20838
Segítséget kérek
  • Dodo55
    Nekem egyszer a Diablo 2 csinált ilyet, amikor megpróbáltam írni hozzá egy progit, amiben indítás előtt ki lehet választani, hogy melyik patch_d2.mpq fájt használja a d2. Azért csináltam, hogy ne kézileg kelljen átnevezgetni őket, ha modot akarok használni. Dark Basicben csináltam, és az is direct drawt használ mint a Diablo 2. És úgy írtam a progit, hogy nem lépett ki a d2 indítása előtt, és ezért nem tudott elindulni a d2, ugyanezzel a hibaüzenettel.

Nem fut valami Direct Draw-t használó dolog a háttérben?
    Mert lehet, hogy a régi dxre írt játékok csak egyedül tudnak futni.
    Elég ritka, hogy egy ddraws progi fusson a háttérben, de azért előfordulhat, és lehet hogy ez van most.
  • biomage
    minden ugyan az a két gépben
  • hano2
    DirectX 9.0c
  • biomage
    azzon a gépen amin fut milyen directx van
  • hano2
    Kérem a segítségeteket.
    Egy régi Microsoft(!)játékprogramot a telepítés után (már régóta) nem tudok elindítani.Indítás után azonnal az alábbi hibaüzenet jön elő (de csak ennél a programnál):
    Error
    Unable to create DirectDraw surface.Make sure that DirectX is installed,and then try again.
    Minden müködik,csak ez a program nem.DirectX 9.0c(Win 98 SE),a DirectX diagnostic tol nem jelez semmilyen hibát("DirectDraw test results: All tests were successful")Az eredeti még 6.1-es DirectX-et akart telepíteni.Az EXE Crack-elt,de másik gépen fut.
    Köszönöm előre is az ötleteket.
    Hano
  • koki44
    Lenne egy problémám ha le akarok törölni egy fájlt akkor azt az üzenetet kapom hogy "a lomtár sérült" utánna meg azt hogy "törli a lomtár összes tartalmát" és erre mind egy mit nyomok. De az agond hogy nem kerül a lomtárba semmi. Pedig úgy volt (van) beállítva hogy ne töröljön egyből. Mi lehet a megoldás erre?
  • balcsi70
    Sziasztok.Van egy barátomnak a szomszédjának egy server-e,elosztották a netet 7-felé,az lenne a kérdésem hogy nagyon lelassult a nete,(vagyis inkább a letöltése)a barátomnak ,pedig most csak ketten vannak rajta.Létezik az hogy akinél van ez az egész tudja befolyásolni a többieknek a letöltését?Mivel hogy abban egyeztek meg hogy nincs warezkedés,meg stb.És eleinte még jó volt.Szerintetek mi lehet a gubi.?Kössz a válaszokat!
  • ffxi
    THX!!!

• tilbury
    Sziasztok!
    Van nékem 1 lány ismerősöm, aki vett 1 új gépet. Alapból volt rajta linux (nemtom milyen)+felraktak rá XP-t. Az mondja, hogy netezni csak linux alól tud, mivel ott van beálítva a modem, viszont nyomtatni meg csak xp alól tud (cannon ip100), mert az meg linux alatt nincs. én igazából nem is értem mért csinálták így meg. Nekem ez igy bonyolultnak tünik. Az lenne kérdés, hogy linuxra lehet -e letölteni a noymtatóhoz drivert (találkozott-e már vki linuxos driverrel) és hogy linuxra szoktak-e és ha igen milyen vírusírtót használni.
    Előre is kösz az infót.
    Remélem érthető voltam. Lehet kicsit fucsán írtam le a dologkat, de nem is csak mondta a leányzó, még én sem láttam a gépét.
    Bye
  • McGrady
    én ulead gif animatorral csinálom
    részletes infót nemtok adni :DDD
    nem nehéz kezelni
  • ffxi
    Tudom, hogy ciki, de bevallom! Hogyan lehet saját LOGÓT kreálni? Kérem, részletesen, mert nem értek ehhez. THX!!!

• desigo
    Hi
    A 2675-ös hozzászólást ajánlanám.
  • dardevil
    Segítség.

Fórumba linkelt filmcímeket, vagy

<A HREF="http://www.kepfeltoltes.hu/view/050816/O.jpg" TARGET=_fnew>"O"</A>
    <A HREF="http://www.kepfeltoltes.hu/view/050908/Oceans_Eleven.jpg" TARGET=_fnew>Ocean Eleven's - Tripla vagy Semmi</A>
    <A HREF="http://www.kepfeltoltes.hu/view/050908/Oceans_Twelve..jpg" TARGET=_fnew>Ocean Twelve - Eggyel nőa tét</A>

ezeket, hogyan tudom abc sorrendbe rendezni.

Kaptam segítséget, - word - de a linkeket nem rendezi sorrba. Az URL-s linkek abc sorba szedésére is kaptam segítséget - az megy.

A fentiek viszont nem. Segítséget jelente, ha ebből ( bocs de nem értek hozzá )
    <A HREF="http://www.kepfeltoltes.hu/view/050816/O.jpg" TARGET=_fnew>"O"</A>
    lehet URL-s linket csinálni.

Előre is Köszönöm a segítségeteket.
  • McGrady
    helo
    van vmi mód arra, hogy iso dvdt átkonvertáljam vagy kiírjam aviba vagy mpg-be?
    köszi
  • McGrady
    helo
    van vmi mód arra, hogy iso dvdt átkonvertáljam vagy kiírjam aviba vagy mpg-be?
    köszi
  • ffxi

keszike! Neked pedig

• Barty007
    Kapd be te bazki én se járok sűrűn ide de nem is pattogok de mit gondolsz mindenki azt lesi hogy te mikor irsz ide és már pattan is hogy válaszoljon neked ? nem érzed magad 1 bunko parasztnak ????
  • rushman
    várt kemény 3 percet, látszik gyakran jár ide
  • grizzly21
    micsoda newbie fasz
  • desigo
    olvassgass...
  • keszike
    kapjátok be a faszomat.hülye pöcsök
  • keszike
  • keszike
    VALAKI
  • keszike
    csá vki el tudná magyarázni a dc++ használatát?
  • McGrady
    nekem volt ilyesemi problémám, kiderült, hogy BackDoor Haxdoor trójai vírus csinálta
    futtasd le a vírusirtód ha talál ilyet akkor töröld ki utána mennie kell (nekem legalábis ment)

most én kérek segítséget:
    nem tudok weboldalról midi fájlokat hallgatni, pedig a hangerőszab.-ón sehol sincs elnémítva.
    mi lehet a gond? hogy lehet megoldani?
  • grizzly21
    na rendszervisszaállíás megoldotta de ez akkor sem volt szép...
  • grizzly21
    reinstall sem segitett.
  • grizzly21
    EZ A MÁJKROSZOFT ANTISZPÁJVER EZ EGY KALAP SZAAAAR!!!
    az MSNen túl a samurize-met is elbaszta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
  • Totya000
    A problémám a következő:

Bootolás után egyből újra indul a gép (mintha reset-et nyomtam volna).
    csökkentett módban az msconfig-bol kizarogattam az elindulo progikat és a DHCP kihagyasaval megy a gep rendesen, persze net nincs:-(.
    Ha kihuzom a halokartyabol a kabelt, akkor a dhcp visszarakasaval sem indul ujra bootolas utan. Viszont, ha a kihuzott netkábel ellenére elinditom az azureus-t (kivancsisagbol), ujraindul a gep.
    Router-em van és a tobbi gepen minden oké.
    Esetleg a halokartya szart be? De attol miert kell ujraindulnia?

válaszokat elore is koszonom!
  • grizzly21
    hát jah beszarás aki tudja azért szóljon majd mert ezért nem fogok foramtálni. reg cleanerrel is leszedtem
  • desigo
    az szép
    nekem müx..
  • grizzly21
    hm ez kész. uninstalláltam majd re és ugyanaz...a szerver nem elérhető...
  • desigo
    Hát ja
    A flashgetet is megtalálta kezdetben.Néztem is,hogy mi van.Aztán később a flashgetesek biztos lázadtak...
  • grizzly21
    naja meg kellett volna nézni, de nem gondoltam volna hogy ilyen "intelligens" módon megtalálja az MSN-t...
  • desigo
    Én is futtatom és mégsem teszi tönkre!
    Rakd újra az msnt.Aztán ha futtatsz antispywaret akkor a végén jól nézd meg,hogy mit törölsz vele.
  • grizzly21
    valakinek 5let?
  • grizzly21
    ez a kibaszott májkroszoft antispyware sztem szétbaszta az MSNem. azota miota lefuttattam és kitöröltem ezt azt, nem akar elindulni az MSN.... a jo anyját billinek
  • desigo
    Kösz szépen!
    Majd letesztelem.
  • dester
    Nézd meg a linket.:)

DVD to VCD/SVCD/AVI/Divx/Xvid

DVD-ből az alábbi formátumokat lehet vele készíteni. Másolásvédelmet is eltávolítja elméletileg, bár én erre az AnyDVD-t használom, ezzel még nem próbáltam.:)
  • ffxi
    Bocs, most csatlakoztam. Ez mire jó?