20838
Segítséget kérek
-
leütöm entert és nemjön be semmi :) -
mosley #2594 Segítséget szeretnék kérni, el kell helyezni egy körben lévő körökbe 0,1,2,3,4,5,6,7,8,9 számokat, hogy bármelyik három egymás mellett lévő szám összege nagyobb legyen 11-nél és kisebb legyen 16-nál.
előre is köszönöm
-
nekem is volt ilyen táblázat és amikor kilet ez kapcsolva akor megszünt a dühösitö üzenetek -
akor keresd mégegyszer talán nem veted észre
az útvonal vezérlöpult + felügyeleti eszközök + szolgáltatás aztán enter egy táblázal ahol sok mindent le vagy betudsz kapcsolni itt találod az üzenetkezelöt ezt kell lekapcsolni -
aztat -
windows xp használsz -
Köszi, de nem találok ilyet hogy üzenetkezelő..
és ez nem a messenger, hanem az üzenetküldő szolgáltatás tuti -
nekem is volt ez a gond
az útvonal (vezérlöpult/felügyeleti eszközök/szolgáltatások/üzenetkezelö(letiltás és leálitás))ennyi -
Benne van a nevében: szolgáltatás. Akkor a Vezérlőpult - Felügyeleti eszközök - Szolgáltatások között kellene keresgélni, nem kell hozzá registry buhera. Vagy te a Messenger-re gondolsz? Az picit komplikáltabb, de a lacy.hu-n biztosan megtalálod a leírást.
-
Az SL7-et a filext.net nem ismeri.
-
üzenetküldő szolgáltatás, hogy tudom kiirtani, ad-aware meg hasonlo szarok nem kellenek. elvileg a registry buherálásával meg lehet oldani. tényleg igy van e. -
próbáld meg társítani jegyzettömbel, ha nem megy akkor nemtom -
tilbury #2583 Sziasztok!
Kellena 1 nagy segítség. 'sl7' kiterjesztésű fájlokat mivel tudok megnyitni. Elvileg vami szöveges cuccosnak kell benne lennie. Openoffice-val próbálkoztam de nem igazán sikerált. Ha tud vki segíteni, nagyon +köszönném.
bye -
tilbury #2582 Sziasztok!
Kellena 1 nagy segítség. 'sl7' kiterjesztésű fájlokat mivel tudok megnyitni. Elvileg vami szöveges cuccosnak kell benne lennie. Openoffice-val próbálkoztam de nem igazán sikerált. Ha tud vki segíteni, nagyon +köszönném.
bye -
Ja, kösz, megvan!!!
-
Heló!
Segítséget kérek, hogy tudom egy helyi kishálózaton megosztani az ADSL-es netemet, ha Switch-em van. Ha lehet, nem szeretnék servergépet csinálni.
A válaszokat előre is köszönöm.
elérhetőségem: [email protected]
-
nekem ilyen akkor van amikor vmit winampal játszok
szedj le BS playert nekem az nem szaggat semmit -
Akadozik az avi-m úgy 10-15 percenként 3-4mp-ec produkcióval. Tudna vki segíteni? Mert eddig nem volt gondom, ezzel kódekkel, de próbáltam másikkal is. És nem változik a helyzet. THX!!!!
-
hano2 #2577 Köszönöm Biomage a választ. -
tomo #2576 csak szolok, hogy minosegromlassal jar a ketszeres konverzio. celszerubb inkabb a kivant formatumban beszerezni a fileokat. -
fogd a wmás fájl és ird ki egy újra irható cdre audioként ja hasznád a windowsmediaplayert 9 vagy 10 et
aztán keres valami mp3 gabbert és kész -
hano2 #2574 Sziasztok!
WMA-ból szeretnék MP3-ba konvertálni.Egy ingyenes program kellene-vagy más megoldás :).(Az Easy CD-DA extractort használtam,de lejárt a 30 nap.
Köszi előre is. -
Megnézed a típusát (Contol Panel - System, vagy CPUID, vagy Everest, vagy akármi). Elmész a gyártó oldalára. Megnézed.
-
big #2572 sziasztok!
Hogy lehet meg nézni hány bites a procim?
válaszotokat előrre is köszönöm! -
A programot már sikerült elindítanom!
De miután megkeresi a csatornákat, nem adja hozzá, pedig addotív keresést csinálok.
Mi lehet a gond? -
Kábel.
De mint azt már mondtam, a Pinnacle PCTV Pro típusú karimhoz tartozó eredeti szoftver, konkrétan a Pinnalce MediaCenter nem megy.
Ezért gondolom ezt a szolgáltatást nem tudom igénybevenni.
Vkinek nincs 5lete hogy lehet megoldani a szoftvergondot? -
Kábeltévé, vagy antenna? Vagy kábeltévé antennán? :)
Kábeltévés kiosztás esetén a szolgáltató weboldalán elvileg kint kell lennie a csatornák frekvenciakiosztásának, az alapján finomhangolhatod a szoftvert. Legalábbis mikor Debrecenben voltam és UPC-s, az oldalukról letölthető volt a sávkiosztás, a Hauppage kártyám szoftverében meg van közvetlen frekiállítási lehetőség (0.125-ös lépésben), és a rosszabb minőségű adásokon tudtam valamit javítani (de pl. a tv2 ott is gyenge volt :) ).
-
Sikerült hangot produkálnom!
Akinek ilyen progija van, leírá mik a legjobb beállítások?
Mert van amelyik csatorna képe szép pl RTL Klub, de pl a TV2 az szörnyű.
Jöhet ide és privátban is! -
WinDVR 3-ban már kép van, de hang gyanánt csak recsegést hallani.
Mi lehet a gond? -
köszönöm mindjárt át is nézem:)))
-
A Nero konyvtaraban van egy NeroCmd.exe fajl azzal lehet command promtbol irni.
Nezd meg a kapcsoloit, majd tedd bele a .bat fajlodba a megfelelo parancsal. -
del D:\mentes\mentes.rar
c:\winrar\winrar a d:\mentes\mentes.rar d:\hdd\elo d:\hdd\konyv92
ja most kb itt tartok szal nem egy nagy dolog ahova jutottam eddig ennyi van a bat filéban de a dvdre kiiratást nem tudom meg lehet e igy oldani szal ha valakinek van tapasztalat akkor azt örülnék ha megosztaná velem:) -
hello mindenki lenne egy olyan problémám hogy biztonsági mentést kelene csinálnim egy vinyo egy pár bizonyos könyvtárárol és azt kiirni dvd lemezre és ezt kéne minden nap szépen automatikusan megcsinálni
na most odáig eljutottqam hogy egy bat filéban megcsináltam hogy a megfelelő könyvtáralkat csomagolja össze egy rar filéba de nem tudom hogy tudnám mondjuk parancssorbol ill a bat filéba beirt parancssorral megcsinálni hogy pl a néro vagy akármi kiirja az adatot dvd re
mindezt xp alatt kéne megcsinálni tehát ha összeál a bat file akkor már az ütemezése nem gond de ezt a dvd re való kiirást nem tudom hogy tudnám megvalósítani
pls help
előre is köszi a segitséget -
Nekem a TV tuneren ezek vannak:
1. Composite Video or S-Video Input
2. TV
3. Radio
4. Remote control receiver
Hol itt az audio?
Mert a WinDVR nevű proginál már csak hangom nincs! (alaplapi hangártyát használok) -
Hang kábelt nem adtak nekem sem, de egy 3 eres audio kábellel összekötöttem belül a hangkártya (SBLive) aux bemenetét a TV kártya hangkimenetével, igy jó. -
Java-ból leszedtem a legújabbat, de nem használt.
A CD-ről mindent feltelepítek.
Próbáltam újratelepíteni többször is, de utána sem jó, próbáltam javítani is de így sem oké (uninstall után természetesen takarítottam is).
Ezzel sem megy: hhhp://www.PCTVStereo_WinXP_SP2_WHQL.exe
Csak kiírja, hogy az illesztőprogram oké és a kari használtara kész.
Kipróbáltam a WinDVR 3-at, képem az van, csak a hang nem jött még össze.
Jó lenne az eredeti program is, mert én használnám a távirányítót. (próbáltam, az működik)
Akinek ilyen van az kapott hozzá külső hangkábelt? Nekem nincs benne...
Köszi az eddigi segíséget és előre is a továbbiakat! -
nagyimamma #2559 visszakerstem aug.17-én l6.55-kor kaptam választ és helyesen PCTVStereo_WinXP_SP2_WHQL.exe, de ha oda visszakeresel, ott ki van kékülve csak rá kell klikkelni, én rögtön el is mentettem, mert már egyszer eltünt a frissités. Na jó munkát. -
nagyimamma #2558 Nekem is itt segítettek ugyenezzel a kártyával én is így jártam, mert még a szrvizsem tudta, hogy frissiteni kell az illesztőprogramot. a Http:// www.PCTPStereo_WinXP_SP2_WHQL-ről vagy valami hasonlóról. ott kell keresned. Keresd meg visszafelé a nekem szóló választ kb. egy héttel ezelött. Az összekapcsolásnál a videóval vigyázz, ne antennával kapcsold össze, hanem külön hang és videó bemenettel, mert akkor nagyon rossz lesz a kép minősége Tehát a frissitésért keress vissza ott ki van kékülve a veb.-lap neve, cska rá kell kattintani,. Az én nevemre kaptam a segitségek. -
Nincs ilyen kártyám, de a második ablak mintha Java-s gondra utalna. Szerintem nézd meg a gyártó oldalán, hogy milyen verziójú Java környezet kell neki, és tedd fel azt. Ha mégsem Java, akkor passz.
-
Nekem ilyen hibát nem írt ki, de ahoz hogy a Media Center normálisan működjön az egész telepítő cd-n lévő valamennyi összetevőt fel kellett rakni. ( az ott lévő összes rendszer összetevőt. NET keretrendszer ! ) Na ez aztán odavágott a gépnek rendesen. Az indítás tovább tartott 2 perccel + 1-2 száz mega RAMOT használt + 8-10 háttérben futó folyamat jött be.
Biztosan azt hiszik hogy aki ilyen TV kártyát vesz csak MediaCentert akar futtatni kizárólag. Teljesen kisajátítja a gépt. ( Olyan jó kis NAV érzésem volt vele. )
Ezért én csak a drivert telepítem és a Chris TV-t meg az Intervideo WinDVR 3-at használom. MediaCenter felejtős. ( Mondjuk így a távirányítót nem tudom használni, de nem nagyon hiányzik )