20838
Segítséget kérek
-
pckiraly #2515 Adott egy A gép 100MB/s kártyával, és egy B gép 1GB/s kártyával nem tudunk hálózatot teremteni a két gép között.Az IP cimek:
A gép:192.168.0.1
B gép:192.168.0.2
A MASK:255.255.255.0
A hálózat nem megy. A hálózati kártyákon lévő égők szerint a kapcsolat él.
TEHETATLEN VAGYOK. MEGKÖSZÖNNÉM HA VALAKI SEGÍTENE. -
balcsi70 #2514 ok.Kösszi,végülis ez egy haveromnál van igy.Elég szomoru mert sokszor letiltja ha olyan helyen jár -
Latja, ha logolja az halozati forgalmat.
Jo rendszergazdnal mindig be van kapcsolva ez a funkcio. -
balcsi70 #2512 Sziasztok.tud valaki erre választ?Van egy server onnan osztodik 7-felé a net.Az akié ez az egész,látja azt hogy merre netezgetek,meg hogy miket töltögetek?hogy ez alapján letiltson ,ha olyan helyeken járkálok,!Tehát ö látja ezt az egészet? Kössz a válaszokat -
Slipy #2511 Mostmár műxik:D -
Slipy #2510 A Painkiller nevű játékhoz -
Dodo55 #2509 Pedig elméletileg a Dragon Unpackernek meg kéne nyitni...
Legalábbis azokat, amik játékokból származnak.
Mihez van ez a pak fájl? -
Slipy #2508 Hy!!
Milyen progival lehet a .pak kiterjesztésű fájlokat kicsomagolni??
Próbáltam már WinRAR-al, meg a Tcmd beépített tömörítőjével és a Dragon Unpacker-rel, de egyikkel sem működött a kitömörítés...
Előre is köszi -
hi! nem tudom kikapcsolni a norton antivirusomat,mert utána állandóan jelez nekem vmi symantec liveuptade,hogy kikapcsoltam a tűzfalamat,és így teljesen hazavágja a netjátékot....pls help!.. -
tilbury #2506 köszönöm az információkat. majd utána nézek a szerződésnek mi hogy van benne.
-
A "forgalom" alatt a szolgáltatók 99,99%-a a teljes (tehát fel+le) forgalmat érti, nem csak az egyik irányt.
-
azt neked kell tudi, hogy az teljes adatforgalom vagy csak a lemeno. szerintem a teljes, de az a szerzodesbe benne van. 7,3 GB harom na alatt nem semmi :) nekem 2 het alatt lett ennyi, ebbol 1,6 BG a felmeno -
tilbury #2503 Hi!
Felraktam ezt a kis netforgalom figyelő profit TrafficStatistic_Win_1.2.0.1.
Az lenne még a kérdésem,hogy ha nekem 30 GB-ig korlátos a netem, akkor csak a fogadott/letöltött adatmennyiséget kell számolni vagy az egészet. Mert ez a kis progi külön-külön mutatja a kimenő és bejövő adatforgalmat. Csak mert kicsit sokallom a 3 nap alatt 7.3 GB-i forgalmat. Igaz töltünk is le rendesen.
Remélem érthető voltam. -
Direkt 64 bites progi csak 64 bites procin és csak 64 bites XP-n fog futni, sima SP2-őn nem.
-
HI!
Lenne még egy furcsa kérdésem:
Ha van egy SP2-es WindowsXP-m, és arra feltelepítek valamilyen 64 bites programot, akkor az ki fogja használni a 64 bit lehetőségeit, vagy ahhoz külön fel kell rakni a 64 bit-es XP-t? -
The Codecs
DivX 6 pro-t utána szoktam rárakni. -
Köszönöm a választ. A codechez tudnál mondani egy linket? -
Izlések és pofonok... Valószínüleg mindenki mást javasol neked és mindenki meg van róla győződve hogy az övé a legjobb.
Nálam a legfőbb szempont az hogy a gépet a leg kevésbé terhelje, még ha esetleg a felülete nem is annyira szép.
Tehát:
Virusirtó: AVG free
Spyware: Xoftspy
Codec: The Codecs + DivX 6
Tűzfal: Outpost
A 2003-nál frissebb programok 99,9 százaléka kompatibilis az SP2-vel -
Na! Nem ját itt senki? -
Csá!
Most készülök felrakni egy SP2-es Windows XP-t. Nem tudom, hogy milyen vírusirtót, kém-vírusfigyelőt/írtót, illetve kodec-et érdemes felrakni. Továbbá érdekelne, hogy az Nforce4 Ultra hardveres tűzfala (valami active armor vagy NvFirewall) vírusfigyelő is, vagy csak tűzfal?
De ha tudtok mutatni egy olyan honlapot, ahol fel van sorolva, hogy SP2-vel milyen programok kompatibilisek, akkor azt megköszönném. -
tilbury #2495 kössz az infókat. megpróbálom felrakni ezt a forgalom mérőt, hátha hasznát veszem.
bye -
Mert így nincs installálva a hardwer.
Néha sikerült a winfost rábírnom, hogy másolja át a megfelelő helyre , de kurvára nem tudom már hogyan sikerült... -
izb #2493 Miért baj,hogy oda kerül??
Ha meg fertőzött a géped,akkor meg mindegy hol van. -
Hello !
Az lenne a kérdésem , hogy a bankkártya olvasóm driverét a programfájlok közé telepíti be , az meg ugye nem jó.Telepítéskor nem ajánl fel semmit , tehát nem tudok más célt megadni neki.
Ilyenkor mi a teendő ???
THX -
george4 #2491 Ertem! Nem ismerem, de majd kiprobalom! Koszonom!! -
ez az a program amit kerestél töredezetségmentesitö progi -
george4 #2489 ez mi? -
voptxp -
george4 #2487 Tud valaki valami jo defragos progit? thx
-
google-ben rákeresel magyar oldalak közt és sztem lesz olyan oldal ahonnan letod rántani -
hello
nekem semmi bajom az operával de ha neked nemjön be akkor netscape vagy mozzila -
balcsi70 #2484 Sziasztok.Ujrairható lemezen volt meg nekem az SP2-es magyar változat,és véletlenül letöröltem.Tudtok mondani oldalt ahonnan le tudom tölteni mert,már nem emlékszem hogy honnan sikerült letöltenem.Kössz elöre is. -
george4 #2483 Udv!
Nagyon lassan tolti be az oldalakat az Opera meg az IE!Melyik bongeszot erdemes hasznalni? thx -
MŰKÖDIK!!:D hallelúja -
-
Nemtudtok olyan programot amivel több avi-t tudok rárakni egy DVD-re és menüt csinálni neki?
-
Bocsi hogy itt próbálkozok de megpróbálom most felrakni egy másik tárhelyről egy micsodát:D
-
ez az ingyenweb nem akarja hogy ide felrakjam a SAJÁT hangsújjozom SAJÁT képeimet! -
peldaul
TrafficStatistic_Win_1.2.0.1. -
vannak netforgalom merok, amit be lehet alitani mikortol merje es meri a forgalmat :) windozzal egyut indul, tehat mindig ott van es latod a fogyasztast :)