20838
Segítséget kérek
-
Active@ UNERASER v3.0 -
mp3 címe? -
#2388 -ra vki PLZ!!! -
ez a web siteja -
deicide #2391 Active@ UNERASER igy keresek rá....? -
én az Active@ UNERASER ajánlom az képes rá hogy be menjen egy törölt könyvtárba és minden particiót kezzel ntfs,fat16,fat32,stb -
deicide #2389 Nekem is kellene 1 kis help:)
Még nem inditottam újra a gépet...!
Letöröltem 1 könyvtárat és szükségem lenne rá újra..fontos adatok voltak rajta..
Persze a kukába már nincs...((
van valami progi amivel vissza tudom hozni....?? -
hello!
letöltöttem 1 mp3-mat és nem tudom megnyitni winampal.
ha wmp-vel nyitom akkor behoz 1 oldalt és kiírja hogy vmi download license kell neki, mivel ez a fájl protected....de letölteni nem tudom a license-t mert már 10en letöltötték.
nem tud vki 1 kiskaput hogy meg tudjam hallgatni? -
Te csak azt hiszed, ogy nincs.
A routerekben is van tűzfal. -
tomo #2386 van egy ilyen beallitas a routerben hogy MTU ( maximum transfer unit ) ennek az erteket kell csokkenteni. ( alt 1492 van beallitva ) nalam 1450 es beallitasnal megszuntek ezek a zavarok. talan neked is segit. -
nincsenek, mert ha modemmel megyek akkor bejonnek -
Ez szerintem tűzfalas dolog lehet.
Ellenőrizd s Privacy beállításokban, hogy nincsenek-e ezek a kérdéses oldalak valamiképpen korlátozva. -
most en kerek segitseget.
eddig modemmel voltam de mar van egy wifi kapcsolatom. a modemmel mindent elertem bar lassan, de a wifivel nem akarnak bejonni neha a weblapok pl. a www.mail.yahoo.com vagy a macromedia.com sem. biztos nalam rossz a bealitas, csak nem tudom hol. fent van a zone alarme es avast, de kikapcsolva sem engedi meg yahoot. azt irja a ido letelt es kesz. valami otletek? elere koszi mindenkinek -
Tudtok-e olyan programról, ami szól, hogyha egy webcimet update-lnek?
pliz priviben -
Dodo55 #2381 Nekem BJC-250 van, és én is nehezen tudom váltogatni az alapértelemezett partrontípust. Néha átáváltja, néha pedig minden egyes nyomtatnivalónál át kell állítani. Elméletileg a nyomtatók(és faxok - xp esetén) mappában kell a nyomtatási tulajdonságokban beállítani a megfelelő patron. Ha egy nyomtatás előtt állítottam be a nyomtatási ablakból a beállításokba menve, akkor nem jegyezte meg, de még néha a nyomtatók mappából való beállítást se. -
Vagy ha nagyon rá tusz költeni, egy iP4000-t... (35-37k) -
Inkább dobd ki, és vegyél egy új 2 patronos Cannon Pixma iP1000 -et ;) -
Sumi70 #2378 Hi! Canon BJC240-es nyomtatóm van, amiben csak egy patron fér bele, vagy fekete vagy színes. Alapértelmezésben nyomtatáskor mindig a színes nyomtatást adja fel.
Hogyan lehet beállítani a Windowsban, hogy a fekete-fehér nyomtatás legyen az alapértelmezett? -
Hi all! nvidia driverrel lenne szó, nem tuodom, hogy 77.72-es 1-gyel 2-vel és 3-mal előtti az melyik és hol lehetne letölteni? THX
-
eddig senki, hat en megprobalom, bar csak egyszer csinaltam probakeppen
tehat kabellel osszekotni, TV bealitani a bemenetelt (gondolom scart). utana catalyst es bealitani hogy klonozza a kepet a masodik (secondary) kijelzon. valahogy igy, de pontosabbat nem tudok most igy fejbol. -
Nem tudok olaszul, de olyasmi lehet, hogy a rendszer antivírusa nem enged valami beleegyező (confirm?) üzenetet továbbítani, mert a *@freemail.hu címről/-re érkezett/küldött levélben van valami csatolmány, amelynek a kiterjesztése tiltott.
-
Ezt letudná valaki fordítani? (Olaszul van.)
Il sistema Antivirus della posta elettronica Rai non permette la consegna del messaggio con soggetto : Comprimi?
Il messaggio inviato da : *******@freemail.hu é stato cancellato perchè l' estensione del file allegato non é accettata. -
Sziasztok!
Tudnátok segíteni?
Van egy AlphaScan 800S - ATI RADEON 9600 Series típusú videókártyám...és van hozzá egy ATI CATALYST Control Center programom, de nem tudom sajna beállítani, hogy miként lehetne a tévémre rácsatlakoztatni a gépet?Megfelelő Vezetékem is van.És mégsem műxik.Lécci segítsetek!

-
teknoska #2372 na mindegy, azért köszönöm hogy megprobáltál segíteni. -
nem tudom nekem intelem van logikus ha nem indul el a windows vissza kell venni a MHZböl egyszer jó lesz -
teknoska #2370 de mit nem bír a processzor? (AMD Athlon XP-A, 2166 MHz (13 x 167) 3000+) -
igy csak egy tanácsot tudok adni nem huzd annyira fel
345MHZen probáld meg -
a memteszt nem teszteli a proceszort csak a ramot nem tudok cpu tesztet dos alá
-
teknoska #2367 igen, 333 mhz-en elindul de 400 mhz-en nem. a tesztet 400 mhz-es beállítással csináltam meg, hibaüzenet nélkül. -
akor a processor nem birja -
333mhz-en az xp elindul
-
teknoska #2364 leteszteltem, de semmiféle hibaüzenetet nem kaptam. -
felirod cdre és bootásal elinditod mint az xp cdt
Innen letöltheted -
a windows xp nagy terhelést csinál a procira és a ramra
a ram nem birja a 400mhz-s tuningolás
teszteld le a memtest86+ meglátod hogy errort fog kiirni -
teknoska #2361 Hello!
Egy kis segítséget kérek. Van egy AMD Athlon XP 3000+ (333Mhz)processzorom egy Abit NF7S v2.0 alaplapban egy Samsung 512 Mb 400 Mhz memoriával.A probléma az hogy ha a memoriát 400 mhz-re állítom akkor a windows Xp nem akar elindulni és lefagy a gép, de a Win98 viszont megy. Miért?
-
Win2k/XP esetén:
"C:\Documents and Settings\[a felhasználóneved]\Dokumentumok\Cyberlink\PowerDVD\Snapshot" nmappa
Win9x/ME esetén:
"C:\Dokumentumok\Cyberlink\PowerDVD\Snapshot" mappa
De itt megjegyezném, hogy a képmentések csak akkor kerülnek fájlként ebbe a mappába, ha a beállításokban megcsináltad a következőt:
Jobbkattintás a PowerDVD képernyőjén - Configuration - Player lap - Advanced gomb - Snapshot lap: itt láthatod, hogy alapbeállításként, csak a vágólapra (clipboard) teszi a képmentést. Vagyis ebben az esetben minden egyes "C" nyomáskor felülíródik a vágólapra helyezett kép.
Tehát állítsd át "Capture to file"-ra és itt már láthatod vagy át is állíthatod a mentési mappát.
A lap alján pedig a mentett kép méretére vonatkozólag vannak beállítások. -
janisjoplin #2359 Letöltöttem a power dvd 5,0-át,,csináltam képmentéseket,de nem találom sehol ,,Hova rakja,,/biztos én vagyok a hülye/,, -
cicamisa #2358 Semmi nem látja,scandisk sem javítja meg.Próbáltam feltenni a getdataback progit,de nem engedi,mert valami dll fájl kell neki,amit nem talál.Tudnál segíteni? -
Ha egy másik XP alá tetted, akkor az Intézőben, vagy valamilyen hasonló fájlmenedzserben látszania kell a tartalomnak. Ha semmi sem látszik (üres), vagy hozzáférési hibákat dobál, akkor próbát lehet tenni a lent említett programmal.
Bár én kíváncsi lennék arra is, hogy mit és hogyan sikerült fájlszinten törölnöd úgy, hogy a teljes fájlstruktúra megfeküdt (ha tényleg)...
-
cicamisa #2356 Win XP,és ugyan ez alá tettem.Ntfs van,vagy volt rajta.