20838
Segítséget kérek
  • PetruZ
    Nem kell aktívvá tenni, csak akkor, ha boot-olni is akarsz róla (bár manapság már ez sem feltétel).
    Nem írtad, hogy eredetileg milyen oprendszer alatt használtad, és hogy milyen alá próbáltad betenni. Azt sem, hogy milyen fájlrendszer (ntfs/fat) van rajta.
  • cicamisa
    A lényeg meg lemaradt.Nem tudom,hogy mire jó a crack,és hogyan kell használni?
  • cicamisa
    Programokat töröltem,de úgy látszik mást is.Mikor újraindítottam,vagyis csak szerettem volna... Másik redszerre tettem,de a következő a helyzet: a HDD-m 80 GB-os de azt írja 35GB-os és 42GB szabad hely van.Nagyon fontos lenne visszanyerni az adatokat.Tenx a tippér IBRIK! Ez magyar nyelvű?Mert parázok,hogy mégjobban elb....m!Eddig annyit tettem a vinyóval,hogy a partition magic-kel aktívvá tettem.Nem nagyon értem ezeket a dolgokat.
  • biomage
    a behalt vinyora mit értesz
    törölt particó vagy elromlot a vinyó
  • ibrik
    i2k (imyke) játékhonosítás oldalán baloldalt a LETÖLTÉS-re kattintva, fent megtalálod a GetDataBack for FAT/NTFS programot.
  • cicamisa
    Sziasztok!
    Óriási segítségre lenne szükségem!A HDD-m behalt.Az infókat,fájlokat hogyan tudnám visszaszerezni róla?Hallottam egy recover nevű progiról,de semmit sem tudok róla.
  • ibrik
    1. Keresni csak akkor tudsz, ha fent vagy valamelyik HUB-on
    2. Némelyik HUB-on a keresés vagy csak aktív vagy csak passzív üzemmódban működik - érdeklődj a HUB-opoknál vagy olvasd el az infókat az adott HUB honlapján
    3. A HUB túlterheltsége esetén le szokták tiltani a keresést.
  • amdopteron
    nincs senki bent
  • janisjoplin
    Köszönöm,,,,,
  • amdopteron
    hello segitenétek felraktam stron dcc-t minden be van állitva hub stb és nyomom a keresést de seemit nem ad ki kérek benneteket segitsetek lehet hoyg a tüzfa szivat
  • ibrik
    Beteszed a számítógépbe a DVD-t, PowerDVD-vel lejátszod és közben a "C" betüt nyomogatva képmentéseket csinálsz.
  • janisjoplin
    Segítséget szeretnék kérni,,,Görög nyaralásunkat kiírtam dvd lemezre,,Erről szeretnék most képeket kivenni és cd-re kiírni,,A segítséget előre is köszönöm,,[email protected],
  • ibrik
    PowerDVD-ben a lejátszón van egy olyan gomb, hogy "Select Source" vagy Ctrl+O és utána kattints az "Open DVD file on hard disk drive..."-ra és add meg a proginak a video_ts mappát.

Megjegyzem, ez a módszer csak akkor megy, ha a DVD teljes tartalma le van rippelve a vinyódra.
  • Captain Sparrow
    másik kérdés
    na most...

ha egy dvd lemezt (filmet) leszedek gépre lesz 2 mappa: Video TS, Audio TS
    ezt mivel tudom képfájlba átrakni? pl isoba...vagy mivel tudom normálisan lejáccani mintha egy dvd lenne?
    pl power dvd-vel? csak nemtom melyik fájlt kell elinditani mert van egy csomó
  • Captain Sparrow
    ja nem innen szettem azért kösz
    mostmár jó van kép hang meg minden
  • ibrik
    http://www.koepi.org/xvid.shtml
  • Captain Sparrow
    van fenn egy, de ezek szerint régi..
    honnan?
  • ibrik
    XviD kodeket
  • Captain Sparrow
    Valaki segijjen!
    Xvid Avi filmem van és bármilyen lejáccón próbálom lejátszani (powerdvd, winamp, windows media player...) képet nem ad csak a hang megy
    mit töltsek le hogy működjön?
  • gyűjtő
    Hello units!
    Köszönöm a segítséget.
  • units
    Google Earth->tools->options...->cache->clear disk cache
  • gyűjtő
    Sajnos nem találom a cache.dat fájl-t. Én is ezzel kezdtem a vadászatot, azzal a különbséggel, hogy nem tudtam a cache fájl kiterjesztését.
    Mindenesetre köszönöm a segítséget.
    Még olyan feltételezésem van, hogy a memória esetleg sok rezidens program miatt talán ki van feszítve. Gondolkodom, hogy esetleg le kellene csökkenteni a Windows-zal együtt induló felhasználói programok számát.
  • stratoman
    A telepítési könyvtárban nincs olyan, hogy cache.dat?
    Ha van töröld le, újra létre fogja hozni.
  • gyűjtő
    Szervusztok!

A Google Earth program indításakor egyre gyakrabban kapok üzenetet, ami szerint a cache fájl tartalmának törlésével felgyorsíthatom a program iniciálását. Mivel a program indításkor több alkalommal lefagyott, a fenti tanácsot illő lenne megfogadni. A gépen a Windows XP SP2 op.-rendszert használom.
    A gondom az, hogy a megnevezett fájl-t nem találom.
    Tud valaki segíteni?
  • ibrik
    http://kertepites.lap.hu
  • Djtiesto16
    Hello! abban kérném a segitségeteket hogy nem tom honnan tudnék letölteni kertervező programot demot, vagy teljes ill sharware mind1...léci ha valaki tudja akkor irjon már a mail-emre [email protected] előre is thx
  • ibrik
    Ha SP1-es windows-ról van szó, akkor az már nem fog menni. Azt a "backdoor"-t megszüntették.

Inkább mást kérdezek:
    Amikor az XP-t telepítette, a "Rendszeradminisztrátornak" adott-e jelszót?
    Vagy ő pont erre a speciális felhasználóra gondolt, amelyiknek a jelszavát megváltoztaták? Vagy csak egy rendszeradmin jogokkal rendelkező fiók jelszavát?
  • McGrady
    köszi, majd szólok neki :)
  • PeeTeR
    asszem csokkentett modban kell inditani es ennyi :DD
  • McGrady
    plz segítsetek!
    havernak feltörték a gépét így nemtud bejutni a saját felhasználójába, mert a jelszót átírták
    hallottam 1 backdoor-ról amivel be lehet jutni full adminként XP-ben..
    tudja vki?
    előre is kösz
  • PeeTeR
    most toltom az ATi Control Center -es driver -t mert gondom van a TV -vel valo osszekotesnel es elvileg ez segit (masok mondtak)

viszont ehhez kell valami .NET szarsag. ez tulkeppen mi? elkezdtem mar tolteni MS honlaprol, minya leer. csak fel kell rakni es mehet a driver utanna kapasbol? vagy van meg valami?
  • katze
    Hi.. Nemtom, jó kategóriába kérdezem-e...
    Az miért van, h leállítanám a gépem, rányomok a kikapcsolásra, és leáll, majd újraindul? 4-5 napja egyfolytában...
  • ibrik
    Sehonnan - illetve DC++...
  • STREEX
    Ezt honnan tudnám megszerezni?Próbálok utána keresni de sehol nem tudom letölteni.
  • Pontius #2321
    Tsá
    Abban szeretnék segítséget kérni, hogy:
    EXPLORERen belül a kedvencekből, hogyan lehet ÖRÖKRE!! kiszedni a Hivatkozások mappát?

Segítséget előre is köszi
  • ibrik
    Ezek csak szótárfájlok, kell hozzá a Scriptum GIB szótárkezelő program.
  • STREEX
    El tudnátok mondani nekem hogy Ezt a szótárt hogyan lehet használni?.Mit kell csinálni azzal a 4 fájllal?
  • ffxi
    Kösz a tanácsot!

• PetruZ
    Ha mindkettőre külön-külön telepítve, és nem másolva volt, akkor elméletileg igen. Ha kiveszed az egyik vinyót, attól a másik még megőrzi a saját, telepítéskor generált partíció-kiosztását. Az XP-t hidegen hagyja, hogy az eszközök milyen sorrendben vannak az alaplapra kötve (nem olyan, mint pl. a W98 volt), saját maga, vagy akár a felhasználó is tudja ezt tetszőlegesen variálni - egyet kivéve: ahová az XP rendszere fel lett telepítve, az a partíció már fixen marad, a betűjele nem módosítható.
    Ha a két XP külön, egymástól függetlenül volt telepítve, akkor sztem működni fognak külön-külön is. Az szólhat közbe, ha mindkettő volt boot-olva ugyanarról a gépről, és az esetlegesen eltérő meghajtó betűjelzések miatt átírtak egymás partíciójába. Vagy ha teljesen eltérő konfiggal lettek telepítve, ez esetben nem biztos, hogy hajlandó lesz elindulni (azzal a kifogással, hogy nagyon megváltozott alatta a hardver).
  • gyűjtő
    Az első Itt helyett Itt!