20838
Segítséget kérek
-
az elsöt és a másodikat igen töröld
a harmadikat nem ismerem hogy telepiteted fel -
Charisma #2794 Ezeket talltam a gépen:
Ace Mega Codec Pack
Divx pro codec
Elecard Mpeg2 decoder
és azt hiszem több nincs. ezeket mind töröljem? -
Charisma #2793 Húha, most elkezdtem az ACE MegaPackot telepíteni (nem értek hozzá, tipp volt), de majd mindjárt visszacsinálom, és próbálom úgy... -
uninstall az összes kodeket (divx mediaplayer) aztán ezt telepitsd fel -
Charisma #2791 Amennyiben ez nekem jött tippnek, hát telepítettem, és semmi nem történt... Ugyanúgy kiírja, hogy kodek probléma a lejátszásnál...:( -
itt van egy hely
-
Charisma #2789 Sajnos, ismerősöm nincs olyan, aki segíthetne... Nagyon nem ismerek férfi embert a netről, egy nő meg kevés lenne ehhez...:)
Nagyon remélem, hogy itt valaki segíteni fog, ha olvassa az ügyetlenkedésem. Vagy ötletet ad arra a codec packre... -
Charisma #2788 Kicsit nagyvonalakban írtam le a dolgot, a teljes történet így hangzik:
NetTVről lett felvéve a filmrészlet. 3különböző pogrammal is próbáltam, de mindig ez lett az eredmény. Másnál hibátlan, csak velem van gond. Tudtommal vírus nincs a gépemen, ezért mondták, hogy a codeccel lehet a gond, illetve volt olyan tipp is, hogy a netkapcsolattal, amit azért kétlek, mert egy teljesen átlagos netkapcsolatom van...
Az egyik progi asf-be menti, de van olyan, ami simán "fájl" formátumba... -
jaja jól mondják codec probléma lehet
keress olyat aki ért ehez és segit neked megcsinálni ha ez nem járható mert nicns ilyen ismerősöd akkor keres a neten valami fullos codec packot az segithet
ill álltalában segit bár van aki nem szereti többek között én se:) -
milyen fájlnál csinálja ezt (avi mpg rmv stb) -
Charisma #2785 Sziasztok!
Újabb kérdésem lenne. Van néhány videóm, amit nem játszik le a lejátszó, ami meg mégis, annak ilyen a képe:
Mivel másnál rendesen működik, ezért az okosabbak azt mondták, hogy codec probléma lehet... tudtok ebben segíteni? Én abszolút nem értek a dologhoz...
Előre is köszönöm! -
Hy mindenki!
Olyan kérdésem lenne,hogy egy Xvid kódolású HDTV Ripből hogyan tudnék DivX-es kódolású .avit csinálni? Egyáltalán lehet ilyet csinálni?
És ha igen, akkor mennyire macerás, hosszadalmas munka?
Továbbá milyen program/programok szükségesek hozzá?
A választ előre is köszönöm! -
dc++ -on érdeklődj -
balcsi70 #2782 Sziasztok.Van egy olyan gondom hogy fel akartuk telepiteni egy bluetooth szoftverét,aztán nem lett telyesen feltelepitve,a haverom elvitte és most akár hányszor bekapcsolom a gépet megjelenik a varázslo(Uj hardver Bluetooth Serial Port)és hiába zárom be ujbol megjelenik vagy 4-szer.Tudnék ellene tenni valamit hogy ezt kitöröljem? Kössz a választ! -
overdose #2781 Bocs hogy itt tettem fel a kérdést. Gondoltam, hogy ez lesz a válasz. Akkor légyszi azt mond meg, hogy melyik topicban, vagy hogy hol érdeklődjek?
THX -
Charisma #2780 Köszön szépen mindenkinek!!!! Sikerült! :))) -
érintkezési hiba lehet
ird meg hogy milyen egéröl van szó
és nekem nem volt ilyen hibám -
Netsvab #2778 Hello!
Segítséget kérnék!
Találkozott valaki a jelenséggel: a windows /xp_sp2/ változó üzemidő /1perc-3óra/ után az egérkurzor megbolondulásával lefagy.Kiakad a képernyő szélére, legkisebb mozdulatra csapkod ablakokat nyit???
Tűzfal, nod, avg, ad-aware bevetve_a hiba újra jelentkezik ha fel sem lépek a netre.
Segítségeteket előre köszönöm! Netsvab -
nem tudsz olvasni ezt irtam ugyan az van ott is windows\repair -
Én azt csináltam, hogy a google-ban rákerestem, hogy autoexec.nt, és azt bemásoltam a windows/system32-be
és azután is faszán ment. -
Dodo55 #2775 Megoldottam -
Dodo55 #2774 Erre: mysql_query("INSERT IGNORE INTO scodes (comp, name, desc, dl) VALUES('$comp', '$name', '$desc', '$dl') ") or
die("Nem sikerült az adatok beszúrása, MySQL hibaüzenet:" . mysql_error());
miért írja ki ezt: You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near 'desc, dl) VALUES('1', 'dasd', 'dassfgr', 'weqweer')' at line 1
Még nem nagyon értek a php-hoz, és ezt a kódot egy tutorialban lévő kódból alakítottam át, de ha az eredeti parancsot rakom bele ehelyett, akkor jó, és a két parancs között csak a tábla, mezők, és a változók mások, a szintaxis ugyanaz, de mégse műxik ez. -
tomo #2773 hianyzo autoexec.nt
re megoldas. es egyeb windozos trukkok. -
az warez és igazad van nincs helye itt ilyen kérdésnek
-
rossz helyre ment a válasz ember!! helyesen: #2764 -
miröl beszélsz ember miböl gondolod hogy ez warez program 
-
itt nem osztunk meg warez infokat, sajnálom -
nálam a windows\repair könyvtárban van egy -
nincs ott az a kis fájl -
Charisma #2766 Sziasztok!
Telepíteni szeretnék egy programot, de ezt írja ki hibaüzenetnek:
Hibaüzenet
XP-m van, és a program is jó azon, több ismerősömnél is működik, vajon nálam miért nem?
Köszi! -
RAAB #2765 Sziasztok. EGy nagy gondom lenne! Tegnap feltelepítettem az office-t, és az excel-be belépve nem tudok semmit sem csinálni. Olyat csinál, mintha nyomva lenne az egér bal gombja, és húnám balra. Semmit nem tudok vele kezdeni. Kérem ha valaki tudna tanácsot, segítséget adni, az írjon nekem egy mailt. [email protected] címre...
Fontos lenne
Köszönöm előre is
-
overdose #2764 Hali mindenkinek!
Segítséget, vagy szivességet kérnék!
Ha valaki tud egy jó fizetős ftp-t ahol napi frissüléssel, minden film+ cucc van, az legyenszives írjon nekem egy mailt, hogy hogy lehetne oda bekerülni.
(Mivel gondolom itt nem oszthatja meg)
[email protected]
Előre is köszönöm!!
Overdose -
big tnx! -
nyusa #2762 Hy!Lenne egy olyan kérdésem, hogy hogyan lehet a VanBasco's Karaoke Player-ben az álltalam módosított zenét ki menteni hogy a vátoztatásaim megmaradjanak? Me nincs olyan funkciója hogy mentésmásként vagy mentés :( ! Vagy valaki tud olyan módszert amivel fellehetne venni de nem mikrofonnal? Aki tudja légysz írja meg! Előre is köszi :) -
bobey #2761 Mostmár OK! -
balcsi70 #2760
Eszembe sem jutott.Akkor szerinted mi lehet az hogy egyik bejön másik nem!
-
bobey #2759 Sziasztok! Vettem egy új gépet, de az outlook még nem megy rajta. Tud valaki segiteni, hogy mi a teendő? -
Próbáld itt. Egyébként a hiányosság adódhat abból, hogy a törvény update-eket kapott, és akkor csak azt mutatja, az eredetit nem.
Egyébként rákerestem a kérdéses törvényre (elég csak ott a form-on a 'Kibocsátó' felett az évet és az 'xxxv'-t megadni), és tényleg: 2000 óta négy változtatáson ment keresztül.
-
Ha jobban megnézed, az összes topik rendben ment tegnap dél óta, rendben születtek új hozzászólások százával, tehát logikus, hogy az sg-vel semmi baj sem volt... 
-
balcsi70 #2756 Sziasztok.tegnap déltöl mostanáig nem jött be az sg.hu Nálatok is volt ilyen probléma?a BitComet-em sem töltött.Amugy a többi oldalak amiket probáltam mind bejöttek.