20838
Segítséget kérek
-
Hy all.
Megjelent a gépen ez a program. Nem tudok tőle semmit csinálni, de azt mondja tele vagyok vírussal!!
Mit csináljak??
-
Alcohol-hoz, ha ért hozzá vki, segícsen. THX!
Az a helyzet, hogy a felismert kiterjesztésekben már beírtam és akkor sem ismeri föl, amikor be akarom tölteni. Mindig be kell gépelnem a "megnyitásban". Szal, be olvassa, csak nagyon körülményes, mert mindig kell gépelni. Amúgy ezt kéne felismernie (*.vcd). Még akkor is, ha legördítem "minden fájl (*.*)"
THX!!!
-
Ezt viszont már nem lehet csak úgy egy-két mondatban elmagyarázni.
Vannak olyan oldalak, amelyek külön ezzel a témával foglalkoznak:
mACSman oldala
Doom9.hu - Leírások rész
Van még sok oldal ezeken kívül, de a fenti kettőn legalább magyar nyelvű leírásokat találsz. -
nagyimamma #2432 Szeretném ha még egy kicsit segítenétek! Ha tudtok küldjetek olyan programot ami tömöriti a filmet amit át akarok venni. Sok olyan itthoni videóm van, amit szeretnék áttenni dvd-re. Segitsetek, nem szeretnék hülyén meghalni! -
jol haladsz nagymami
azt hogy ertetted van es csomo dvd iro - program vagy hardver? eloszor is ha TV akarod nezni akkor mpeg2 formatumu videonak kell lenni masodszor a DVDnek meg van a maga felepitese es erre is kulon progi van. ha csak ugy akarod felvenni DVDre, hogy el legyen archivalva es csak szamitogepen nezned, akkor mondjuk eleg a nero. -
Vki privátban mondjon egy kav antivirus personal prohoz cracket plz!! -
nagyimamma #2429 Újabb kérdés! Ha már müködik a tv vétel a számitógépemen, milyen dvd íróval és hogyan lehet onnan dvd-re írni?? Van a gépembe egy csomó dvd író csak nem tudom melyikkel lehet!! előre is köszi. Végsősoron az egészet azért kezdtem el, hogy az álalam évek óta felvett videókat tudjam digitalizálni, az majd a következő kérdéseim lesznek,hogy hogyan és mivel! Biztos csinál ilyet valaki közületek. Ahhoz képest, hogy 5 évvel ezelött még azt sem tudtam mi az a számítógép, elég jól haladok!! -
nagyimamma #2428 Köszönöm, Fiúk Lányok!! - nem tudom kik vagytok, de segitettetek egy öregasszonynak, hogy megint tanuljon valamit. Ha megengeditek máskor is fordulnék hozzátok segitségért, ha valamit nem tudok!! Köszönöm, sikerült minden, müködik!!!
-
A filerendszer lenyegtelen, nem lehet az a hiba.
Az sem, ha nincs a TV tunerbe bedugva a kabel , mert attol meg az eszkoznek mukodnie kell, maximum nincsen kep.
A #2423-ban megtalalhato az eszkozhoz az XPs driver, amivel mukodnie kell a tunernek, a gyarto oldalarol szedtem le es jelenleg ez a legujabb driver az eszkozhoz.
Azt kellene feltelepiteni. -
nagyimamma #2426 Megpróbáltam, igen ki van sárgára jelölve, de hiába frissitem, azt irja ki, hogy nem talál ennél jobb illesztőprogramot. Na mindenesetre felhivtam a szerelő srácot - mert én egy öreg nagymama vagyok, aki megigérte, hogyholnap 6 után eljön és mindent megpróbál. Na most mondjátok kellett nekem öreg fejjel mindig újakat kitalálni magamnak?? Holnap megirom, hogy mi történt. Ja a bemásolásos módszert is kipórálbam ma, de az sem válik be. Szerinem vagy nem jól ette be és valami huzal nincs a helyén, vagy nem lehet,hogy én nem Fat 32 rendszerbe vagyok és ez csak ahhoz jó. Persze fogalmam sincs mi a kettő között a különbség, de így lett megcsinálva a gépem, és már 8 hónapja tökéletesen üzemel. Én voltam a
aki mindent meg akart tanulni!! 

-
2 dolggal próbálkoznék:
1. Bemásolnám valahova a wincseszterre az egész driver CD-t, és onnan indítanám a telepítőt. ( autorun.exe vagy setup.exe vagy install exe )
ha így nem lesz jó:
2. Az eszközkezelőben meg kellene nézni hogy van e sárga kérdőjeles eszköz. Ha van akkor lehet hogy az a TV kártya. Válaszd ki és kattints az illesztőprogram frissítésére. A driver cd legyen a gépben. Automatkius kereséssel kerestesd a cd-n a hozzá való drivert.
Ha nincs sárga kérdőjeles eszköz akkor a hang video és játékvezérlőknél valószínüleg van "Pinnacle PCTV" ( vagy hasonló ) bejegyzés. Válaszd az illesztőprogram frisítését. Szintén kerestesd a drivert a cd-ről.
Hátha.
-
izb #2424 Mondom,hogy ez a szerelő gyerek ez egy IQ harcos.
Még hogy a kártya azért nem megy,mert nincs bedugva az antenna.......
Vazze azért ez nem semmi.
Egyébként szerény véleményem szerint valamivel ütközni a kárytád,de ez is csak egy tipp.
-
Meg kellene probalni ezzel a driverrel : PCTVStereo_WinXP_SP2_WHQL.exe
Elmeletileg csak le kell tolteni meg elinditani az exe-t. -
nagyimamma #2422 Ő beszerelte, én meg megpróbáltam telepíteni. Simán a cd-ről bement, kirakta az ikonokat, de nem müködik, mert mindig kiirja amit ide irtam az elöbb. Már többször próblkoztam. A szerelő azért nem tudta /?/ betelepiteni, szerinte, mert nem volt a gép a helyén és nem volt bekötve az antennába. Most be van kötve, de igy sem müködik. Ilyeneket ir ki, mint amit az elöbb beírtam. Ha tudtok segitsetek még, mert mindenre hajlandó vagyok!!
! -
:DDDDD -
izb #2420 Jó agyas szerelő lehet ,aki berakja,viszont telepíteni nem telepíti.
Ez nem mosógép vazzee.

-
Azért nem tudja betölteni, mert nincs feltelepítve.
Elvileg a kártyához kellene lennie egy telepítőlemeznek. Beteszed, elindul és lépésről-lépésre követed, amit mond.
Ha ilyened nincs, akkor keresd fel a Pinnacle oldalát és ott a Products-nál keresd ki a kártyád típusát. Ha ott nincs, akkor a Support-nál.
Ha esetleg nem tudnád a pontos típust, akkor telepítsd fel az Everest-et, az majd kitalálja. -
nagyimamma #2418 Teljesen új vagyok, de segitséget kérnék!! Vettem egy Pinnancle PCTV Stereo kártyát. Szakemberrel beszerelettem, és elepitésnél mindig azt irja ki, hogy "A Windows ehhez a hardvereszközhöz nem tudja betölteni az illesztőprogramot. Az eszközillesztő sérült, vagy hiányzik. /Kód39./ Segitsen már valaki, nehogy hülyén halljak meg. A gépemen XP Professional van, és 2,4-es. Szájbarágósan magyarázzatok, mert irtó kezdő öregasszony vagyok!! Előe is kösz!! -
miatyánk #2417 Úgy látom megint meg kell kérdeznem.:)
Szóval párhuzamosan két audió lejátszó programot szeretnék futtatni.(lejátszó 1, lejátszó 2)
Az egyiken(lejátszó 1) állandóan szólna a zene, a másikon(lejátszó 2) csak alkalmanként.
Viszont ha a "lejátszó 2" megszólalna, akkor a hangkártya kimenetésn a "lejátszó 1" hangja lehalkulna. És ha a "lejátszó 2" elhalgatna, akkor a "lejátszó 1" hangja ismét felerősödne.
Valaki segitsen már mert nagyon fontos lenne.
Már kezdem azt hinni hogy nem lehet megcsinálni. -
Csökkentett módban futtasd a Navot!
Tegyél be egy hjt logot! -
Beállítások->kapcsolódás->egyidejű letöltés (maximun) 1
A letöltés hozzáadásánál is csak 1 szálat adj meg. -
mc nokedli #2414 csőőő
valaki megtudná mondani hogy hogy lehet a flasg gettel egymas után tolteni a fileket,es nem egymassal eggyidoben,,mert az oldalrol csak egyszerre egy file keleht letolteni!!!PLS -
izb #2413 Ha nincs benne semmi,és nincs letiltva akkor mindig kiírja ezt a szöveget!
Le kell tiltani ha nem használod,és akkor nem ólálkodik a jobb sarokban. -
az én routerem hajlamos beszarni ha megofogom és arrébteszem, néud meg hogy hogy reagál, ha elmozdítod -
sot nekem nem volt aktivalva a konfigba es ugyanazt jelezte -
balcsi70 #2410 Nem tudom.Csak felhivott hogy menjek nézzem meg mert nem megy a net,mert elcseszték a gyerekek.De azt mondja be van dugva.Gondoltam megkérdezem elötte.Amugy én is erre tippelek. -
izb #2409 És az,amelyik nem e gépbe,hanem a routerbe,vagy az adsl modembe csatlakozik be van dugva??
Egyébként,ha az adsl modem vagy a router nem megy,vagyis nincs áram alatt akkor is ugyanigy viselkedik a winfos. -
jo vicc :)
bizti emezdosz :) -
balcsi70 #2407 Sziasztok.Az egyik ismerösömnek a gyerekei elszurták a netet.Azt irja ki hogy egy hálozati kábel nincs bedugva?Közbe még is benne van a gépbe.Mi lehet a gond??? Kössz a válaszokat. -
izb #2406 he he
ha lesz majd ilyen szólj nekem is....

-
alakulat #2405 hi
mondana vki egy olyan oprendszert ami stabilabb mint az XP és fut rajta egy csomó ujabb játék is??????????????
-
ad aware es hijack this safe modeban -
miatyánk #2403 Üdv. mindenkinek!
Van egy problémám, ami egyelőre megoldhatatlannak látszik.
Szóval van egy képújság program, aminek pocsék a hangkezelése. Nem lehet normálisan zenét, és video hangot együtt, egyidőben kezelni vele.
Konkrétan ha megy mondjuk 1 órája egy zenei blokk, ami több óra hosszú, és következne egy videó(aminek hangja is van), akkor megszakad a zene lejátszása a videó idejére(ez normális), de utánna nem fojtatja a zene lejátszását.
Arra gondoltam, hogy a zene lejátszást egy a képújság programtól független lejátszóra bíznám, és csak a video hangot játszaná a képújság.
Most már csak azt kellene megoldani, hogy a zene lejátszó programból jövő hang elhalkuljon, ha a képújság játszik hangot, majd újra felerősödjön, ha a képújság befejezte a lejátszást.
Ez egyfajta prioritást jelentene a képújság programnak a hang kimenet felé.
Szóval nem egyszerű, de remélem tud valaki segíteni. -
Slipy #2402 Annyit még hozzátennék hogy a Norton A. 2005 1 saCC.exe nevű fájl-t talált de nem tudja kiiktatni....
Előre is köszi -
Slipy #2401 Hy!!
Van egy reklámprogi a gépemen ami mindig egy linket ad meg ami erre a honlapra mutat http://registrycleaner32.com/?hop=hvinh99..Nagyon idegesítő mivel 5 percenként kiírja hogy kritikus hibát talált a Windowsban és hagyja abba mindent...Próbáltam a Norotn Antivirus 2005-tel, a CounterSpy-jal, az Avast! Antivirussal leszedni de egyik sem tud vele mit kezdeni...
Mit lehet ezzel kezdeni??
Előre is köszi a segítséget!! -
nekem is volt ilyen, de sikerult letolteni hozza a licenszet :). persze utana nem lehetet mast csinalni, csak halgatni, de cool edit proval attomoritettem analogon keresztul :)
utana persze megszereztem DRM nelkul.
szerintem probald meg megnyitni windows media playerrel, az jobban kezeli a DRM, hai gy se megy bucsuzz el tole -
nem a cím a fontos, leszedtem még párat, a lényeg hogy mind 1 orig CDről vannak rippelve a wmp szerint, és licenszet kér mindhez .....nemtom mi a megoldás -
deicide #2398 végégig néztem velea gépet nem találtam azt amit letöröltem:((
szerintem én itt ezt feladom!
köszönöm a segitséget..!:)

-
ez van meg nekem is -
Active@ UNDELETE v5.1
Mindkét progira: NO