20838
Segítséget kérek
-
Hello!
Lenne egy kis problémám, ugyanis vettem egy TV tuner kártyát, amihez tartozó eredeti program telepítés után nem indul el.
A kártya típusa Pinnacle PCTV Pro, a program pedig amiről szó van a Pinnacle MediaCenter. Megpróbálom elindítani a programot, de ezt az abalkot dobja ki:
Ha OK akkor kilép, ha Mégse akkor ez az ablak jön elő:
Itt ha Ismét akkor kifagy, ha Mégse akkor leáll.
Mi lehet a gond, tud vki segíteni?
Előre is köszi! -
Ha egy ikont csinálok, hogy tudom megadni az átlátszó színt? -
HELP!!! HDD módban játszom le a DVD filmet Power
DVD 5-el, és azt csinálja, hogy a filmet
15-20percenként 3-4másodperces akadozás produkál,
nagyon idegesítő
. Megtettem mindent (XP újra tel.,
tör'men') és érdekesképpen DivX-es filmeknél ezt
nem csinálja, rossz kódek kizárva. Hálás lennék
nagyon!!! THX!!
-
vycman #2552 #2523 <-erre a problémámra megoldást nyertem: szolgáltatásoknál kézire nyomtam,majd restart aztán kézileg elindítottam,kihúztam a netet és így már működött!csak ez a rohadék,ha a varázslónál a befejezésre megyek,kiírja hogy nincs elég memória, vagy megtelet a merevlemez ezért nem tudja létrehozni! ezellen mit tegyek? már csak pár lépés a sikerhez! -
Miért van az hogyha online gamekben (warcraft3, f1 challenge) ha szervert csinálok akkor nem tudnak az emberek csatlakozni? pedig a tűzfalamat (outpost) ki szoktam lőni.. mi lehet a baj? -
Ehh... Nekem még nem volt ilyen bajom vele. Még egy ideig tesztelgetem, hátna már javítottak valamit az új Driver-ben. -
Felejtsd el az NVidia hardveres tuzfalat.
Ugy szar ahogy van.
Pontosabban maga az Nvidia altal megirt szoftver hozza egy f*s.
Amikor felteszed a chipset drivert es utana kerdezi, hogy feltegye e a halozathoz a tuzfalat, valasszad a nem opciot.
En is kinlodtam vagy 2 hetig, hatha sikerul normalisan beallitanom, hogy megfeleloen mukodjon minden, de annyi hiba volt benne, hogy inkabb leszedtem es feltettem a Keriot.
Meg az oldalak betoltesevel is volt gond azzal a tuzfallal, volt hogy 3szor kellett frissiteni az oldalt, mig bejott, vagy a P2P programokat egy ido utan kilotte a memoriabol es sorolhatnam a problemakat. -
Mellesleg minden új a gépben. -
Nem talál? Az egész rendszer kb. 4 napos. SP1-es winfost raktam fel, mert az SP2-es nem akart menni. Valahogy nem bírta szegény elviselni, hogy a saját tűzfala mellett van még egy hardware-s a chipsetben. -
izb #2546 Nem talál valami fontos rendszer indító filét.Valami hardver hiba lesz.Elöbb vagy utóbb egyre kevesebszer fog elindulni 2x 3x sem.
Everest hitelesebb szerintem. -
Sehogy nem tudsz feltenni angol nyelvu Explorer 7-est, magyar windowsra. -
alberttibor #2544 heló nekem 1 problémám van fel akarom tenni az internet explorer 7-et de nem megy nem engedi azért mert az előző verzió nem ugyan olyan nyelvű mint amaz mit tegyek hogy tegyem fel? a skype címem: vakmero12 msn címem: [email protected] e-mailem: [email protected] létszives segítsetek -
Hi!
Lenen két kérdésem:
1, Miért van az, hogy valamikor a Windows XP nem akar bebootolni elsőnek, hanem csak megy a csík, megy, de ha kinyomom és új elindítom akkor simán megy. 2, Az Everest programot felraktam, és a Videokártyának azt írja, hogy 37 fokon megy. De a saját drivere pedig azt írja, hogy 47. MOst melyiknek lehet hinni? -
nagyimamma #2542 Hát szép jóreggelt! Akit illet azt tájékoztatom, hogy nagy nagy segitségetekkel, tegnap sikerült régi videómat felvenni a gépbe és kiirni dvd-re. Most az lenne a nyűgöm - és aki tud segitsen legyen szíves - hogy hogy tudnám és mivel feljavitani a régi kissé öreg - mint én vagyok - videófelvételeimet, mert elég homályosan jönek át. Segitsetek, nehogy hülyén haljak meg!! Előre is köszi. -
Nézd, egyszer kipróbáltam egy olcsó márkájú lemezt. Megírtam, gond nélkül visszaolvasható volt. Egyszer... Többé sohasem. Nem vicc, máig megvan, semmilyen olvasó nem tudja elolvasni, még a fájlrendszert sem. A felületén semmi sem látszik, elvileg jó. Ebből a sorozatból van még néhány, mind ilyen egyszer-kétszer még olvasható volt, aztán kampec.
Hibás lemezen meg kiakadhat az olvasó is. Volt már olyan karcos lemez nálam, amely kiakasztotta az abszolút mindenevő lg dvd írómat is, de úgy, hogy reboot kellett neki.
-
Tibcsi60 #2540 Köszi! Ez gyors volt. Szemed a pályán! Kösz -
Épp most olvastam, hogy egy másik topic-ban már válaszoltak az első kérdésedre.
Kattints Ide -
Tibcsi60 #2538 Hi!
rm-mp3 konvertert keresek. Van egy rakat .rm hangfájlom, amit csak Real Playerrel tudok lejátszani. Át akarom alakítani .mp3-ba, de sehol sem találok hozzá progit. Tud valaki segíteni? A letöltési cím is érdekelne, ha nem vagyok mohó...
Más: tudja valaki, hogyan lehet MP42 (avi) videofájlokat VirtualDubbal összeilleszteni? (A codeket feltelepítettem, az Mv2PlayerPlus meg is találta, le is játsza a filmeket, a vdub nem ismeri fel, nem tudok szabni-varrni. Lehet, h az encoder hiányzik?)
Több kínom nincs. Cső! -
lehet nyersanyag gond is....
van író aminek nemteszik valamelyik nyersanyag.
és ez nem vicc. -
balcsi70 #2536 De hiszen ugy irtam ki mint edig.És máskor is mindig sikerült.,és ugyan azzal probáltam beolvastatni mint amelyikkel irtam.Utána beraktam egy másik ujrairható dvd-t azt is visszaakrtam menteni vinyora,beolvasta 13%-ig és lefagyott a gép.Ezt megcsinálta 2-szer.Utána beraktam a sima olvasoba és az meg beolvasta.Szerinted az iró miért csinálta ezt? -
Szuperkaraj #2535 ömm, kérdést, most olvastam vissza, sry :D -
Ami beleillik az "Operációs rendszerek, felhasználói programok" körébe, és nincs neki külön topikja valahol. :)
-
Szuperkaraj #2533 mert akkor lenne :
Nem tudjátok hogy be lehetne-e állítani hogy mikrofon helyett a "rendszerhangokat" szal monnyuk hogy hallgatok zenét, meg stb. lehessen küldeni MSN Messenger-en keresztül?? ( MSN 7.5 ) -
Szuperkaraj #2532 itt lehet mindennel kapcsolatos kérdéset tenni? -
Átkutattam a webet, sokan kínlódnak ezzel a hibával a VPN kapcsán. Állítólag akkor elindul, ha a NetBIOS engedélyezve van (hozzá kell adni a hálózati protokollokhoz). Ezt viszont csak saját felelősségre, mert komoly biztonsági veszélyeket rejt magában...
-
tilbury #2530 win2k-nál hol lehet bekapcsolni ezt a funkciót? Mármint hogy logolja a hálóforgalmat? Vagy kell vmi külön kis progi?
előre is thx. -
vycman #2529 A szolgáltatás (Útválasztás és távelérés) leállt a következő szolgáltatásspecifikus hibával: 340 (0x154) -
vycman #2528 a gépemhez szeretnék kapcsolódni bluetoothon keresztül, és megosztani a netet. -
Akkor talán nézd meg az eseménynaplót (Felügyeleti eszközök között), hogy miért is nem tudott elindulni az a szolgáltatás.
Bár ez az egész mihez kell neked?
-
vycman #2526 Nyissuk meg a Vezérlő pultot. Nyissuk meg a „Hálózati kapcsolatok”-at.
Fájl menü > [Új kapcsolat] [Tovább] >
Válasszuk a „Speciális kapcsolat létrehozása ”-t [Tovább] >
Válasszuk a „Bejövő kapcsolatok elfogadása ”-t [Tovább] >
Jelöljük be „Kommunikációs kábel két számítógép között ”-et [Tovább]
Válasszuk a „Virtuális magánhálózatok tiltása ”-t [Tovább]
Jelöljük be a használni kívánt (telefonba írt) XP felhasználó nevet [Tovább]
Bizonyosodjunk meg róla, hogy mindegyik „Hálózati szoftver” be van jelölve.
„TCP/IP protokoll” [Tulajdonságok]
„A hívók hozzáférhetnek a helyi hálózatomhoz”: teli
Válasszuk ki a „Megadott IP címeket”, és adjuk meg
Kezdet: 10.0.2.2. Vég: 10.0.2.254 [OK] majd [Tovább] majd [Befejezés]
Ezt szertném megvalósítani! -
Létezik. Ha hibásan lett megírva, és az olvasó nyűglődik rajta. Előfordult már velem is. Néha hagytam, hogy próbáljon visszanyerni valamit belőle, néha sikerült, néha nem. Az író, amelyik írta, általában nagyobb eséllyel el tudja olvasni.
-
Pl. ADSL-t akarsz elérni modemes betárcsázóval, vagy a kábelnetet kevered valamivel. Én ilyesmire gyanakodnék. Sőt, szerintm nézz körül az irányban is, hogy nincs-e egy dialer trójai a gépeden, és próbálna tárcsázni a szerencsétlen, de te pl. ADSL-ről vagy, azon meg nem fog menni...
-
vycman #2523 Hali!
Létre akarok hozni egy kapcsolatot, ami engedélyezi a bejövő kapcsolatokat(hálózati kapcsolatok-új kapcsolat-speciális-bejövő kapcsolatok elfogadása), de a win azt irja, hogy:
"A bejövő kapcsolatok működése az Útválasztás és távelérés szolgáltatástól függ, amely nem tudott elindulni. További információ a rendszer eseménynaplójában található."
Létfontosságú lenne a segítség!Előre is köszi! -
Gabee667 #2522 Sziasztok!
"a cél számítógép hálózata nem kompatibilis a kért hívás típúsával"
Ezzel az üzenettel kedveskedik már két napja a netem, ha valaki tudja, vagy csak kósza ötlete van, hogy hogyan orvosoljam a hibát, az ossza meg velem.
Én már kipróbáltam mindent ami eszemebe jutott, az uccsó ötlet a format volt...
-
balcsi70 #2521 Szia.Kiirtam egy 2-cd-s filmet dataként egy dvd-re.Most probáltam TotalCommal-visszarakni a vinyora,de a második fil 22%nál megáll hiba.Most az IsoBuster-rel kinlodik az olvasó.Probálom elmenteni.A kifejtés fájlt nyomtam meg.Létezik hogy olyan lassan csinálja hogy 1%-ot ment csak 5-perc alatt.Ha nem jol csinálom ,mit kel tennem? köszi. -
a kábel biztos jó? -
Isobuster -
Rezsek #2518 Hello
Help me!! Hogy nyitható meg a bin fájlba lévő progi? -
xpcd be. egyéb feledatok. hálózat beállítása. -
Miért van az hogyha online gamekben (warcraft3, f1 challenge) ha szervert csinálok akkor nem tudnak az emberek csatlakozni? pedig a tűzfalamat (outpost) ki szoktam lőni.. mi lehet a baj?