20838
Segítséget kérek
-
izb #2475 Adsl nél nincs elviekben korlát bár a t-online hülyéskedik.
Chello és még egy két kábelszolgáltató korlátos.
Te chellos vagy nem? -
tilbury #2474 köszönöm szépen az infót izb.
akkor még nyugodt vagyok. habár az mégis csak szemétség, hogy elvileg a "korlátlan" net 30 GB-ig szól. Szemetek ezek a netszolgáltatól.
bye -
izb #2473 a 30 Gb az valszeg a korlátod melyet egy hónapban felhasználhatsz.
Tehát ha letöltesz 2GB akkor az adott hónapban már csak 28GB áll rendelkezésedre.
Egy ha egy átlagos rádióadót választunk mint mondjuk a mellesleg.fm a főadót,akkor egy nap napi 8 órában 691MB anyagot töltesz le a netről.
Ez havi lebontásban 24 nappal számolva 16.584MB ami durván 16GB.
tehát még nyugodtan netezhetsz kedvedre. -
az egy ingyenwebes kép az én képem meg máshogy néz ki
-
de mondom nem az a kép az -
Tegnap még látható volt a kép!
-
tilbury #2469 Sziasztok!
Remélem ide illik a köv. kérdésem.
Van nékem (vagyis a melóhelyen) 1 korlátlan (30 giga) kábeles internet kapcsolatom. Azt szeretném kérdezni, hogy ha én mondjuk letöltök 1 2 gigás file-t akkor az mennyivel növeli az én adatforgalmamat. 2 Gigával?
És ha pl net rádiót használok vagy otthagyom a gépet bekapcsolva és 1 honlap meg van nyitva az kb mennyi adatforgalamt számol? Vagy csak ha frissül az adott oldal tartalma akkor van adatforgalom?
előre is kösz, ha tud vaki segíteni.
bye -
izb #2468 Hypercam és az oldalamról letölthető.
Viszont filmet nem lehet vele felvenni. -
izb #2467 Állítsd secamról pal rendszerüre,azok közül is a B jelüre. -
más is feltudja rakni az hogyan csinálta?
Nemtudod???? -
de akkor hogy rakjam fel?
-
erre mondjak hogy keplopas
tehat a server nem engedi meg hogy mashol is lathato legyen a kep -
Működik?????? akkor írd be a címet és nézd meg mi jön be rajta -
pedig müködik
-
-
figaro11 #2460 valaki ha tudna segíteni légyszi írjon nekem privát uzenetet!miert nem kapok színes képet ha rákotom a tv-t a számitogépre? -
Dodo55 #2459 fraps -
TMRacing #2458 Hi !
Keresek egy olyan progit ami a játék vagy videólejátszás közben tudná rögzíteni
az eseményeket video formátumban. -
biztos mondjuk ezt próbáld ide felrakni:
http://www.grafics.click.hu/cso.jpg
ha beírom az URL címet akkor csak az ingyenwebnek a képe jön be -
miert nem? biztos hogy url irsz be es nem a sajad gepedrol valamit? -
megvanna a vobok? akkor csak megnyitod a neroban az uj dvd video projektet es bemasolod a video ts mappat a helyere -
Tudom hülye kérdés de még azért új vok itt hogyan tudok felrakni képet????? ugye Kép>URL cím http/:......stb.
beírom de nem működik mért nem???
tud vki segíteni??:D -
krisz21td #2453 vki nem tudná hogy kell úgy megírni egy dvd-t(koncert dvd) hogy ha nem image file-ban van meg,hanem csak a ts file-ok vannak meg!!! -
balcsi70 #2452 Nekem is ez tünik furcsának. -
izb #2451 Hát elképzelhető hogy letiltott valamit a csóka,de ha megy a sky akkor érdekes a szitu.
-
balcsi70 #2450 ez passz mert nem volt át a szomszédba mert késö van.Nekem irt a skypen hogy kérdezzem meg itt mert nem tud semmit megnyitni -
izb #2449 Egyik gépen sem megy a böngészés?? -
balcsi70 #2448 Sziasztok.A haveromnak a nete el van osztva router-rel 8-felé,müködött mind a mai napig.Most olyat csinál hogy mikor meg akarja nyitni a I.E-t vagy a Firefoxot és egy oldal sem jön be kiirja hogy ellenörizze a nevet és probálja meg ujbol.De nem is volt neve adva.Érdekes modon a skype az megy.Szerintetek mi lehet a gubi??? Ö arra gyanakszik akinél a router van valamit letilthatott volna? Kössz a válaszokat -
kösz a segítséget 
-
Alcohol-hoz, ha ért hozzá vki, segícsen. THX!
Az a helyzet, hogy a felismert kiterjesztésekben már beírtam és akkor sem ismeri föl, amikor be akarom tölteni. Mindig be kell gépelnem a "megnyitásban". Szal, be olvassa, csak nagyon körülményes, mert mindig kell gépelni. Amúgy ezt kéne felismernie (*.vcd). Még akkor is, ha legördítem "minden fájl (*.*)"
THX!!!
-
Lord Zombie #2445 azt mi okozhatja hogy ha berakok egy bármilyen CD-t az olvasómba, nem hajlandó beolvasni csak ha újraindítom a gépet...de ugyanez a helyzet a virtuális meghajtóknál is.Meg ha be is olvassa egyből reboot nélkül, cask jobb katt-> megnyitással tudom megnyitni, mer az előző "beragad". De ha az explorer ( nem a böngésző ) hibát okoz és újratölt, akkor minden ok köv. rebootig. -
A spybot-nak van állandó védelme, hogyan tudott mellette felmenni?
Ha meg ki van kapcsolva akkor kapcsold be.
Nálam az MS Antispyware van, az rögtön jelzett a spysheriff-re amikor települni akart.
-
akkor ez tárgytalan :D -
vírusirtóval is nézesd át vagy töröld le a progit :) -
igen lealáztam.
-
Spybot-om az van, de nem talált semmit. -
Hogy érted, hogy mivel?
Nincs a gépeden víruskereső és Spywareírtó?
Nézd meg a vezérlőpulton a programok telepítésénél szerepel-e a SpySheriff. Ha van, akkor próbáld eltávolítani onnan.
-
Spybot-tal pl.
-
jó de mivel??? -
Csinálj egy teljes spyware és víruskeresést, ezt a sz@rt meg szedd le. Ez a SpySheriff maga is egy kémprogram.