20838
Segítséget kérek
  • units
    Active@ UNERASER v3.0
  • units
    mp3 címe?
  • McGrady
    #2388 -ra vki PLZ!!!
  • biomage
    ez a web siteja
  • deicide
    Active@ UNERASER igy keresek rá....?
  • biomage
    én az Active@ UNERASER ajánlom az képes rá hogy be menjen egy törölt könyvtárba és minden particiót kezzel ntfs,fat16,fat32,stb
  • deicide
    Nekem is kellene 1 kis help:)

Még nem inditottam újra a gépet...!

Letöröltem 1 könyvtárat és szükségem lenne rá újra..fontos adatok voltak rajta..

Persze a kukába már nincs...((

van valami progi amivel vissza tudom hozni....??
  • McGrady
    hello!
    letöltöttem 1 mp3-mat és nem tudom megnyitni winampal.
    ha wmp-vel nyitom akkor behoz 1 oldalt és kiírja hogy vmi download license kell neki, mivel ez a fájl protected....de letölteni nem tudom a license-t mert már 10en letöltötték.
    nem tud vki 1 kiskaput hogy meg tudjam hallgatni?
  • ibrik
    Te csak azt hiszed, ogy nincs.
    A routerekben is van tűzfal.
  • tomo
    van egy ilyen beallitas a routerben hogy MTU ( maximum transfer unit ) ennek az erteket kell csokkenteni. ( alt 1492 van beallitva ) nalam 1450 es beallitasnal megszuntek ezek a zavarok. talan neked is segit.
  • zakika
    nincsenek, mert ha modemmel megyek akkor bejonnek
  • ibrik
    Ez szerintem tűzfalas dolog lehet.
    Ellenőrizd s Privacy beállításokban, hogy nincsenek-e ezek a kérdéses oldalak valamiképpen korlátozva.
  • zakika
    most en kerek segitseget.
    eddig modemmel voltam de mar van egy wifi kapcsolatom. a modemmel mindent elertem bar lassan, de a wifivel nem akarnak bejonni neha a weblapok pl. a www.mail.yahoo.com vagy a macromedia.com sem. biztos nalam rossz a bealitas, csak nem tudom hol. fent van a zone alarme es avast, de kikapcsolva sem engedi meg yahoot. azt irja a ido letelt es kesz. valami otletek? elere koszi mindenkinek
  • peteragoston
    Tudtok-e olyan programról, ami szól, hogyha egy webcimet update-lnek?
    pliz priviben
  • Dodo55
    Nekem BJC-250 van, és én is nehezen tudom váltogatni az alapértelemezett partrontípust. Néha átáváltja, néha pedig minden egyes nyomtatnivalónál át kell állítani. Elméletileg a nyomtatók(és faxok - xp esetén) mappában kell a nyomtatási tulajdonságokban beállítani a megfelelő patron. Ha egy nyomtatás előtt állítottam be a nyomtatási ablakból a beállításokba menve, akkor nem jegyezte meg, de még néha a nyomtatók mappából való beállítást se.
  • PLaci #2380
    Vagy ha nagyon rá tusz költeni, egy iP4000-t... (35-37k)
  • PLaci #2379
    Inkább dobd ki, és vegyél egy új 2 patronos Cannon Pixma iP1000 -et ;)
  • Sumi70
    Hi! Canon BJC240-es nyomtatóm van, amiben csak egy patron fér bele, vagy fekete vagy színes. Alapértelmezésben nyomtatáskor mindig a színes nyomtatást adja fel.
    Hogyan lehet beállítani a Windowsban, hogy a fekete-fehér nyomtatás legyen az alapértelmezett?
  • ffxi
    Hi all! nvidia driverrel lenne szó, nem tuodom, hogy 77.72-es 1-gyel 2-vel és 3-mal előtti az melyik és hol lehetne letölteni? THX

• zakika
    eddig senki, hat en megprobalom, bar csak egyszer csinaltam probakeppen

tehat kabellel osszekotni, TV bealitani a bemenetelt (gondolom scart). utana catalyst es bealitani hogy klonozza a kepet a masodik (secondary) kijelzon. valahogy igy, de pontosabbat nem tudok most igy fejbol.
  • PetruZ
    Nem tudok olaszul, de olyasmi lehet, hogy a rendszer antivírusa nem enged valami beleegyező (confirm?) üzenetet továbbítani, mert a *@freemail.hu címről/-re érkezett/küldött levélben van valami csatolmány, amelynek a kiterjesztése tiltott.
  • PLaci #2374
    Ezt letudná valaki fordítani? (Olaszul van.)

Il sistema Antivirus della posta elettronica Rai non permette la consegna del messaggio con soggetto : Comprimi?

Il messaggio inviato da : *******@freemail.hu é stato cancellato perchè l' estensione del file allegato non é accettata.
  • kabador
    Sziasztok!
    Tudnátok segíteni?
    Van egy AlphaScan 800S - ATI RADEON 9600 Series típusú videókártyám...és van hozzá egy ATI CATALYST Control Center programom, de nem tudom sajna beállítani, hogy miként lehetne a tévémre rácsatlakoztatni a gépet?Megfelelő Vezetékem is van.És mégsem műxik.Lécci segítsetek!
  • teknoska
    na mindegy, azért köszönöm hogy megprobáltál segíteni.
  • biomage
    nem tudom nekem intelem van logikus ha nem indul el a windows vissza kell venni a MHZböl egyszer jó lesz
  • teknoska
    de mit nem bír a processzor? (AMD Athlon XP-A, 2166 MHz (13 x 167) 3000+)
  • biomage
    igy csak egy tanácsot tudok adni nem huzd annyira fel
    345MHZen probáld meg
  • biomage
    a memteszt nem teszteli a proceszort csak a ramot nem tudok cpu tesztet dos alá

• teknoska
    igen, 333 mhz-en elindul de 400 mhz-en nem. a tesztet 400 mhz-es beállítással csináltam meg, hibaüzenet nélkül.
  • biomage
    akor a processor nem birja
  • biomage
    333mhz-en az xp elindul
  • teknoska
    leteszteltem, de semmiféle hibaüzenetet nem kaptam.
  • biomage
    felirod cdre és bootásal elinditod mint az xp cdt
    Innen letöltheted
  • biomage
    a windows xp nagy terhelést csinál a procira és a ramra
    a ram nem birja a 400mhz-s tuningolás
    teszteld le a memtest86+ meglátod hogy errort fog kiirni
  • teknoska
    Hello!
    Egy kis segítséget kérek. Van egy AMD Athlon XP 3000+ (333Mhz)processzorom egy Abit NF7S v2.0 alaplapban egy Samsung 512 Mb 400 Mhz memoriával.A probléma az hogy ha a memoriát 400 mhz-re állítom akkor a windows Xp nem akar elindulni és lefagy a gép, de a Win98 viszont megy. Miért?
  • ibrik
    Win2k/XP esetén:
    "C:\Documents and Settings\[a felhasználóneved]\Dokumentumok\Cyberlink\PowerDVD\Snapshot" nmappa

Win9x/ME esetén:
    "C:\Dokumentumok\Cyberlink\PowerDVD\Snapshot" mappa

De itt megjegyezném, hogy a képmentések csak akkor kerülnek fájlként ebbe a mappába, ha a beállításokban megcsináltad a következőt:
    Jobbkattintás a PowerDVD képernyőjén - Configuration - Player lap - Advanced gomb - Snapshot lap: itt láthatod, hogy alapbeállításként, csak a vágólapra (clipboard) teszi a képmentést. Vagyis ebben az esetben minden egyes "C" nyomáskor felülíródik a vágólapra helyezett kép.
    Tehát állítsd át "Capture to file"-ra és itt már láthatod vagy át is állíthatod a mentési mappát.
    A lap alján pedig a mentett kép méretére vonatkozólag vannak beállítások.
  • janisjoplin
    Letöltöttem a power dvd 5,0-át,,csináltam képmentéseket,de nem találom sehol ,,Hova rakja,,/biztos én vagyok a hülye/,,
  • cicamisa
    Semmi nem látja,scandisk sem javítja meg.Próbáltam feltenni a getdataback progit,de nem engedi,mert valami dll fájl kell neki,amit nem talál.Tudnál segíteni?
  • PetruZ
    Ha egy másik XP alá tetted, akkor az Intézőben, vagy valamilyen hasonló fájlmenedzserben látszania kell a tartalomnak. Ha semmi sem látszik (üres), vagy hozzáférési hibákat dobál, akkor próbát lehet tenni a lent említett programmal.
    Bár én kíváncsi lennék arra is, hogy mit és hogyan sikerült fájlszinten törölnöd úgy, hogy a teljes fájlstruktúra megfeküdt (ha tényleg)...
  • cicamisa
    Win XP,és ugyan ez alá tettem.Ntfs van,vagy volt rajta.