20838
Segítséget kérek
-
No1 DVD Ripper
Link -
#2666 - ra valaki? -

-
a képfájl tartalmáz -
nyomd az a gombot ami a ctrl mellet van találsz egy ilyet kép csatlakoztatása
lesz ben egy meghajtó klikelj a meghajtora és már is nézheted a meghajtón -
airfly #2670 Asszem feladom... a file ikonja egy fehér lap, pirossal beleírva, hogy mdf... -
nem kell bocsi csak kicsit zavart hogy beleirsz ehez nagyon értek megoldom egyedül -
Azt írtam: nagyon sarkítva. De ha gondolod, idemásolom a teljes CD specifikációt, és abból már nem fog hiányozni semmi...
-
a képfájl ikonja alkohol -
Üdv.Szeretnék egy DVDt aviba konvertálni.Próbáltam már egy-két progival de nem jön össze.(pl:DVD to AVI)
Tudnátok valami olyan programot mondani amivel ezt meg tudom oldani?Esetleg még ingyenes is.
Audiót a CDexel rippelek és jól bevált.Valami hasonló programra gondoltam
Thx -
airfly #2665 Azt írja, hogy mivel nem támogatott formátum, ezért nekem kell megadnom az adatokat... -
kapcsold be az alcohol virtuális eszközét és nézdd meg ott hogy van e hiba a képfájlal -
kifelejtetél valamit a helymeghatározó bejegyzést -
airfly #2662 Hah! Újra én! Sajna korán örültem, mert igaz kiírta, csak éppenséggel nem látja semmi a cd tartalmát, vagyis nem volt jó a Data mód és a Block size. (gondolom én) viszont halvány lila fogalmam sincs, hogy hol tudok infót szerezni a valós adatokról? Vagy próbálgassam Cd-kkel?
-
Azért, mert az mdf formátum majdnem bitről bitre másolat, ami azt jelenti, hogy nem csak a hasznos adatokat, hanem a blokkok egyéb infóit is tartalmazza. A 2352 bájtos blokkból kb. 2000 bájt a hasznos, tényleges adat, ennek az aránya kb. megegyezik a 827-688-tel (nagyon sarkítva a lehetséges módokat, de többnyire ez a helyzet).
-
szivesen máskor is -
airfly #2659 Köszi a segítséget, én is az Alcohol-al próbálkoztam és most is csak az igazolódott be, hogy a sofwareken kiigazodni nem nagyon lehet. Most ugyanis írja a lelkem, és csak 688 Mb-nak veszi
Azért kösz mégegyszer 

-
az jó hogy ennyi akor rá fog férni egy cdre -
alcohol 120% ez a te iró progid -
airfly #2656 827 Mb. de nem ismeri egyik CD író sem ezt a kiterjesztést? Csak az mds-t
-
akor dvd let letárolva amugy mennyi MB -
airfly #2654 Hali! Tudja valaki, hogy az .mdf kiterjesztésű file-t mivel lehet kiírni, vagy emulálni, mert túl nagy a mérete egy CD-re?
-
sirdond #2653 jobbat is kitalálhattál volna
-
wertz #2652 hali
Miért fagy le a bill.egy ídő után xp alatt.Win2000 prof.alatt nem csinál ilyet.
Mi lehet a baja? -
nem nálam van a tzfal, vagyis, az Xpnek van csak, de az ki van kapcsolva! Akkor ami bekavarhaz, az a szolgáltató tűzfala lehet:S
mehet a mail hogy engedélyezzék:( -
Jobbgomb-frissítés
-
sirdond #2649 nem,biztos nem,mert amikor betöltöm bekapcsolom a gépet és betölt a windows akkor tökéletesen tiszta.aztán ha bezárok egy böngészőt mondjuk,azután szokottmaradni az a furcsa csík -
Nem lehetséges, hogy olyan a kép?
-
Charisma #2647 Sziasztok!
Tudtok olyan lejátszóprogramot ajánlani, ami képes filmkocka kifényképezésére? És nem BSPlayernek hívják...
köszi! -
sirdond #2646 hi
ez mitől lehet?
kép
ilyen furcsa csíkok vannak az asztalon. vki tudna segíteni? -
k40papi #2645 Helyben.
-
hogy érted, hogy nyolc fele?
úgy mint a csellónál, vagy helyben? -
tomo #2643 biztos a tobbi 7 elszivja eloled a netet. ciki. -
k40papi #2642 Valaki segítsen!Nagyon be lassult a netem.ADSL 2 Mbit,8 fele van elosztva,serverröl kapom.Egy 8 mb fájlt kb 40perc alatt tölt le.Virus nincs a gépen,kémprogik telepítve.XP-ém van.Mi lehet a gond? -
Gondolom a tűzfal beállításoknál.:)
Ui:Ahhoz képest, hogy még egy portot se tudsz tiltani vagy engedélyezni, a fikázás elég jól megy (lásd tegnap MS Antispyware):) -
Szvsz nézd meg tűzfalad beállításait, biztos van köztük ilyen lehetőség. -
MarVil #2639 A TMPGenc progi használata során bizonyos avik esetében a kódolás fejjel lefele hozza létre a filmet.
Ki tudna segíteni, hogy lehetne ezt orvosolni?
Sürgős lenne.
Előre is köszi -
Itt keress háttér képet!!
Biztos találsz egy jót! -
Hol tudok Portokat engedélyezni? vagyis a 8888-as portot kéne!!!!!! -
Miért tán tetszik?Amúgy nem az enyém de megkeresem neked!!!