy átnevezed binre vagy megnyitod és ami benne van azt kicsomagolod...én így szoktam
  • zakika
    nem volt ott egy crc file is? abban van az info a kiterjesztesrol
    gondolom nevezd at avira
  • alebardo
    Szevasztok!

Összeillesztettem egy filmet az ő darabjaiból vala (total commander hathatós közreműködésével), és a végeredmény egy nagy, csúf OUT-fájl. Na ezzel MIT csináljak hogy nézhetővé varázsolódjék vaksi szemeim számára? SEGÍCCSÉG!!!
  • zakika
    eleg erthetetlen voltam?
  • zakika
    mp3 eseten demux, igy kapsz egy mp3 filet. ezt valamilyen hangszerkesztoben normalizalod es visszamuxolod
  • ibrik
    Ha egy AVI-nak viszonylag alacsonyabb a hangszintje a többihez képest, annak két oka lehet:
    - MP3 hangsáv esetén még a kódoláskor az eredeti AC3 hangsáv MP3-má konvertálásakor hangerő-normalizálás történt. Ezt kábé úgy kell elképzelni, hogy a konvertálóprogi (általában BeSweet-et használják erre) keres egy "biztonságos" hangerőszíntet, amit mind a 6 hangcsatorna végig-analizálásával kalkulál ki és azt adja meg az új kétcsatornás MP3 hangfájl létrehozásakor. Erre azért van szükség, mert pl. az effekt sáv hangereje alapban sok esetben elnyomná a satellitek sávjának hangerejét a sztereó hangban, ha csak az eredeti hangerőszinteket használná erre. De ez ugyanígy érvényes lehet a többi hangsáv egymáshoz viszonyított hangerőszintjénél is. Itt csak annyit tehetsz, hogy minél nagyobbra állítod a hangerőt az erősítődön...
    - AC3 hangsáv esetén ha AC3Filtert használsz: Start menü - Programok - AC3Filter - AC3Filter config-ban tedd maximálisra a gain hangerőt (alapban félhangerőn szokott állni, ha még nem nyúltál hozzá)
  • nagybajszu
    Többször találkoztam olyan avi kiterjesztésű fájllal, mely a jobb sarokban lévő embléma szerint DivX. Bsplayerrel (kedvecem!) történő lejátszáskor a kép tökéletes, de a hang érthetetlenül halk, a DivXPlayerem meg minősíthetetlenül gyenge. Meg lehet valahogyan "okosítani" a bsplayert ?
  • ffxi
    Nem telálom sehol ezt: Broken Cross Disk Manager Prof.

VKI?!

THX!!!

• Fishbone
    sziasztok! a regisztrációs adatbázisom sérült, tudtok valami programot amivel javíthatom?! Előre is köszike
  • Maffya
    Sziasztok! Hogy tudok késziteni bootolható Partition Magic cd-t?
    A prgram készit ilyen lemezt de 2 db floppyra és nekem meg 1 cd-re kellene.
    /A Partition Magic 8 as van meg./
  • Charisma
    Mindegy, majd legközelebb külön veszem az audiót valami recorderrel, és akkor biztos nem lesznek problémák...

Köszönöm az eddigieket!:)
  • Charisma
    Igen, valószínűleg ez lehet a baj. hát, ez egy web tv, és elég pocsék minőségű, gyatra program. Egyszer sikerül neki lezárni, egyszer nem. A kérdés csak az, hogy lehet-e utólag orvosolni a dolgot, mert a programmal nem lehet mit kezdeni... szinte csak egy REC gombból áll az egész szoftver, más funkciója nagyon nincs.
  • PetruZ
    Amivel rögzítettél. Lehet, hogy nem zárt le jól, és nem csinálta meg az összepakolást?

• Charisma
    Próbáltam már párral, meg próbáltam konvertálni is, de nem tetszett egyiknek sem.
    Azért gondolom, hogy az avitmp a rendes film, mert már nem először menti le ebben a formátumban, és már egyszer volt rá példa, hogy sikerült lejátszanom azt a fájlt. A kép, ha nem is bélyegméretű, de kisebb a megszokott filmméretnél...
    Nagyon jó lenne, ha sikerülne összehozni valamit belőle...
    Megnéztem gspottal a másik két fájlt is, azoknál azt írja ki, hogy n.a., gondolom ez a nem elérhető rövidítése...

Milyen szoftver ez? Mármint melyik?