20838
Segítséget kérek
  • dester
    No1 DVD Ripper

Link
  • desigo
    #2666 - ra valaki?
  • ffxi

• biomage
    a képfájl tartalmáz
  • biomage
    nyomd az a gombot ami a ctrl mellet van találsz egy ilyet kép csatlakoztatása
    lesz ben egy meghajtó klikelj a meghajtora és már is nézheted a meghajtón
  • airfly
    Asszem feladom... a file ikonja egy fehér lap, pirossal beleírva, hogy mdf...
  • biomage
    nem kell bocsi csak kicsit zavart hogy beleirsz ehez nagyon értek megoldom egyedül
  • PetruZ
    Azt írtam: nagyon sarkítva. De ha gondolod, idemásolom a teljes CD specifikációt, és abból már nem fog hiányozni semmi...
  • biomage
    a képfájl ikonja alkohol
  • desigo
    Üdv.Szeretnék egy DVDt aviba konvertálni.Próbáltam már egy-két progival de nem jön össze.(pl:DVD to AVI)
    Tudnátok valami olyan programot mondani amivel ezt meg tudom oldani?Esetleg még ingyenes is.
    Audiót a CDexel rippelek és jól bevált.Valami hasonló programra gondoltam
    Thx
  • airfly
    Azt írja, hogy mivel nem támogatott formátum, ezért nekem kell megadnom az adatokat...
  • biomage
    kapcsold be az alcohol virtuális eszközét és nézdd meg ott hogy van e hiba a képfájlal
  • biomage
    kifelejtetél valamit a helymeghatározó bejegyzést
  • airfly
    Hah! Újra én! Sajna korán örültem, mert igaz kiírta, csak éppenséggel nem látja semmi a cd tartalmát, vagyis nem volt jó a Data mód és a Block size. (gondolom én) viszont halvány lila fogalmam sincs, hogy hol tudok infót szerezni a valós adatokról? Vagy próbálgassam Cd-kkel?
  • PetruZ
    Azért, mert az mdf formátum majdnem bitről bitre másolat, ami azt jelenti, hogy nem csak a hasznos adatokat, hanem a blokkok egyéb infóit is tartalmazza. A 2352 bájtos blokkból kb. 2000 bájt a hasznos, tényleges adat, ennek az aránya kb. megegyezik a 827-688-tel (nagyon sarkítva a lehetséges módokat, de többnyire ez a helyzet).
  • biomage
    szivesen máskor is
  • airfly
    Köszi a segítséget, én is az Alcohol-al próbálkoztam és most is csak az igazolódott be, hogy a sofwareken kiigazodni nem nagyon lehet. Most ugyanis írja a lelkem, és csak 688 Mb-nak veszi Azért kösz mégegyszer
  • biomage
    az jó hogy ennyi akor rá fog férni egy cdre
  • biomage
    alcohol 120% ez a te iró progid
  • airfly
    827 Mb. de nem ismeri egyik CD író sem ezt a kiterjesztést? Csak az mds-t
  • biomage
    akor dvd let letárolva amugy mennyi MB
  • airfly
    Hali! Tudja valaki, hogy az .mdf kiterjesztésű file-t mivel lehet kiírni, vagy emulálni, mert túl nagy a mérete egy CD-re?
  • sirdond
    jobbat is kitalálhattál volna
  • wertz
    hali
    Miért fagy le a bill.egy ídő után xp alatt.Win2000 prof.alatt nem csinál ilyet.
    Mi lehet a baja?
  • akyyy
    nem nálam van a tzfal, vagyis, az Xpnek van csak, de az ki van kapcsolva! Akkor ami bekavarhaz, az a szolgáltató tűzfala lehet:S
    mehet a mail hogy engedélyezzék:(
  • ffxi
    Jobbgomb-frissítés

• sirdond
    nem,biztos nem,mert amikor betöltöm bekapcsolom a gépet és betölt a windows akkor tökéletesen tiszta.aztán ha bezárok egy böngészőt mondjuk,azután szokottmaradni az a furcsa csík
  • ffxi
    Nem lehetséges, hogy olyan a kép?

• Charisma
    Sziasztok!

Tudtok olyan lejátszóprogramot ajánlani, ami képes filmkocka kifényképezésére? És nem BSPlayernek hívják...

köszi!
  • sirdond
    hi
    ez mitől lehet?

kép

ilyen furcsa csíkok vannak az asztalon. vki tudna segíteni?
  • k40papi
    Helyben.
  • rushman
    hogy érted, hogy nyolc fele?
    úgy mint a csellónál, vagy helyben?
  • tomo
    biztos a tobbi 7 elszivja eloled a netet. ciki.
  • k40papi
    Valaki segítsen!Nagyon be lassult a netem.ADSL 2 Mbit,8 fele van elosztva,serverröl kapom.Egy 8 mb fájlt kb 40perc alatt tölt le.Virus nincs a gépen,kémprogik telepítve.XP-ém van.Mi lehet a gond?
  • stratoman
    Gondolom a tűzfal beállításoknál.:)

Ui:Ahhoz képest, hogy még egy portot se tudsz tiltani vagy engedélyezni, a fikázás elég jól megy (lásd tegnap MS Antispyware):)
  • neelix31
    Szvsz nézd meg tűzfalad beállításait, biztos van köztük ilyen lehetőség.
  • MarVil
    A TMPGenc progi használata során bizonyos avik esetében a kódolás fejjel lefele hozza létre a filmet.
    Ki tudna segíteni, hogy lehetne ezt orvosolni?
    Sürgős lenne.
    Előre is köszi
  • Magnumrolcsi
    Itt keress háttér képet!!
    Biztos találsz egy jót!
  • akyyy
    Hol tudok Portokat engedélyezni? vagyis a 8888-as portot kéne!!!!!!
  • Magnumrolcsi
    Miért tán tetszik?Amúgy nem az enyém de megkeresem neked!!!