20838
Segítséget kérek
-
Én a következő törvény teljes szövegét keresem:
2000. évi XXXV. törvény
Amit találtam az nekem foghíjasnak tűnt... (3 paragrafusból állt, és nekem főleg az 5., 60., és 61. paragrafus egyes bekezdései kellenének) -
nem lehetetlen, hogy a vid. kártya memóriája hibázik... -
balcsi70 #2753 Sziasztok,adott egy gép P2-es GeeForce 2-es kártyával.Olyat csinál a gép,hogy játékoknál csak a fél ember látszik vagy focis játéknál a fél pálya meg ilyenek.Szerintetek videokártya hiba? -
THX!!
-
nem -
balcsi70 #2750 Sziasztok.Letöröltem a NIS-és a Windows Feladatkezelöben van ilyen hogy svchost.exe ez nem a nortonhoz tartozik véletlenül?Van belölle vagy 6 is. Kössz a választ. -
pl ezt. -
Mit tegyek? Nagyon sok a felbekkanó reklám oldal? Milyen blokkolót töccsem le?
THX!!
-
Johnny84 #2747 VAlaki tud segíteni mrtg beállításában ,hálózati eszközhöz?
-
balcsi70 #2746 sziasztok.a 2709-re tud valaki választ adni? Köszi -
Nagyon szépen köszönöm, talán ez segíthet... :) -
Nézd meg ezt az oldalt:
Link -
Dodo55 #2743 regedit fájl menü exportálás alul minden ág és így kirakja az egészet egy reg fájlba -
Fogalmam sincs, de ha szerzel egy registry pucolót, akkor az ki is tudja menteni. Legalábbis nekem a registry cleaner simán megcsinálja. -
Segítség!!!! Az lenne a kérdésem, hogy a windows xp hol tárolja a registry-t? Sűrgősen ki kell(ene) mentenem, mert tönkrement a rencer!!!! (Nem talál valami hal.dll-t) 

PS.: Csökkentett mód kizárva, nem bootol a rendszer... -
Kössz a segítséget, de már rájöttem, hogy mi a baj. Az internetkapcsolattal volt baj. -
http://www.rar-repair.com/index.htm
Advanced RAR Repair v1.0 full retail
ez is megér egy próbát. -
esetleg próbáld meg újabb winrar verzióval, ha nem a legújabbat használod. -
Hi!
Lenne egy problémám. Az olyan CRC hibás fájlokat, amit még a WinRAR sem tud megjavítani, hogy lehetne helyre hozni? Mert 15 óra után lejött egy rakat fájl, és mindegyiknél crc hiba van kiírva. Kössz. -
hano2 #2736 Köszönök mindenkinek minden ötletet.A legegyszerübb bejöt:Microsoft-Update for Pentium III patch - még a gépet sem kellett újraindítani(és Creck-elve is müködik)
Mégegyszer Köszi mindenkinek. -
Dodo55 #2735 Találtam valamit, lehet hogy jó lesz.
Valami fixed executable
ITT VAN -
hano2 #2734 Bocs.Azt hittem hogy az elején már írtam.Pandora's Box -
Dodo55 #2733 Hogyha azt a fájlt patcheli ami crackelve van, akkor nem fog menni. Esetleg keress cracket az újabb verzióra. -
hano2 #2732 A Microsof-nál találtam "Update for Pentium III"-at.Kérdés,hogy crack-elt proginál ez mit ér? -
Dodo55 #2731 Neve? -
Dodo55 #2730 Amikor volt a Descent 3 a Pc Guruban, akkor írtak valami registry módosítást amivel be lehet csapni a játékot.
Ezt mondták, hogy módosítani kell, de az a gond, hogy az alább látható formában van a verzió, tehát nem elég annyit írni hogy 6.1, hanem ilyen formában kéne írni:
(EZ A 9.0C VERZIÓJA ITT LENT!)
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\DirectX\Version="4.09.00.0904"
Azt meg nem tudom, hogy a 6-osnak mi a teljes, ilyen formájú verziószáma.
Le volt az is írva benne, csak pont azt a számot nem találom. -
hano2 #2729 Logikai játék -
hano2 #2728 A telepítésnél kiírja,hogy a 6.1-est tenné fel,de nem változtat a DirectX-en szerintem. -
Oks. :)
-
Előfordul az ilyen. Például úgy, hogy a telepítő is sz*rul van megírva, de inkább az user a láma. Ugyanis a telepítő detektálja, hogy rossz a DX verzió, és felajánlja, hogy felrakja a neki megfelelőt. Sokan reflexből ráböknek, pedig nem szabad. Ez jól felülveri a meglévő DX-et, és jó esetben működik (de bizonyos plusz képességek "váratlanul" eltűnnek a játékokból), rossz esetben a játékok mindenféle fatális hibákkal és kék halálokkal elrepülnek.
-
Dodo55 #2725 Ez már régen volt, azóta már 100 megoldást találtam, csak példának mondtam, hogy összeakadt a két dx6-os progi.
Olyat is írtam egyszer battal+illuminatus-al, hogy ki lehet választani, hogy a expansionnel, vagy a simával akarok játszani. -
hano2 #2724 Megkérem azt akitől a progit kaptam,tegye fel az XP-re.Majd meglátjuk mi lesz. -
Talán a készítő, vagy a forgalmazó weboldalán lenne érdemes keresni...
-
Nem kell hozzá progi, illetve DB-t használni erre ágyúval verébre eset. A mod-ot helyezd el a játék egy alkönyvtárában (minden mod-nak egy külön könyvtárat csinálj). Másold oda a hozzá tartozó fájlokat (főleg a hozzá tartozó patch_d2.mpg-t, meg még ami van). Ha módosított dll van (pl. valamilyen cube mod, vagy netes mod miatt), azt is ide rakd. Egy aprócska batch file kell még, mondjuk 'playmod.bat' névvel, aminek a tartalma ennyi:
@echo off
Path ..
start game
exit
A mod indításához elég ezt a batch-et elindítani. Ettől az alapjáték ugyanúgy működik tovább, a mod nem piszkít bele. Évek óta így használom.
-
Dodo55 #2721 Mi az a játék? -
Dodo55 #2720 Egyszer a Pc Guruhoz volt a Descent 3, és ahhoz is írták, hogy csak dx6-tal megy.
De állítólag a másik gépen megy, amin ugyanaz a dx van
-
hano2 #2719 És van ötleted,hogy merre keresgéljek ill milyen tipusu patch-t kellene keresnem?
Köszi a választ! -
Ezt általában az okozza, hogy a játék rosszul detektálja a meglévő DX verziót, és ragaszkodik egy bizonyos verzióhoz, és még csak nagyobbat sem fogad el. Régebben előfordult ilyesmi, egyszerűen rossz kódot írtak bele. Például ilyen a Dark Reign I is, ami csak egy bizonyos DX verzióval hajlandó működni, mással nem. Persze többnyire születtek erre patch-ek, érdemes lenne neked is utánanézni.
-
hano2 #2717 Milyen programra gondolsz?Amikor még nem volt indításnál Norton AV,ZA,Logitec MX510 meghajtó-és persze net sem a gépen,akkor is ez a hibaüzenet jött elő.Más futó programról nem tudok. -
hano2 #2716 Nem.A helyzet az hogy már régebben(min 1 éve)próbáltuk együtt.Én most Újra telepítettem(nálam még sosem müködött)Gondoltam a neten talán jutok valami segítséghez:)