20838
Segítséget kérek
  • izb
    Adsl nél nincs elviekben korlát bár a t-online hülyéskedik.
    Chello és még egy két kábelszolgáltató korlátos.
    Te chellos vagy nem?
  • tilbury
    köszönöm szépen az infót izb.
    akkor még nyugodt vagyok. habár az mégis csak szemétség, hogy elvileg a "korlátlan" net 30 GB-ig szól. Szemetek ezek a netszolgáltatól.
    bye
  • izb
    a 30 Gb az valszeg a korlátod melyet egy hónapban felhasználhatsz.
    Tehát ha letöltesz 2GB akkor az adott hónapban már csak 28GB áll rendelkezésedre.
    Egy ha egy átlagos rádióadót választunk mint mondjuk a mellesleg.fm a főadót,akkor egy nap napi 8 órában 691MB anyagot töltesz le a netről.
    Ez havi lebontásban 24 nappal számolva 16.584MB ami durván 16GB.
    tehát még nyugodtan netezhetsz kedvedre.
  • Pitbull90
    az egy ingyenwebes kép az én képem meg máshogy néz ki
  • Pitbull90
    de mondom nem az a kép az
  • Döglött Kacsa
    Tegnap még látható volt a kép!
  • tilbury
    Sziasztok!
    Remélem ide illik a köv. kérdésem.
    Van nékem (vagyis a melóhelyen) 1 korlátlan (30 giga) kábeles internet kapcsolatom. Azt szeretném kérdezni, hogy ha én mondjuk letöltök 1 2 gigás file-t akkor az mennyivel növeli az én adatforgalmamat. 2 Gigával?
    És ha pl net rádiót használok vagy otthagyom a gépet bekapcsolva és 1 honlap meg van nyitva az kb mennyi adatforgalamt számol? Vagy csak ha frissül az adott oldal tartalma akkor van adatforgalom?
    előre is kösz, ha tud vaki segíteni.
    bye
  • izb
    Hypercam és az oldalamról letölthető.
    Viszont filmet nem lehet vele felvenni.
  • izb
    Állítsd secamról pal rendszerüre,azok közül is a B jelüre.
  • Pitbull90
    más is feltudja rakni az hogyan csinálta?
    Nemtudod????
  • Pitbull90
    de akkor hogy rakjam fel?
  • zakika
    erre mondjak hogy keplopas
    tehat a server nem engedi meg hogy mashol is lathato legyen a kep
  • Pitbull90
    Működik?????? akkor írd be a címet és nézd meg mi jön be rajta
  • Döglött Kacsa
    pedig müködik
  • Döglött Kacsa
  • figaro11
    valaki ha tudna segíteni légyszi írjon nekem privát uzenetet!miert nem kapok színes képet ha rákotom a tv-t a számitogépre?
  • Dodo55
    fraps
  • TMRacing
    Hi !
    Keresek egy olyan progit ami a játék vagy videólejátszás közben tudná rögzíteni
    az eseményeket video formátumban.
  • Pitbull90
    biztos mondjuk ezt próbáld ide felrakni:
    http://www.grafics.click.hu/cso.jpg
    ha beírom az URL címet akkor csak az ingyenwebnek a képe jön be
  • zakika
    miert nem? biztos hogy url irsz be es nem a sajad gepedrol valamit?
  • zakika
    megvanna a vobok? akkor csak megnyitod a neroban az uj dvd video projektet es bemasolod a video ts mappat a helyere
  • Pitbull90
    Tudom hülye kérdés de még azért új vok itt hogyan tudok felrakni képet????? ugye Kép>URL cím http/:......stb.
    beírom de nem működik mért nem???
    tud vki segíteni??:D
  • krisz21td
    vki nem tudná hogy kell úgy megírni egy dvd-t(koncert dvd) hogy ha nem image file-ban van meg,hanem csak a ts file-ok vannak meg!!!
  • balcsi70
    Nekem is ez tünik furcsának.
  • izb
    Hát elképzelhető hogy letiltott valamit a csóka,de ha megy a sky akkor érdekes a szitu.
  • balcsi70
    ez passz mert nem volt át a szomszédba mert késö van.Nekem irt a skypen hogy kérdezzem meg itt mert nem tud semmit megnyitni
  • izb
    Egyik gépen sem megy a böngészés??
  • balcsi70
    Sziasztok.A haveromnak a nete el van osztva router-rel 8-felé,müködött mind a mai napig.Most olyat csinál hogy mikor meg akarja nyitni a I.E-t vagy a Firefoxot és egy oldal sem jön be kiirja hogy ellenörizze a nevet és probálja meg ujbol.De nem is volt neve adva.Érdekes modon a skype az megy.Szerintetek mi lehet a gubi??? Ö arra gyanakszik akinél a router van valamit letilthatott volna? Kössz a válaszokat
  • marsu
    kösz a segítséget
  • ffxi
    Alcohol-hoz, ha ért hozzá vki, segícsen. THX!

Az a helyzet, hogy a felismert kiterjesztésekben már beírtam és akkor sem ismeri föl, amikor be akarom tölteni. Mindig be kell gépelnem a "megnyitásban". Szal, be olvassa, csak nagyon körülményes, mert mindig kell gépelni. Amúgy ezt kéne felismernie (*.vcd). Még akkor is, ha legördítem "minden fájl (*.*)"

THX!!!

• Lord Zombie
    azt mi okozhatja hogy ha berakok egy bármilyen CD-t az olvasómba, nem hajlandó beolvasni csak ha újraindítom a gépet...de ugyanez a helyzet a virtuális meghajtóknál is.Meg ha be is olvassa egyből reboot nélkül, cask jobb katt-> megnyitással tudom megnyitni, mer az előző "beragad". De ha az explorer ( nem a böngésző ) hibát okoz és újratölt, akkor minden ok köv. rebootig.
  • stratoman
    A spybot-nak van állandó védelme, hogyan tudott mellette felmenni?
    Ha meg ki van kapcsolva akkor kapcsold be.
    Nálam az MS Antispyware van, az rögtön jelzett a spysheriff-re amikor települni akart.
  • McGrady
    akkor ez tárgytalan :D
  • McGrady
    vírusirtóval is nézesd át vagy töröld le a progit :)
  • marsu
    igen lealáztam.
  • marsu
    Spybot-om az van, de nem talált semmit.
  • stratoman
    Hogy érted, hogy mivel?
    Nincs a gépeden víruskereső és Spywareírtó?
    Nézd meg a vezérlőpulton a programok telepítésénél szerepel-e a SpySheriff. Ha van, akkor próbáld eltávolítani onnan.
  • McGrady
    Spybot-tal pl.
  • marsu
    jó de mivel???
  • stratoman
    Csinálj egy teljes spyware és víruskeresést, ezt a sz@rt meg szedd le. Ez a SpySheriff maga is egy kémprogram.